Donadoni: Nebojíme se nikoho

19.11.2007, 17:38
Aktuality
Itálie v sobotu utekla hrobníkovi z lopaty a díky výhře ve Skotsku si zajistila postup na evropský šampionát do Rakouska a Švýcarska. Trenér Roberto Donadoni nyní varuje zbytek světa, že jeho tým se nebojí žádného protivníka...

"Tento tým se může postavit proti komukoliv na světě a nebude se bát. Zápas ve Skotsku byl skvělý, s každým odehraným utkáním je tento italský tým stále silnější. Učím se každým zápasem a tým se neustále zlepšuje," pochvaluje si Donadoni.

"Nebudu tento tým porovnávat v dřívějšími italskými výběry. Reprezentace, která v roce 1982 vyhrála mistrovství světa, se následně nedostala na evropský šampionát, ale to ještě neznamená, že jsme lepší," dodal nástupce Marcella Lippiho.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to co říct měl.

Reagovat
smazaný uživatel

My češi se vás taky nebojíme!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

...úctyhodné, že na svoj team povedal, že sa zlepšujú od zápasu k zápasu...Silný team to je, otázne akú formu budú mať (bez Tottiho) najme útočníci (Gilardino, Iaquinta...)

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím,že taková sláva to nebude. Aby se Italové nedivili.

Reagovat
smazaný uživatel

realita je krutá.. narozdíl od Anglie se můžou opřít o nějaká fakta z nedávné minulosti takže bych to Donadonimu i věřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie se nemá o co opírat to je pravda, ale o to větší motivaci budou mít a opravdu jim věřím že se na Euro dostanou (i když Chorvati budou kousat) a že skončí lépe než Itálie, minimálně bronz budou mít angličáci podle mého názoru...a vyhrajeme my nebo 3panělé já vím že je to dost nepravděpodobny ale právě proto si myslím že to tak bude

Reagovat
M11

tak jeste aby se mistri sveta nekoho bali

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele