Douglas Costa opět mění působiště, posílil LA Galaxy

10.02.2022, 17:58
Aktuality
Grêmio po sestupu do druhé ligy opouští Douglas Costa, jenž v brazilském celku hostoval z Juventusu. Jednatřicetiletý křídelník se ale nevrací do mateřského klubu, formou půjčky posílil Los Angeles Galaxy, kam se v létě po vypršení smlouvy na Apeninském poloostrově přestěhuje natrvalo...

Jednatřicetinásobný reprezentant Brazílie se do vlasti přesunul v létě z Juventusu, zabránit sestupu tradičního klubu, v němž odstartoval kariéru, ovšem nedokázal.

Costa podle očekávání mateřský celek opouští, nevrací se ale do Juventusu, formou půlročního hostování zamířil do Los Angeles Galaxy, kam v létě přestoupí natrvalo.

"Douglas Costa je skvělý hráč osvědčený na nejvyšší úrovni. Jeho schopnost vytvářet a zakončovat šance přidá našemu útoku další možnosti," pochvaluje si trenér zámořského klubu Greg Vanney. "Jsme nadšení, že jsme ho mohli získat před začátkem sezony," dodal.

Rodáka ze Sapucaia do Sul si do Evropy, podobně jako mnoho krajanů, vytáhl Šachtar Doněck, kde si dobrými výkony řekl o pozornost evropských velkoklubů. V létě 2015 se vydal do Bayernu Mnichov, jemuž pomohl ke třem titulům, to posléze zopakoval v Juventusu.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (28)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Takže LA sestup

Reagovat
Dawe05

v MLS se nesestupuje

Reagovat
Csaplárova past

Trosku se ztrapnil ten chlapec

Reagovat
Seydou Doumbia

to že se tam nesestupuje neznamená že nezačne

Reagovat
smazaný uživatel

To by ses divil co Costa dokáže.

Reagovat
db18

Reagovat
Pinturicchio

Pořád jen 31 let. Kde ten mohl být mít Ronaldovu hlavu a fyzičku / zdraví.

Reagovat
j_mrazik

Pro mě to byl vždycky hrozně zajímavej hráč.

Reagovat
Sandstorm

Jeden čas se o něho zajímal i SAF.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Seydou Doumbia

bohužel jediné co měl dobré byl půlrok v bayernu, potom se z něj stal zmrd

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Kde ten mohl být mít Ronaldovu fyzičku, Messiho genialitu, Kantého pracovitost, Neuerovu hru nohama.

KDE TEN MOHL BÝT!!!

Reagovat
Rich

Celkem zajímavý hráč, který to mohl někam dotáhnout... Škoda, že jeho morálka a celkem lenost na hřišti mu to kazí. V Bayernu pouze jednu sezónu měl dobrou, pak propadák, jeho návrat byl ještě horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Kam si to dotahl ty? Pry mohl to nekam dotáhnout a borec hral za top kluby profi fotbal. Pises jak kdyby to byl někdo z okresniho přeboru, ktery mel talent a pokazil si to

Reagovat
Fridgiee

Podle tohodle ultra debilního argumentu "pokud si nedosáhl aspoň to stejný, musíš držet hubu" bychom se nemohli o fotbalu bavit vůbec. Tohle když někdo vytáhne se mi vždycky otvírá nůž v kapse.

Pokud jsi opravdu nepochopil smysl komentu na který reaguješ, kluk to mohl dotáhnout klidně na Zlatej míč pokud by to neměl v hlavě pomotaný.

Reagovat
LesyJePan

To aby sme všetkych teraz chvalili lebo my by sme zahrali ešte horšie

Reagovat
Nihilister

hrozný dementi lidi s tímhle argumentem

Reagovat
smazaný uživatel

Chapu komentář, ze treba nenaplnil svuj potencial apod. Ale koment ze to nikam nedotahl? To me se zase otvírá nuz v kapse. A jak to vypada kdyz to nekdo nekam dotahne? A kam a co se vlastne tahá?

Reagovat
pistacik11

A čo keď mu to stačí, to čo dosiahol ajnbez toho, aby si nejak veľmi odriekal a užil si trochu tých peňazí, čo zarobil. Nie každý sa chce neustále za niečím naháňať. Aj bez toho zbieral tituly kde chodil.

Niečo z wiki:

Jediná sezóna za 11 let bez mistrovské trofeje byla sezóna 2014/15, kdy jako hráč Šachtaru Doněck přihlížel titulu Dynama Kyjev.[9]

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Myslim si ze je nejdůležitější byt šťastný a ne ty kecy TO NEKAM DOTÁHNOUT. Jenomze nikdo nevi co a kam. Tyhle kecy maji především lidi co budou delat průměrnou praci za průměrnou mzdu v zivote šťastní sami nejsou, ale chytří na internetu budou nejvíc.

Reagovat
Rich

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
lnterista

Atalanta jsou hrozni tragedi

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Vlahovič, to je neuvěřitelnej borec, škoda že jsme ho nedotahli do Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba v létě

Reagovat
Panděvova ofina

Technicky naprostý TOP. Jeden na jednoho jako málokdo a plivání mu taky šlo. Juventusu jsem ho tenkrát hodně záviděl

Reagovat
smazaný uživatel

V Šachtaru to brousil neskutečně. Bayern byl velké sousto a do toho zranění. V Juventusu si vedl dost dobře. Bohužel to nej má už za sebou a amerika je na fotbalovou penzi OK Jinak jsem si ho rád kupoval ve Fifě do sestav jako rychlé pravé křídlo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele