Dušan Uhrin mladší v Bohemians zůstává

27.11.2002, 10:46
Aktuality
I přes bídné výkony v posledních zápasech vedení Bohemians neodvolalo Dušana Uhrina mladšího z pozice trenéra. Přitom Bohemians získali v posledních osmi zápasech jen dva body za domácí remízy s Olomoucí a se Zlínem. "Uhrin zůstává, řešili jsme jen otázku doplnění kádru," uvedl včera šéf klubu Jan Kavalírek.

"Pokud se nic nestane, bude vést mužstvo i na jaře," vyvrátil Kavalírek veškeré spekulace. Členové představenstva se budou snažit doplnit hráčský kádr o posily, které by dokázaly vytáhnout tým ze současné situace a udržet se v první lize. První posily jsou už známy - fotbalisté Lesák a Zoubek, kteří do Bohemky přijdou z Hradce Králové. Vedení dokonce prohlásilo i to, že chce do týmu přivést někoho ze Sparty.

Bohemians budou určitě bojovat o setrvání v lize, a tak by se nějaké posily určitě hodily. "Máme úzký kádr, když někdo vypadne kvůli kartám nebo zranění, těžko ho nahrazujeme," zhodnotil Uhrin proč se "Klokanům" letos tak nedaří. Bohemians dostali po první půli nejvíc gólů, inkasovali jich 34. Uhrin ještě podotkl, že útočníci nehrají optimálně a mají špatnou koncovku, góly proto za ně musejí dávat jiní.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele