DUFF ČECHY NEOHROZÍ

23.05.2007, 20:31
Aktuality
Damien Duff je bezpochyby jedním z největších smolařů letošní sezóny. Irského záložníka v jejím průběhu trápila zranění a vrchol přišel nyní - po operaci kotníku si od fotbalu odpočine šest měsíců...

"Damien je mimo hru na šest měsíců a záleží to na tom, kdy mu vyndají sponku z nohy. Kvalifikaci budeme plánovat bez něho, pokud by se zotavil dříve, bylo by to pro nás skvělé," prozradil trenér irské reprezentace Stephen Staunton.

Irové jsou v probíhající kvalifikaci o postup na ME 2008 také soupeřem českého národního týmu, s nímž se střetnou 12. září. Tento zápas Duff vynechá určitě, podobně jako duely se San Marinem, Slovenskem, Německem a Kyprem. Pokud by se dal rychleji dohromady, mohl by ještě v listopadu nastoupit proti Walesu a Slovensku.

Vedle zápasů evropské kvalifikace přijde záložník Newcastlu také o značnou část příštího ročníku Premier League.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele