Drama na jihu Francie, hráč Nice měl v plánu spáchat sebevraždu

29.09.2023, 16:05
Aktuality

Ve Francii bude dnes večer rozehráno sedmé kolo tamní nejvyšší soutěže, místo na utkání Štrasburku s RC Lens se ale veřejnost koncentrovala na drama z jihu země. S psychickými problémy bojuje jeden z hráčů Nice, podle tisku jím je Alexis Beka Beka.

22letý fotbalista podle některých zpráv neunesl rozchod s přítelkyní, při cestě městem zastavil své vozidlo na sto metrů vysokém mostě Magnan a chystal se skočit. Na sebevražedné výhrůžky okamžitě zareagovali záchranáři, policie a na místo dorazil i vyjednávač, který sehrál klíčovou roli. Po dlouhém rozhovoru Beka Beka změnil názor.

"Vzhledem k vážnosti situace, která aktuálně ovlivňuje klub, se vedení rozhodlo zrušit všechny na dnešek naplánované tiskové aktivity," sdělilo k situaci Nice, jehož hráči dnes trénovali za zavřenými dveřmi.

Beka Beka v minulosti hrával za Caen a Lokomotiv Moskva a v Nice načal druhou sezonu. Loni odehrál 22 soutěžních zápasů, letos si na své konto ještě nepřipsal ani jednu minutu.

Autor: Tomáš Pavlík / RMC Sport

Komentáře (27)

Přidat komentář
STR

Čím víc sebevrahů tím míň sebevrahů.

Reagovat
Csaplárova past

Takhle tě má ženská omotanýho kolem prstu, když kvůli ní chceš skočit z mostu.

fotbal > ženská

Reagovat
jsemdement

Tak Feninův pokus byl vlastně nic moc.

Reagovat
LeonardoUžoa

No, holt lázka. Drš se chlape.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika… už budou jen kámošy.

OT:Naštěstí mám takovou zkušenost jen jednu. Může mi někdo vysvětlit jak mohou ženy takové řešení navrhovat a akceptovat a dělat jakoby nic? Třeba rok s někým chodí a pak mají nějaký pádný či nepádný důvod se s tebou rozejít a řeknou tohle? Proč se s tím dotyčným prostě nerozejdou a byebye??

Přece je to pro oba divný výsledek. Chápu že ta ženská si asi řekne, že ti nechce ublížit a nechce tě odstřihnout úplně TT třeba že tě pořád má ráda jako člověka ale táhnou ji nějaké jiné představy o životě někam jinam....ale ať je to jak chce, tak většinou ten chlap vidí pořád naději... Je to pak takový divný paskvil a psychicky zvláštní rozpoložení které se špatně ignoruje.... jakože všechno smažeš a už jenom kámoši...

Jsem přesvědčený že chlapi když se chtějí rozejít tak ve většině případů už tu holku nechtějí vidět, protože chápou že je to tak pro všechny lepší... minimálně co oči nevidí to srdce nebolí...

Reagovat
JackDaniels.

Suhlasim. Ked s niekym niekolko rokov spavas v jednej posteli a zdielas s nim kazdy den pocity, túžby a problemy... Je takmer nemožné sa zrazu stat "kamošmi" a zahodiť vsetko co ste spolu zdieľali pri tom ako sa jej pozeráš do oci, ale uz sa jej pomaly nemôžeš ani dotknúť... Vtedy preferujem aj ja sa radsej uplne odstrihnúť v pripade, ze uz nie je cesty spat.

Reagovat
ACSeRw!n

to je jasny, sou to kravy

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Müllered

Zadní vrátka? Zkusí pár jiných a když budou horší jak ten původní, tak se k němu vrátí.

Reagovat
Jordi Alba

Za celou dobu že by mu nedala anál a pak to zkoušela s jinejma?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem štěstí že dala

Ale to byla jediná z těch zatím čtyř.

Reagovat
vladino10

Našiel si poklad bráško. Gratulujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tedy vypočítavost a morální dno... To je snad ještě smutnější než se s někým rozejít...to se stát může...ale tohle je svinstvo.

Reagovat
herbage

Jako ve smyslu, jestli náhodou po sezóně nedostane lepší kontrakt?

Reagovat
romeo351

no a nebývá to často právě tak

Reagovat
Rudnevs

Ja to chapem, je im ten rozchod akoby ľúto a stále majú toho chalana radi, takže nechcú ho už úplne prestať vídať a stratiť kontakt. Druhá vec je, že sa to tak úplne nedá a proste to oboch potom bolí alebo aspoň jedného.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Byla by škoda kvůli tomu skončit. Těch žen ještě bude.

Reagovat
Axelrose

Přesně, její chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Měla by ho aspoň nahlásit za domácí násilí...to je teď trendy.

Reagovat
Dirtyfoxx420

Teď si borec najde holku, co se jmenuje Rebeka a vezme si ji.

Rebeka Beka Beka je docela úlet

Reagovat
Didier Drogba

To je vul, tohle se resi prece vodkou a striptyzem

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
RadekVonCZE

Ženy jsou zlo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele