Doumbia pokračuje ve střídání dresů, letos zkusí štěstí v Gironě

29.08.2018, 10:01
Aktuality
Za šestý klub v průběhu posledních čtyř let bude hrát Seydou Doumbia. Útočník z Pobřeží slonoviny ukončil své působení v lisabonském Sportingu a zamířil do Katalánska, kde podepsal tříletý kontrakt s účastníkem španělské nejvyšší soutěže z Girony...

Třicetiletý fotbalista nehrál důležitou roli v dalších plánech portugalského celku. Ten původně požadoval dva miliony eur, nakonec ovšem ještě slevil a hráče nechal odejít bez finanční kompenzace.

Doumbia dříve střílel branky za CSKA Moskva a v lednu 2015 přestoupil do AS Řím, čímž začala jeho pravidelná stěhování. Angažmá na Apeninském poloostrově se mu nepovedlo a postupně odešel hostovat zpět do ruského klubu, Newcastlu a Basileje. Před rokem pak fotbalistu koupil Sporting.

Gironu loni střelecky táhl uruguayský útočník Cristhian Stuani. Jihoameričan nasázel celkem 21 ligových branek, letos si zahrál na mistrovství světa a další odměnou mu může být angažmá v zahraničí, o jeho služby stojí Olympique Marseille.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
TheTopFootbaler

Toto se líbí uživateli Seydou Doumbia.

Reagovat
Seydou Doumbia

Ve slunném Španělsku jsem své kvality ještě neukázal tak to musím napravit. Příští zastávka Francie.

Reagovat
Csaplárova past

Jestli chceš sluníčko, tak bude ideální destinace Katar nebo Bahrajn. Tam taky hrají fotbal, kvalitou podobný té tvojí

Reagovat
Seydou Doumbia

Zrovna nemám v oblibě muslimy, Araby, ale díky.

Reagovat
smazaný uživatel

V Rusku a Švýcarsku celkem šutér, divím se, že zrovna Sporting mu nesedl. V Říme pak solidní bída. A Girona loni gólově stála na Stuanim, můžou si tihle dva zahrát spolu? Jak Girona loni hrála (rozestavení)?

Reagovat
Jordi Alba

Pochybuju, že Stuani pokud zůstane, tak bude pálit tak, jako loni. Bude se dávat víc šancí Lozanovi a Portu jako nejlepší hráč má základ jistej.

Reagovat
Han střelil první

U nas mel konkurenci v Dostovi a pote i v Monterovi a proste se neprosadil. Pritom sanci mel hodne, ale byl fakt spatny. Letos se vratil z hostovani stejne priserny Castaignos a prisel Diaby, takze uz by si nejspis nezahral vubec. Pretlak na kridle je podobny jak na hrotu.

Reagovat
FC Porto FC

vubec nechápu proč Castaignos u vás vůbec smrdí

Reagovat
Jordi Alba

Zadarmo super, hlavně ať je z toho udržení. Top 10 by byla zase paráda. Nemá někdo nasledovaného toho Robertse, co hrál v Celticu? Pod Machínem by si nekopl, ale ten už tam bohužel není.

Reagovat
smazaný uživatel

V Celticu milacik publika, rychly, technicky vyborne vybaveny pravy kridelnik. Pod Machinoˇ by si nekoplo viacero vybornych hracov pokial by mu nesedeli do systemu. Myslim ze on bude rozdielovym hracom tento rok

Reagovat
Jordi Alba

Já budu jen rád, když se chytí. Jen aby dostával ty šance.

Reagovat
Phillipinho

Portu smer Sevilla?

Reagovat
Jordi Alba

Nepřipadá v úvahu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla ponuka 17mil, Socky 15 mil, vykupka je nastavena na 20 pod ktoru ho vedenie nechce pustit, takze si Machin bude muset priplatit. Ako mozne nahrady sa spominaju Salvi Sanchez z Cadizu a Toni Villa z Valladolidu.

Girona by mala byt v hre aj o jedneho praveho obrancu, najviac sa spominaju Roberto Rosales a Michel Macedo. No a po poslednom zapase tajne dufam v defenzivneho zaloznika, Timor ani Pere Pons nemaju na to hrat v zaklae..

Reagovat
Jordi Alba

Musíš brát v potaz, že Real je jinej level. 1. kolo byl Timor nejlepší hráč na place.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to bolo smerovane hlavne k Pere Ponsovi, ktory mal za cely zapas 14! dotykov s loptou. Timor odohral fajn zapas proti Valladolidu, ale stale je to pre mna hrac na lavicku a vyuzitelny prave do takychto zapasov kde treba branit. Celkovo ten kader je postaveny pre Machina, Eusebio moc zmien nespravil, pred sezonou boli vyhlasenia o vacsom utracani a nakoniec sa utiahli opasky. Preto popravde ani moc neverim spravam o Toni Villaovi, kedze ma vykupku 12, co je momentalne pre nas nepredstavitelne zlozit.

Reagovat
Jordi Alba

Tak ono žádné utrácení nebude, to bylo jasné. Podepsali se hráči, co jen předtím hostovali a City tam chtěj posílat mladíky, kterým budou hradit platy, nikoliv peníze. To ale může bejt furt win win situace pro oba. Ztráta kohokoliv z trojice Portu, Borja, Mojica by mohla mít katastrofální následky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ich strata by mohla byt katastrofalna, Portu je pre mna najlepsi hrac v tyme, ale paradoxne pri sucasnom kadri by mohol byt bez problemu nahradeny Robertsom, pokial by to znamenalo posilenie kadra z tych penazi. Michel Macedo je volny hrac, tam by to bolo bezproblemove, no a Toni Villa za rozumnu cenu by bol tiez vyborny nakup. Kazdopadne, udrzanie Portuho by mala byt priorita

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na tom pravým beku se mi hodně zalíbil Pedro Porro, na svůj věk vypadá neuvěřitelně vyzrále. Potřebuje tam vůbec Girona posilovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro ukazal v prvych zapasoch ze na to ma, ja by som mu sancu dal. Lenze on je povodne kridlo, ktore hral celu minulu sezonu a ani nahrada za nho neni bohvieaka, Aday neni dostatocne dobry, preto na tu pravu stranu treba priviest niekoho skusennejsieho ktory by Pedrovi co to odovzdal.

Reagovat
Jordi Alba

Tak Timor jde do Las Palmas, skoro tutovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me zbytecnej nakup

Reagovat
Jordi Alba

Právě, že Machín si to tam dobře staví a Portu by určitě nebyl přítěž.

Reagovat
salami

Zrovna tahle fotka

Reagovat
FC Porto FC

škoda že Basilej ho nekoupila tam se hodil

Reagovat
Mateo16

Officialne Mariano fichaje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele