Dočkal touží zlomit svoji smůlu v zápasech s Angličany

17.06.2011, 21:13
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

neboj Bořino, to bude good

Reagovat
Error

No, v neděli to bude náročné... A to jak pro ně, tak pro fanoušky u televizí .. po půlnoci ještě U17

Reagovat
kardous

2 goly dáš a budeme všichni spokojený

Reagovat
Didier Drogba

už se těším na nedělní fotbálek

Reagovat
FC Porto FC

skončí to 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě ten zápas psychicky nezvládnem.. většina těch Anglánů jsou protřelí Premier League a nebo tou ligou rezerv, která se v posledních letech hodně zvedla.. někteří z nich už by v klidu mohli nastupovat za repre áčko, bohužel pro ně tam jsou ještě lepší hráči.. strašně bych si přál, abychom uspěli, ale bude to fakt hodně těžké, navíc se vykartoval Vácha, který by proti nim mohl být hodně platný..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi napsal pěknou hloupost, naši oproti nim mají výhodu, že až na výjimky daleko více nastupují. Jen minimum jejich hráčů hraje stabilně PL a liga rezerv, jak jí tak sleduji (jen zápasy Chelsea) je sice relativně kvalitní, ale pořád horší, než gambáč liga

Reagovat
Filipow

Tak, když je horší než Gambáč liga, tak to moc kvalitní nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že tam hrajou kolikrát 17 letý kluci je to kvalitní dost

Reagovat
naheCZ

jestli máme nějakou větší výhodu, tak jsou to právě zkušenosti. Sice nenastupují ti hráči párkrát do PL, ale za to jsou klíčový hráči svých mužstev v GL a někteří z nich mají i nějaké ty zkušenosti z evropských poháru a někteří i ze zahraničí (Kozák, Morávek, Hloušek). A říkat o rezervní lize, kterou hrají jen takhle mladí hráči, že je nějak kvalitní se taky říct nedá to by za nás tím pádem klidně mohl hrát Kalas a Šebek a mohl si říkat o nich že jsou stejně kvalitní jak ti Angličani, protože ti 2 hrají za vítězný tým rezervní soutěže pravidelně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

někteří z nich už by v klidu mohli nastupovat za repre áčko, bohužel pro ně tam jsou ještě lepší hráči.. .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele