Do Newcastlu přišel záložník Hugo Viana

20.06.2002, 22:00
Aktuality
Newcastle si loňským čtvrtým místem v Premier League zajistil místo ve třetím předkole Ligy Mistrů a přes léto chce posílit kárd. Jedním z prvních nových hráčů je devatenáctiletý portugalský talent Hugo Viana. Manažer Boby Robson v tomto levém záložníkovi vidí budoucí hvězdu, jinak by za něj Sportingu Lisabon těžko zaplatil osm miliónů liber. Mimo Newcastle měly o talentovaného mladíka zájem i další kluby, v čele s Liverpoolem, Chelsea a Juventusem.

Viana se zůčastnil letošního mistrovství světa, ze kterého Portugalsko vypadlo po základní skupině, do hry ale nezasáhl. Hugo Viana, který je porovnáván se svým slavnějším reprezentačním kolegou Ruiem Costou, podepsal v Newcastlu pětiletou smlouvu.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele