Důležitá výhra, shodli se Raúl a Huntelaar

30.09.2010, 11:42
Aktuality
Po více než pěti měsících konečně potěšili hráči Schalke své fanoušky na domácí půdě výhrou, která jim v tomto případě dává slušné vyhlídky na postup do osmifinále Ligy mistrů. Německý klub včera porazil 2:0 lisabonskou Benfiku a oddechli si i Raúl a Klaas-Jan Huntelaar...

"Bylo to důležité vítězství, tím spíše, když jsme v prvním zápase prohráli v Lyonu. Máme před sebou ještě dva domácí duely a tahle výhra před dalším zápasem s Hapoelem Tel-Aviv obnovila naši víru v postup. Zahráli jsme dobře proti silné Benfice, to je první krok k postupu dále," řekl serveru uefa.com Raúl.

V Gelsenkirchenu to dlouho vypadalo na bezbrankovou remízu a stav se začal měnit až v poslední dvacetiminutovce. V 73. minutě otevřel skóre Farfan, pět minut před koncem pak přidal pojistku Klaas-Jan Huntelaar.

"Samozřejmě, že chcete dát gól, ale nejdůležitější ze všeho je výhra. V tuto chvíli máme stejný počet bodů jako Benfika, Lyon jich má šest, takže to byla hodně důležitá výhra. V posledních třech zápasech jsme hráli dobře, ačkoli třeba dnes nám v prvním poločase chyběla trpělivost. Druhá půle už byla lepší," hodnotil další bývalý útočník Realu Madrid Huntelaar.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
madridcan

skoda Raulovej zrde Teraz ma ovela viac priesoru v klube a hlavne v LM ako Inzaghi tak by to mohol vyuzit

Reagovat
madridcan

Inak,ze Benfica tam vela vody nanamuti s dalo cakat.Portugalsky tim v Nemecku nevyhral ani raz v historii(osemnast pripadov vratane toho vcerajsieho)

Reagovat
smazaný uživatel

Docela komická dvojka, tihle chlapci. Ale vcelku sympatická, ne, že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Klaas v dresu Schalke 6 zápasů a 4 góly ... jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

ze by si konecne nasiel tym kde sa mu dari a kde mu aj veria

Reagovat
madridcan

ajax taky bol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Huntelaar je utocnik na zaplakanie

Reagovat
AjaxFans

Tydýt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Raúl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele