DOČKÁ SE RAÚL STOVKY?

15.08.2006, 01:08
Aktuality
Raúl González, útočník Realu Madrid a reprezentace Španělska, má na svém kontě 99 startů v dresu své země. Již dnes toto číslo může patřit minulosti. Stačí, alespoň na minutu nastoupí v přátelském zápase proti Islandu a bude novým "stovkařem"!

Na stém startu máme podíl také my, vždyť Raúl González se poprvé představil v dresu "selección" 9. října 1996 v Praze, v utkání kvalifikace o postup na MS 1998. Souboj s Českou republikou skončil tenkrát nerozhodně a bez branek k tomu.

Je nejlepším střelcem Španělska, dal 44 gólů, ten poslední v utkání MS 2006 proti Tunisku. Ale Králem střelců repre se stal již 12. února 2003, když překonal svého kolegu z Realu Madrid, obránce Fernanda Hierra, autora 31 branek. Při této příležitosti Hierro řekl: "Je to Ferrari na fotbalovém trávníku, postupně nás předežene všechny a ve všem! Překoná všechny rekordy registrované ve španělské kopané!"

A Raúl se rozhodl, že slova tohoto vynikajícího fotbalisty, ale zejména charakterního člověka, vyplní do puntíku. Začal právě u něj a sesadil ho z druhého místa v tabulce startů za reprezentaci. Hierro se zastavil na čísle 89. Jen brankář Andoni Zubizarreta má více zápasů za reprezentační tým, do branky se postavil 126x.

Raúla uznávají jeho kolegové jak v Realu, tak v reprezentaci za skutečného šéfa, na hřišti i mimo něj. Zúčastnil se již tří mistrovství světa (1998, 2002 a 2006), hrál na EURO 2000 a 2004. A to 27. června slavil teprve 29. narozeniny!

Ona "99" v kolonce počtu sehraných utkání je na hony vzdálena od ostatních povolaných Luisem Aragonésem k zápasu s Islandem . Nejblíže je dvojice spoluhráčů z Realu Madrid Iker Casillas a Michel Salgado. Ten první má na svém kontě 61 startů, ten druhý ještě o deset méně.

Také na klubové úrovni je Raúl držitelem celé řady rekordů a osobních úspěchů. Debutoval v bílém dresu merengues v 17 letech, 29. října 1994 v utkání proti Zaragoze, a ve 12 sezonách má na svém kontě čtyři tituly mistra ligy, tři vítězství ve španělském Superpoháru, tři poháry LM a jeden evropský Superpohár, dva mezikontinentální k tomu, stal se "pichichi" dvakrát v La Lize a třikrát v Lize mistrů, je majitelem Stříbrného míče a dvou Bronzových kopaček, bronz má také jako třetí nejlepší v anketě FIFA World Player 2001!

Co mu ještě chybí k úplné spokojenosti? Návrat jeho Realu Madrid na výsluní španělské kopané a konečně nějaký ten úspěch na EURO nebo MS v dresu španělské reprezentace. Dnes, v den svého stého startu, může udělat ke splnění tohoto snu první krůček!

Autor: Vilém Hodr

Komentáře (93)

Přidat komentář
HOST*uji cz

Raúl je dobrej hráč,určitě bude mít více než 100 startů!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že se dočká

Reagovat
smazaný uživatel

a ak Fabio ho bude stavať, tak ako sľubuje, dostane sa do tej správnej formy a prekoná aj Zubizzaretu - to je isté.

Reagovat
smazaný uživatel

je to asi najvhodnejšie miesto, tento článok. Zdá sa, že Raul má miesto v základe Realu isté, čo mu pomôže aj v repre. Trochu menej rozumiem snahe capella predať Gutiho a Gravesena aj preto, aby boli prachy na ďalších troch obrancov - Kuffour, Chivu, Meks a tiež neviem, čo to je za hráča ten Mexičan Guardano, čo má prísť za 4 MIO. Jedno je isté, Capello svoju defenzívu poistí tak dobre, ako sa len dá - je to Talian. To je tiež trochu potom osud Cicinha. Je totiž pravda, že Míchel je vzadu spolahlivejší a skúpsenejší a navyše má meno - čiže všetko to, čo Fabio chce. A tak sa zdá, že príde k naplneniu môjho minuloročného variantu, keď sa viackrát objavíme na pravej strane s tandemom Míchel, Cicinho. Darmo, Beckhama Fabio v láske nemá a keby ho netlačil Calderon, podľa mňa by ho snáď ani nestaval..

Reagovat
smazaný uživatel

Raul je ještě historicky nejlepším střelcem LM

Reagovat
HOST*alegre - autor

Není pravda, nejlepším střelcem je Andrij Ševčenko, dal 53 gólů, Raúl o jeden méně.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tu !!! Fandovia Realu dlho cakali, ale predsa sa dockali. Dnes o 20:00 ma byt priamo v Madride predstavena nova buduca superstar bieleho baletu. Priaznivci konkurencneho velkoklubu z hlavneho mesta Katalanska, sucasneho vitaza La Ligy a Ligy Majstrov, zaroven najlepseho klubu v Europe, Barcelony, maju vazne obavy o buducnost uspechov ich milovaneho klubu. A o kom, ze to je rec ? :

http://img132.imageshack.us/img132/3794/posilarealucopyti8.png

Iste sa vsetci zhodnu na tom, ze nova posila skvele zapada do koncepcie a prestupovej politiky tohto madridskeho giganta.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v první chvíli jsem si myslel, že je to Graeme Le Saux.

Reagovat
smazaný uživatel

ty kokso. podoba

Reagovat
HOST*Real

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli s sebou bere i Angelinu, tak ho chci do Barcy ( resp. on ať jde třeba do hajzlu, já chci ji )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Myslím si, že o takového šmejda jako si ty, by ani nezakopla...

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez by som sa asi nepodpisoval pisajuc take prispevky.

Reagovat
Xavi

Jo, s Becksem jim to bude slušet!

Reagovat
Xavi

To měla být reakce na Rominhuv příspěvek - nevím co se stalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Doposial neohrozene kralujucemu Beckhamovi pribudla vazna konkurencia v madridskom tyme.

Reagovat
smazaný uživatel

hod se do klidu

Reagovat
HOST*Thomick

Buffon zůstává v juve...arsenal ma smulu no . A tak aspon bude mit asi čontofalskyho

Reagovat
HOST*Luis

Zase jeden čestnej! Škoda v Arsenalu, by sednul! Ikdyž on kdyby šel, tak asi do AC

Reagovat
HOST*Thomick

jaky sednul, arsenal je kvalitnější mužstvo než juve hlavně s větší budoucností, totéž můžu říct i o ac milán

Reagovat
HOST*Luis

JAký sednu??? No kdyby tam přešel, tak by....., jenomže on chce zůstat v Itálii, takže v případě transeferu by šel do AC, jak sám řekl- Nejsem, opakuju, nejsem fanouškem Juve!!!!

Reagovat
HOST*Thomick

Já taky ne...co myslíš teda pod tim sednul..že by šel dolu

Reagovat
smazaný uživatel

Neměj strach o budoucnost, však on někde WEnger něco ukradne..Stejně by jste na Buffona neměli prachy..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Nedvěd to zabalil. No aspoň se uvolní místo v repre, sice je pořád dobrej, ale Brückner by sám od sebe nějakou náhradu do budoucna nepřipravil.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, aby na jeho místě nehrál Plašil..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak bych chtěl Méďovi poděkovat za všechno, co pro českou reprezentaci udělal, i když někdy jsem ty oplétačky kolem jeho osoby fakt nechápal.. Ještě jednou: DÍKY!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože ho nemám rád, ten jeho styl mi vůbec nesedí..Navíc si myslím, že je to jedno z "Brucknerových protekčních dětí"..

Reagovat
HOST*

, počkej ty mu děkuješ a pak ho setřeš, tak co jako platí?????

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš, já jsem Nedvěda v žádným případě nesetřel..

Reagovat
HOST*Luis

Sorry, myslel sem že:Protože ho nemám rád, ten jeho styl mi vůbec nesedí..Navíc si myslím, že je to jedno z "Brucknerových protekčních dětí".. ,to platí pro Méďu! Trochu sem se ztratil v příspěvkách! OMLUVA!!

Reagovat
HOST*Luis

Já bych Plašila taky nezatracoval, je pořád mladej a může se zlepšovat, taky měl ale pár famózních zápasů za Monako!

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tvůj názor. Pro mě je to dobrý, talentovaný fotbalista. Neznám nikoho lepšího na jeho post, možná Skácela, ten si však za Brucknera asi nekopne.

Reagovat
HOST*Luis

Plašil bude hrát v pravo a vlevo by mohl Rudi, no a pak sem se probudil..............

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, opäť sme pri zrode niečoho absolútne nového, čakal som, či k tomu nebude článok, ale keď nie, píšem to sem. Spúšťame to, o čom môžu iní - a naši " konkurenti " z Katalánie zvlášť - len snívať : prvé klubové rádio v histórii. Síce pochybujem, že sa mi to tu podarí naladiť , ale som rád a pyšný, že ZNOVU píšeme históriu. Raz darmo, vždy hovorím, že Real je proste Kráľ.

Reagovat
HOST*Luis

Tak to sou kluci šikovný!! Hlavně aby vám to rádio vyhálo ligu nebo ligu mistrů!

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň v něčem jste první, když už to nejde na hřišti..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Real

Ty toho z historie asi moc nevíš co? Protože kdyby jo, tak bys takovou kokotinu nikdy nenapsal.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč bych jako neměl vědět..? Je zajímavé, jak se pořád oháníte historií, čím to asi tak může být..?

Reagovat
HOST*Real

No protože by jsi věděl, že Real Madrid je co se týče úspěchů minimálně ve Španělsku nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

S podporou dikttátora by to dokázal každý. Ne každý by však byl ochoten s touto podporou hrát a pak se chlubit těmitol tituly.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak historie. No jak sami fanoušci Realu v Madridu tvrdí, ta je dost očerněná tím, jak byl Real protěžovaný Francem, takže to bych moc nezmiňoval. Ale vy teď musíte brát všechno.

Reagovat
HOST*xx

samozrejme Dr. Drblik a Franco vyhraval za nas tituly v sp. lige a LM na ihrisku ze?

Reagovat
smazaný uživatel

No na ihrisku právě ne, kdybys tady nebyl za největší neznaboha, tak bys i něco věděl. Radši ještě zůstaň na profutbale, tohle je na tebe furt příliš vvysoká liga.

Mimochodem kl tomu drblíkovi, "jen to jen patetický pokus vyvolat trochu nervozního smíchu soustavným opakováním jedné trapné narážky. Jen čtyřleté děti a lidé s važnou poruchou humoru mohou neustále dokola opakovat jeden vtip. Jen jsem ti to chtěl otevřeně říct, poticu a v duchu smíření, a pro tvé dobro, v naději, že ti to jednou dojde. Jsme tu všicni pro tebe abychom ti doplnili znalosti, ale nechápu, proč jseš tady ty..."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*xx

si trapny Drbliku. A viem, preco pouzivam Drblik..ono to totiz vystihuje tvoje drble myslenie

Reagovat
HOST*Real

No já tě naprosto chápu, že bys ji nezmiňoval. Vždyť Barcelona je na úspěchy mnohem chudší než Real.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je opravdus podivem, když Realu pomáhal n ejvětší španělský grázl všech dob. Nejlepší je, že fanoušci Realu ve španělsku tohle otevřeně přiznávají a ty se tady chlubíš tituly.

Reagovat
HOST*Real

A paráda je, jak ty to Realu závidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Realu se nedá opravdu nic závidět, ani to historicky první radio jak psal vazquez....

Reagovat
smazaný uživatel

A asi ti tituly závidí i samotní fanušci realu v madridu. To se ti zas něco povedlo.

Reagovat
HOST*Real

Já ale nemluvil o nich.

Reagovat
smazaný uživatel

No však to byla ironie, to ti nedošlo, jo? protože oni říkají to stejné co já. A jelikož já to říkám, pže závidím.... Výborně.

Reagovat
HOST*Real

Tak koukám, že jsi nepochopil co jsem tím chtěl říci (u tebe mě to už ale nepřekvapuje), protože jinak by jsi tu první větu nenapsal.

Reagovat
smazaný uživatel

No právěže ti nedošla ta ironie, jinak bys nic takového nenapsal. Ono celkvoě když si to vezmeš logicky (aspoň to zkus), tak je opravdu velmi mimo msu tvrdit, že realu ty tutily závidím. Ale na příspěvky mimo mísu jsme u tebe zvyklí.

Reagovat
HOST*Real

No je velice zajímavé, že mluvíš o logice, kterou tak katastrofálně postrádáš. Mnohokrát jsi o tom přesvědčil nejen mě, ale i ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

No je jasné, že jelikož nejseš příliš inteligentní, tak většinu mých příspěvků nepochopíš a pak se ti zdají nelogické...

Ale jako dobrý, nejlepší bylo, že prý závidím realu tituly. A jak ses s nima chlubil, aniž bys cokoli věděl o Francovi.

Reagovat
HOST*Real

Ty mě píšeš, že nejsem inteligentní a přitom nepochopíš ani tu nejjednodušší věc. No rozhodně jsi nezklamal a perlíš jako vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ jasně, ono ty to nevíš, ale problém je vážně u tebe. Ono když já tvrdí mněco stejného jako fanoušci real ua ty mi na to napíšeš, že závidím. Já ti na to odepíšu, že asi závidí i fanoušci realu (myšleno tak, že když mají stejný názor) a tyodepíšeš, že je si nemyslel. Tak buď jseš opravdu hloupoučký a nebo to měla být rádoby vtipná narážka, která ztrácí veškerý význam, jelikož jsi mě už předtím zmínil...Ale nepochybuju o tom, že to nepochopíš.

Nezapomeň napsat, že má Real nejvíce titulů. Ať se můžete tou erou franca chlubit co nejvíce.

Reagovat
HOST*xx

...aaaaaach Drbliku..co uz s tebou narobime..aj taki ako ty su medz nami ..co uz

Reagovat
smazaný uživatel

Viz nahoře.

Reagovat
HOST*Real

To bys ale nejdříve musel pochopit, že o fanoušky Realu mě vůbec nešlo ... do toho jsi je zatáhl ty (tudíš já ne). Jasně, že jsem tě musel zmínit znovu ... to je logické, protože jsi to nepochopil, ale vidím, že jsi to nepochopil ani teď, takže už opravdu nevím jak bych ti to vysvětlil. Znáš to přísloví ... chytrému napověz (to však není tvůj případ), blbého kopni (tohle už je tvůj případ). No ale do tebe i kdybych vrazil sekeru, tak to stejně nepochopíš. Koukám, že jediné co ti "jde" je používání smajlíků, ale to dokáže i cvičená opice (je mi však jané, že s tvou podprůměrnou inteligencí ani nic jiného nedokážeš).

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak já to nepochopil. Já nepochopil, že tio nejde o fanoušky Realu. A proč jsem je asi ironicky zmínil? Assi ne proto, že bych si myslel ,že ti jde zrovna o ně. Zkusím ti to ještě jednou vysvětlit: Já měl stejný názor jak fanoušci Real ua tys mi na to řekl, že jen závidím realu tituly. Já ti na to ironicky odpověděl, že asi i ti fanoušci realu závidí tituly, když mají stejný názor. A tys mi teď napsaL, že jsem nepochopil, že ti o ty fanoušky nejde. JJ, ty jseš vážně hlava...

Reagovat
HOST*Real

No vždyť to řikam. Ty jsi prostě ztracený případ.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem ti to objasnil a nemáš na to co říct, tak hodíš takovouhle bezmoc.

Reagovat
HOST*vazquez

Ty by si si doktore tiež nemusel tak " libovat " v neustálom vyťahovaní generála Franca.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho sám od sebe nevytáhl, ale jaksi byste si měli uvědomit, že tam je přímá spojitost s tituly (samozřejěm že ne se všemi), takže vytahovat je trošku trapné...nehledě na to, že co se týše těch velkých trofjeí, tak vedete o tři momentálně...což teoreticky může být na konci sezony přesně naopak...Navíc ono je to dost těžké hodnotit, když vezmeme v úvahu, jak velkou hodnotu míval Copa CATALUNYA (které se do toho poříátání nahoře samozřejmě nepořítá) či jak málo hodnotou ze začátku mělo LM. Ale ono je to fuk, protože o tituly už byste se opravdu opírat neměli, protože nejeden titul jste získali díky pomoci největšího hajzla ve španmělské historii...Já to sám od sebe vytahovat nebudu, pokud nebudete vyhtahovat vy.

Ještě taková zajímavost. Když Real vyhrál zároveň ligu i copa del rey, byl m uautomaticky udělen superpohár. Když ligu i copa del rey vyhrála barca, musela superpohár hrát, tuíšm proti Mallorce...

Reagovat
HOST*Real

Jenže to bych ti tu musel napsat znovu můj předposlední příspěvek (čas 19:09:44), protože tvá nechápavost opravdu nezná mezí.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím jak na to nemáš co říct...

Reagovat
HOST*Real

Tak teď jsi tomu nasadil korunu. Já ti tady napíšu, že bych ti na to musel znovu odepsat příspěvek z 15.08.2006 19:09:44 (tím myslím ten samý - tudíš ho nemá cenu psát znovu) a ty mi vzápětí napíšeš, že ti na to nemám co říct. Tak tohle je fakt síla. Ty se v té tvé hlouposti stále překonáváš. Když už si myslim, že je to vrchol, tak opět znovu zaperlíš (a to pořádně).

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jestli ot nebdue náhodou tím, že jsem ti na ten příspěvek odpověděl a jako odpověď jsi mi napsal zase ten příspěvek. Na moji reakci nqa příspěvek si reagoval tím původnm příspěvkem a pak ses divil, že ti píšu, že na to nemáš co říct. Tak si říkám, jestli to opravdu myslíš vážně.

Reagovat
HOST*Real

"No vždyť to řikam" ... touto větou poukazuji na ten samý příspěvek, což by každému normálnímu člověku došlo. Tobě však ne, což mě vůbec nepřekvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

To ti nikdo nebere, problém asi bdue ten, že já jsme na ten daný příspěvek odpověděl a vyvrátil ti vše, co jsi tam psal, proto jaksi nemělo smysl na něho teď odkazovat...Ale když nemš co jiného napsat, tak tě i chápu.

Reagovat
HOST*Real

Ten článek na tebe moc dobře sedí (ty i já to moc dobře víme ... a ostatní taky) a vůbec nic jsi mi v něm nevivrátil, protože si jen napsal ty tvé bláboly trochu jinak. Takže je to pořád to samé furt dokola. No a že jsi tu věc doteď nepochopil je opravdu smutné (u tebe je to ale normální).

Reagovat
smazaný uživatel

No to už jsou jen tvé zoufalé výkřiky, mo dobře totiž už váš, že jsi ujel. Mimochodem musím se fakt smát, jak v jedné části příspěvku mi na vše odpovíš, abys pak dodal, že jsem to nepochoil. Pěkn ý trapas sis hodil, jen co je pravda. Ale dco čekat od někoho, kdo arguemntuje tím, že dá odkaz na dávno vyvrácený příspěvek.

Reagovat
HOST*Real

Člověče ty perlíš čím dál tím víc. Svou neschopnost se snažíš hodit na mě, což ti (bohužel pro tebe) nevychází. Je mi úplně jasné, že jsi ze své bezmoci něco vymyslet zoufalý. To, že jsi celou věc od začátku nepochopil, je prostě fakt, který se snažíš celou dobu (neúspěšně) něčím zakrýt. Tím pádem jsou tvé "příspěvky" čím dál tím víc mimo mísu. A to, že zde "argumentuješ" údajným vyvrácením čehosi, je jen vyústěním toho, že jsi vůbec nic nepochopil. Smekám před tvou hloupostí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Mato

A este k tomu aj ako prvy vysielaju svoj TV kanal medzinarodne, mne sa dost paci - a tym maju plus u fanusikov oproti ostatnym kanalom,teda ze ho mozno sledovat aj mimo ESP

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové, pánové (asi hlavně náš zdejší satelitní guru ronaldinho_10), prosím info, jak to vypadá z vysílacími právy La ligy na Galaxii. Jestli ji ti trotlové nebudou dávat, tak jim tu anténu půjdu narvat do prdele, kreténům . Slyšel jsem jakousi předpověď, že by mohli dávat dva přenosy z každého kola a teď se dozvím, že bude možná velký kulový ...

Předem děkuji za odpovědi

PS: na stránkách Galaxie jsem hledal a našel jsem velký ho.no, takže se nesnažte (nebo že bych se přehlídl )

Reagovat
HOST*Real

Nestraš! No pevně doufám, že se mejlíš.

Reagovat
smazaný uživatel

La Liga začíná koncem srpna. Co jsem slyšel, tak ji prý budou vysílat. Aby ne, právě kvůli toho se na galaxii dívám, nic jiného me nezajímá.

Reagovat
HOST*Real

Takže asi takhle: Tohle napsal někdo v diskusi na stránkách galaxie:

Vo včerajšom vydaní slovenského denníka Šport sa objavila aj správa o futbalových prenosoch na galaxii sport. Denník požiadal o odpoveď na otázku čitateľa, ktorá znela: "Aké máte kúpené práva na priame prenosy z futbalových zápasov?" Oficiálne stanoviska Galaxie Sport s odpoveďou na túto otázku je nasledovné: "Galaxie Sport pôsobí na českom mediálnom trhu už štvrtý roka a snaží sa svojim divákom ponúkať pokiaľ možno čo najzaujímavejšie športové prenosy, futbalové z toho nevynímajúc. Pre túto sezónu má televízia zabezpečené práva na priame prenosy z anglickej futbalovej Premier League a tiež stretnutia anglického národného tímu. Rokuje však aj o prenosoch z ďalších ligových súťaží. Najreálnejšie sú zrejme prenosy zo španielskej Primery División, ale nevylučujeme ani niektoré ďalšie. čo sa týka Španielska, problém je zatiaľ skutočnosť, ze marketingový zástupca španielskych prvoligových klubov sa zatiaľ nedohodol na cene priamych prenosov s domácimi televíziami. Do konca augusta by však malo byť jasné, z ktorých ďalších futbalových súťaží získa Galaxie Sport vysielacie práva."

Doufám, že Primera division bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji vám moc za odpovědi. Sice jsem se nic nedozvěděl, ale i tak dík. Už jsem se ptal i na stránkách GS, tak doufám, že tam pochodím líp. Jenom podotknu, že jestli to nebudou vysílat, tak mě neskutečně naserou a můžou se těšit na pár krásnejch příspěvků u nich na fóru

Reagovat
HOST*Real

No mě z toho všeho vyplívá plichta ... možná to budou dávat a možná ne. Pevně doufam, že to dávat budou. Jinak ať se jdou vysrat.

P.S.: Neni zač.

Reagovat
HOST*alegre

ESPN a ESPN 2 vysílá 4 - 5 utkání z každého kola. Ale nevím jak je to u Vás, tady je mají všechny kabelovky.

Reagovat
HOST*Real

No já mám satelit UPC. Takže si budu muset zjistit, jestli tam je, ale řekl bych, že tam bohužel neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Není.

Reagovat
HOST*Real

Reagovat
smazaný uživatel

Kde všude se to dá sledovat? Já jenom, abych nakonec nezkončil z prázdnejma rukama

Reagovat
smazaný uživatel

Tak máme v jen čtyři hráče v niminaci!!

Mě vomejou. Je tam Puyol, Ronaldinho, Deco a Eto'o. Plus Saviola, ten je tam taky.

Zas ale chápu, že tam nemohli dát Xaviho, kterej byl půl roku zraněnej a Messiho, kterej byl taky dlouho zraněnej. Ale stejně je to málo.

Jinak šance Ronaldinha a Eto'a vidim vysoko. Ronaldinho by mohl obhájit, i když tomu moc nevěřim. Deco a Puyol se určitě umístí v první dvacítce.

Asi to bude simulant Henry. Smůla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele