Dudek kvůli Euru pomýšlí na odchod z Realu Madrid

05.12.2007, 12:54
Aktuality
Angažmá Jerzyho Dudka v Realu Madrid se možná bude počítat jenom na měsíce. Polský brankář přišel na Santiago Bernabeu v létě z Liverpoolu smířen s pozicí týmové dvojky za Ikerem Casillasem, jeho země se však nedávno kvalifikovala na evropský šampionát do Rakouska a Švýcarska a před zkušeným gólmanem je tak velká výzva...

"Příchodu sem nelituji. Když jsem podepsal smlouvu s Realem Madrid, věděl jsem, že jdu do nejlepšího klubu na světě a přicházím do něj jako gólmanská dvojka. Přijal jsem to, klubu jako Real jsem nemohl říci ne. Přišel jsem sem pokusit se hrát a naučit se hodnoty této velké instituce," popisuje Dudek několik měsíců staré dění.

"Ale věci se teď trochu změnily, to je pravda. Polsko se poprvé kvalifikovalo na mistrovství Evropy a já měl důležitý telefonát od trenéra. Leo Beenhakker mi řekl, že pokud budu chytat pravidelně, budu pro něho na šampionátu číslem jedna. Přede mnou je nyní obtížné rozhodování. Během posledního týdne jsem na to nepřestal myslet. Chci chytat na mistrovství Evropy, které bude pro naší zemi historickým momentem a v Madridu jsem ještě nenastoupil. Nejlepší věcí pro nás všechny bude si v klidu sednout a všechno probrat. Já sám bych rád odešel, ale rozhodující slovo bude mít klub," naznačil Dudek své další plány.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
RMCF

A co si myslel když tam šel? Že vytlačí Ikera

Reagovat
smazaný uživatel

zkus si přečíst ten článek.. třeba tam narazíš na tohle:

"Příchodu sem nelituji. Když jsem podepsal smlouvu s Realem Madrid, věděl jsem, že jdu do nejlepšího klubu na světě a přicházím do něj jako gólmanská dvojka."

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,ale taky mohl počítat s tím, že pokud nebude chytat,tak přijde o místo jedničky u repre a ne teď zase odcházet.

Reagovat
smazaný uživatel

Vytlačí tak leda prd....

Reagovat
smazaný uživatel

Beenhakker mě teda překvapil že chce aby byl Dudek jednička,co takovej Boruc?Ten chytá kvalitně,já bych postavil jeho.

Reagovat
Devil

Jak to muzes vedet ze chyta kvalitneji kdyz Dudek sedi ? Ale fakt je ze vzhledem k tomu ze Dudek moc nehraje tak by mel byt asi jednicka Boruc !

Reagovat
smazaný uživatel

Já nenapsal že Boruc chytá kvalitněji než Dudek ale že Boruc chytá kvalitně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jeho se ten přechod na euro tak nedotkne, když bere prachy v Realu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo vychytal LM pro liverpool,super golman a skoda ze sedi,BORUC neni spatny,ale ten turnaj bude o zkusenostech a ty jsou na strane DUDKA

Reagovat
smazaný uživatel

Realu nelze říct ne, ale v zimě mu "ne" asi řekne...

Reagovat
smazaný uživatel

je to mantak dudek a toho boruca vobec nemusim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele