Domenech Tunisany odmítl, vrátit by se tak mohl Santini

21.03.2014, 14:53
Aktuality
Raymond Domenech, který zůstává bez práce od ostudného vystoupení s Francouzi na mistrovství světa 2010, se k trenérskému řemeslu prozatím nevrací. S Tuniskou fotbalovou asociací již sice byl domluven na finančních podmínkách spolupráce, finální dohodu však údajně zhatila neochota Arabů připustit rovněž angažmá francouzského asistenta...

Tento Domenechův požadavek byl dle France Football "tuniskou stranou kategoricky odmítnut". Vedení svazu účastnické země posledních 11 ročníků Afrického poháru národů by si patrně v čele reprezentace představovalo raději francouzsko-tuniskou páku, jejíž vytvoření 62letý trenér po konzultaci s rodinou zavrhl.

Tunisané se tak nyní obracejí na jiné zkušené muže - favority na převzetí uvolněného kormidla se zdají být Domenechův krajan Jacques Santini (bez angažmá od roku 2006) či Němec Uli Stielike se zkušenostmi z Pobřeží Slonoviny.

Tuniská fotbalová asociace chce jmenovat nového lodivoda národního týmu ještě do zářijového startu kvalifikace na nadcházející Africký pohár národů 2015. Orli z Kartága se bez šéfa reprezentace ocitli po neúspěchu v závěrečné fázi kvalifikace na mistrovství světa, když po těsné prohře s Kamerunem rezignoval Nizozemec Ruud Krol.

Autor: Tomáš Daníček / supersport.com, english.ahram.org.eg

Komentáře (13)

Přidat komentář
Filipow

Raymonda asi nemá každý rád. :(

Reagovat
Whitemedia

Žádný tým Raymonda nepotřebuje

Reagovat
Woods

nahodou vymena za Moyesa by bola fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost, s Moyesem si počkejme. Já si taky myslím, že to není manager pro United, ale, kdo za něj? Nabízí se někdo z nedávné minulosti jako je Ole nebo třeba i Roy, nebo taky někdo, kdo je absolutní TOP, ale to je dnes kdo? Mourinho? Ne. Pelle? Ne. Ance? Ne. Klopp? Ne. Tyhle trenéry spojují úspěchy, ale taky to, že k tomu potřebují čas a hlavně si postavit tým, tak aby zapadly všechny kostičky. Mě se líbí coaching ve stylu Prandelli ale i třeba el Loco style...mimochodem el Loco, to bych MU začal možná i sledovat blíž. Další trenéři, které bych rád viděl v Evropě a trénovat..Dunga, Le Guen, Klinsmann

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně někdo z EF bude koučovat nároďák. Palec nahoru pro Santiniho

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by šel do jedině do Celty

Reagovat
smazaný uživatel

do do do do do

Reagovat
smazaný uživatel

??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Komentoval jsem rychlejš než přemejšlel nic tak hroznýho se nestalo ne ? Hned pod tím jsem napsal že už rozumím, nebo to v tobě zanechalo následky ?

Reagovat
smazaný uživatel

už chápu

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho škoda. Nikdy nebude trénovat Hocina. Jo, Ragued, ten to seká hoši

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele