Dunga: Skutečnou posilou Juventusu bude Melo

03.09.2010, 14:58
Aktuality
Bývalý kouč brazilské reprezentace Dunga věří, že největší letošní posilou italského Juventusu nebude žádná nová tvář, nýbrž Felipe Melo, jenž v klubu už rok působí. První sezóna se mu však nepovedla a Dunga očekává, že druhá bude diametrálně odlišná.

Felipe Melo zamířil do Turína loni z Fiorentiny za 24 milionů eur a čekaly se od něj velké výkony, jenže Brazilec zklamal, nedařilo se mu a býval jedním z nejhorších. Dunga však nyní prohlásil, že od 27letého záložníka letos čeká mnohem lepší výkony. Ačkoliv třeba na světovém šampionátu v Jižní Africe měl také svůj podíl na předčasném konci Kanárků.

"Felipe je bojovník. Napadá, udává hře tempo a je dobrý ve hře s míčem. Takového hráče bych ve svém týmu vždycky chtěl," řekl pro Tuttosport Dunga. "Není potřeba mu odpouštět, každý může udělat chybu. Je to ale kluk, kterému musí být porozuměno, musí se s ním hodně mluvit. Del Neri může být klidný," pokračoval Dunga, jenž po mistrovství světa na brazilské lavičce skončil.

"Melo bude skutečně velkou posilou nového Juventusu. Protože když cítí důvěru, dokáže jí oplatit skvělými výkony. Minulý rok to nebyl on, hrál tak na šedesát procent svých možností," dodal Dunga.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (314)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele