Duff: Chyba je v nás, ne v manažerovi

28.12.2007, 08:55
Aktuality
Fanoušci Newcastlu dostali od svých hráčů pod stromeček dva nepěkné dárky. Straky nejprve doma pouze remizovaly s posledním Derby a následně nezískaly ani bod na hřišti Wiganu. Pod palbu kritiky se tak opět dostal manažer Sam Allardyce, záložník Damien Duff ale ví, že chyba je někde jinde...

"Stojíme za ním a kvůli němu chceme všechno napravit. Nemůže na sebe brát veškerou vinu. My jsme těmi na hřišti, tak obviňujte nás, ne jeho. Je to velký klub, ale nemůžete vždy obvinit jenom trenéra, jsme v tom všichni společně. Co se mi zatím podařilo ho poznat, tak je to skvělý manažer. Vycházím s ním velice dobře," pochvaluje si irský záložník vztah s Allardycem.

"Teď si musíme sednout a začít dělat pozitivní výsledky, protože mu to dlužíme," dodal Duff.

Jedenáctý tým tabulky nyní čekají tři náročné zápasy. Zítra se na Stamford Bridge střetne s Chelsea, na Nový rok přivítá Manchester City a v dalším kole k němu zavítá Manchester United.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

S Chelsea prohrajou tak 2:0 , s Man. City plichtička a s Man. U. fasnou total -to je tutovka.

Reagovat
Devil

S tim Man. Utd. bych souhlasil , ale Chelsea a City bych si pral aby Nwcastle porazil . Newcastle je hned po Man. Utd muj nejoblibenejsi klub ! Tak at jim to slape lip jak do ted a preju Strakam navrat do fotbalove Evropy .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se to dělá, kéž by se tento zvyk přenesl i k nám do Čech !!!

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych byl rád kdyby se u nás mluvilo podobně, ale mám obavy že se toho nedočkáme, protože mentalita čechů je úplně někde jinde... každý je rád za svůj píseček, a když náhodou někdo leze někomu na to jeho malé hřišťátko, tak se mu to většinou vrátí v podobě odsouzení ostatních lidí, s tím, že si má hledět svého...

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle mal predsezonne ambicie velmi velke a kde su v tabulke :D

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznacne nejvetsi sklamani letosni Premier league.Takovy kadr a kde nic tu nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na chelsea jsou schopni se hecnout, myslim ze tam muzou remizovat. Man city doma roznesou! S MUtd to bude hodne tezky ale pokud bude owen fit a bartona pusti z lapaku tak jsou k porazeni

Reagovat
smazaný uživatel

newcastle uz nechapem.kazdy rok maju kvalitny kader,pred kazdou sezonou vyhlasuju ze uz su v poharovej europe a stale nic,kedy sa konecne prebudia???prajem im to naukor liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Minulý rok všetci furt nadávali na Roedera, aký je neschopný manažér. O čo je lepší Big Sam? A to aj Roeder sa snažil postupne vytvoriť tým, a ešte k tomu mal obdobia, keď mu chýbalo 13 hráčov (zranenia, karty).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele