Došek zažil střídání snů a udržel Teplice v boji o titul

25.03.2010, 22:10
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Libor Orlí Došek nesympatický hráč

Reagovat
milan78

došek je chuj, ale na naše poměry dost dobrej hráč, je útočník a branky dává

Reagovat
smazaný uživatel

Libor Ukaž Kule Došek

Reagovat
Liquid

koukám mutace stylu Tomáš Ubalještěšpeka Enge

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Lukáš "Sergio Ramos" Došek...

Reagovat
salami

proč to?

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

doufal jsem, že to Slovácko udrží aspoň na remíze

Reagovat
smazaný uživatel

no to já taky, málem mě kleplo, 800km cesty a ani bod. Hráli sme sice ... nic... ale taková prohra mrzí mnohem víc než dostal 5 0

Reagovat
smazaný uživatel

ball

Reagovat
smazaný uživatel

jsem strasne rad ze ten zapas teplice otocili, ikdyz slovacko mam rad ale proste teplice chteli vic

Reagovat
Bakary3

Matula na šest tejdnů mimo.. Možná se to někomu líbit nebude, ale: Boží mlejny melou, třeba se tomu blbovi rozsvítí a uvědomí si, že je nebezpečnej jak protihráčům, tak sobě..

Reagovat
Bakary3

OT: pokusil bych se trochu shrnout zážitky ze včerejšího zápasu, možná tam bude pár nepublikovatelnejch výrazů, takže pro děti je tam *

No co k tomu jde napsat dobrýho ? Když to vemu odzadu, tak nehrál zas tak špatně Hubi, ten byl aspoň schopnej jakž takž nahrát.. Kopic hrál asi s libereckejma, hlavně, že se furt hlásil o balon, schopnej ale rozehrát neni. Mimo to ukázal několik momentů neskutečný dřevěnosti, kdy hlavičkoval z jednoduchý pozice na roh nebo z půlky zahnal Hubáčka na rohovej praporek na vlastní půlce.. Trapp, ten se nějak moc nezapojoval, souboje vyloženě neprohrával, co se týče rozehrávky, opět dlouhej balon vzduchem, nazdařbůh.. Krajčík a jeho klasika, předved úplný .., ale je to pan fotbalista, těžkej machýrek, pořád jen rozhazuje rukama, užitek na hřišti ale nemá žádnej. Když to má dát na přední, letí to na praporek a obráceně.. S Vulinem nevyhrál snad jedinej souboj. Koreš, ten je úplně mimo, neschopnost nahrát, takhle se pere o dres ?! Ragued se mi celkem líbil, bojoval, dokonce dobře rozehrával, nečekal jsem, že to u něj uvidim. Grajciar až na jeden světlej moment špatnej, to má bejt tahoun, čekal jsem, že se popere o Afriku, takhle ani náhodou. Janda ? Nic a nic, balon mu vadí, nedokáže nic vymyslet.. Kysela, ten nehrál špatně, nevim, proč ho střídal.. Vlček, ten tam byl jak namalovanej, žádná snaha, nic.. Šenky to pěkně oživil, Trubila se k ničemu nedostal.. Jedinej pozitivní moment byl návrat Jardy Černýho.

No a nakonec- nasazení hráčů- tohle myslej jako vážně ? Ať nemam rád Hubiho, na tom je aspoň vidět, že chce a vadí mu, že to nejde, stejně tak Vaňous, když se vyhrálo, slavil jak finále MS a když ne, byl smutnej. Tihle ? Krajčík těžkej boreček, místo jistý, prachy taky, nic se neděje. Vlček to samý, Janda to samý.. Těm je to těžce u pr...., s timhle ať táhnou někam, pak ať někdo vypráví, že je Jarolím nejpřísnější trenér, když se jeho hráči takhle flákaj.

Jinak to šestý místo.. Já před Jarolímem smekám, protože s tim, co tam v současnosti má, to je na záchranu (samozřejmě si to tam natahal sám..)

No a jak z toho ven ? Jsem zvědav, pár fotbalistů tam je- Černí, Hloušek, Grajciar, Belaid, nakonec možná Šenkeřík.. No ale obranu aby přestavěli celou, do zálohy jsou taky třeba posily, do útoku určitě taky.. Jenže Slavia si může těžko dovolit koupit dalších šest dobrejch hráčů, mam strach, že se to vyřeší zase nějakejma Balkáncema a hotovo.. No hlavně příští sezonu bez Jarolíma, jinak to prostě nejde, doufám, že těm blb.. ve vedení to konečně otevřelo oči a nad prodlouženim smlouvy ani neuvažujou.

Reagovat
j_mrazik

Já tam nakonec šel s Padrem a bylo to hodně zlý. Grancjar nemůže hrát levou zálohu, ten se pořád s*al doprostřed a vůbec tu hru neroztahoval, tohle by platilo, kdyby hrál LB jedině Evra nebo Clichy (v plný formě ). Hubáček tu díru prostě nevyplní. Koreš byl nervozní jak pes před připuštěním. Trubila hned při prvním zákroku málem šel ven, kdyby toho hráče tím loktem trefil. Jinak nic moc. Nevím, jestli byl špatný terén nebo co, ale Krajčík nestopl balon, souboje s tím dlouhánem prohrával (ten se mi líbil), centry se už nikdy asi nenaučí. Hrůza. Kyselu jsem v akci moc neviděl. Podle mě nejlepší hráč Slávie - jednoznačně Raqued.

Reagovat
Bakary3

Já už fakt nevim, to je strašný, někdo za náma řikal, že už pomůže jen Ronaldo a Messi.. No hned mě napadlo, že ne, že by je Jarolím zkur... A ta hra ? To je opravdu na spodek tabulky. Jinak je zajímavý, že snad každej tým má nějakýho "fotbalistu"- Horváth, Dostálek s Poláchem, Lička s Lukešem, Zoubek, Sylvestre.. Ve Slavii, prej technickym mužstvu, nic (teda jen Jarda Černý, to je jedinej, kdo dokáže něco vytvořit, Belaid je odepsanej..)

Reagovat
j_mrazik

Při tom zápase mne napadlo - odešel Šmicer, jde to do pr.... Přijde mi, že všude mají schopný balkánce, jenom my máme ty tragický. Nebo jestli to ti kluci nevydejchají psychicky..? Já fakt nevím. Ale Matěj mi včera pil s Grancjarem (první poločas - pak jsem ho neviděl) krev.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele