Dominguez: Nečekal jsem to

02.12.2009, 21:56
Aktuality
O víkendu skončila letošní sezona ruské Premier Ligy, v níž titul obhájil Rubin Kazaň. Jeho útočník Alejandro Domínguez byl včera vyhlášen nejlepším hráčem ligy, sám si ale myslí, že si nezasloužil toto ocenění.

"Jsem moc vděčný za to, že si mne experti všimli, ale v Premier Lize je velká skupina skvělých hráčů, kteří by si toto ocenění zasloužili. Jsem dojat, tohle jsem opravdu nečekal," řekl Domínguez.

Chori sní o tom, že se dostane do argentinského národního týmu. Je velmi pravděpodobné, že cena od RFS mu pomůže na sebe obrátit pozornost Diega Maradony. "Odborníci, kteří pracují pro národní tým, sledují hráče mimo Argentinu, ale aby se někdo dostal do sestavy, musí pilně pracovat. Konkurence v týmu je velmi velká, vždyť tam hrají takoví hráči jako Messi, Tevéz, Agüero."

Rubin příští týden čeká rozhodující souboj o postup do play-off Ligy mistrů s italským Interem. Podle Domíngueze má kazaňský klub dostatek schopností na to, aby italského mistra porazil na jeho hřišti. "Čeká nás velmi důležitý zápas v Miláně, musíme se k němu připravit zodpovědně."

"Hlavně musíme pokračovat ve hře, jakou jsme se prezentovali v předešlých zápasech Ligy mistrů. Důležité je neopouštět naše principy hry a pak můžeme zvítězit nad Interem a vejít do historie ruského fotbalu. Doufám, že se nám podaří hrát stejně úspěšně, jako v jiných zápasech turnaje," prohlásil Domínguez pro agenturu RIA.

Autor: Alexandr Mironov / eurosport.ru

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ale snad v Miláne nic nevymyslis

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi borec zasloužil sis to ....Jen tak dál Alejandro

Reagovat
smazaný uživatel

nevie niekto ci nie je o neho zaujem v anglicku, vedel by som si ho dobre predstavit v arsenale

Reagovat
smazaný uživatel

v arsenalu by se mi taky líbil

Reagovat
aurelio

Ja viem len o Valencii a Atleticu Madrid, nič iné (teda ani Anglicko) som v spojitosti s ním nepočul. Mne osobne by sa vo Valencii veľmi pozdával, ale šanca by bola asi len ak by niekto odišiel ...

Reagovat
smazaný uživatel

jj taky si myslim že by mu španělsko sedělo líp než anglie ale kdo ví

Reagovat
Arbiter

ono se hlavně neví, zda nezůstane v Rusku...

Reagovat
j_mrazik

Do Arsenalu, jasně, dalšího hubenýho do zálohy, kterej nevyhraje souboj. Je pravda, že Argentince asi ještě nemáme.

Reagovat
Arbiter

asi nereaguješ na mě, že

Reagovat
j_mrazik

reaguju na IAMvictor.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele