Dívku, která chtěla Lucasův dres, musela chránit policie

01.10.2012, 16:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Brazilští fans jsou absolutně nejhorší na světě ! Pakárna !

Reagovat
smazaný uživatel

MS v Brazílii bude fakt výhra pro všechny..

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak, když se MS bude konat v pralese

Reagovat
Elliasson

Negativní stránka fotbalu. A týká se to velmi mnoha fotbalovým mocností. Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nieje to pakarna ani nič hrozné....tak bol zápas vyhrotený a pre nich je futbal ..život :) takže je to skôr jej chyba...

Reagovat
hawk

a v čem je to její chyba, že požádala o dres a on vyhověl? Pokud vím tak jít na fotbal by neměla být pouze výsada bezmozků. Osobně MS tam se celkem bojím, když se tam fanoušci mezi sebou střílej a vzít tam na zápas např. dítě je úplně nemyslitelné, když člověk není schopen ochránit ani sám sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jde spíš o způsob, jakým to udělala. Nic proti tomu, když si o ten dres fotbalistovi napíše, ale když to udělá před hordou fanoušků domácích ,tak nemůže čekat, že ji za to pochválí. Chápu, že Brazílie je v tomhle extrémní, ale i v sobotu na Slávii, kdyby nějaká fanynka Slávie ( nebo " dobrého fotbalu") požádala o dres Sparty, tak by ji okolní slávisté asi taky řekli svoje.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele