Đorđević se dostal ze zranění a je připraven pomoci Laziu

05.11.2015, 14:00
Aktuality
Trochu rozpačitá je první třetina sezony v podání římského Lazia a ví to i Filip Đorđević. Klub z hlavního města Itálie podával nevyrovnané výkony a poztrácel několik cenných bodů, srbský útočník to přičítá na vrub náročnému programu, loni totiž se svými spoluhráči nemusel bojovat v Evropské lize...

Đorđevićovi se nevyhýbají zdravotní problémy a zranění ho potkala také letos. Především kvůli tomu zasáhl pouze do šesti soutěžních zápasů, v nichž dal dvě branky.

"Po fyzické stránce jsem na tom dobře. Začátek sezony byl obtížný a potkala mě dvě zranění, teď ale poctivě pracuji a doufám, že budu hrát více a více. V tréninku jsme změnili několik věcí a na nejbližší zápas se připravili co nejlépe," říká někdejší hráč Nantes.

Lazio se špatným dojmem prezentuje především na hřištích soupeřů, v Serii A z pěti venkovních vystoupení hned čtyřikrát prohrálo a o víkendu navíc přišlo o svou stoprocentní domácí bilanci, když podlehlo AC Milán. V Římě se už vše chystá na víkendové městské derby, Lazio ovšem před ním čeká ještě jedna povinnost - dnes hraje na trávníku Rosenborgu a může udělat důležitý krok na cestě za postupem ze základní skupiny Evropské ligy.

"Víme, že se blíží derby, v tuto chvíli ovšem myslíme jenom na Rosenborg a postup ze skupiny. Máme v kádru tři útočníky a konkurence je tak větší. Rozhodovat samozřejmě bude trenér, ovšem sezona je dlouhá a prostor dostaneme všichni. Loni bylo snazší připravit se na zápasy, jelikož jsme nehráli evropské poháry. Možná ještě nejsme připraveni hrát tři zápasy týdně, trenér tak dělá dobře, že hodně rotuje se sestavou. Máme sebevědomí i zkušenosti a po prohře neztrácíme hlavu. V Evropě si vedeme dobře a chceme v tom pokračovat. Možná vypadáme unavení, ale nejsme. Zpackali jsme jeden zápas, ovšem to se stane. V průběhu přípravy jsme pracovali dobře a byli si vědomi všech závazků," nechal se dále slyšet Đorđević.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je Alan Harper ne?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

No, myslim že by Lazio nemělo srat par ztracenych bodu ale spíš par ztracenych kličovych hraču diky zranění

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele