DROGBA FAVORIZUJE UNITED

18.05.2007, 23:18
Aktuality
Chelsea v sobotu čeká utkání, které rozhodne o úspěchu či neúspěchu v letošní sezóně. Tým Joseho Mourinha se ve finále FA Cupu střetne s Manchesterem United a jeho příznivci věří, že jejich miláčci dokáží čerstvého mistra porazit. Jedna z největších hvězd Blues je však opatrnější...

Didier Drogba doufá, že jeho tým na zrekonstruovaném stadionu ve Wembley udělá vše proto, aby zabránil Manchesteru v zisku double. Chelsea za United zaostala již v lize, další neúspěch v podobě prohry ve finále FA Cupu by znamenal neúspěšnou sezónu. "Myslím si, že obě mužstva jsou vyrovnaná. Došli do semifinále Ligy mistrů, podobně jako my, jenže oni vyhráli ligu a proto můžeme říct, že jsou favority," řekl kanonýr z Pobřeží slonoviny.

29letý útočník se nemůže dočkat, až si poprvé zahraje v nově zrekonstruovaném Wembley. "Očekávám nezapomenutelný zážitek, protože poslední zápas z Wembley, na který si vzpomínám, bylo právě finále FA Cupu mezi Manchesterem a Liverpoolem, které rozhodl fantastickým gólem Eric Cantona," vzpomíná Drogba.

Chelsea trápí zranění, mimo hru je několik klíčových hráčů, i přesto Drogba doufá, že se tým dokáže vzchopit a předvést dobrý výkon. "Když máme tolik zraněných hráčů, musíme najít jinou cestu, jak vyhrát. Potřebujeme hrát obětavě a více jak na 100 procent. Myslím si, že by se nám to mohlo podařit a v sobotu předvedeme dobrý výkon."

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
Messiáš

Manchester musí!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Manu

No tak match to bude snad zajimavy a doufam ze to united vyhraji,za letosni hru si to zaslouzi, tak pojdme je povzbudit..

Reagovat
HOST*

no jestli bude hrat chelsea tu svou hru bez branek tak asi tezko vyhrajou...

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=jGRYpCk_WWk

Sar - Neville, Ferdinand, Vidic, Lescott - Ronaldo, Essien, Scholes, Giggs - Kuyt, Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Sar - Neville, Ferdinand, Vidic, Lescott - Ronaldo, Essien, Scholes, Giggs - Drogba, Rooney

Reagovat
HOST*Zak

Jo, dobrá sestava. No já ve velké míře souhlasím s tou uvedenou na FP...

Reagovat
HOST*Zak

Ostatně jak vidno, ty zřejmě taky.

Reagovat
HOST*milan

nevíte v kolik se hraje a zda to nějaký sport.kanal vysílá?

Reagovat
smazaný uživatel

Sport 1... 18:00

Reagovat
smazaný uživatel

16:00

Reagovat
HOST*milan

prej se to hraje od 15.00 ?

Reagovat
HOST*

ne sorry vlastne od 16.00

Reagovat
HOST*C.Ronaldo

FC Chelsea

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele