Douglas Santos odešel z Hamburku do Zenitu Petrohrad

05.07.2019, 14:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak to je pro něj velký posun.

Reagovat
Elliasson

Je pravdou, že Zenit beka potřebuje, ale na druhou stranu, jak chtějí řešit to, že příští rok může být v jednom týmu být zapsáno pouze 8 cizinců?

Reagovat
Neyjrayx

budou muset prodávat, nic jiného jim nezbyde

Reagovat
Rudnevs

Zo začiatku som si myslel, že to bude ďalší fail, na ktorom HSV bude tratiť, ale nakoniec na ňom ešte aj pekne zarobili. Snáď jediný z tých Brazilcov, čo za posledné roky prišli, ktorý sa naozaj vyplatil.

Inak Boldt robí fakt super prácu, podpisuje zaujímavé posily, má odvahu obrátiť každý kameň (viz. hodiny) a navyše je vtipný a priniesol dobrú náladu. Minule som pozeral na prezentáciu príchodu Leibolda a zaujímavo to vyriešili. Zatial spokojnosť 10/10.

Reagovat
stas87

12 mega? Aj polka by bolo moc. V BL bol uplne tragicky, v 2.BL som ho tak casto nesledoval. Pozicne casto uplne mimo, nechaval sa pretlacit v subojoch, ani s loptou mu to prave neslo najlepsie. Aj tak si Zenit kupil za 12 mega nahradnika, ja mu neverim ze sa nejako viac presadi. O take tri roky je spät v dzungli. Ale pre HSV skvely obchod, uvolnili sa im prostriedky na splacanie dlzob, plus cast poslu spät do kadra. A zostupujuci timy mozu prezit sezonu ako oni, dlho na postupovej priecke a potom krach. Celkom HSV na ten postup verim, budu o rok skusenejsi a uz to podla mna dotiahnu.

Reagovat
Rudnevs

Za polovicu by ho HSV nepustilo, veď i do Hamburgu vtedy prišiel za viac. Veľmi sa zlepšil, špekulovalo sa trebárs i o Leverkusene. Inak aj s bonusmi by to malo byť do Zenitu až za 15 Mio. €.

Reagovat
smazaný uživatel

Super kauf,v tom provinčním klubu ho byla škoda ty 3 roky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele