Dokážu nahradit Makeleleho, věří Mikel

26.07.2008, 10:23
Aktuality
John Obi Mikel je přesvědčen, že může jít v Chelsea ve stopách francouzského veterána Clauda Makeleleho a jednou ho dokonce plnohodnotně nahradit.

Blues se minulý týden rozloučili se svým veteránem, když mu splnili jeho přání a nechali ho jít do Francie, kde vyrůstal, do tamního PSG. 35letý defenzivní záložník má v Chelsea nástupce v podobě mladého Nigerijce Johna Obiho Mikela, který se bude snažit chytit svojí šanci a probojovat se do základní sestavy, kde má před ním prozatím přednost Michael Essien.

"Minulou sezonu jsem již na tomto postu několikrát nastoupil a doufám, že nyní dostanu více prostoru a postupně se na něm usadím," řekl Mikel. "Bylo to to, co jsem chtěl - dostat se do týmu – a doufám, že odchod Makeleleho mi naplno otevře dveře. Sice jsem již na této pozici hrál loni, ale chci tu hrát ještě více."

"Minulou sezonu jsem byl střídavě v základní sestavě a znovu venku, ale když jsem předtím dostal pod (bývalým trenérem José – pozn. red.) Mourinhem šanci, zpravidla jsem si vedl v této roli dobře. Myslím si, že jsem pracoval dobře a hrál celkem pravidelně."

"Samozřejmě poté přišel nový trenér a každý začínal znovu. Pod Avramem Grantem jsem střídavě hrál a seděl, bylo to trochu frustrující, ale takový je někdy fotbal."

"Nyní je tu znovu nový trenér a já se pokusím udělat všechno pro to, abych nastupoval pravidelně každý týden."


Nový trenér Luiz Felipe Scolari udělal podle Mikelových slov na Stamford Bridge velký dojem, čímž si získal přízeň všech hráčů. 21letý nigerijský reprezentant věří, že pod Brazilcovou taktovkou se bude Chelsea v příští sezoně dařit.

"Hrát pod novým manažerem se mi zatím nesmírně líbí, i když jsme spolu doposud pouze trénovali. Nicméně uvidíme, co se stane, až se sezona konečně naplno rozjede. Uvidíme, jak jsme na tom," řekl Mikel, jenž si doposud v modrém dresu připsal 51 startů.

"Myslím si, že je to dobrý člověk," řekl na adresu nového manažera Mikel. "Jak jsem ho doposud poznal, tak mohu říct, že má dobrý charakter a pravidelně mluví s hráči. Vystupuje velice působivě."

"Celkově si myslím, že je to kvalitní manažer, jenž do týmu přinese spoustu nových prvků. Prohlásil, že s námi chce hrát a vyzkoušet několik rozdílných systémů a formací. V posledních sezónách jsme nejvíce používali rozestavení 4-3-3 a já doufám, že v tom bude pokračovat. Je to ale všestranný manažer a chce po nás, abychom byli schopni adaptovat se na jakýkoliv styl. Všichni se těšíme, až pod ním konečně začneme hrát."

Autor: Ondřej Holzman / skysports.com

Komentáře (111)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Asi tezko

Reagovat
smazaný uživatel

óó jak jsem rád, že si tehdy neoblékl dres United přes hlavu víc jak dvakrát do CFC zcela přesně zapadává..

Reagovat
smazaný uživatel

nahradi ho prinesie ešte niečo noveho len musi trochu vychladnuť

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel na Essiena zatím ani zdaleka nemá,ale je mladý a bude růst... Pokud nebude mít blikance a prokáže stabilní formu,určitě bude přínosem.Pochybuju ale,že by se dostal do základu přes Essiena - to je spíš pravděpodobnější,že vytlačí nebo alespon nahradí časem někoho ze staříků v záloze - Ballacka,Lampse,Decoa.

Jinak nahradit Maku bude nesmírně těžké. Nejen kvůli těm fotbalovým kvalitám,kdy odváděl neuvěřitelné kvanta černé práce,ale i kvůli jeho morálním kvalitám... Vždy optimistický,plný energie,usměvavý... Nikdy nevypustil zápas,vždy šel do všeho naplno a s jistotou jemu vlastní. Vždycky ten jeho úsměv když vypálil a šlo to někam do nebes

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, diváci mu náhle zapomněli spílat a smáli se s ním

Reagovat
smazaný uživatel

Na něj se nedalo zlobit...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejnadejnejsi a jediny mladik ktery se prosadil od prichodu Mourinha v CFC a stejne nechapu, jak vubec nekdo od nej muze neco ocekavat... Ve vetsine tymu by fakt nemel narok

Reagovat
smazaný uživatel

Je mu 21,to prakticky není pro DM věk... Když vezmu,že nejlepší léta mají hráči na tomto postu po třicítce,tak má ještě 10 let na vývoj a získání jistoty...

Ono každý mladý DM kiksuje,Diaby,Obi atd.. I Diarra když byl u nás dělal problemy a dostával karty,problemovej byl i v Arsenalu a najednou patří k oporám Portsmouthu...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně bude mít za sebou Scolariho,který i z Maniche udělal jedno z es portugalský repre.

Reagovat
smazaný uživatel

U Mikela jsem byl vcelku dlouho skeptický,ale v poslední době začal prokazovat znatelný progres. Dokáže už odebírat míče,aniž by někomu zpřelámal nohy( ) a učí se i kvalitní pasy,celkově ve hře dopředu je u něj znát zlepšení. Hlavní problémem jsou jeho hloupé zákroky na karty,ale v tomhle směru mu určitě Scolari "pomůže" se těchto minel vyvarovat. Pokud se bude takto zlepšovat a bude se prezenotvat i čistou hrou,může postupně utvořit s Essienem údernou dvojici. Snad ta investice,kterou do něj Mouřenín dal,nebude celá k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Celá k ničemu určitě nebude... Je mladý a pokud nepřestoupí a zůstane u nás delší dobu,klidně může patřit k oporám... Bohužel to bude za pěkně dlouhou dobu,Scolari ho bude muset pěkně tvrdě srovnat a uklidnit...

Reagovat
smazaný uživatel

Si někdy říkám,že až Maka skončí,tak bychom ho mohli angažovat jako osobního lektora Mikela.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že by to nebyla potřeba... Každopádně teď se bude učit od Essiena,takže má vzor,který umí výborně dopředu...

Jinak čekám,že Mikela přetvoří Scolari na CM a až skončí Lamps,Ballack a Deco,budeme hrát se středovou formací Mikem,Essien,VdVaart

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,to by bylo fajn,ale Mikel sám říká,že bude hrát na CM,tak nevim,nevim. Přitom v Nigerijský repre tvoří hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon,že bude hrát na DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Odkial vies,ze Raffael pojde do CFC??..nemal ist do Vale??

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa půjde tam,kde dostane největší plat...Proto je záhodno spekulovat o CFC...

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že to nevím,jen by se mi to líbilo a řekl bych,že to není nereálné...

1) máme starou zálohu a Scolari si toho je určitě vědom...

2) odchází zadarmo,takže zájem mít budeme skoro určitě...

3) Kdo mu je schopný nabidnout větší plat než my?

Reagovat
smazaný uživatel

Ohledně Rafy nejspíš proběhne zuřivý boj mezi námi a Realem. Proto bych jim letos nechal Robinha a příští rok si jako protihodnotu podepsal RvdV.

Reagovat
smazaný uživatel

On se zapojí určitě i juve,Inter,MU a pár dalších týmů.. Dost bude podle mě záležet i na tom,kdo získá titul a LM,protože se dá očekávat,že půjde za největší výzvou..

Reagovat
smazaný uživatel

U Interu se divím,že ho už dávno nekoupil,nemají pořádnýho OMF(vyjma Dejana) a Rafa je k dispozici za slušný prachy. Doufám,že to Mouřenínovi nedojde. Juve na něj nemá prachy,toho nemůžeš porovnávat s náma,Realem,MU. Jinak,ohledně toho úspěchu máš pravdu,ale třeba zareaguje i na FA Cup.

Reagovat
smazaný uživatel

Bild píše, že HSV pustí Rafu do Realu za 13 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

HSV se ani moc nedivím,kdyby to byla pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepříjemné,my letos středního záložníka kupovat už určitě nebudeme,takže Real má volnej prostor.. Snad si ho Jol udrží

Reagovat
smazaný uživatel

A ono 13mil tak moc není... Co za něj navíc dostanou to jim přinese herně... Bez něj budou hrát níže,tudíž menší odměny na konci sezony... Je to jejich klíčový hráč,bez něj těžko budou moct bojovat o poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Si jako myslíš,že za ty prachy Jol nenajde kvalitní náhradu? Rafa šel do HSV za 5,5 M,takže jejich vedení si určitě najde podobnou investici,z který později vytřískají prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo se té nalezené náhradě nebude dařit a propadnou jak v BL,tak v UEFĚ....

Reagovat
smazaný uživatel

To je vždycky riziko. Ale to by se dalo říct i za rok,akorát budou o 11,5M chudší.

Reagovat
smazaný uživatel

Za 10 mil. kvalitnu nahradu,teda aspon kvalitativne rovnaku nahradu tazko zozenu...Za 20 mil. nech ide,ale zenu by tam mohol nechat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě jednou,Rafa šel do HSV za 5,5M eur,tak nevím,proč by Jol nemohl najít podobnou investici,z které později vytřískají prachy...

Reagovat
smazaný uživatel

teoreticky ano,ale nebol si ty prekvapeny,ked isiel RvV do Hamburgu? Takych dobrych futbalistov ako je on Hamburg moc nelaka...Jedine niekoho mladeho a neskor ho predat ako si pisal,ale to nebude nahrada za neho,on je klucovym hracom,bez neho budu polovicny...

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo,ale pořád bych věřil,že budou mít větší šance najít náhradu,když budou mít o 10M víc,než míň.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasne.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem logický...

Jen říkám,že on jim na tu náhradu za rok vydělá - stejně jako Lamps u nás... Sice VdV rok odejde skoro zadarmo,ale poněvadž je největší hvězdou HSV,bude asi i marketingově přínosný a herně je to jeden z nejlepších hráčů na svém postu... Prostě pustit ho by byla chyba,pokud by nedostali částku odpovídající kvalitám...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Van der Vaarta mam velmi rad,anglicku ligu sledujem pravidelne,cize radsej by som ho videl v modrom drese..a mas pravdu,Raffael je strasne na prachy,diriguje ho ta jeho strestena Silvia,a od nej dostane zelenu pre modru:

Reagovat
matZz

nereálné to není, ale pochybuju že když si Scolari přivedl Deca, na post na kterým už byli 2 špičkoví hráči, přivede ještě VdV. To už by musel 100% někdo odejít. Lampard doufám zůstane, Deco teď přišel (z toho vyplívá že Ballack by odešel) a aby se VdV pral o místo s 2 špičkovími hráči.. po tom asi netouží. Myslim že chce odejít někam kde mu dobře zaplatí a bude mít místo v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

1)Lamps nepodepsal - pokud nepodepíše,zůstane Deco a Ballack - v té době jim bude 32,respektive 33 a mají k dispozici 2 posty.. Myslíš,že to stačí??2 staří hráči na 2 posty?

2)Všem záložníkům je přes 30 - i kdyby nakrásně podepsal Lamps,máš tu 3 třicátníky - Lamps je jasnej,Ballack chce u nás ukončit karieru a smlouvu má tuším ještě na 2 roky - tudíž opět budou po další sezoně 2 hráči( opět bude jednomu 32,respektive 33)

Ted vezměme v potaz Real - ve středu relativně mladí Sneijder,Guti,Gago,možná by se dal počítat ještě Baptista...

Jedinou výhodu má Real v tom,že už tam má půlku holandský repre a to je pro něj lákadlo...

Reagovat
matZz

no jestli to bereš tak že sou 3 na 2 posty tak to pak ok, ale nevíš jaký ¨rozestavení bude Scolari hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Guti ma 31,ked on je mlady,tak aj Balack a Lampard...

Reagovat
matZz

Sneijder a Gago oba maj pod pětadvacet

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem,že mají celkově o dost mladší zálohu než my.. Ale že je mu tolik jsem nečekal,tipl bych tak 29..

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážeš.

Reagovat
matZz

Konečeně se mi začíná plnit ten sen o záloze Blues s Essienem a Mikelem v základu. V Mikelovi sem viděl velkýho hráče už od začátku. Strašně si přeju aby všem dokázal že na to má!! Je mladej a doteď měl 2 vynikající učitele (Maka & Essien). Teď už je to na něm. Sebevědomí mu očividně nechybí..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jeden z nejtalentovanějších hráčů současnosti.Moc mu fandím a doufám,že by mohl nahradit Makeleleho ikdyž to bude mít strašně těžké!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam rad hracov,ktory hraju do tela,fyzicky dobre stavanych,vela toho nabehaju,a vedia prerusit hru trebars aj za cenu nedovoleneho zakroku,a daju do toho srdiecko...a on splna vsetky tieto atributy...a moja reakcia na predchadzajuci komentar:v Chelsae by mu mali dat priestor skor ako CM,lebo cez Essiena sa skutocne nepresadi...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak,chtělo by ho naučit trochu tvořit hru a střílet z dálky a může nahradit Ballacka.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim,ze Ballack uz nenadviaze na svoje vykony z konca minulej sezony,a po prvych nevydarenych zapasoch dostane Mikel sancu..navyse Lampard mi pripada uz po zenite,a potreboval by zmenu..mali ho pustit do toho Interu,a za tie prachy priviest toho van der Vaarta...a Deco sa v Anglii nepresadi,je dost drobny postavou,fyzicky to nezvladne..ale na Champions league bude dobrou posilou..

Reagovat
smazaný uživatel

Ballack si svojí kvalitu ještě rok nebo dva udrží... Je to ten typickej němec,kterej hraje mechanicky - on nemá co zkazit,dokud bude mít síly a nebude zraněný,bude hrát pořád stejně

Lamps měl dost nepovedenou sezonu a mě dost znechutilo to podepisování smlouvy - podepíšu,podepíšu,podepíšu a furt nic... Kdyby rovnou řekl,že chce odejít a zkusit něco jiného,vedení by ho určitě za jeho služby pustilo,stejně jako Maku...Takhle se budou ještě rok handrkovat a odejde odsud ve zlém,protože sliboval sliboval a najednou nesplnil...

Deco je geniální hráč a PL už není zdaleka tak tvrdá jako bývala... Určitě si odvede svoje

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim jestli ho dokáže nahradit.Makelele je neden z nenjlepších DZ a Mikel to bude mít hodně těžký ho nahradit.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně přeceňovaný hráč, když ho v sezóně 06/07 začal často stavět Mourinho, tak jsem si myslel, že Portugalec chce vyhrát ligu na obtížnějším levelu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jsem se slušně zasmál

Reagovat
fantomas

Ani bych neřekl, že ho někdo přecenuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho?

Reagovat
fantomas

Ten možná. Vždycky to byl prumerný hráč, jen on, když ho tahal do Chelsea, na něj pěl oslavné ódy, jakej je to talent.

Reagovat
smazaný uživatel

Průměrný hráč o kterého se zajimali takové kluby a stál 18M liber ....

Reagovat
fantomas

Ano, už je to tak. Agenti jsou holt velký ryby.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on talent opravdu je... Který hráč byl výbornej na DM v 19letech? Prostě musí fotbalově vyrůst...

Reagovat
fantomas

Joo, talent má, ale na 18 mega?

Reagovat
smazaný uživatel

To neříkám,že za to stojí... Ale pokud by prokázal talent,který se v něm viděl a vidí,určitě by tu sumu splatil do poslední libry Za 3 roky klidně může být základním kamenem zálohy vedle Essiena a může být novou legendou klubu Nikdy nevíš,třeba u nás ukončí karieru

Reagovat
fantomas

To at si klidně ukončí, já bych ho přirovnal k našemu Diabymu. Jančí, hraje jak prase a občas u něj pozoruju nákej ten záblesk geniality. A ted se podívej, za kolik přišel Abou a za kolik Mikel.

Reagovat
herbage

Ty ses zbláznil, ty chceš přirovnat tohle kopyto k Diabymu? Možná ty občasné zkraty, ale herně jsou jak nebe a dudy, Mikel nemá vůbec techniku.

Reagovat
fantomas

No vůbec, to bych netrvrdil. Občasné zkraty a především jančení, mladistvý neklid. Když sem pozoroval Diabyho na levém křídle (chápu, že to není jeho post, ale i tak ve středu to nebylo o moc lepší), nebyl schopen dát třikrát za sebou přihrávku v klidu, bez nervů a hlavně přesně.

Reagovat
herbage

Ale umí obejít hráče, tvrdě vystřelit, myslím že si počíná docela zkušeně. Co jsme viděl Mikela, tak přirávky hlavně stoperům nebo Lampardovi a řídil se heslem, hlavně nic neposrat. Samozřejmě od toho jsou DM primárně, ale měl by přidat i něco navíc. S Decem a Lampardem před sebou mu to půjde, ale žádnej zázrak to podle mě nebude. Spíš bych ho přirovnal k Songovi, kvalitou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono Makelele uměl obejít soupeře? Od toho prostě DM nejsou,když spolehlivně plní svoje povinosti,tj kryl zadek záložníkům,není třeba,aby útočil... Navíc od Scolariho se dá očekávat,že ho srovná,tudíž ani ty problemy s kartama snad nebudou tak vážné...

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám,že není přehodnocený... Ta cena je samozřejmě gigantická... Jenže my zaplatili 2/3 sumy United aby nám ho přenechali,jinak by přišel za polovinu...

Reagovat
smazaný uživatel

Něco jako Veloso ....

Reagovat
-PeCa_08-

sympaťák.

Reagovat
smazaný uživatel

18 Mega stál proto, že FA napařila Čukotce pokutu za jejií prasárnu......takže musela dát 12 Mega Účkám jako odškodné a 6 Mega poslat do Norska - do jeho původního klubu....takže kdyby se čukotka chovala korektně, tak ji vyjde ten opičák na 6 Mega

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak,bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Právě.. Nebýt toho jednání s united,vyšel by mnohem levněji...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to Mikelova chyba, a on by si to měl zaplatit sám

Reagovat
fantomas

Tim huř, že si za to mužou sami...i když si teda myslim, že kdyby si Oslo řeklo o 12 mega, tak jim je klidánko Roman dá...

Reagovat
Staenly10

Je mu je jedno kolik "drobnych" za nej vysazi...

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý,že si teda těch 12 neřekli,když mohli..

Nedělej z romanka takovýho debila,většina přestupů jde na vrub Mourinha,ten by jim těch 12 mil vysolil Abra zařídil maximálně Shevu a ani tím si nejsem jistý,na koho triko to jde...

Reagovat
smazaný uživatel

Abra zařídil Shevu? to je jeden z nejhloupějších mýtů v souvislosti s Abramovičem...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak ...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt říkám,že ani tím si nejsem jistej,jestli je to pravda... Natož aby on rozhodoval o tom,jestli přijde nějaký talent,o kterém ví jen to,že je z afriky...

Reagovat
fantomas

Mourinho by je vysolil a Abra bejvával jeho poslíček, takže by udělal cokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano,ale jde o to,na koho to svedeš... Myslíš,že Roman rozhodoval o tom,jestli přijde 19tiletý hráč z norska?

Reagovat
fantomas

On vytahoval ty peníze z kasičky.

Reagovat
smazaný uživatel

No a? To je asi jako kdybys za dobrou práci skautů a zahrávání mladíků do týmu chválil majitele Arsenalu

Reagovat
fantomas

To viš že je to i jeho práce, i když ne především jeho. On rozhodne, zda má cenu toho hráče koupit nebo ne. Sice je Hill-Wood v tomhle směru absolutně benevolentní k Wengerovi, i tak v tom transferu hraje svou roli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže on může rozhodovat možná o přestupech hvězd,jestli přivést Shevu,Maku apod... Ale těžko rozhodne nekoupit hráče,o kterýho si mu řekne trener,který vyhrál LM a PL... On prostě nemá znalosti na to,aby rozhodoval o koupi mladých hráčů,proto mu do toho kecat nemohl... Stejně tak nemůžeš říct,že vedení arsenalu má nějaký větší vliv na zapracovávání talentů - maximálně tím,že angažovali Wengera,tam to končí... Kdyby tam seděl někdo jiný,podřídí se jemu.

Reagovat
fantomas

Tak vlivem bych to taky nenazval, zase bych z toho ale vedení nevynechával. Je fakt, že s hráčem hovoří kouč, jen výjimečně jede vyjednávat někdo z vedení, což zrovna Hill-Wood opravdu neděla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano,vedení to ovlivnuje... Ale pochybuju,že z vedení do toho kecá Roman.. To spíš Kenyon...

Reagovat
fantomas

To je možné...

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Bosingwa si nezahraje tři týdny

Jose Bosingwa podle všeho přijde o úvod nového ročníku Premier League. Obránce Chelsea si nedávno poranil stehenní sval a léčba by měla zabrat tři týdny.

V přípravě se předvedl celkem pěkně,pokud se nehodlá pravidelně zranovat ve 20. minutě,určitě bude dobrou posilou Jinak doufám že ted nebude Scolari rvát na RB Ferreiru a Belletiho ale zkusí tam Ivanoviče...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak už bych chtěl vidět Ivanoviče od začátku . Na druhou stranu Ivanovič o sobě mluví jako o stoperu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je univerzál,jenže do základu se přes Carvalha a Terryho nedostane - tudíž jediná jeho možnost je vytlačit Bosingwu

Reagovat
smazaný uživatel

I to myslim že je dost nereálné . Dle mého by měl odejít jeden z dvojice : Ferreira/Belletti a Alex/Ivanovič . Na stopera máme Terryho, Carvalha, Alexe a Ivanoviče .... Je blbost mít 4stopery světové extratřídy . Ač to říkám nerad Alex by měl asi odejít ....

Reagovat
smazaný uživatel

no nespolehal bych na to, ze Ivanovic je stoper svetove extratridy a mit 3 svetove stopery je akorat

Reagovat
mike.84

jen tak pro redaktora článku: ověř si ještě jednou jaká je rodná zem Makelelého...

Reagovat
smazaný uživatel

Narodil se v Kongu no ...

Reagovat
terry

Opraveno

Reagovat
mike.84

no vidiš ted to vypadá lip "do Francie, kde vyrůstal" :)

Reagovat
mike.84

Reagovat
fantomas

100. Pro Arsenal

Reagovat
fantomas

Sakra, kvůli spamerovi moje stovka neplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

uplne zbytocne redaktor vysvetluje, ze pod Mourinhom rozumieme ich byvaleho trenera Joseho...

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslíte? .......

--------------------------------Čech------------------------------------

Bosingwa--------------Terry----------Carvalho-------------A.Cole

---------------------------------Essien--------------------------------

J.Cole--------------Lampard-----------Ballack---------Deco(Malouda)

--------------------------------Drogba--------------------------------

Náhradníci: Ferreira, Alex, Bridge, Ivanovič / Mikel, SWP, Kalou, Malouda/ Shevchenko, Anelka

Nevím, jestli sem na někoho nezapoměl.....kromě Belletiho, Ben Haima a Pizzara....A ten SWP taky nevím no....

Ještě by to chtělo nějakýho útočníka kdyby někdo odešel....

Reagovat
smazaný uživatel

J.Cole nalevo a SWP místo něj,Deco musí hrát uprostřed,dal bych ho místo Ballacka.

Reagovat
fantomas

Nevim no, Deco na kraji se mi ale vůbec nepozdává. To už raděj Kalou. Lampard - Ballack, jeden z nich si holt musí sednout, tak bych to viděl já. Plus koupit leváka nějakého, i kdyby měl Malouda zůstat.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestavy se současným kádrem

--------------------- Čech ---------------------

Bosingwa - Carvalho -- Terry ----- A.Cole

-------------------- Essien --------------------

--------- Lamaprd -------- Deco -------------

- SWP --------------------------------- J.Cole

-------------------- Drogba -------------------

Lavička: Cudicini, Ivanovič, Alex, Mikel, Malouda / Kalou, Sinclair, DiSanto / Anelka

Co vy na to ? ...

Reagovat
fantomas

Asi bych to tak taky viděl.

Ale Lamaprd je geniální překlik, už se mi to taky dřív párkrát v reportech povedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já když už to odeslal tak sem se na to kouknul a uplně sem toho litoval takhle zpitvořit jeho jméno . Ale jako vypadá to pak komicky mno ..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nemít Ballacka v základu!!!!!! To by byla veliká chyba

Reagovat
fantomas

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Je ho škoda no ... Ale to samé můžeš říct o ostatních . Nemít v záloze Lamparda by byla chby , Deco to samý a o Essienovi ani nemluvim ..

Reagovat
smazaný uživatel

Essien má místo v základu jisté do té doby dokud bude v chelsea a nedávám moc velkou šanci Mikelovi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele