Do sestavy se teď dostanu těžko, ví Neville

26.03.2008, 17:40
Aktuality
Gary Neville se zotavil z dlouhodobého zranění kotníku, do základní sestavy Manchesteru United se však zatím nevrátil. Týmu jde ve vrcholící sezóně o hodně a Neville si uvědomuje, že se na pravý kraj obrany Rudých ďáblů možná postaví až příští sezónu.

Neville hrál za první tým United naposledy loni v březnu proti Boltonu, kdy utrpěl těžké zranění kotníku. Po roční absenci je už zkušený obránce zcela zdráv, zatím však nastupuje jen za rezervu.

"Zatím jsem odehrál tři zápasy a pravidelně trénuji, ale ještě mi dlouho potrvá, než se dostanu do herní pohody," přiznal v rozhovoru pro klubové rádio. "Do výkonů hodných prvního týmu mi hodně chybí a jediný způsob, jak se jim přiblížit, je poctivě trénovat s ostatními hráči."

"Rád bych dostal šanci v některém z nadcházejících zápasů, ale nepovažuji to za příliš reálné, protože týmu jde v této fázi sezony o hodně," dodal Neville. Manchester United čekají proti Arsenalu a Chelsea klíčová utkání o anglický titul. Ve čtvrtfinále Ligy mistrů narazí na AS Řím.

Autor: Radim Šantrůček / soccernet.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je to dobrý kapitán, doufám, že se vrátí. Řekl bych, ale tuto sezonu to ještě nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

je to vyjikajici bek ale ma smulu wes brown ma formu jako hrom

Reagovat
smazaný uživatel

Formu jako hrom? to snad ne.. .. akorát dal goala, jinak nic moč.. je to sympaťák, ale už to u kdosi zmiňoval, Babel z něho udělal kuželku a to by se podle mne velezkušenému Garymu nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Wes Brown je nejslabší článek základní sestavy Manchestru United

Reagovat
fantomas

jj jak už bylo napsáno výše, forma jako hrom to opravdu neni

Reagovat
smazaný uživatel

Až neuvěřitelný jak může mluvit takovej zkušenej bard! Gary je halt dobrej člověk s nohama na zemi. V rudym dresu toho odehraje ještě moc! Je to symbol United!

Reagovat
Devil

Ja doufam,ze se Gary co nejdrive zaradi do zakladu United.Brown ho zastupuje celkem dobre,ale proti Live v defenzivni cinnosti zrovna 100%ni nebyl.Proti AS si nemuzem podobne chyby dovolit,v LM by nas mohla takova chyba pripravit o postup.Pokud bude Gary hrat tak jako pred svym zranenim,tak bych ho na pravem beku rad videl!

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ted´ je to v UNITED nabité .... ale věřím, že se brzy GARY vrátí

Reagovat
smazaný uživatel

GERY je super obrance united a rikam ze se urco tuto sezonu vrati jako a ukaze vsem ze je stale spickovej hrac

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele