Domenech podle Gattusa zase vyvolá hádku

17.01.2008, 17:52
Aktuality
Nikdy mezi těmito dvěma giganty neexistovala žádná duchapřítomná láska. Jejich souboje byly vždy vyostřené do posledního detailu. Zápasům dodává koření také trenér francouzského národního týmu Raymond Domenech, jenž se rád posmívá Italům. Proto se do něj v rozhovoru pro Sky Sports TV ostře pustil italský bojovník Gennaro Gattuso.

Velký incident nastal třeba při finálovém klání světového šampionátu v roce 2006, když se Francie musela obejít bez vyloučeného kapitána Zinedineho Zidana, který hlavičkou knokautoval provokatéra Marka Materazziho.

Obě reprezentace se střetnou také na Euru 2008 v Rakousku a Švýcarsku a podle Gattusa nečeká Itálii lehký los. Ve skupině se totiž střetnou s Rumunskem, Nizozemskem a nepřátelskou Francií. V takříkajíc "skupině smrti" se může stát ledacos.

"Nejsme rádi, že se střetneme s tak skvělým týmem jako je Francie," řekl Gattuso. "Pak totiž vyplave na povrch charakter Domenecha, kterému se pokaždé podaří vyvolat hádku a neklid mezi zeměmi."

Podle Gattusa si Domenech vždycky bere Italy na paškál, neboť v minulosti utrpěl nějakou bolest. "Jedna věc je jistá a to, že má něco proti nám. Vždycky si otevře pusu a pomlouvá náš fotbal, způsob života, naši zemi, nikdy neřekne něco příjemného nebo potěšujícího," uvědomuje si záložník milánského AC.

Díky jeho řečem by ovšem mohl Gattuso nalézt správnou motivaci. "Mám husí kůži, když myslím na Euro 2008, kde budeme hrát tři těžké zápasy. To vás motivuje a chcete trénovat tak tvrdě, jak to jen půjde," řekl nabuzený Gattuso.

Italové začnou své účinkování na evropském šampionát proti Nizozemsku v Bernu 9. června. Druhé utkání sehrají s Rumuny v Curychu 13. června a o čtyři dny později zakončí skupinu ve stejném městě proti Francouzům.

Autor: Pavel Janega / channel4.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Domenech je pro mě arogantní blbec.

Reagovat
M11

tesim se az skonci

Reagovat
smazaný uživatel

nemusím Domenecha, myslím, že Euro je jeho konečná.

Reagovat
mastakillah

gattuso je borec jak svina..fakt hodne dobrej hrac,kterej je podle me nedocenenej,ale Domenech je taky skvely trener a sam si myslim ze Francouzi oplati porazku z mistrovstvi sveta a porazi Italii.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim si,ze je skvely trener,ale to nie je podstatne,fakt je,ze vo Francuzsku ho nemaju radi,casto ho kritizuju za vyber hracov a hru,ktoru predvadzaju...

Reagovat
smazaný uživatel

PRoc nedoceneny? hraje zakladni sestavu v jednom z nejlepsich tymu v Evrope. JE strasne platnej, ale jeho styl divaky asi moc nezaujme

Reagovat
smazaný uživatel

Domenech je dement!

Reagovat
smazaný uživatel

ale zatial sa mu na francuzskej lavicke celkom dari... MS 06 odkoucoval celkom dobre. A ze nema rad Talianov sa mu moc nedivim, po tom finale

Reagovat
smazaný uživatel

Na MS sa mu darilo len vdaka Zidanemu.Pred MS malo Francuzsko dost kiksov,vid prehra so Slovenskom doma,kvalifikacia na ME taktiez nic moc...

Reagovat
smazaný uživatel

no vzdy zabrali v pravu chvilu....

Nejake pripravne zapasy netreba brat vobec v uvahu, rataju sa len tie sutazne. A tam maju Francuzi pod Domenechom velmi dobru bilanciu, minimum prehier

Reagovat
smazaný uživatel

v kvalifikaci na MS to bylo tak, tak..., i v téhle žádná krasojízda (Itálie ale taky nic extra), má prostě širokou základnu skvělých hráčů, kteří už to potáhnou, ale ve skupině se uvidí. Francie v ní 3., podle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

gatuso je hodně dobry a libi se mi na něm jeho tvrda hra a agresivita dobře že problemy řeši a nenecha je byt a domenech je kokot bo se furt sere do italu a nedokaže překousnout že sou lepši

Reagovat
smazaný uživatel

Bože jak já nesnáším Francouze !!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no myslim, že jim to asi moc nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

gattuso je nejvetsi pica na svete at de raci orat pole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gattuso je největší mazák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele