Dortmund na několik týdnů přišel o kanonýra Hålanda

22.10.2021, 13:45
Aktuality
Erling Håland (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (49)

Přidat komentář
Gazdo

Tak nic neunahlit a radsej stravit o tyzden dva dlhsie odpocinkom ako sa vratit priskoro a zranenie obnovovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Baronne

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ACSeRw!n

nemyslim si, ze to tak bude.. on honi rekordy a BVB bude bez nej hodne ztracet.. bude se dost tlacit na jeho brzkej navrat pod praskama

Reagovat
Ranoth

takto toho Ronalda nedozenie

Reagovat
Rezan

myslel jsem, že to dotáhne letos na 100 golů za Dortmund a pujde udělat dalších 500 jinam

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapec ešte len nedávno oslavoval 21 rokov, ale gólov v LM, či Bundeslige má toľko, že by mu to mohli závidieť aj 35-roční veteráni

Reagovat
smazaný uživatel

To je presne, o cem jsem mluvil pod jednim clankem a chytraci se tomu vysmivali. Fotbal neni sport, kde by si clovek s 80 kily mohl dovolit hrat stejnym zpusobem, jak hraje Haland. Nutne se to muselo projevit. Do 25 bude mit v hajzlu i kolena, pokud mu zdravi dovoli si je znicit.

Reagovat
smazaný uživatel

Však aj iní hráči bývajú zranení

Reagovat
smazaný uživatel

U Halanda se ta zraneni ale daji celkem dobre predpovedet.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, vedel by si teda urobiť predpoveď jeho zranení do konca jeho kariéry, keďže sa to dá "celkom dobre predpovedať"?

Reagovat
smazaný uživatel

To už jsem přece udělal. Sedíš si na vedení? Ta předpověď zněla: Brzy se začne projevovat ten jeho styl hry i na jeho zdraví a nejspíš mu odejdou kolena. Zatím to teda kolena nejsou. Možná na ně ani nedojde, protože si dřív oddělá šlachy.

Reagovat
KarlVonBanhof

Reagovat
smazaný uživatel

*90 kily

Reagovat
Salfovic

Něco takového se kdysi říkalo o Nadalovi.

Reagovat
livefan

Však taky musel změnit styl hry, aby se nezničil.

Reagovat
Maximm9

Vzdyt ma skoro 2 metry, kolik by mel podle tebe vazit ?

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Neutron

asi ako Christian Bale v Mechanikovi asi...

Reagovat
Baronne

Reagovat
Maximm9

s tim taky nevim, jestli by u Skocdopole prosel zdravotnickou prohlidku

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Benfica

Zalezi na vela okolnostiach.. na zivotosprave, na tom ako o seba bude dbat, s akymi profesionalmi z medicíny bude spolupracovat, ci ich aj bude pocuvat... dnes vedia dat lekári dokopy v podstate hocico.. vsak pozri Andre Gomesovi hovorili ze si uz nezahra, Raul Jimenez to iste a najdes dalsich a dalsich.. blbe je ale ak sa zranenia opakuju, a tam su prave dolezite vefi co som spomenul, medzi inymi..

Reagovat
Doubas

Samozrejme, pokud je clovek profesionalni sportovec, tak nemuze zrat KFC apod, ale podle me, ze vseho nejvic zalezi teda hlavne na genech, a to tak ze 70%.A s tim proste nekteri nic bohuzel neudelaj.

Reagovat
Benfica

Da sa.. mozes jest obcas aj KFC a profesionali vedia ako vyvazit tie geny.. ako hej obcas to nejde, alebo uz je neskoro ale spravit sa da uz hoci co.. pekny priklad je Rob Gronkowski, strasne skleneny chlapik, ale stale ho zrovanju do laty a to hra NFL cizi ovela nebezpecnejsi sport na zranenia..

Reagovat
PISTOLERO

Aby toho nakonec jeho budoucí klub nelitoval, kolik za něj vysolí

Reagovat
Witcher

A to po většinou jen chodí po hřišti a rozhazuje rukama

Reagovat
smazaný uživatel

Dosud vypadal, že je skoro nezranitelný jako Ronaldo, Messi nebo Lewa.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Rich

U takového útočníka je důležité, aby se nezranil a aby se neopakovali... Nechci podceňovat nikoho, ale po reprezentační přestávce nebylo jasné, zdali nastoupí k zápasu Bundesligy, nastoupil... Nastoupil i do LM... Jenom můj názor, ale po závažném zranění, co měl, nejde ho dát zpátky do plného zápasu... Snad se dá do kupy a jeho zranění se nebudou opakovat... Pokud ano, tak někdo bude kupovat zajíce v pytli... Protože ta jeho cena se vším bude astronomická...

Reagovat
vceradnesazitra

Dortmund ho zničil

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund by mal prísť o obranu so zálohou. Nedá sa na ten (ne)fubal pozerať.

Reagovat
REPLIKATOR

Bez něho bude Dortmund poloviční. To znamená, teď na ně rozhodně nevsázet.

Reagovat
Seydou Doumbia

ideálně proti ním...oni s těmi dědinami jako mainz, augsburg umí v klidu rupnout

Reagovat
Jardman

V Bayernu mu bude dobře za par let

Reagovat
Rich

Jenom ne v Bayernu... Viděl jsi kolik jeho cenu, pak agentovi něco dát, jeho otci, roční plat, který je astronomický? Je to skvělý fotbalista a určitě bude patřit mezi legendy, pokud ho nebudou sužovat zranění. Ale do Bayernu ne... Úplně by se tam pokazil platový strop... Za mě, půjde do PL nebo Realu... Bayern prodlouží Lewu, který je stále o parník lepší a pak buď sázka na mladé hráče jako Adeyemi a nebo Silva z Lipska.

Reagovat
ACSeRw!n

Bayern by ho moc rad mel, ale jednoduse na nej nema finance.. a jak rikas, proste klasicky vykoupi Lipsko

Reagovat
p-e-t-k-o

Ty si klasicky, debil.

Reagovat
ACSeRw!n

pravda boli co ?

Reagovat
p-e-t-k-o

Jediné čo ma bolí je, že som reagoval na tak hlúpeho človeka ako ty. Aj keď, to bolo tak všetko, čo som ti chcel povedať.

Reagovat
Rich

Neřeš ho, je to fanoušek Sparty, která takové věci nedělala nikdy, že by vykupovala kokurenci.. Ani neřeš to Lipsko... Klasický hloupý komentář... Navíc Silva do Bayernu nepůjde, Bayern získá Adeyemiho a já se nasměji až podobně stupidní fanoušci budou říkat: No jo Adeyemi, další hráč, kterého koupili od konkurence.

Reagovat
Seydou Doumbia

Do Bayernu ho asi nevezmou. To není tým, který by si zakládal na těch Raiolových ovcích ne? Navíc Bayern je vedený ekonomicky a takovou dardu za něj nedá.

Reagovat
Rich

Hlavně jde o finanční stabilitu, kterou klub má a nemůže jí narušit jedním hráčem, ostatní by to štvalo, že nějaký mladý loutek má tolik... On by měl po právu... Ale prostě je to nereálný... Někde jsem četl, že výkupka za Haalanda je 80 mega... Jenomže nějaký bonus agentovi, to je dalších 20 mega a dalších 10-15-20 mega otci Haalanda a do toho celoroční plat, snad něco mězi 35-50 mega za sezónu... Reálně, kdo to dá? Kdo na to má? Real se odstřelí jako Barcelona, protože chtějí podepsat Mbappého a budou v háji... Oba budou mít obrovské platy... Oba budou muset podávat výkony a oni je budou podávat, ale v případě, že se nezraní... Mbappé nevím, jak na tom je, co se týče zdraví... Ale Haaland je na tom dozajista hůře... A to je scénář pro Real... Pokud Haaland odejde jinam, tak do PL a konkrétně do City a nebo nově do Newcastlu, kde se začínají pumpovat prachy...

Reagovat
Seydou Doumbia

To je moc to ani chuj. Baya nejvíce dalo zatím asi za trestance 80 mega ne? Podle mě pro Bayern to není nutnost ho brát. Ano mají Lewu, světového útočníka, ale ten tým celkem šlape a nemyslím si že je potřeba jako náhradu za něj přivádět hned hráče jako je Holand. Navíc mi osobně od prvního pohledu je nesympatický, taková namyšlená huba, ale to je jen můj osobní bezvýznamný názor. Bayern nemá ve zvyku na každý post kupovat světového hotového hráče, viz takový Nabry, Coman, Kimmich, Goretzka a další. Podle mě by za Lewu mohl příjít i někdo, kdo by se stejně jako tito hráči vypracoval v kvalitního šutéra, namátkou třeba Nunez, A.Silva, Isak nebo Werner.

Reagovat
Rich

Nejvíce dalo za Hernandeze, který nejdříve nevypadal a najednou je na stoperovi potřebný, stejně na levé straně, když Davies nehraje. Ani mě není nějak sympatický, přijde mi taky dost namyšlený... A ano to je pravda, Bayern nekupuje hráče světové třídy, ale děla je z nich... Dokonce i ten Sané se začíná chytat a je úžasné ho sledovat...

Jinak z těch útočníků je Isak a Werner za mě obrovský průměr... Werner by mohl možná chytit dech, ale je marný docela teď... Naopak Nunez je za mě lepší o parník než Silva, oba jsou kvalitní útočníci... Kdyby přišel jeden z nich vůbec bych se nezlobil.

Reagovat
Jardman

Samozřejmě jsem to myslel jen s nadsázkou, za Lewu jsem moc rad a myslím, ze ještě 3, 4 roky budu a do ty doby Erling někam uteče a objevi se někdo novej nebo nějaký odchovanec by mohl

Reagovat
Dominator

teraz ten navrat uponahlal?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele