Ďurica chce s Lokomotivem zabojovat o titul

07.03.2015, 15:08
Aktuality
Ze zimního spánku se probouzí i ruská nejvyšší soutěž. Ta má na čele hned několik adeptů na titul, přidat se do boje o mistrovský primát chce i Lokomotiv Moskva. Podle obránce Jána Ďurici chce jeho klub ještě prohnat momentálně první Zenit Petrohrad.

Aj ruská Premier liga už roztočila svoj zápasový kolotoč, na ktorý nasadne v pondelok aj slovenský reprezentant v drese Lokomotivu Moskva Ján Ďurica. Hoci je jeho klub až na piatom mieste a manko na Zenit je v podobe jedenástich bodov, bývalý hráč Dunajskej Stredy či Petržalky verí, že sa mu ho ešte podarí ponaháňať.

"Pokúsime sa ešte ponaháňať Zenit Petrohrad, ktorý má pred nami náskok jedenásť bodov, ale hlavným cieľom klubu je hrať v pohárovej Európe. Na druhé miesto, ktoré zaručuje Ligu majstrov strácame iba štyri body, takže je to pre nás veľká výzva," uviedol na svojej internetovej stránke.

Pevná opora zadných radov aj v slovenskej reprezentácii má dôveru v trénera a patrí medzi ťahúňov svojho klubu. Nie nadarmo preto ešte ani raz nechýbal v zostave svojho tímu počas aktuálnej sezóny: "Som rád, že mám dôveru trénera. Aj v príprave som pravidelne nastupoval v základe. Cítim sa dobre pripravený na jarnú časť, ktorá bude náročná. Okrem ruskej ligy sa teším aj na kvalifikačné súboje s reprezentáciou, kde to máme výborne rozbehnuté," uzavrel kremenitý stopér.

Autor: Ľubomír Hudačko / profutbal.sk

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pojdme železničáři, titul je podle mě pasé ale druhý flek by byl krásný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elliasson

Bez Diarry nevím nevím. Loni to byla parádní jízda, kterou nezvládli. Ale celkem bych jim to přál.

A fandové Lokomotivu - to jsou ďáblové!!!

Reagovat
pawelFCB

Druhý flek jasně pro Dinamo

Reagovat
smazaný uživatel

Ďurica do Plzně Je to bek jak má bejt

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele