Dominguez se zastal útočníků, ti jsou kvůli chabé produktivitě pod tlakem

19.02.2010, 19:06
Aktuality
Záložník Deportiva La Coruňa Juan Dominguez se zastal týmových útočníků, na které se v poslední době snesla kritika. Deporu sice v lize patří šesté místo, které mu zaručuje evropské poháry, zároveň však nastřílel jen 24 branek. A to je v horní polovině tabulky po Osasuně druhý nejhorší výsledek.

"Útočníci, které v týmu máme, jsou pro tým perfektní. Za to, kde jsme, vděčíme právě jim," řekl Dominguez ke svým spoluhráčům, kteří mohou statistiku vylepšit v sobotu proti poslednímu Xerezu, jenž v sezoně už dvaačtyřicetkrát inkasoval.

Deportivo se pod sílícím tlakem fanoušků i médií ocitlo zejména v posledních kolech. V lize se mu totiž už třikrát v řadě nepodařilo získat tři body, navíc v těchto třech zápasech vstřelilo pouze jediný gól. Nejlepšími střelci jsou Brazilci Filipe a Juca, oba však dali jen tři branky.

Právě proti největšímu adeptu na sestup má La Coruňa velkou šanci na návrat k dobrým výsledkům. Toho si je vědom také trenér Miguel Angel Lotina. Ten se však zároveň domnívá, že utkání pro jeho mužstvo nebude snadné. "Pokusíme se zvítězit. Bylo by to důležité jak pro týmového ducha, tak pro vylepšení současného postavení v tabulce," řekl kouč.

Autor: Pavel Mašlaň / football365.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
rufus

Depor do LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele