DUFFOVI HROZÍ PŮLROČNÍ PAUZA

11.05.2007, 11:01
Aktuality
V Newcastlu United nyní všichni drží palce Damienu Duffovi. Irský záložník si v nedávném utkání proti Portsmouthu zlomil nohu a podrobil se operaci. Ta sice byla úspěšná, pokud by se ale vyskytly nějaké problémy, mohl by být Duff mimo hru i šest měsíců...

"Damien Duff podstoupil operaci nohy poté, co se zranil 14. dubna v utkání proti Portsmouthu. Irský záložník je od zápasu ve Fratton Parku mimo hru a v pátek se podrobil operaci. Operace byla úspěšná a irský záložník se nyní bude zotavovat v Dublinu," prozradil Newcastle v oficiálním prohlášení.

Duff přišel do Newcastlu před letošní sezónou za pět milionů liber z Chelsea, zatím toho však příliš nenahrál. Několik měsíců mimo hru byl již v zimě, kdy se podrobil operaci kolena.

Vůbec celá letošní sezóna Newcastlu je poznamenaná zraněními, o čemž nejlépe vypovídá fakt, že hráči se v součtu podrobili celkem třinácti chirurgickým zákrokům.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Když jen si vzpomenu jak Chelsea vždycky naříká, že jí chybí 2 hráči základní sestavy. Co má potom říkat Newcastle, který měl jednu dobu na marodce 7hráčů základu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se těch zranění snad nikdy nezbaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z mala hracov, ktorych som v Chelsea uznaval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělní utkání Premier League mezi Portsmouthem a Arsenalem bude zřejmě posledním v kariéře rozhodčího Grahama Polla. 34letý sudí podle listu The Mirror již nadále nehodlá snážet urážky a rozhodl se pověsit píšťalku na hřebík.

Takze po Friskovi dalsi rozhodca, ktoreho moze mat Mourinho do istej miery na svedomi.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý rozhodčí, jeden z úplně nejlepších na světě. Akorát mi na něm vadilo, že párkrát dost pomohl Arsenalu. Vyloučení až po třetí žluté sice byla hodně velká chyba, ale zas bych z toho nedělal takovou tragédii, prostě se to stane.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele