Drmičovi nadále věříme, ujišťuje Eberl

27.10.2015, 14:46
Aktuality
Jako velká posila dorazil během letní přestávky do Borussie Mönchengladbach útočník Josip Drmić, jenž se však zatím ve svém novém působišti neprosadil. Sportovní ředitel Max Eberl mu však nadále věří...

Švýcarský reprezentant si udělal na bundesligové scéně jméno během svého působení v Norimberku, odkud si ho následně vytáhl Leverkusen, avšak za ten už se Drmičovi nevedlo.

Před startem letošního ročníku pak 23letého kanonýra vykoupil za 10 milionů eur Gladbach, ovšem ani u "Hříbat” se zatím Drmičovi nedaří navázat na střelecké manévry z FCN.

Sportovní ředitel Max Eberl však o kvalitách rychlonohého útočníka nepochybuje a chce mu dát potřebný čas na adaptaci. "Josip má teprve 23 let, potřebuje čas," prohlásil Eberl. "Má za sebou skvělou sezónu v Norimberku, to je důvod, proč jsme se o něho zajímali už před rokem. Pak sice v Leverkusenu trochu stagnoval, nyní ale znovu změnil dres a musí dostat čas," uvědomuje si zkušený funkcionář.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (16)

Přidat komentář
stas87

Snad ano.Tragednosti level Immobile zatial nedosiahol a tak nie je potrebne ho pustat inam,dufam ze sa rozstriela.Keby sa tak chcel zlepsit aj Schürrle,idealne na taku uroven ked odchadzal z BL.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá jak Beef z ATMO

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam vidím Jana Šimáka

Reagovat
smazaný uživatel

To je fotka panečku připomíná mi to , ale bednáře ve spartě žolík co přijde a rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

wut?

Reagovat
Rudnevs

Vyzerá to tak že za Kruseho bola náhrada nakoniec Stindl a za Kramera to potiahne dvojica Xhaka, Johnson/Nordtveit. Drmic mal ísť v lete smer HSV.

Reagovat
Kucka

Tak Stindl s Raffaelem neodtáhnou celou sezonu ve 3 soutěžích... Drmić s Hrgotou dostanou šance

Reagovat
Logan

Tak hlavne ted hodne hraje dahoud a podle e docela dost dobre ...

Reagovat
Rudnevs

Určite aj Drmic a Hrgota dostanú šancu lenže nie tak často ako Stindl a Raffael. Dahoud je iný post ale je dobrý to máš pravdu.

Reagovat
herbage

na místě Kramera nastupuje spíše Dahoud, ne?

Reagovat
Rudnevs

Tak, tak

Reagovat
herbage

Neuvěřitelné, jak se Gladbach po té mizérii na začátku sezóny zvedl. Po 5 úvodních prohrách a rezignaci Favreho přišlo v lize 5 výher a v LM velmi dobré výkony proti Juve a Manchestru City. Jsem zvědavý, jak jim tahle forma dlouho vydrží, ale dlouho. A to se snad brzy vrátí do sestavy Hermann, který chytl na jaře neskutečnou formu. Jinak co se týče Drmiće, nelámal bych nad ním hůl, ale čekal jsem od něj lepší výkony. Tady si myslím, že Gladbach prohloupil, že nekoupil Di Santa, který by do jejich herního stylu více zapadal a nabídl jim více možností, byť by třeba nastupoval z lavičky, když se teď daří dvojce Stindl - Raffael

Reagovat
herbage

*ale nejspíš dlouho

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
db18

Hlavně měli vzít Mehmediho.

Reagovat
herbage

jo, to byla od Bayeru šikovná rošáda za Drmiće a ještě na tom vydělali

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele