Dortmund útočí na titul. Nastoupí jedenáct hráčů, kteří půjdou za vítězstvím, slibuje Terzić

26.05.2023, 14:36
Aktuality

Německá nejvyšší soutěž před sebou má poslední kolo a hodně netradičně je stále ve hře mistrovský titul. Trumfy v rukou tentokráte nedrží Bayern Mnichov, nýbrž Borussia Dortmund, odpovědnost si uvědomuje i trenér BVB Edin Terzić.

V bavorském táboře to vře, v klubu nepanuje ideální atmosféra a vše se promítá do výkonů i výsledků. Bayern poztrácel spoustu bodů, naposledy doma nestačil na RB Lipsko a přenechal vedoucí pozici Dortmundu.

Borussia vede o dva body, má mnohem horší skóre a k jistotě potřebuje porazit o nic nehrající Mainz, který vyšel bodově naprázdno čtyřikrát za sebou. V případě nezdaru bude Dortmund spoléhat na pomoc 1. FC Köln.

"Měli bychom se držet věcí, které nás k této euforii přivedly. Hřiště bude stále stejně velké jako to, na kterém jsme hráli minulý týden. A míč je pořád kulatý," řekl na tiskové konferenci Terzić.

"Klíčem bude nedělat nějaké bláznivé pokusy, pokusíme se zopakovat to, co nám fungovalo už dříve," pokračoval.

"Víme, jak důležitý zápas nás čeká a neplatí to jen o kabině, ale o všech v klubu. Od první minuty může jít vše podle našeho plánu, stejně jako se mohou vyskytnout komplikace. Určitě ale nastoupí jedenáct hráčů, kteří půjdou za vítězstvím," slíbil.

Autor: Tomáš Pavlík / bvb.de

Komentáře (9)

Přidat komentář
Mass

Když to takhle vysvětlí, že je hřiště stále stejně velké,míč kulatý a nastoupí jedenáct hráčů, tak to musí vyjít!

Reagovat
herbage

A hřiště je stejně veliké jako minulý týden

Reagovat
Mass

Klíčem bude nedělat nějaké bláznivé pokusy, jako třeba měnit velikost hřiště nebo poslat jen deset hráčů!

Reagovat
Kejza

Reagovat
Mönchengladbach

Marnost letošní BVB nejlépe ilustruje fakt, že v LM vypadla s Chelsea.

Díkybohu za Kahna a spol.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Kdo viděl ten dvojzápas, jako já, tak si musel položit otázku: Proč?? Proč se na to BVB prostě vysrala a hráli, jak kdyby nechtěli ani postoupit? A to bez srandy. To byla hrůza!

Tak ať klapne liga a bude to

Reagovat
Centrofixka

Reagovat
Kucka

Jojo

Reagovat
STR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele