Do derby musíte dát duši, říká před dalším soubojem o Řím Parolo

28.09.2018, 11:49
Aktuality
Italská liga o víkendu pokračuje sedmým kolem a v sobotu jsou na programu dva šlágry. Od osmnácti hodin se proti sobě postaví Juventus a Neapol, o tři hodiny dříve celé kolo otevře další bitva o hlavní město - AS Řím bude jako domácí tým hostit Lazio...

Lazio začalo sezonu porážkami od Neapole a Juventusu, od začátku září je ale stoprocentní a vyhrálo všech pět zápasů. V Evropské lize si poradilo s Apollonem Limassol, v rámci Serii A porazilo Frosinone, Empoli, Janov a Udinese a poskočilo na čtvrtou příčku tabulky.

"Každý zápas je důležitý pro kabinu, klub i trenéra. Derby se každopádně hraje pro fanoušky a je to zápas, do něhož musíte dát duši. Pokud budeme hrát tak, jak víme, že máme hrát, můžeme vyhrát," nepochybuje záložník Lazia Marco Parolo.

Zatímco Lazio se veze na vítězné vlně, jeho městský rival je pod tlakem. AS až do středy nevyhrálo v pěti duelech po sobě, uvolnění do jeho kabiny může přinést poklidný triumf 4:0 nad Frosinone.

"Potřebují jenom najít rovnováhu, mají dobré hráče a ze stávající situace se dostanou. Nás mezitím těší, že jsme před nimi," nechal se dále slyšet Parolo.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
VojtovaChelsea

Loni myslim bylo nějaký kolo nalosovany podobně, nepletu se?

Reagovat
Kily

8. a 27. kolo: Juve - Lazio, AS Řím - Neapol a milánské derby

Reagovat
KillSwitch

1:1 AS je sice mimo, ale derby je derby...Lazio ma sice formu, ale posledne zapasy mali dost lahke, takze to nic nedokazuje...mohla by to byt kludne aj vyhra

Reagovat
Pipo123

Lahke ani nie, Empoli, Udine aj Janov hraju dobre, vobec to nebolo jednoduche zapasy. Myslim ze vy ste mali ľahší rozpis. Je to derby, je jedno kto ma formu.

Reagovat
KillSwitch

Hej, ale vy ste nerozpredali polku timu ako AS...s minulorocnym timom by bolo AS do 3. Miesta

Reagovat
Spalovač šancí

Ale hlavně um

Reagovat
smazaný uživatel

Proto si nesmí žádnej z týmu pořizovat zrzka.

Reagovat
LeonardoUžoa

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele