Dortmund se pokusí ukončit sedmiletou nadvládu Bayernu Mnichov

15.08.2019, 19:12
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (59)

Přidat komentář
RadekVonCZE

Pome!!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Agent z Melmacu

nevykúpi...nemajú nato povahu

Reagovat
cologneFC

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
Heresy

Verim ze si to pohlidame a budem slavit po osme za sebou

Reagovat
godwood

Reagovat
Rich

Reagovat
smazaný uživatel

Letos fakt v ten titul věřím. Po dlouhé době zase, tak snad to konečně opět vyjde

Auf gehts Dortmund!!!

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Zark

mohli by no ... letos je monopol v italii a německu ohrozen

Reagovat
smazaný uživatel

*bez na

Reagovat
smazaný uživatel

Letos věřím Dortmundu Bayern hodně oslabil sice Pavard a Hernandez dobrý ale myslím že tam je bota zrovna netlačila Perišič je taky zkušenej borec ale ruku na srdce kádr doplnil ale že by měl být rozdílovej hráč jako R,R to není Dortmund posílila hodně dobře Hummels je kvalitní a hlavně zkušený stoper což minulou sezonu Borussii chybělo v duležitých zápasech Schulz je taky dobrá volba Brandt a Hazard jsou dlouhodobě elitní hráči Bundesligy a mohou být rozdílový no a Paco loni ukázal že goly střílet umí ale nejduležitější bude aby vykonnost udrželi Reus a Sancho u něj čekám ještě lepší sezonu nežli v loni a letos ho tipuji na nej hráče ligy to je muj pohled na věc.

Reagovat
vladino10

Že by Bayern oslabil by som nepovedal, skôr Dortmund viac posilnil..

Reagovat
smazaný uživatel

Tento rok to vyhrá Dortmund na

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam že kupime toho Wernera dpč

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslet, že potřebujete křídla a ne zničit Wernerovi kariéru.

Reagovat
Rich

Werner může hrát i na křídle, když na to přijde a bez tak Bayern ho získá příští rok jako zdarma hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

No v tom je problem on nechce predlziť a Leipzig ho zadarmo pustit nechce

Reagovat
Rich

Teď ho nechtějí pustit do Bayernu a snaží se s ním podepsat nový kontrakt, ale za rok mají smůlu, bude to volný hráč a prostě nic s tím nezmůžou. Ale problém je v tom, že Lipsko ho nechce ani prodat Bayernu, prostě nechtějí, dává to smysl na jednu stranu, ale na druhou stranu mohli za něj alespoň něco dostat.

Reagovat
Gazdo

toto ma na tom bayerne strasne serie. Keby tu konkurenciu aspon vykupoval za poriadne palky ale oni dokonca dost hracov tahaju zdarma

Reagovat
Rich

Podívej, když se na to koukneš z logického důvodu, tak to dává smysl. Takhle se to stalo s několika hráči, ale všimni si, že třeba Lucas nás vyšel přes 80 mega, což už je pálka, kdyby vyšel Sané, tak by to bylo přes 100 mega. Bayern není jediný klub v Evropě, který tohle dělá dělá to více klubů, ale prostě Bayern to dělá skoro ob sezónu. Proto je to nápadné.

Reagovat
smazaný uživatel

urcite to myslel tak. ze nenalievaju tie peniaze spat do ligy ale mimo.. 80m slo do madridu a 100 a viac pojde do city.. keby ste zaplatili radsej 70m za wernera a 100m za havertza tak to zdvihne ich financne moznosti radikalne a zvysi sa aj uroven ligy lebo mensie kluby budu solventnejsie

Reagovat
Rich

Werner přijde a zdarma. Co se týče Havertze, tak mám dojem, že má smlouvu do 2023 myslím, takže příští rok za něj Leverkusen dostane slušnou pálku. Ale nerad bych se pletl, ty smlouvy do kdy, kdo má, si nepamatuji. Určitě, ale příští sezónu něco dostane tým za Nubela, ten bude drahý taky si myslím...

Reagovat
vladino10

Hej no..akurát vôbec nevie jeden na jedného, resp jedine čo na krídle vie je hodiť si loptu dopredu, dosprintovat ju a v plnej rýchlosti poslať center naslepo..on tam ale hráčov motať v zavretej obrane nebude a rozhodne to nie je top kridlo

Reagovat
Rich

Tak schválně, jestli se to podaří Dortmundu... Pravdou je, že mají silný kádr, ale neznamená to, že ten kádr má takovou kvalitu zase. Bayern bude v pohodě, pokud se mu nezranění hned na začátku sezóny Coman nebo Gnabry. Navíc, přestupové období nekončí, třeba vyjde Countihnu na to hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

Papírově má Bayern lepšího brankáře a obranu Dortmund my přijde silnější do utoku v Bayernu to bude stát na Lewandovským v Dortmundu tam je víc hráču kteří mohou rozhodnout zápas.Já jako plus pro Dortmund vidím příchod Hummelse on sice není žádný rychlík ale jeho zkušenosti se jinak mladé obraně Dortmundu budou hodit a muže ty kluky okolo pozvednout na uplně jinej level,Nevím celkově mi přijde kádr Borissie letos širší a lepší než kádr Bayernu a navíc podle toho co se takhle občas dočtu tak my i přijde že klíčový hráči Bayernu jsou trochu vyčichlí Neuer Lewandovsky i Muller se párkrát vyjádřily tak všelijak o své spokojenosti v klubu a práci vedení proto si myslím že jestli má Borussie šanci na titul tak letos,ale samozřejmě papírově to muže vypadat všelijak a na hřišti jinak tak se necháme překvapit.Ještě bych se trochu podíval na trenéry Kovač v klubu nemá extra silnou pozici a také sem četl o nějakých divných věcech okolo jeho vztahu k hráčum zatím co Favre si klub loni získal a ukázal že jeho cesta muže být správná zřejmě dostal na co si ukázal tak to tedka musí potvrdit.Osobně to přeji víc Dortmundu at se to taky trochu promíchá.

Reagovat
Rich

V mnoha věcech máš pravdu a všiml sis dobře, to ti musím uznat. Víš k těm třem hráčům, co jsi jmenoval, tak prostě obzvlášť Muller a Lewandovsky chtěli, aby přišel top hráč a on by přišel Sané jenomže se zranil a prostě kup hráče, který má teď nejistou budoucnost... Ale co jsem slyšel, tak se Bayern o něho pokusí v zimním přestupovém kole. Jinak to, že odešel Hummels mě trochu naštvalo, protože je lepší než Boateng, ale on měl prostě špatné vztahy s Kovačem a mám dojem, že v tom i vedení sehrálo svou roli. Je to dobrý hráč, fakt že jo, pro Dortmund dobrý, ale zároveň musím podotknout, že prostě už se u něj projevuje taky kiksy jednou za čas a zrovna v klíčových zápasech.

Jinak obrana Bayernu je hodně posílená, Lucas a Pavard budou super. Ten útok bude záviset, jak bude poskládaný a pokud tam nebude nikdo zraněný. Jinak, já jsem byl skeptický dost ohledně Perišiče, ale pravdou je, že může překvapit, má zkušenosti a mohl by se motivovat novým prostředím jako když k nám před lety přišel Douglas Costa. Takže útok bude silný taky snad. Já spíš vidím problém ve středu, bylo to hrozně do očích bijících v superpoháru, nevím proč Kovač dělá pokusy a Thiaga staví na pozici DM, střed bych netočil a prostě buď složení, Goretzka a Tolisso nebo Goretzka a Thiago.

Reagovat
db18

Letos to bude fakt těžký... ještě po těch prohlášeních od Uliho... ale aspoň to bude napínavé. A snad s dobrým koncem pro Bayern a Nika.

Reagovat
smazaný uživatel

Schulze

Reagovat
smazaný uživatel

Jakých preklaseniach? Nejak som to nepostrehol

Reagovat
db18

Že BVB posílilo co do počtu hodně, ale ohledně kvality by trochu brzdil euforii... no a na to nás BVB porazilo už v superpoháru.

Reagovat
Müllered

Ale má pravdu.

Reagovat
db18

Mne to přijde dost pokrytecké... přivedli Hummelse, kterého na jaře ještě hájil a nadával na to, jak s ním Löw vymetl a Hazarda s Brandtem, o které se Bayern taky zajímal...

Reagovat
Müllered

V tomhle kontextu to trochu pokrytecké bude.

Reagovat
Müllered

Ještě navíc po příchodu Perišiče.

Reagovat
db18

Reagovat
Rudnevs

Tak určite... Veď povedal strašnú somarinu. BVB priviedlo piatich nových hráčov. To je veľa? Bayern priviedol štyroch. A čo sa týka kvality, Dortmund získal štyroch hráčov, ktorí sa radili k tomu najlepšiemu, čo Bundesliga ponúka a prinášajú osvedčenú kvalitu (ten piaty je mladík z Barcelony, ktorý sa kupoval pre budúcnosť a prišiel zadarmo). To chce Uli ako vážne spochybňovať kvality Schulza, Hazarda, Brandta a Hummelsa?

Mne osobne to príde celé úplne mimo. Tento výrok by sa mi možno hodil tak na Magathove Schalke, kam priviedol vtedy pocitovo tak 20 hráčov a z toho väčšina boli experimenty častokrát i z exotických krajín...

Reagovat
Müllered

Jistě se dají zpochybňovat. Brandta mám rád a rád bych ho viděl v Bayernu zvlášť za tu cenovku, ale rok a půl byl v útlumu a až zase poslední půlrok se rozehrál. Hazard se dlouho prosazoval a stejně ta čísla nemá nijak úžasná a jaro měl naopak tragické. Schulz je nový Schmelzer? Mats je kvalita a zkušenost, ale některé ty jeho kiksy z poslední doby, také to není jistota. A Matse jistě nezpochybňoval, bylo to ještě před jeho přestupem myslím.

Reagovat
Müllered

Ale pokud přijde Patrik, tak bude samozřejmě muset změnit názor, to je jasné.

Reagovat
Rudnevs

Tak keď to berieš takto, tak sa dá spochybniť všetko. Len neviem, čo by potom Uli povedal o posilách Bayernu. Predražený obranca, ktorý bol navyše dlhodobo zranený. Hráč, ktorý spadol do druhej ligy. Hráč, ktorý sa nepresadil ani v tej druhej lige. A do štvorice hráč, ktorý bol asi tak pocitovo piatou alebo šiestou voľbou a poriadne nepresvedčil ani v slabších tímoch.

Myslím, že z toho BVB vychádza stále lepšie i keď sa na to pozrieme “optikou pesimistu”.

Reagovat
Müllered

To že přestupák Bayernu není moc dobrý, o tom se ani nemusíme bavit.

Reagovat
Rich

Jak by se vám všem líbilo, kdyby přišel do Bayernu nazpět Mandžukič? Myslím si, že kdyby se střídal s Lewym bylo by to super, zvýšila by se kvalita na hrot. Ano Bayern potřebuje křídla, ale na hrot se bude další kvalitní útočník hodit, jelikož Arp je mladý a musí sbírat zkušenosti postupně.

Reagovat
smazaný uživatel

a kde ich bude zbierat ked budu rotovat dvaja 30+ ?

Reagovat
Rich

To je to samé jako se Schickem. Na hrotu bude Paco a Mario hrát, pořpřípadě jsem tam viděl hrát i Reuse. Tak si nepolepší, akorát bude na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

ja dufam ze Schick nepride.. potrebujeme rozdielovych hracov, casy priemerakov sa snad pomaly koncia nech sa najprv presadi na jednotku v Rime

Reagovat
Müllered

Reagovat
smazaný uživatel

? co je na tom nepochopitelne ze nemame rozdieloveho hrotaka a Schick tento problem nema sancu vyriesit ? Paco je dobry ako nahradnik a ten zaklad naozaj Schick nemoze hrat ..

Reagovat
smazaný uživatel

Za AS Rim ma Schick za 46zapsov uzasnych 5 golov a v LM dokonca ziadny to je presne hrac do zakladu klubu co hra a nemecky titul viem ze ho milujete lebo je Cech ja to chapem ale nema na taku uroven

Reagovat
Müllered

AS je v hajzlu jako celek, chybí jim kreativita, trápí se tam skoro všichni útoční hráči. Dost zápasů odehrál na křídle, kde nemá co dělat. V repre ukazuje, že na to má. Ještě ukáže i tobě. BVB ho sleduje několik let. Jestli přijde, tak to nebude výstřel do tmy.

Reagovat
Rich

Já bych Schicka na tvém místě nepodceňoval tolik, podle mě by k vám sedl i do té sestavy, ale faktem je, že zdali ho Dortmund bude chtít, ono tohle vypadá, že jo a pak že zase ne.

Jinak, co se týče Arpa, tak si všimni dneska hrál Bayern první zápas a Arp nebyl ani na lavičce, místo toho tam byla rezerva v podobě Wriedta. Čili, kdo ví, jak to bude s Arpem, ani bych se nedivil, kdyby přivedli toho Mandžukiče...

Reagovat
Müllered

Reus tam nerad hraje, Mario se tam trápí a Paco taky není jistota.

Reagovat
Rich

Proto mě právě zaráží, že by nechtěli Schicka, hodil by se jim tam víc, než někteří jmenovaný na tento post. Ale je to věc Dortmundu, ať si tam mají koho chtějí.

Reagovat
Müllered

Ono je totiž ve hře hostování Joviče. Má jít buď do BVB, nebo Eintrachtu.

Reagovat
Rich

Reagovat
vladino10

Ja mám Mária rád, ale na tých pár minút mohol ostať aj Wagner/teraz by ich kľudne mohol dostať aj Arp..

Reagovat
db18

Reagovat
Rudnevs

Dajte Arpovi šancu. Niečo v ňom je.

Reagovat
Müllered

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele