Donadoni je připraven na návrat. Vyjádřil se i k AC Milán

19.11.2018, 17:00
Aktuality
Italský kouč Roberto Donadoni je připravený vrátit se do světa velkého fotbalu a znovu usednout na trenérskou lavičku. Bývalý trenér národního týmu Itálie by se rád vrátil pokud možno co nejdřív. Vyjádřil se také ke spekulacím, které jej spojují s angažmá v AC Milán, za který během hráčské kariéry nastupoval.

Donadoni naposledy trénoval v italské lize Bolognu, kde ale skončil letos v létě. Od té doby si dával pauzu, nyní ale hlásí, že je znovu připraven. "Věřím, že se vrátím, jak to jen bude možné, ale uvidíme, co se stane. Nejsem nijak zoufalý, ale chtěl bych se ke trénování vrátit," řekl Donadoni v rozhovoru pro rozhlasovou stanici RAI 1.

Některá média už dokonce přispěchala se spekulacemi, že by mohl v AC Milán nahradit Gennara Gattusa, pod nímž se kvůli nevýrazným výsledkům už delší čas houpe židle. "Milán? Tohle nezáleží jen na mě. Nejdřív by musel někdo jiný odejít. Mě se navíc zdá, že se Rossoneri chytili. Věřím, že Gattuso rozjede vítěznou sérii. Mužstvo má rozhodně na to, aby s ním bojoval o nejvyšší příčky," uvedl Donadoni.

Jedna z otázek pak mířila na situaci v Serii A a na to, zda někdo dokáže překazit další obhajobu suverénního Juventusu. "Bianconeri se zdají být opravdu o kousek nad všemi ostatními. Na druhou stranu je jasně vidět, že Neapol, Inter, AS Řím, ale i Lazio jsou schopni jim způsobit problémy," míní Donadoni.

"Největší rozdíl mezi Juve a ostatními je v tom, že Juventus je úžasně konzistentní ve svých výkonech i výsledcích. Je to zkrátka v jejich mentalitě," podotkl trenér, který zatím zůstává na čekané.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tipujem Fiorentina, v poslednej dobe sa herne dosť zhoršili.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal bych Gattusovi sanci. Nemyslim si, ze by mel spatne vysledky....

S tim co ma k dispozici nejdou delat zazraky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele