Divadlo snů má nového režiséra. Ten Hag vyhnal poradce a začíná budovat nový Manchester United

15.06.2022, 23:47
Názory a komentáře
Erik Ten Hag se loučí s Ajaxem, čeká ho nová výzva (© AFP)
Nalajnované to měli moc hezky. Nejprve dočasná pomoc, pak přesun do křesla poradce. Ralf Rangnick měl být opěrným bodem nového kouče Manchesteru United. Erik ten Hag však radit nepotřebuje - německému stratégovi dal sbohem a zahájil renovaci "Divadla snů”. Zafunguje prostovlasý Nizozemec jako úspěšný režisér? Nebo jsou problémy "Rudých ďáblů” zakořeněné mnohem hlouběji?

Když se na Old Trafford vracel Cristiano Ronaldo, vypadalo to, že se v Manchesteru United opět blýská na lepší časy. "Každý, kdo mě zná, ví, že Manchester United miluji," napsala slavná CR7 na svůj Instagram a odstartovala šílenství.

Šílenství, na jehož konci měly být titulové oslavy. Tak jako před 13 lety, kdy Ronaldo sever Anglie opouštěl. Tehdy Portugalce vedl legendární Sir Alex Ferguson, který sehrál v ostře sledovaném comebacku zásadní roli. "Tohle je pro vás, Sire Alexi," uzavřela hvězda světového fotbalu své prohlášení na sociální síti.

Ronalda a celý Manchester United však nečekalo tak bohaté období jako pod vládou dnes již osmdesátiletého Skota. Spíše naopak. Sezona se sice rozběhla z pohledu "Rudých ďáblů” relativně dobře, když v prvních pěti zápasech posbírali 13 bodů, záhy se však začalo všechno bortit.

Špatné časy odstartovalo vyřazení z ligového poháru a vrchol nastal po neúspěšném manchesterském derby. "Lámu nad nimi hůl. Táhne se to roky. Už to s nimi prostě vzdávám," rezignoval legendární Roy Keane. Jeho milovaný klub totiž podlehl městskému rivalovi City 0:2, přičemž předvedl ostudný výkon. Tou dobou však United netušili, že může být ještě hůř.

Bolest z pádu na absolutní dno pocítili Ronaldo a spol. až o dva týdny později, když se po reprezentační přestávce představili na Vicarage Road. S Watfordem tahali od začátku za kratší provaz a po vyloučení Harryho Maguira ztratili veškeré naděje na bodový zisk. Výsledek? Porážka 1:4, konec kouče Oleho Gunnara Solskjæra a hledání nového spasitele.

Německá léčba nezabrala

Vedení slavného klubu nakonec ukázalo na Ralfa Rangnicka, fotbalového revolucionáře a strůjce úspěchů Lipska či Hoffenheimu. "Jsem nadšený, že budu trénovat Manchester United a jsem plně soustředěný na to, aby tato sezona byla úspěšná," neskrýval vystudovaný učitel tělocviku a angličtiny své nadšení.

Svým "žákům” toho však za půl roku příliš nepředal, neboť United nakonec zakončili sezonu v Premier League až na šesté pozici a po roční přestávce tak budou opět absentovat v Lize mistrů.

A Rangnickova konečná bilance? Na ostrovech odkoučoval 24 zápasů, přičemž k vítězství svůj tým dovedl pouze v deseti z nich, sedmkrát se zrodila remíza a ve stejném počtu duelů Manchester padl. Zkrátka neúspěch, další přešlap, krok vedle. Nebo je za tím vším něco více? O tom později...

TEN tady velí

Ještě před koncem uplynulé sezony bylo jasné, že v letní přípravě už povede tým nový kouč. Klubové vedení se po dlouhých debatách rozhodlo pro nizozemskou cestu, ač trochu překvapivě, neboť na stole ležela i mnohem zvučenější jména. Na Old Trafford bude nově šéfovat Erik ten Hag. A šéfovat bude doslova. Prostovlasý Nizozemec, který dosáhl velkých úspěchů s Ajaxem Amsterdam, si totiž nenechá do ničeho mluvit. "Jednou z mých podmínek je, že budu mít slovo, co se týče přestupů. Když mi klub tuhle možnost nedá, nepřijdu,” nechal se slyšet v rozhovoru pro nizozemský deník Trouw. "Pracujeme společně, ale zodpovědnost je na mně,” dodal.

A jeho slova se potvrzují od samého začátku. "Mám svoji hlavu, nepotřebuju radit. Udělám si vlastní závěry a přehled o tom, jaké kroky je potřeba podniknout," odvětila nová akvizice na otázku ohledně spolupráce s Ralfem Rangnickem a dala tak jasně najevo, že s poradcem nepočítá.

Vše se záhy potvrdilo i vyjádřením samotného klubu. "Po vzájemné dohodě se Ralf nyní zaměří pouze na svou novou roli u národního týmu Rakouska a proto nebude na Old Trafford přebírat roli konzultanta. Ralfovi přejeme hodně štěstí v další kariéře,” uvedli United v oficiálním prohlášení.

Tým čeká zemětřesení

Paul Pogba, Juan Mata, Jesse Lingard, Nemanja Matič, Edinson Cavani, Lee Grant. Toť výčet hráčů, kteří dávají klubu sbohem. Na odchodu jsou podle všeho i Dean Henderson, Eric Bailly, Axel Tuanzebe či Aaron Wan-Bissaka.

Ten Hag chce zkrátka nový začátek. Na startu jeho éry má stát i několik "Božích synů”, jak se přezdívá hráčům Ajaxu. Právě z Nizozemska by měl přijít vyztužit defenzivu Jurrien Timber, který by doplnil navrátilce z hostování v Evertonu Donnyho van de Beeka. A bývalý lodivod Ajaxu či rezervy Bayernu má ještě jedno velké přání - angažování Frankieho de Jonga.

S hvězdičkou Barcelony to však bude složité. Ten Hag s ní má sice skvělý vztah, však pod jeho taktovkou v roce 2019 nabrala na lesku, de Jongovi se však na Old Trafford příliš nechce. Opačně to vidí vedení katalánského velkoklubu, které se netají tím, že by si potřebovalo finančně přilepšit. Z Manchesteru by za vysněné zboží jistojistě přiletěl pořádně tučný šek, cena se může pohybovat až kolem 70 milionů eur.

Právě de Jong by skvěle zapadl do nových plánů "Rudých ďáblů”. Ten Hag se totiž musí zaměřit hlavně na střed pole a defenzivu, neboť právě v těchto místech Manchester tlačí bota. Na "desítce” sice úřaduje Bruno Fernandes, jehož pozice se zdá být neotřesitelná, o řadu níže je to ovšem podstatně slabší. Fred ani Scott McTominay ani z dálky nepřipomínají své slavné předchůdce.

Časy, kdy ve středu pole slavného anglického mužstva operovali Paul Scholes, Michael Carrick či Darren Fletcher jsou zkrátka pryč. Připomenout by si je ochozy ikonického "Divadla snů” mohly s příchodem Rubéna Nevese z Wolves, Declana Rice z West Hamu či Kalvina Phillipse z Leedsu. V každém případě to bude stát balík. Toho se však Ten Hag obávat nemusí, neboť na přestavbu kádru měl obdržet až 200 milionů liber (necelých 6 miliard korun).

Může všechno změnit jeden muž?

Velké problémy Manchesteru United začaly po konci slavného Sira Alexu Fergusona, jenž v klubu působil dlouhých 27 let! Na jeho odchod však nebylo vedení dostatečně připraveno, neboť nedotáhlo příchod ani jednoho z vysněných nástupců - Josého Mourinha a Pepa Guardioly.

A tak se otěží na Old Trafford ujal ex-evertonský David Moyes, kterého United nepochopitelně nedokázali vyplatit z předešlého kontraktu, tudíž nastoupil až 1. července. Dva měsíce, které mohl současný lodivod West Hamu strávit s týmem navíc, se nakonec na jeho souboru podepsaly.

Z krize "Rudé ďábly” však nevyvedly ani další velké osobnosti. Na Old Trafford se později ukázali Louis Van Gaal či José Mourinho. První jmenovaný byl však pouhou záplatou za Jürgena Kloppa, jenž se nakonec rozhodl pro Liverpool, protože nabídka Eda Woodwarda podle něj nebyla dostatečně "sexy”. A když už to s Ďábly začalo vypadat dobře, Van Gaal dostal padáka a klub angažoval Mourinha.

Ani "The Special One” však nedokázal Manchester vzkřísit. Jeho fotbal už byl okoukaný a ztratil veškerý moment překvapení. Oproti nositelům "moderního” fotbalu zkrátka neměl šanci uspět.

Další vyhazov a hluboká krize, z níž měl slavné značce pomoci její bývalý hráč Ole Gunnar Solskjær. Norský usměvavý kouč, který se funkce hlavního trenéra ujal jako tzv. "caretaker” (dočasný trenér), vyhrál s týmem 14 ze 17 prvních zápasů a vysloužil si smlouvu na tři roky. Další chyba. Z následujících 12 zápasů vyhrál pouze dva.

Manchester tak jen prohloubil krizi, kterou měl vyřešit Ralf Rangnick. Německý stratég skvěle pojmenoval všechny problémy, které United trápily, ani jeden však před svým podivným koncem nestihl vyřešit. A co hůř, týmu nepomohl ani výsledkově.

Proto je otázkou, zda může být ve složitém komerčním projektu, jakým Manchester United bezpochyby je, spasitelem jediný muž, v tomto případě hlavní trenér. Erik ten Hag chce mít hlavní slovo. Zda uspěje, ukáže až čas.

Autor: Livesport.cz / Dominik Reiniš

Komentáře (541)

Přidat komentář
r.mrazik

pekny...jen...budget neni 200,ale vsude se psalo "jen" o 120 milionech liber

Gaal nahrada za Kloppa nebyla,kdyz Klopp volny tehdy nebyl

ale jinak pekny

Reagovat
Busby babes

ono nikdo nevi, kolik to je.

Reagovat
r.mrazik

Já tedy 200 nikde neviděl a přijde mi to totálně prepaleny

Reagovat
Busby babes

200 bych veril s nejakyma odchodama. Ale jinak taky ne. Ale to neni moc moje pointa, imho nikdo z tech lidi tyhle veci nevi, a nedivil bych se, kdyby ani nebyla napevno ta castka dana... treba privedem De jonga a pak nejaky dalsi mlady CM a ST po 15-20 mega a bude. (i kdyz to je spis scifi, protoze tyhle prestupy posledni dobou vubec nedelame, max Amad a na chov, ale ne do prvniho tymu)

Reagovat
r.mrazik

bude to jiste nejake rozmezi...preci jen vis,kolik si muzes dovolit (pokud nejsi city a dalsi smejdi)

jen 200 je opravdu hodne...jak pises,leda s prodeji dalsich hracu

Reagovat
andkoo

ale ani nemame moc koho predavat, jedini hraci co maju aku taku cenu su Henderson/AWB..Martiala s tym jeho 250kpw nebude nikto chciet

Reagovat
r.mrazik

dalot,bissaka,henderson,telles,bailly,lindelof...za ty by se dostat neco mohlo a i s platy by ty kluby neco udelaly

Reagovat
andkoo

ako jasne, vsetkych co si vymenoval by som predal hned...ale to by sa museli kupit zase 4 obrancovia + teda este Jones by uz mohol odist

Reagovat
r.mrazik

jj, hraci by chybeli...jen tihle me napadli,ze by se prodat dali,urcite odejde max ten henderson a bailly

Reagovat
Ditas7

Tellesa bych neprodával, podle mě má na víc akorát zapadl do té šedi co tu je.

Reagovat
vodka

Shaw >>> Telles

Reagovat
Ditas7

Shaw v repre >>> Shaw v United > Telles

Reagovat
Busby babes

tak to se da rict o komkoliv pak. (a mozna to i bude pravda. )

Reagovat
Ditas7

To je pravda

Reagovat
castelL

míňate obdobne ako City a ty ich ideš radiť do nejakej inej kategórie, dokonca neviem či net spend United nemá vyšší ako City.. a to ani nepíšem aké pálky u vás padajú na platy hráčov

Reagovat
r.mrazik

jestli nevidis rozdil ve fungovani tymu typu city,psg a MU/Liver,tak...

na platy davaji city,liver a MU extremne podobne

Reagovat
smazaný uživatel

No v utrácení peněz za hráče skoro zadny rozdíl opravdu vidět neni. A to je o čem jste se bavili a na co reagoval, o fungování klubu mluvíš až teď.

Reagovat
r.mrazik

muzeme dat hodne,ale porad mame nejaky budget...to,ze city a psg si na nejaky budget jen hraji,vime asi vsichni

Reagovat
castelL

to ako City funguje s výdajmi mimo prestupov a platovej politiky tak do toho nevidím, ale buďme úprimný, máte troch hráčov v TOP 5 zarábajúcich v rámci ligy, vynaložili ste na prestupy viac ako City (porovnanie 5 až 10 rokov) a to ešte sa očakávajú nákupy z vašej strany, čiže je dosť reálne že od City odskočíte na väčší rozdiel vo výdaji financií na hráčov. Videl si vôbec porovnania posledných sezón? Pokiaľ by to samozrejme tak nebolo tak ti nebudem oponovať na vašu tému, ale radiť city do inej kategórie je veľmi nadsadené a ako písal Manny, reagoval som na diskusiu o prestupoch, neriešime vnútorné fungovanie klubu a rozvoj infraštruktúry. City kúpili Haalanda a je nepravdepodobné, že privedú ešte niekoho za takú obrovskú sumu, očakávam pár príchodov do 50m. s tým, že pár hráčov za vyššie sumy, aj odídu preč (Jesus, Sterling) zatiaľ čo u vás sa o nejakých drahých predajoch hovoriť nedá (z toho lepšieho čo bolo u vás, ste nechali opäť odísť zadarmo) a budete ešte míňať.. napr. u nás obdobne, prišiel síce Darwin za obrovskú sumu s bonusmi, ktoré môže vyletieť a pravdepodobne aj vyletia ku vysokej sume až 100m, ale odíde Mané a navyše Darwin podpísal za fakt "almužnu" v porovnaní s platmi u iných hráčov

Reagovat
r.mrazik

liverpool momentalne dava na platy vice jak MU...

dal bych se opakoval, prachy jsme vyhazovali nesmyslne,ale to nemeni nic na tom,ze financne je City moznostmi vyse nez MU

https://twitter.com/SwissRamble/status/1537321318697279488?s=20&t=yzFOe3vQK_Hl-ncH6-K2wA

muzeme se bavit o net spend...ale i tam vedou a o gross spend se bavit vubec nemusime

a tedy je to za pet let...

Reagovat
castelL

Liverpool vyzdvihli v platovej otázke hlavne bonusy u hráčov či už výkonnostné a za víťazstvá v PL a LM a tie tabuľky sú do "2020/21 accounts" čiže zastaralé a v otázke platov bol Live tesne pod United, ale ako píšem vyzdvihli to hlavne bonusy. City je určite finančne silnejšie, ale neodzrkadľuje to utrácanie v porovnaní s Vami: https://twitter.com/SwissRamble/status/1537321352155258880/photo/1 (21/22)

https://pbs.twimg.com/media/FVWppqPWQAEm3b0?format=jpg&name=large (20/21)

https://www.capology.com/uk/premier-league/salaries/

a to si osobne myslím ,že vás čakajú ešte roky nezmyselného utrácania financií aby ste sa dokázali dosť na vyššie pozície a hlavne je problém tá LM

Reagovat
Kinky7

Na tom článku z Twitteru je krásně vidět že Pep zainvestoval hodně peněz v prvních dvou sezónach a od té doby jede průměr top týmů.

Reagovat
r.mrazik

Od té doby jede nejvíc ze všech týmu, jsi chtěl napsat

Reagovat
Kinky7

Tak si ten članek přečti ještě jednou a celý. Je tam i krásně vidět že od roku 2018 je to jinak

Reagovat
castelL

???

United dalo na prestupy viac, o čom sa tu vlastne bavíme? Veď to sú fakty z tvojho odkazu na ktorý si sa opieral.

Reagovat
Neutron

v Liverpoole sa hra zadarmo, ze

Reagovat
castelL

škoda že väčšina užívateľov nevie vôbec reagovať vecne na príspevok ale len trápnymi, nezmyselnými komentármi a človek by niekedy aj rád rozvíjal konštruktívne diskusiu

Reagovat
Neutron

Suhlasim s tebou, kazdopadne rovnako vela ludi si vybera uhly pohladov, ktore sa mu hodia este castejsie vsak dochadza k tomu, ze uplne v pohode bude obhajovat spravanie “svojho” klubu pricom na rovnake spravanie povedzme konkurencneho klubu sa vyjadruhe s pohrdanim, ale takychto ludi asi bude nutne iba ignorovat, pretoze su tak blbi, ze nie su schopni ziadnej sebakritiky.

Reagovat
castelL

Nemám voči tebe nič osobné, ale tebe evidentne chýba akékoľvek porozumenie a vidíš v príspevkoch niečo čo tam nie je a potom zbytočne vznikajú takéto obdobné a hlavne nezmyselné príspevky bez pointy. V žiadnom prípade som neútočil na United s výslovným cieľom kritizovať, len som upresnil na správnu mieru informácie ohľadom prestupov/platov, kde tvoj kolega vyššie písal z veľkej časti nepravdivé informácie a navyše odkazoval na twitter, kde príspevky obsahujú štatistické údaje a jednoznačne preukázali pravý opak o čom písal a to bola pointa tohto celého. Je skôr úsmevné, že sa pokúšaš púšťať do diskusie bez toho aby si si prečítal obsah a dopracoval sa k pointe a evidentne to funguje spôsobom: Liverpool fanúšik niečo napísal proti môjmu klubu tak kopnem, ale nemám tušenie o čom vlastne to moje kopnutie je. Peace.

Reagovat
Neutron

Dobre prepac, moja chyba. Ja som vobec neriesil celu tu temu co ste tu rozoberali, ja som cisto reagoval na vetu, ze aku palku u nas dostavaju hraci, co je samozrejme pravda a vzhladom na vykony nie su tie platy zasluzene, ale na platy davate velmi podobnu ciastku - ano viem, ta struktura je uplne ina a tie platy si zasluzili na ihrisku to nerozporujem. Dalej na zaklade net spend atd radis Utd do rovnakej skupiny ako City, hej? Pozri sa, Utd si takuto financnu silu vybudovalo, ziadne dotovanie z kapsy majitela kedy sa mi zachce, tak nejak to myslel aj mrazik, stale fungujeme s nejakym budgetom, City budget v podstate nema. Ano nemusia teraz kupovat vela hracov, pretoze predchadzajuce roky vo velkom investovali do kadru, a treba podotknut, ze mnohe nakupy boli fakt dobre. Bohuzial ti curaci vo vedeni to u nas robia zle a pokym sa toto nejak nezmeni tak sa ani klub nikam z toho marazmu nepohne.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
J0EL

*v Barcelone

Reagovat
Neutron

Reagovat
Jandak

Konecne, snad ho podrzi a MU bude zase hrat fotbal, ne tu sracku co hrali posledni roky..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
milan78

držím

Reagovat
Shevchenko

Pěkně si to malujete no

Reagovat
ACSMan

A kde je nějaký malování?

Reagovat
Shevchenko

Klikneš na Start > příslušenství a tam to najdeš.

Reagovat
ACSMan

díky hledal jsem to snad věčnost

Reagovat
fenixLFC

ked clovek vidi nadpis ze ten Hag vyhnal rangnicka a vidi to v sekci nazory, tak caka nejaky zblept fanusika united. neveril som ze to moze byt este horsie ale preboha, fakt nepreberajte clanky od livesport, ved to nema ani hlavu ani patu a miesa to miliardu veci dokopy bez toho aby sa niektorej poriadne venoval

Reagovat
bobis21

"nepřebírejte články od livesport" ... eurofotbal je livesport

Reagovat
fenixLFC

ja viem, ale toto je presne ten druh clanku ktory cakas na livesport.cz pred zapasmi. vyzera to ze to pisal niekto od nich a nie od redaktorov EF, pretoze keby to pisal niekto z EF tak si poviem ze sli kvalitou hrozne dole...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
vladino10

Reagovat
Zark

livesport by měl být vždy znám jen jako výsledková tabule

Reagovat
Witcher

nejdřív Sparta teď Manchester, začíná se bludiště na lepší časy

Reagovat
smazaný uživatel

V bludišti jsou Sparta i Manchester spíš nyní.

Reagovat
Kuba94

Zatím dobrá čistka, jsem zvědavý na přestupy k nám. A snad vydrží déle než ostatní doposud.

Reagovat
Eichel

OT: Tottenham are set to complete Yves Bissouma deal, here we go! There will be final contacts with Brighton today on payment terms, then paperworks time. Medical already scheduled as expected. #THFC

Agreement on €29m fee plus add-ons. Final details, then it will be signed.

Romano. Tak snáď.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Bissoma looks to be done in the next 48-72hrs, with him having a medical tomorrow (Thursday), and is expected to start at The Lodge tonight. With all add-ons triggered, upwards of a £30m fee. Has an injury from international duty but stresses that his injury is not serious.

AG, vypadá to dobře…

Reagovat
smazaný uživatel

Neni tu nekdo, kdo by vedel trochu zhodnotit realnost toho, ze by sel do basy? Me prijde divne, ze je 3x pustili na kauci, aby ji nakonec zrusili uplne a stihali ho na svobode. Odvezli je v poutech z klubu za "sexual attack". Tusi nekdo jestli to melo byt znasilneni na zachodech, nebo nedovolene sahnuti na svaba na parketu?

Me prijde hrozne divne, ze by do toho Levy sel s realnym rizikem toho, ze fakt pujde do basy.

Reagovat
jk

Tady je souhrn, co byl na redditu

Yves Bissouma and his Court Case.

So, i know we're all stoked about this news because Bissouma is a quality player and for that price, my god what a steal.

I just wanted to quickly post about his court case and ONGOING investigation because I'm seeing a lot of misinformation in the threads about us signing him saying that he is 'scott free' and that it was never him to begin with.

So to begin with, Yves Bissouma WAS arrested along with another man for Sexual Assault on October 6th and released the next day ON BAIL until November 3rd. - https://www.marca.com/en/football/brighton/2021/10/07/615eeef0268e3e80248b4675.html

Yves Bissouma then had his (and the other guy also) bail EXTENDED 4 weeks until December 6th - https://www.sportingexcitement.com/football/premier-league/brighton-star-yves-bissoumas-bail-extended-for-five-weeks-after-dramatic-nightclub-arrest/

On the 6th December, both Yves Bissouma and the other guy AGAIN had their bail extended for 4 weeks until early January. - https://www.brightonandhovenews.org/2021/12/08/police-bail-brighton-and-hove-albion-footballer-for-a-further-four-weeks/

On the 6th April 2022, the last update we have heard about it was released by the police.

This stated that the other guy had his bail extended until June 6th and that Yves Bissouma was no longer under bail conditions but he WAS STILL under Investigation for the apparent crime. - https://www.brightonandhovenews.org/2022/04/06/brighton-and-hove-albion-footballer-remains-under-investigation-in-sex-attack-case/

Edit1: - https://www.brightonandhovenews.org/2022/06/08/brighton-and-hove-albion-footballer-awaits-outcome-of-sex-attack-case-investigation/

u/Jaec97 linked this below, the recent court date meant the other man had his bail extended again until the 24th June, Bissouma remains 'Under investigation'

So yes, Bissouma is no longer on bail conditions from the police BUT he IS still under Investigation (Along with the other man who is also no longer on Bail but still under investigation) for Sexual Assault.

"Edit2: To clear up some confusion and remove some bad wording/language."

As of now, Bissouma is innocent and remains that way until proven guilty.

As he is released under investigation, officially, there are no charges against him currently BUT they could be charged if any additional evidence is found during the course of the investigation.

Reagovat
jk

Jinak konkrétní pozadí toho co se fakt stalo asi nezjistíme. V diskuzích lidi psali, že je o tom v tisku málo informací.

Ale Lewis Dunk na něj v nějakým rozhovoru prásknul, že je to z týmu největší flákač na tréninku

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ja z toho nemam moc dobry pocit. Sexualni nasilnik, flakac, ocividne je to i neprofesionalni blb, kdyz se jeste pred podpisem sam vyfoti v nasem dresu. Jako chapu, ze s tou cenovkou si asi nekdo rekl, ze to stoji za to risknout, ale damn...

Reagovat
jk

Přesně. Lidsky mi Bissouma připadá minimálně dost komplikovaný. A to samý Djed Spence o kterého prý máme zájem taky. Fans Boro o něm mluví jako o flákači se špatným přístupem. Asi to dost vychází z toho, že si na něj stěžoval Warnock, ale stejně by bylo dobrý si na to dát bacha.

Vůbec z toho nemám dobrý pocit. Conte je teď možná srovná, ale ti hráči dostanou smlouvy na 4 roky, tak snad se z nich nevyklubou úplný paka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Seydou Doumbia

Ale zase v zápasech patři mezi nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tohle jsem prave cetl.

Reagovat
jk

Já hledal něco už v úterý a jak si psal co konkrétně se stalo, jsem teda nenašel zmíněné nikde. Ale odsouzení Bissoumy mi přijde fakt málo pravděpodobné, aspoň z toho co jsem četl.

Reagovat
Nizzie

Tak to bude do kurníku sedět jako prdel na hrnec.

Reagovat
Cobra

Nebo do toho Levy s tím rizikem opravdu šel, aby uspokojil nároky Conteho. Je to málo peněz za fakt hodně muziky. I kdyby šel od basy, za mě to má

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, jako chapu. Treba dostane podminku, bude hrat jak z partesu a vsechno bude famfarove. Ale furt tam citim takove to "pico".

Reagovat
smazaný uživatel

to je ti charakterove uplne jedno, kdo za vas hraje?

Reagovat
Cobra

O té kauze popravdě nic moc nevím. V případě, že se ničeho nedopustil (s tím tak nějak počítám, protože Levy by asi 25míčů jen tak nedal), tak je mi fakt jedno, co dělá mimo hřiště stejně jako zbytek týmu. Že nebude patřit k nejchytřejším není překvapení, je to jen blbá kopačka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z toho klubu ho odvezli v poutech a pustili ho na kauci. K necemu pravdepodobne doslo. Spis jde o to, jestli je to na kriminal/podminku/mastnou pokutu. Levy...kdo vi, na kolik jeste ovlivnuje nakupy a nakolik uz to komplet ridi Paratici. Pripadne si mohli nechat vypracovat nejakou pravni analyzu, mozna s nim primo mluvili, cert vi. Ale ze se nic nestalo a je to cele vymyslene, s tim bych teda nepocital.

Me osobne to teda vadi dost, i kdyz to kriminalem neskonci.

Reagovat
Cobra

Tak když člověk pořádně neví, jestli šlo o znásilnění nebo jen plácnutí po zadku, tak mi přijde mimo ho tady odsuzovat a dělat si na něj názor jako na člověka. Já ho znám pouze jako fotbalistu a ten je špičkový a fakt se na něj těším.

Reagovat
Salfovic

Sexual attack asi nebude znásilnění.

Reagovat
smazaný uživatel

V pohode, vsak ja te za to nesoudim. Ja jen, ze i tyhle excesy se casto nakonec muzou promitnout i do toho deni na hristi. Treba Ndombele, muze byt super talentovany fotbalista, ale tim ze je lina dylina, tak je talent k nicemu.

Ale chapu jak to myslis, treba takovy Alonso zabil ozraly holku v aute, ale fotbalove je proste dobry a fans Chelsea jsou urcite radi, ze za ne odkroutil hromadu dobrych sezon. A ano, nevime o co slo, tak se da jenom spekulovat. No za placnuti po zadku na diskotece, te hadam neodvezou v klepetech. Ale netusim, ja s holkama jednam po dobrem

Reagovat
Whitemedia

Není fotbalově dobrý a většinou nejsme rádi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, no ale doslova si napsal, že je to I když půjde do basy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

To si mě jen špatně pochopil. Ten palec je proto, že se pouštíme do tak rizikového obchodu.

Reagovat
Whitemedia

je zvyklej

Reagovat
jk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nizzie

Reagovat
icka

Reagovat
masly008

tvl vždyť fandí totáči, tam charakter fakt nehledej.

Reagovat
SunFells

Reagovat
castelL

Vynikajúci prestup

Reagovat
TaLy___

Já chci věřit ......................................Ale...............................................

Reagovat
kissak

tak co, vyhoří jako ti před ním a nebo "new era man"?

Reagovat
r.mrazik

Snad nevyhori, ale "new era man" asi taky nebude...dostane klasicky 2-3 roky a pak zas přivedeme někoho nového

Reagovat
oli9

Barca byla taky nizozemská nedávno... Ale jako jo oni už asi větší sračku než hráli letos nemůžou hrát

Reagovat
Usama Bin Dembélé

Maximálně dvě sezóny..

Reagovat
smazaný uživatel

hned po tej Hagovej tlačovke bolo jasne, ze Rangnick tam nebude mat velmi miesto a je dobre, ze isiel, ak Hag o to nema ziadny zaujem, aby mu nieco radil..

Reagovat
celeb

Ten malt za Frenkiem do Barcelony, nie naopak. Lenže my budeme radšej naivne dúfať, že z neskúseného Xaviho po 2 rokoch v katarskej lige bude minimálne nový Guardiola, nez by sme sli do overeného kvalitného trénera...

V MU to bude mať ťažšie, keďže konkurencia je obrovská a musí vymeniť viac hráčov, ale ak dostane čas, prostriedky a voľnú ruku, tak môže dostať MU späť do hry o titul ... za 2-3 roky. LM by bol obrovský úspech, ale viac verím sliepkam pod Contem a asi aj gunnerom.

Reagovat
AlevsakNevadi

úprimne si zober kedy sme mali top trénera ? pepa nerátam toho vychovali. respektíve kedy priniesli trénera s víziou, štýlom ? oni skôr potrebujú panáčikov aby sa im nestarali do biznisu, prestupov.

Reagovat
Kornovec

Enrique je top trener

Reagovat
celeb

z Lucha sa stal vyborny repre trener a prial by som ho spat do Barcy. Ale pocas tych 3 rokov narobil kopec blbosti. 1 rok bol opatrny a nepojedol este vsetku mudrost sveta ... a mali sme stastie. Real veduci snad o 10 bodov sa na jar uplne zosypal, Pepkov Bayern mal sialenu marodku, aj tak trebble je trebble a treba mat aj stastie.

Dalsie 2 roky boli ale dost zle, robil tie iste chyby, do tazkych zapasov u Baskov daval casto 7-8 hracov, ktorym dovtedy nedaval prilezitost a pravidelne tam prehraval ...

A problemy mal aj v AS Rim - proste potreboval cas a skusenosti sa poucit. A mozno aj Xavi za 10-15 rokov bude jednym z top trenerov v Europe. Ale aj zapasy v EL ukazali, ze este sa ma vela co ucit.

Reagovat
smazaný uživatel

rovnaky mi pride arteta..ti treneri by mali zacat postupne..

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Salfovic

Když šel do Barcelony, tak jím rozhodně nebyl.

Reagovat
Eichel

Reagovat
Gazdo

Coze??

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kilobyte

Conte se za chvíli rozhádá a půjde.

Reagovat
Gazdo

Aj ked som z Ten Haga nejako uneseny nebol tiez by som radsej jeho ako hodit do vody Xaviho. Ale tak bohuzial my momentalne nie sme destinacia pre ziadneho dobreho trenera ak nema ku klubu vylozene vztah ako napr Xavi a u neho este nevieme ci je vlastne dobry trener

Reagovat
Salfovic

Neznal jsem, ale RIP.

Reagovat
Cobra

Rangnick byl prostě a jen dočasný kouč, kterému dali název poradce, protože by je jinak fanoušci sežrali za neschopnost sehnat adekvátní náhradu po Oleho vyhazovu. Vůbec se mi nechce věřit, že s ním počítali do budoucna.

Reagovat
Kuba94

Potom byla hloupost toho Oleho vyhazovat ne ? Rozhodně se čekalo více od Ragnicka. Ole by asi hůř nedopadl.

Reagovat
Cobra

No jestli neměli adekvátní náhradu, což neměli, tak ano. Stejná situace u nás vyhozením Mourinha bez adekvátní náhrady.

Reagovat
Kuba94

Asi si právě slibovali od Ragnicka víc. Kdo ví zda Hag je ta pravá adekvátní náhrada.

Reagovat
Nikikrew

Dnes bude rozpis zápasov. Teším sa ako chytime City alebo Liverpool hneď na začiatku

Reagovat
O.Giroud

Neni to jedno? Minuly rok ste zacali s Brentfordom a aj tak ste prehrali

Reagovat
Salfovic

A tím si hned v prvním kole prohráli LM.

Reagovat
aramaki

Podobne sa da povedat, ze Live si na Brentforde hned prehrali titul.

Reagovat
Salfovic

Přesně tak, Brentford tým sezony

Reagovat
aramaki

Brentford na úvod, to bola tiež fajnotka. Klub, ktory sa po 74 rokoch vrati do PL. V prvych 7 kolách mali jedinu prehru s Brightonom a to nemali lahky los, porazili West Ham vonku, doma s Liver remiza, vonku Aston Villa, Crystal, vyhra na Wolves. Asi cokolvek, okrem Live, Man City, Chelsea by bolo lahsie ako ist v 1. kole na Brentford.

Reagovat
O.Giroud

ale teda co pozeram tak Arsenal to prve kolo vie chytat superov Fulham, Watford, Burnley, Huddersfield ...

Reagovat
aramaki

Reagovat
havrys99

Tradiční sestava na první kolo: Runnarson - AMN, Holding, Gabriel, Soares - Torreira, Elneny - Pepe, Odegaard, Martinelli - Nketiah (první střídající Jenkinson)

Reagovat
Liveral

Reagovat
tuny

City nechte prosím nám, potřebujeme na někom začít za 3 body

Reagovat
FUnk

a neni to lepsi, nez kdyz se rozehrajou?

Reagovat
Nikikrew

A kedy sme nad nimi vyhrali aj ked nebolo rozohrani ?

Reagovat
FUnk

Reagovat
FUnk

misto 3:0 to muze byt 2:0

Reagovat
nani92

aj Janko Slota vedel, že bol nezmysel platiť právnikovi za rady, ked mal z 1 ponuky vybrať tú jednu

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/SwissRamble/status/1537321431008174080

If we look at wages and player amortisation combined, #MCFC are still top of the Premier League tree over the last 5 years with £2.2 bln, though not too far ahead of #MUFC £2.1 bln. They are 18% ahead of #LFC £1.9 bln, but the gap is nowhere near as much as implied by net spend.

docela dobry vlakno na tema net spend.

Reagovat
r.mrazik

Zrovna jsem to sem chtěl dát...

Částky za přístupy jsou u City oproti Liveru trochu jinde. Platy týmu dohromady pak na podobné úrovni.

MU jsou kašpaři

Reagovat
Busby babes

to je na tehle debatach vzdycky vtipny, kdyz pak obhajova je: ale vy jste jeste horsi. pritom to nikdo z nas nezpochybnuje, ze posledni roky je klub rizenej bandou klaunu.

Reagovat
r.mrazik

jsou to normalni tragedi u nas...takovy prachy a totalni hovno z toho

se clovek podiva na soucasny tym a kdyz si vezmes zalohu,tak bych brecel

Reagovat
jk

Reagovat
Free_player

panečku to bude projekt

Reagovat
kbtk23

Bude to furt to stejné, fanoušci si sice pořád myslí jak je Manchester prestižní adresa ale to už hodně dávno neplatí , ujel jim vlak. Liverpool a hlavně City jsou už úplně někde jinde a dost těžko pochybuju o tom že se jim United přiblíží. Přitom kdyby si rovnou přiznali že lépe než na 4 místo to z nich prostě není, byli by hned sympatičtější

Reagovat
aramaki

Pochybujem, ze si niekto z fans United mysli, ze buduca sezona bude titulova. Skor ide o to, konecne najst viziu a zacat ju naplnat. Ak uvidia taketo svetlo na konci tunela, na zapasy sa budu tesit, aj hraci aj fans.

Reagovat
jk

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Neutron

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
r.mrazik

mnojo...protoze temer vsichni si tu myslime,ze pristi sezonu budeme konkurovat city a liveru...

a samozrejme prestizni adresa to porad je obrovska

Reagovat
Busby babes

ale my nepotrebujem porazet Pool a City. My potrebujem porazit ostatnich 15 tymu v lize.

Reagovat
Rezan

Reagovat
cristiano.K.

Swarley už deset nebere nic jiného než titul

Reagovat
Salfovic

Malý je ten, kdo má malý cíl.

Reagovat
Swarley

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
cristiano.K.

jo, a jen blbec si dává nesplnitelný cíle

Reagovat
Swarley

A dokud titul nebude, nebudu tu sezonu brat jako uspesnou... Ale prace mame pred sebou dost, to uznavam...

Reagovat
cristiano.K.

to je strašně úzkoprsé. Když MU udělají 90 bodů a nebudou mít titul, tak je to sezona úspěšná.

Aspon takhle to beru já, že se historie neptá na druhá místa a kolik si měl bodů je sice pravda, ale prostě sezona to je úšpěšná.

Ono teda druhá věc je ta, že bodově už nikdo nebude dosahovat 90. bodů. Ta konkurence bude zase větší.

Reagovat
Busby babes

vsak ma pravdu

Reagovat
Grahf

Tak prvý zápas doma Brighton

Reagovat
Busby babes

zacatek dobrej, rijen bude masakr a duben taky

Reagovat
Infernoqt

tak pořád je to tým, co nás vypráskal 4:0, teď si na nás budou věřit

Reagovat
Busby babes

nova sezona. vubec bych konec nasi nebral v potaz.

Reagovat
Kuba94

No dostat 4:0 je pořád dost a je jedno v jaké části sezony. Právě že to ukazuje, jak slabý tým už jsme. Když nás klepne kde kdo.

Reagovat
Busby babes

jeden blbej zapas na konci sezony. Taky jsme Brighton posledni 4 roky pokazdy jinak porazili. Je tu novej manager a tak. Jako delat zavery z toho, ze jsme s nima v poslednim zapase prohrali... Mame daleko lepsi kadr, ted i lepsiho managera.

Reagovat
kbtk23

Reagovat
TaLy___

Problém je v tom že těhle porážek bylo víc

Reagovat
r.mrazik

a 26 na vanoce mame Forrest

Reagovat
Nikikrew

https://www.arsenal.com/premier-league-full-fixture-list-announced

Ja som spokojny. Docela lahsi zaciatok a aj zaver. April bude husty ale ujde to

Reagovat
Busby babes

podobny jak my. novacci by meli byt lehci, ale kdo vi jak na tom bude CP a AV, u nas zas Brighton a Soton... meli bychom je porazit, ale...

Reagovat
afc

Október je brutal.

Reagovat
Nikikrew

4/6 must win

Reagovat
r.mrazik

by me zajimalo,co by se stalo,kdyby do letni pripravy nastoupil Mason...

Reagovat
Busby babes

to se klidne muze stat, pokud ho neodsoudi. A pokud by to tak dopadlo... nic moc. par lidi by hodne picovalo, vetsina by spis brblala a asi by mu stejne nejak moc nedokazala fandit... ale nejake protesty ych moc necekal. Ronalda taky zkousli.

Reagovat
r.mrazik

je to kreten,ale treba by mu tahle facka pomohla se srovnat a odpiskat kluka v 19 letech by byla skoda

samozrejme pokud by nejake zlepseni v palici nenastalo,tak nazdar nadobro

Reagovat
Seydou Doumbia

jak ted vůbec synek hraje/trénuje? kde vlastně je?

Reagovat
Busby babes

asi ma nejakou individualku. Kazdopadne netrenuje v klubu.

Reagovat
iamek

Ten už si za nás nekopne. Nevěřím tomu, že by ho kabina vzala zpět.

Reagovat
r.mrazik

Ronaldo, Giggs...Neymar...

tech pripadu je mraky, na kabinu sere pes

Reagovat
iamek

Ronaldo je něco jako Jagr v ČR. I kdyby vyvraždil školku, tak nikdo ani necekne . Giggs v té době ještě hrál? Neymar byl obviněni křivě ne? Bylo i video v dokumentu na Netflixu ( pokud toho neměl víc ).

Reagovat
Busby babes

tak na Giggse prasklo to s brachou kdyz jeste hral. ale jo, je to neco jineho a taky byla jina doba.

Jinak tuhle jsem videl, jak nekdo psal, ze tym sel hodne do sracek prave po tom, co se to provalilo na Masona, takze kdo vi jak to kabina dala tenkrat... jestli se kvuli tomu nejak rozhadali? Ale treba jen nahoda.

Reagovat
cristiano.K.

jj to obvinění Masona kabinu úplně zničila

Reagovat
Busby babes

jo, je to uplne nerealny no.

Reagovat
cristiano.K.

je no

Reagovat
r.mrazik

jasny,ale takovych pruseru v ramci tymu bylo...nechci to zlehcovat,ale jen si myslim,ze pokud se to "nejak" vyresi,tak bych nevidel jako neresitelny problem,kdyby se vratil

Reagovat
Salfovic

Je naivní si myslet, že je to v kabině jeden strážce morálky vedle druhého.

Reagovat
iamek

Něco nového kolem něho?

Reagovat
Busby babes

ma mit ted nekdy ten soud. psalo se v pulce cervna, tak asi tenhle nebo pristi tyden...

Reagovat
nani92

dúfam, že príde, za ETH ešte nikoho nenapadol

Reagovat
Busby babes

ten Rice je blbost, tolik penez proste nemame... a navic teda ETH Ajax ani typicke DM vlastne nemel, coz samozrejme nic moc neznamena, ale nedivil bych se, kdyby proste zaloznik typu Kante/Matic zamlada neprisel a byl to De Jong, kdo tam tuhle roli bude hrat.

Reagovat
cristiano.K.

radši 100 za Rice než 70m za De Jonga.

Reagovat
andkoo

uff, to fakt nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

tak to ani omylem.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Dody10

Reagovat
patas92

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
kiwwi

ty vies, ze my vieme, ze to nemyslis vazne

Reagovat
cristiano.K.

Rice pro vás může být druhý Carrick. Je šíleně nedoceněnej.

De Jong mě prostě nikdy nepřesvědčil nebo takhle v Ajaxu se mi líbil a za Barcu takovej nijakej,když jsem ho viděl.

Druhá věc je, zda by Rice za 100 prodali.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Bayern +

* 150 za Rice.

Reagovat
kaja900

Reagovat
Miguel19

No právě, já si nemyslím, že ETH bude chtít klasické DM jak tady o ně většina fans básní. Však se dost psalo, že Jong hraje v Barce hovno, protože nehraje na té své pozici alá Busquets, Jorginho, Rodri..

Reagovat
Busby babes

Reagovat
celeb

FdJ hrá dobre, pokiaľ núdzovo nehral stopéra. Problém je práve pomaly odchádzajúci Busq. DJ musí ostať (a našťastie aj chce)

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
thewall

Skvělé

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kilobyte

Kdyby se vykašlali na blbosti a hráli nakopávané míče, tak se mohli udržet.

Reagovat
Seydou Doumbia

to by ale neměli swag, co je důležitější ?

Reagovat
kiwwi

KONECNE!!! Pre mna je to jedna z najrelevantnejsich statistik pri nasom futbalku. Cenim viac ako gol.

Reagovat
Seydou Doumbia

za každé jesle +1 bod...to by skončili za city o skóre na druhém místě

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kissak

Jsme jako chytli Forest hned jako první, ostuda na začátek? Vstupy do sezony nám dlouhodobě nejdou, i když nyní bude daleko jiná letní příprava.

Reagovat
Rezan

Kéž by se už Manchester dostal z těch sraček. Trochu se bojím, že to stejně nevyjde, protože se ta přestavba nepovede tolik, kolik je třeba. Nebo nedočkavé vedení nevydrží než se zapracují noví hráči, to chce prostě celou sezónu přivřít oči. Ani Klopp nevytvořil dnešní Liverpool přes noc a to je to skoro fotbalový bůh.

Reagovat
Busby babes

"Nebo nedočkavé vedení nevydrží než se zapracují noví hráči," kdy za poslednich 10 let se tohle stalo?

Jako nasemu vedeni muzu vycitat spousty veci, ale ze by nemeli trpelivost s managery se fakt rict neda.

Reagovat
Bandita_Harry

Tak poslední dvaja malí aj slušne sezóny zo začiatku, tu po tejto cistke sa dá očakávať ťažký začiatok a to ustáť nemusí.

Reagovat
Busby babes

no hele OGS byl vyhazovanej asi trikrat v prubehu angazma a pokazde ho vedeni podrzelo.

Reagovat
pobody's nerfect

Je možné, že klub zvedne, stačí se podívat na Liverpool, co s ním udělal Klopp. Nicméně chce to zejména maximální důvěru a trpělivost od vedení klubu. Liverpool hned ze začátku měl horší výsledky a po první sezóně snad ani nebyly poháry. A rovněž spousta fanoušků byla netrpeliva a chtěla jurgenuv odchod. Otázkou je, jestli je ten hag pravý člověk na navrácení klubu v útlumu na úplný vrchol.

Reagovat
Bandita_Harry

Trpezlivosť jednoznačne, som si istý že v top 4 neskončia, to by sa muselo roztrhnúť vrece s fakt top posilami.

Reagovat
Busby babes

to je blbos. nejsme zas tak daleko od top 4.

Reagovat
J0EL

To ani dalsich 4-5 timov

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Busby babes

ktery dalsi 4? Arsenal Spurs Chelsea, kdo dal?

Reagovat
J0EL

Kludne West Ham, Newcastle (podla prestupaku)... Mozno aj Leicester.

Reagovat
celeb

prví traja sú ďaleko od vás a ak Conteho nechytí amok tak aj Spurs. A Arsenal má skôr úzky káder, ako zlý + niečo posetrili na tento prestupak. Tipujem pre vás 5./6. miesto.

A netreba zabúdať ani na líšky či nové zámky (ak budú mať neobmedzený budget)

Reagovat
Salfovic

Daleko jsou jen ti první dva, Chelsea se spíš propadne do té skupiny bojující o LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Žádná skupina bojující o LM příští sezonu nebude. TOP 4 ve složení Spurs, City, Liverpool, Chelski bude mít na 5. místo minimálně 10 bodů náskok.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
kvasha16

len neviem preco si poradie vyslednej tabulky vypisal odzadu

Reagovat
fenixLFC

tak to je len o nieco debilnejsia uvaha nez ta povodna

Reagovat
kvasha16

Reagovat
celeb

asi tak, az na to poradie

Aj ked prestupak este len zacina a napr. CFC bude Rudiger urcite chybat.

Prve dve miesta su vsak myslim jasne.

Reagovat
vodka

Reagovat
Busby babes

no, ne

Reagovat
Busby babes

viz treba tohle:

Michael Cox: The midfield is the issue. Fix that and you’re basically sorted. Much of modern football ‘analysis’ seems to consist of pinpointing underperforming players and saying, “He’s got to go! And him! Get rid of them all!”, but there is no individual in this squad who isn’t capable of playing a part in a title-challenging squad, even if it’s as a back-up. But he’ll need to sign an outstanding midfielder, or do something transformative with Donny van de Beek.

Reagovat
Bandita_Harry

Áno, záloha bola problém posledné kým snou nevyhorel skoro celý tím problémom vyhorel celý tím a máte kopu problémov aj inde Maguire má psychiku v piči, Rashford je mimo ale ešte sa môže dať dokopy, , Martial na odchode, Bissaka na odchode, Greenwood ? To sú hráči čo mali byť opory a sú všetci v prdeli. Treba vám teda asi štyroch hráčov do základu a ďalších dvoch na lavičku do rotácie, zvyšok by sa dalo doplniť mladými a hrať sními EL a poháre. Môj názor je taký že aj keď vám to sadne tak maximálne to píšte miesto LFC, City, Chelsea a aj Tottenham majú top Manažérov prví dvaja majú tím pomaly 100% prisposobeny hernému štýlu, zdvojené posty, top hráčov atď.. Chelsea a Tottenham ešte nie a potrebujú nejaké posily, ale stále budú o nejaký krok dva pred United v tejto sezóne. Len môj skromný názor

Reagovat
Bandita_Harry

*piate miesto

Reagovat
Bandita_Harry

Sorry nečítal som to po sebe, tak snáď rozlustis

Reagovat
Busby babes

rozlustim a porad je to blbost. Cox to hodnoceni psal PO sezone.

Reagovat
Bandita_Harry

Chápem ze veríš svojim, no uvidíme som zvedavý či aj niekoho odpisaneho dokáže ešte prebrať k životu

Reagovat
Salfovic

Dal bych mu pět let a pokud ani jednou nepostoupí do LM, tak můžeme mluvit o tom, že to nebyl ten pravý.

Reagovat
Busby babes

za pet let mit cil jen postup do LM je hodne malo teda

Reagovat
jk
Reagovat
Mato178178

troll

Reagovat
jk

Spurs mají celkem slušný ten začátek nového roku

Reagovat
smazaný uživatel

Zase vanoce hratelne a ten novy rok jako jo, je tam Arse, ManC, Chelsea, a pak asi myslis i Lester a WHU, ale tak to uz je proste PL. Prohrat se da s kazdym a prakticky kdokoliv z horni poloviny tabulky je hoden respektu, ale pokud beres ze 40% souperu jsou ty echt tezke zapasy, tak je jasne, ze to jde v nejakych clusterech...

Reagovat
jk

No a úplně první zápas venku na CP taky žádná paráda. Ale v listopadu začíná ale dobrý blok zápasů, kdy hrajeme snad až na jednu vyjímku v Londýně až do února.

Reagovat
jk

První zápas, myšleno první zápas v novém roce.

Reagovat
smazaný uživatel

No, presne jak pisu, jestli se mame bat Crystal Palace, tak fakt uz neni v PL lehky souper. Z tech 38 zapasu je proste 20 hodne narocnych. Ale z soucasne top6 tam snad nemame back to back vic jak 2 zapasy a vzdycky je to prolozene nejakym "hratelnym" souperem. Me ten los prijde dost dobry.

Reagovat
formic81

Cucurella prej hodne blizko City.. ja bych Zinchenka chtel fakt hodne, zvladne bravurne LB i CDM/CM

Reagovat
Mato178178

skor AM ako DM nie?

Reagovat
formic81

on hraje za Ukrajinu spis CM, nemyslim si ze by dokazal hrat CAM

Reagovat
Mato178178

alebo utocnejsieho LCM v trojclennej zalohe ako hraje man city

Reagovat
pobody's nerfect

Je dobrý ten cucurella? Nijak zásadně jsem Brighton nesledoval, ale nezdál se mi jako nějaké terno.

Reagovat
formic81

Ja kdyz jsem ho videl hrat, tak krome velmi dobre hry smerem do utoku, tak me hlavne prekvapil precizni hrou do zadu.

Nejde tam startovat, akorat se doplni depth, tak aby mohl Pepek rotovat. Za me dobry prestup.

Reagovat
El Cid z City

Nepřišel mi jako typ vhodný do obrany na 4, tak třeba máš pravdu.

Reagovat
jk

Loni zaskakoval i na levém stoperovi když Brighton měl kopu zraněných. A nebylo to úplně špatný.

Reagovat
El Cid z City

Zrovna to bylo i v zápase proti nám. Brighton hraje vzadu na pět, takže to měl do defenzivy trochu snažší,ale typově k nám sedí.

Reagovat
pingla

v Brightonu byl vyhlášen jako hráč sezóny, do týmu zapadl ihned a skvěle

Reagovat
andkoo

videl som ho raz a bol super..potom som si pozrel nasho Tellesa a bolo mi do placu

Reagovat
vodka

je skvělý

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
oli9

Disney + má někdo? Nebo plánujete někdo?

Reagovat
Busby babes

mam

Reagovat
oli9

A můžeš porovnat s něčím jiným?

Reagovat
Busby babes

Mam jeste Netflix a Amazon prime. Disney mam par dni, takze jsem jeste moc nestihl kouknout co vsechno tam je. Ale jelikoz miluju SW a Marvel, tak to pro me je fajn uz takhle. Nabidka asi vetsi nez u Amazonu, aspon to tak na me pusobi. Pro me se to dobre doplnuje a vyberu si vsude neco.

Reagovat
patas92

Jsou tam Con Air, Skála a tyhle starší filmy s dabingem?

Reagovat
Zaschrona

Jak to jde dohromady usledovat?

Reagovat
iamek

Těžce. Mám aerovod, Disney, HBO ( kvůli cinemaxu ), amazon, Apple. Netflix, Edison on-line + kino a filmové festivaly

Reagovat
Neutron

teba niekto plati za sledovanie filmov alebo serialov?

Reagovat
iamek

Když cestuju, tak to je jediná věc u které se mi netáhne čas :)

Reagovat
Neutron

aha, tak to je ina, lebo bezne by sa toto vsetko nedalo nijako stihat

Reagovat
Busby babes

hele uz si vybiram no. Na Netflixu jsem ted koukal na Lincoln Lawyer, na Amazonu nejcasteji koukam na Big bang, na Disney ted Obiwan a pak tam jsou Marvel serialy, ktere jsem jeste nevidel. Nemusim videt vsechno, ze jo.

Reagovat
r.mrazik

hlavne bys mel videt The Boys,jestli mas amazon

a jejich Jack Ryan je taky docela fajn

Reagovat
Gazdo

The Boys je top

Reagovat
TopinB

Reacher je taky super

Reagovat
Gazdo

Bez zeny a bez deti inak ma nic nenapada

Reagovat
Hlahart

Pokud máš rád SW, Marvel, Fox, tak dobrý. Pokud tě to nijak zvlášť nezajímá, tak za mě HBO > Netflix > Disney +. Ale Netflix mě poslední dobou taky strašně nebaví, takže dokoukám Stranger Things a zůstanu jen se zbylými dvěmi.

Reagovat
icemike

A je to 4k?

Reagovat
AlevsakNevadi

hodnotím lepsie ako hbo max - cele serie simpsonovci, family guy, american dad, futurama, bobs burger take oddychovky

cely cely marvel, star wars . zalezi co mas rad ale pre mna lepsie ako hbo.

Reagovat
oli9

No právě jsem hbo nechtěl. Mám netflix ale tohle na mě působí jako asi nejlepší... Ještě když jsem fanda Marvelovek

Reagovat
Frony

Pokud jsi fanda Marvelovek tak není co řešit, máš i nabídku kde jsou filmy chronologicky od první fáze.

Reagovat
AlevsakNevadi

urcite potom disney 65 eur na rok navyse su tam nove serialy loki, legolas a wanda.

Reagovat
Frony

Mám a jsem spokojený

Reagovat
oli9

Reagovat
iamek

Mám. Akorát mám pocit, ze jsem tam většinu věci viděl. A to co jsem neviděl, tak to nemá české titulky :/

Reagovat
iamek

+ ještě víc sere nekompletní seriály. Takové Akta X tam mají jen 10 a 11. radu.

Reagovat
Busby babes

to das s AJ titulkama.

Reagovat
iamek

Něco jo, ale u pořadu NG chci raději titulky. Dneska Disney+ vydalo zprávu, že postupně bude vše v češtině, tak si počkám :).

Reagovat
FUnk

jenom 18+

Reagovat
Shevchenko

Má to cenu když absolutně nesleduju Star Wars a Marvel?

Reagovat
Mato178178

chyba

Reagovat
Hlahart

řekl bych, že spíše ne

Reagovat
r.mrazik

spis ne...leda by te bavili animaky a starsi veci od FOXu...do budoucna to bude jen samy marvel,SW,pixar...

Reagovat
patas92

Mě by zajímalo, jestli jsem jediný, komu příjde Obi-Wan příšerný (byť teda lepší, než Boba Fett)

Reagovat
Mato178178

posledne dve casti boli trochu lepsie ale prve tri boli pre mna katastrofa plna nelogickych veci a amaterskych prevedeni

Reagovat
patas92

Konec včerejšího dílu to trochu vytáhl, ale furt je to bída s blbým scénářem a celé je to hrozná nuda mi přijde, kde nefunguje ani nostalgie. Na to, že je to fanouškama snad nejvíc vychtěný projekt je to velký špatný.

Reagovat
Lemiux66

Dejme tomu cas, takhle divnej start mela treba i VandaVision a nakonec dobry.

Reagovat
patas92

Příští epizoda je poslední, to už toho času moc nemají

Reagovat
Lemiux66

tak to sem z toho spatnej, cekal jsem jsem jich aspon deset

Reagovat
Gazdo

Ano fanusikovia Obiwana strasne chceli ale rovnako fans ani nechcu aby starwars produkovalo Disney lebo ti skoro na vsetko co sahnu v tom svete to poseru

Reagovat
Busby babes

posledni dva dily byly dobry, posledni byl super. ten zacatek byl slabej.

Reagovat
TopinB

Mě se teda BoBF líbilo (když člověk zkousnul, že to nebylo o Fettovi ) Ale Obiwana mám dost po dvou epizodách a nemůžu se přimět sledovat další, všichni se tam hýbou jak geronti na 3G planetě a scénář bych sepsal lepší i já.

Když postava inkvizitorky řekla počtvrté "maybe you can/need...." na obvinění jiné postavy, tak mě fakt přešla chuť to sledovat dál

Reagovat
Kily

mám od včerejška a pro mě tam je dost oblíbených věcí, kterými si rád doprovodím domácí cvičení. Nejvíc mě každopádně potěšilo to, že to ta moje pořídila i přes prvotní zákaz, aby mě potrestala za odchod do hospody a pak tam seriál, který strašně moc chtěla, našla jen v angličtině s titulky, takže nasraná je ona a ne já

Reagovat
Infernoqt

Mně tam strašně chybí sekce nově přidané.

Reagovat
Busby babes

a ma to u Disney smysl? oni tam nemaj komplet katalog? Amazon a Netflix kupujou odjinud ale Disney tam pojede jen svoje veci, ne?

Reagovat
Infernoqt

Všude to má smysl. Nechci se logovat a brouzdat katalogem toho, co jsem už viděl.

Třeba pro Netflix mám skvělou appku Onflix. Oni tam maj přes 7k titulů a téměř každý den přidávají nové. HBO má vlastní sekci, Amazon taky, Disney ne.

Reagovat
Busby babes

tak se muzes podivat na CSFD, tam to taky davaji.

Jinak moje otazka znela jinak. Disney tam pojede jen svoje veci, takze by davalo smysl, kdyby tam meli svuj katalog komplet a proste pridavali veci jen kdyz je natoci... no a rekl bych, ze o nove Marvelovce se dozvis i bez tehle featury.

Reagovat
iamek

Disney nemá v plánu točit filmy jen na stream? Většina si do kina na SW, Pixarovku nebo Marvelovku stejne zajde. S takovou nabídkou můžou mít silny start a pak to může jit směrem dolu. Btw v Americe se už objevují spekulace, že Disney by i rádo koupilo Netflix.

Reagovat
patas92

Má, ale jenom Disneyovky/Pixaroviny. Hulu ale dělá na stream hodně filmů, které by u nás měli jít exkluzivně na Disney+. Například Prey v srpnu.

Reagovat
iamek

Hulu má zajímavé seriály, ale právě většina nemá titulky. Postupně snad doplní. A Škoda, že nemají dabing u starých animaku jako chip a dale, my z kacerova a podobně

Reagovat
iamek

Přesně . A ještě mi vadí, že nejde jednoduše křížkem odstranit věci se sekce pokračovat v přehrávání.

Reagovat
RKBoy

ak si fanúšik Marvelu a SW je to povinnosť, majú tam aj všetky svoje animáky + Pixar a samozrejme všetko od Foxov.

ja mám ešte Max, Amazon prime a Netflix, ale za mňa Disney+ ponúka asi vo všeobecnosti najviac kvalitného obsahu, ale samozrejme záleží aj od toho čo ťa baví.

Reagovat
oli9

Reagovat
Edgewalker

Já tam dnes objevil It's Always Sunny in Philadelphia, které tady kdysi hodně frčelo, takže spokojenost

Reagovat
Infernoqt

Paul Pogba: “My thought process is to show Manchester [#mufc] that they made a mistake in waiting to give me a contract, and to show other clubs that Manchester had made a mistake in not offering me a contract.” #mulive [the pogmentary, @PrimeVideo]

Tak to měl jít do Paříže, tam by ten rozdíl byl nejvíc vidět.

Reagovat
pobody's nerfect

United udělali zásadní chybu už o krok dříve, kdy s ním podepisovali kontrakt při přestupu z Juve.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Mastný Chobot

pogmentary on má mentálne tak 12 rokov

Reagovat
lofin9

to mu ešte celkom dosť fandíš

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze aj je zbytocne mu nejak nadavat, jak pise Dominik, on je mentalne na urovni zakladnej skoly niekde, budme radi, ze je prec konecne..

Reagovat
Busby babes

to je kaspar. Dostal nabidku na 300K, odmitl, dostal vylepsenou nabidku, odmitl a ted cinta picoviny o tom, jak jsme mu nenabidli smlouvu... fakt dobre, ze ten cirkus s nim spojeny pujde o dum dal.

Reagovat
Grahf

kolko vlastne dostane v tom juve? Pochybujem, že viac

Reagovat
iamek

He has agreed to a 3-year contract and €8M per season on wages.

Official statement and announcement are imminent.

Reagovat
r.mrazik

cisteho? protoze ve hrubym by to bylo extra malo

Reagovat
Maresma

@_pauljoyce

Liverpool agree deal for Aberdeen’s Calvin Ramsay which is set to be their last incoming transfer of the window. Prepared to wait until 2023 for midfield reinforcements.

Reagovat
martin.b

Tři příchody zajistí zdvojení každýho postu a umožní prodej Maného, Minamina, Oxe a minimálně hostování Phillipse a Williamse…

Net spend teda bude někde okolo 30-50m max. Asi dává smysl počkat si na top posilu do zálohy, když nevyšel Tchouameni a nikdo další k dispo není, na větší prostor navíc čekají Elliott s Curtisem, ale trochu se bojím, že ve velkých chvílích naše záloha prostě nebude good enough

Reagovat
Pijanista

Za mě risk jak prase nevzít letos záložníka, thiago nemusí vydržet jako letos.

Reagovat
O.Giroud

No Keita, Thiago, u kt. je nerealne cakat, ze vydrzia celu sezonu. Do toho Ox, s ktorym sa nepocita a Elliott, Jones ku koncu tiez nevyzerali nejak extra, ale zas zaciatok do zraneni mali dobry. No uvidime, mozno sa caka len na pripadny odchod Oxa.

Reagovat
Nizzie

Od příští sezony budou moct být v anglické lize přeloženy zápasy pouze v případě zcela výjimečné situace, která poznamená hráčský kádr. Oznámilo to vedení Premier League v reakci na uplynulý ročník, v němž bylo kvůli nákazám covidem-19 odloženo 22 utkání. Kluby kritizovaly ligu za její přístup. Podle nových pokynů budou žádosti nadále posuzovány jednotlivě, ale vedení soutěže jim vyhoví jen v případě, že klub přijal veškerá opatření, aby odložení zápasu zabránil. Dříve mohly klub žádat o odložení utkání,pouze pokud měly ve svém týmu minimálně čtyři nakažené. (ČTK)

Cmon slepičí Mnichov, ať máte o čem kdákat.

Reagovat
Busby babes

lol, listky na domaci zapasy vyprodane.

Reagovat
wild

ako by sa dalo dostat na domaci zapas s Lpoolom? Idealny termin, skvely super.

Reagovat
Busby babes

bude pak moznost prihlasit se do balot a pak musis doufat. Jeden rok jsem mel listky na Pool i City, dalsi rok nic.

Reagovat
Busby babes

Liverpool: Applications for this game will be accepted from Official Members from 8am Friday 24th June until 8am Friday 29th July. Join now to be ready to apply. Reminder: each applicant needs to have their own Official Membership.

Reagovat
wild

Dakujem. Official membership je nejake rocne clenstvo, ktore si mozem zakupit bez ohladu na to, ci mam permu? A na zaklade toho sa robi balot?

Reagovat
Busby babes

jj, musis mit clenstvi, jsou 3 varianty, 20-35-60 liber, ja mam to za 35. pak mas levu do shopu, dostanes balicek, kde byva nejaka sala nebo tak neco a prave muzes kupovat listky nebo se ucastnit tech balotu.

Reagovat
wild

A nemas skusenost s nejakou re-sell strankou, kde by sa dalo dostat k listkom? Kedze by sme chceli ist viaceri, tak asi nebudete mat stastie na balot. Hoci si za ne priplatime.. Nieco na styl viagogo

Reagovat
Busby babes

to nemam, vzdycky jsem kupoval jen pres klub.

Reagovat
smazaný uživatel

a pak zas budou chodit po 60 minutách domů

Reagovat
Busby babes

Vazne se zkousis vysmivat protestum proti majitelum a podavat to jakoze odchazi ze stadionu driv? To se daleko vic deje na Spurs teda...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne vysmívám se tomu, jak vám dal Liverpool za 50 minut bůra.

Reagovat
Nizzie

Fabrizio Romano v podcaste @caughtoffside:

Raphinha - Arsenal sleduje situáciu okolo Raphinhu od marca. Je jedným z možnosti na zozname, no nie je ako jediný. Leeds požaduje £55 mil a odmietá splátky preto pripadny prestup do FC Barcelona padá…

Christopher Nkunku - bol som informovaný o záujem Arsenalu o hráča RB Liepzig, ale bude to ťažké lebo klub si ho cení cez €100 mil. RB sa ho snažia za každú cenu udržať v klube a ponúkajú mu aj nový kontrakt…

Gary Jacob z The Times: Arsenal ponukol £50 mil za Brazílčana Gabriela Jesusa z Man City…

Gabriel chce prestúpiť do Arsenalu a opäť pracovať s Mikelom Artetom…

Reagovat
Nizzie

Navíc jsme dle informací na twitteru začali jednat se zástupci Bowena (afcstuff).

No, nicméně, Nkunku dle mě naprosto nereálny, to samé Raphinha.

Reagovat
Seydou Doumbia

Raphinha prosím

Reagovat
pesky passer-by

Rečí ma ako koza bobkov. Aby ten United ešte viac nepotopil. Zatiaľ najlepšie výsledky od Fergusona ostali po Solskjaerovi. Tento sa dopredu chváli akoby už vyhral finále LM a a anglický titul.

Reagovat
Neutron

kto sa kde chvali?

Reagovat
Nickname 9

Otázka na fans United (a samozřejmě i jiné) koho byste přivedli/prodali a jak by podle vás měla vypadá základní sestava United v příštím roce? United moc nesleduju, ale přál bych jim návrat na vrchol.

Reagovat
Busby babes

De jong do zalohy, prave kridlo (Antony?), jeste jeden zaloznik, utocnik. Cokoliv navic (RB, LB, CB) je bonus.

uz hodne hracu odeslo, takze prodat pak treba Tellese, pokud prijde nahrada, asi bych uvazoval treba i o McTominayovi, ale mam pocit, ze ho ETH bude mit celkem v oblibe, AWB, pokud prijde nahrada, Martial, pokud prijde utocnik.

Reagovat
Mato178178

tak to budu riadne palky

Reagovat
Busby babes

muzou a nemusi. primarne potrebujeme vyresit zalohu a zbytek uz se nejak poda. Ten Antony ma jit za 35 snad? pak kdo vi, u tech ostatnich ani nevim, jestli se o nekom spekuluje nebo tak.

Reagovat
jk

Na Antonyho jsme se prej ptali taky. Může pomoct prodej Bergwijna ale i tak prý velmi složitý obchod.

Reagovat
Busby babes

jo a Bailly, tuanzebe a vypada to ze Henderson i bez nahrady.

Reagovat
Mato178178

OUT: Jones, Bailly, Chong, Heaton, Andreas Pereira, Tuanzebe, pri dobrej ponuke by som zvazil Lindelof, Fred, MCT, Martial, ale to je skor nerealne lebo ziadne dobre ponuky nepridu.

Loan: Shoretire, hanibal, Diallo, Garner, Pellistri, Williams, Mengi,

IN: netusim, nejake napady?

Reagovat
r.mrazik

Rice a Frenkie do zalohy, Mason z vezeni

s tim bych si leetos vystacil

prodat takovy ty klasicke dreva ala Perreira, Jones, Bailly, tuanzebe

Reagovat
r.mrazik

a teda jeste bych pustil Ronalda

Reagovat
vodka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kardous

Proč bys pouštěl toho Ronalda?

Reagovat
r.mrazik

nevidim zadny smysl si ho nechat,kdyz chceme tvorit novy tym...on stejne pristi rok odejde,takze cim driv budeme mit primarni volbu,tim lepe...

nehlede na to,ze ty jeho gestikulace a mavani rukama,pokud se neco nekomu nepovede me hrozne sere...po jeho prichodu se atmosfera v kabine extremne zmenila,coz tedy potvrdil jak keane,tak neville...

podle nedveda v kabine taky nebyl nic dobreho ani v juve,kdy se vse musi tocit kolem nej

jedina vyhoda mit ho v kadru jsou prachy...jinak je to jen preziti pristi sezony,nez odejde a my koupime nekoho noveho

Reagovat
kardous

Jako souhlasim s tim,ze cim driv tim lip,ale on ty goly davat bude,nehlede na to,ze my bychom stejne nemeli na nejakeho top utocnika,kdyz primarne potrebujem stred zalohy a i kvalitu do obrany. Nevim no, treba ho Erik ukociruje,aby pak vse v kabine fungovalo.

Reagovat
r.mrazik

z meho pohledu to je proste totalni ztrata casu,kdyz u nas bude jako jednicka do utoku...chapu,ze jsme v prestavbe,ale cim driv se nekdo privede,tak tim driv se s tim da pracovat...proto rikam,ze bych ho klidne pustil

Reagovat
kardous

Rozumim ti,ale kým bys ho nahradil? Kdyby alespon ten Greenwood mohl hrát,tak na něm bychom mohli stavět,ale nikdo jiný není.

Reagovat
r.mrazik

tak to popravde vubec netusim,kdyz haalanda i darwina nam vzali uspesnejsi tymy

Reagovat
vodka

Rice a de Jong a na nikoho dalšího nebudou ani prachy, to je 170 mega

Reagovat
chicuita

Reagovat
r.mrazik

nedal zadny mantinely

Reagovat
Nickname 9

Reagovat
Busby babes

Rice bude u nas k hovnu. navic k hovnu za 130 mega.

Reagovat
r.mrazik

byl by skvely a s de jongem zvlast

Reagovat
Busby babes

respektive k hovnu je prehnane, ale proste to nebude rozdil za 130 mega, tomu neverim no. Rad se budu plest, ale myslim, ze po nem asi nepujdem.

Reagovat
r.mrazik

ja nerikam,ze po nem pujdeme...ja pisu,koho bych koupil

Reagovat
Miguel19

Hráči na stejnou pozici

Reagovat
smazaný uživatel

FDJ a Rice určitě nejsou hráči na stejnou pozici.

Spíš mají daleko blíž ke dvojicím jako je Thiago a Fabinho nebo Rodri a Gundogan.

Reagovat
Miguel19

Když myslíš. Podle mě jsou to hráči, co oba chtějí jako první míč od stoperů...

Reagovat
Hlahart

No Rice teda ten míč zas tak zvlášť "nechce". Dostává ho, protože jinak by ho musel dostávat Souček.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Miguel19

Ok.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
vodka

Reagovat
r.mrazik

no...ne...

Reagovat
cristiano.K.

taky bych nebral oba.

Reagovat
chicuita

Těch hráčů, co bych pustil já je víc, včetně Ronalda a Varana, bohužel to se ale nestane letos... Takže co se týče už jistých odchodů: Lingard, Pogba, Grant, Cavani, Mata, Matic... Taky se snad povede prodat Martiala, Baillyho, Tellese...

Awb bych si asi nechal nebo dal ještě šanci a když teď na sobě maká, Maguira už prostě beru jako flop a pokud ho nějak nepokreje systém nebo posliněná záloha tak prodat taky, Varane bohužel skleněný a vlastně přišel úplně zbytečně...

Ideální 11 za mě moentálně Henderson - Awb (Timber když klapne), Varane(Timber), Pau Torres, Shaw-VdB, De Jong, Neves-Bruno, Rashford, Sancho (V záloze ještě roste Elanga a když klapne tak klidně ten Anthony na křídlo)

Asi to bude hodně záležet jestli De jong klapne, přeci jen Neves nebo i spekulovaný Eriksen jsou trochu jiní hráči a priorita prostě je teď střed zálohy a stoper číslo 1, zbytek prostě časem

A osobně víc věřím probrání Rashforda i klidně hrot než Martiala...

Reagovat
kbtk23

Reagovat
vceradnesazitra

Reagovat
kissak

Přání příchodu: Botman, Ekitiké, Paqueta.

Odchod: Lascelles, Clark, Ritchie, Manquillo, Hendrick.

Přání návratu na vrchol by byl také fajn, ale to jen tak neklapne.

PS: pardon Ty ses ptal na Manchester

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

A ja to (samozrejme i jine) zas pochopil jakoze jakykoliv tym

Jinak na ten budget ses drzel s prichodama celkem pri zemi

Reagovat
kissak

To víš skromnost mi nikdy nebyla a není cizí.

Jak by řekl Bohuš “tak a teď si vás kupím, všecky”

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

K tem co uz prisli, bych jeste chtel Eriksen, Jesus, Spence, Pau Torres, Bremer, a misto Bissoumy bych radsi R. Sanchese, ale tam uz je asi hotovo. Kdyby k nam chtel Bale rozehrat se pred MS a nevadilo by mu nebyt v zakladu a pristoupil by na rozumny plat, taky bych se nezlobil.

Odchody: Regulion, Winksy, Tanganga, Rodon, Gio, Ndombele, Royal, a jeden z dvojice Lucas, Steve. Radeji bych si nechal Stevieho, pokud by se ho podarilo presvedcit, ze si zahraje dost.

Kane idealne novou smlouvu, kterou by si vicemene spojil zbytek kariery s nama, klidne za nejaky ulet ala 300k/week. Naprosto nenahraditelny hrac pro nas.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodon musí zostať. Kvalitny obranca.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako rad bych tomu veril, ale nehraje ho 3 manazer a to zas takova konkurence v te obrane neni. Jakmile vypadl Romero, tak hral Davi, jakmile vypadl Dier, tak jsme byli v pici.

Reagovat
Remt

Renato Sanchez raději než Bissoumu?

Reagovat
smazaný uživatel

Yep. Ja vim ze to neni stejny typ hrace, ale pokud bysme fakt privedli Eriksena a meli hrat 352, tak mit v triclenne zaloze pred trema stoperama jeste ciste DM, mi prijde jako trochu zbytecna brzda. On Hojbjerg je co do defenzivy super, ale me hlavne sere, ze proste dopredu to je od nej slabota. Je klidne mozne, ze si to s tim Sanchesem nejak maluju, ale ja ho mam za takove to silne box-box CM, jako byl M. Dembele a co jsme si marne slibovali od Ndombeleho. Klidne me oprav jestli ho mam zarazeneho spatne.

Reagovat
Remt

Hele opravovat te urcite nebudu, na to jsem ho videl az moc malokrat. Asi Renato by splnil lepe to co mas na mysli ty. Ale jinak co do kvality mi vzdy ten kluk prisel lepe hodnoceny nez jak vypadaly jeho vykony na hristi. Naproti tomu Bissouma je za me supr hrac. Ziskat ho za 25-30 ze me tedy skvely deal od Tottenhamu.

Reagovat
Seydou Doumbia

Šéfe, Sanches je věčný IP hráč to není nic pro vás...Bissouma je rozhodně pro PL lepší než oni a na to v jaké sračce hrál tak podával brutální výkony...jeho berte

Reagovat
drussbarb

Já jim docela věřím, snad se bude dařit až po odchodu CR7

Reagovat
mimi_united

Späť na ceste na vrchol

Vykašlať sa na prehypovaných anglánov (Rice, Kane a pod) a ísť po zahraničnej kvalite (Francúzsko, Holandsko, Španielsko).

Reagovat
Neutron

Slovensko

Reagovat
kissak

Na Dubravku nám nesahejte

Reagovat
Neutron

Toho stejne vytlacite doprdele

Reagovat
kissak

Sezónu snad ještě dá když Hendo jde k Forest.

Reagovat
Busby babes

From a very basic calculation, Alf-Inge Haaland probably earned about £5m over his entire playing career.

He earned £17m from his son’s transfer.

Neprekvapive, ze zrovna City se zapojuje do obchodu s detma...

Reagovat
cr7sux

Reagovat
fff

Klopp is an admirer of Jude Bellingham with Liverpool confident that they have enough depth in midfield this season. Their strategy is not to sign stop-gaps, they are prepared to wait for the right player and disregard any criticism that comes their way. [Paul Joyce]

Ako Bellingham o rok by bol super, uvidime ako to zvladneme so zalohou tuto sezonu.ňň

Akurat ma trochu prekvapuje, ze ked sme tak intenzivne chceli Tchouameniho, tak teraz on mal byt alternativa za Bellinghama? Skor by mi davalo vyznam Tchouameni tento rok a Bellingham o rok.

Reagovat
Pijanista

Špatné

Reagovat
martin.b

Tchouameni se na jaře tvářil jako transfer za 50-60m€, kdo ví jestli by byl ze strany klubu zájem za 80-100m.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fff

Ako mozno budeme aj skusat menit trochu formaciu, ked prisiel Nunez, 4-2-3-1 napr.

Ako keby sa podarilo predlzit Salaha a o rok pride Belingham, tak je to podla mna super.

Ono aj pri VVD sme si radsej pockali nez kupovali niekoho ineho, snad to bude aj pri Bellinghamovi tak.

Reagovat
Bandita_Harry

No dúfam že sa teda nechá Digovi aj nejaký priestor v strede

Reagovat
fff

Som chuj, kto je Dig ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Diogo

Reagovat
SunFells

Určitě to neměla být alternativa za Bellinghama, dlouhodobě by nahrazoval Fabinha. Ale jak píše i Joyce, cílíte na hráče o kterých jste naprosto přesvědčeni a dle toho se mění i uspořádání toho, koho kdy long term nahradíte.

Reagovat
fff

Reagovat
Neutron

hm, Bellinghamovi nejak konci zmluva alebo nieco?

Reagovat
fff

To myslim nie, ale dlhodobejsie sa spomina, ze onho mame vazny zaujem s tym, ze tento rok jeho odchod nie je moc realny vzhladom na odchod Haalanda a teda vraj by mal aj on mat zaujem ist k nam. To, ze onho mame zaujem je celkom potvrdene myslim, to, ze by mal chciet ist k nam su zatial skor rumours, ale teda uz sa to objavuje dlhodobejsie.

Reagovat
Neutron

vies o tom, ze Bellingham nebude lacnejsi Tchouameni...

Reagovat
fff

To nikde netvrdim.

Reagovat
Neutron

koho predate aby ste ho zaplatili?

Reagovat
fff

Uvidime, kto bude na odchode v tom case + dolozime daco z penazi, ktore sme za posledne pomerne uspesne sezony zarobili.

Reagovat
Neutron

kto sa javi, ze by to mohol byt?

Reagovat
O.Giroud

snad Keitu

Reagovat
Ranoth

ten Gavi co ? aj o toho sme myslim mali zaujem nie ? ci predlzi s Barcou ?

Reagovat
SunFells

To je tutovka, že prodlouží.

Reagovat
Eichel

predĺži, dnes mali meeting klub a agent a sú už veľmi blízko dohode

Reagovat
Ranoth

zalezitost s Piquem sa uz vyriesila ?

Reagovat
Eichel

Netušíme, či v tom skutočne figurovala Gaviho mama, neskôr sa spomínala nejaká mladá servírka.. úprimne netuším ako to bolo. Pravdou ale je, že sa písalo, že Xavi moc nechce Piquého v ďalšej sezóne skrz obmenu obrany a to, že má veľa mimošportových aktivít plus teraz tie kontroverzie ale klub Piquému dlží plus má zmluvu na dva roky a ten sa dušuje, že bude dobrý, obmedzí mimošportové aktivity a tak.. uvidíme, každopádne predoklad je: Piqué ešte rok zostane, Gavi predĺži a Píqué budúce leto ukončí kariéru

Reagovat
tuny

On jen domlouval se zákonným zástupcem nezletilého Gaviho parametry nové smlouvy, to je vše.

Reagovat
El Cid z City

Bellingham mi vychází za rok do City.

Reagovat
wild

https://www.youtube.com/watch?v=d0J6AbZe9Tk

uz je vonku overlap s Becksom

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

ale teda to pochlebovani Kataru je k bliti

Reagovat
martin.b

Reagovat
Hachim Mastour

Arsenal are in advanced talks to sign Fábio Vieira from Porto, sources now confirm

@pedromsepulveda

’s news. Talks in progress for Portuguese talented midfielder

Reagovat
Hachim Mastour

@FabrizioRomano

Arsenal final proposal submitted for Fábio Vieira: €35m guaranteed plus add ons. They will not activate the release clause for €50m but decided to negotiate with Porto.

Porto are prepared to accept, once final details on the payment terms will be discusse

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Salfovic

Nějak podezřele málo, nekončí mu smlouva ?

Reagovat
MarcoBanco

Nemán ho moc nasledovaného.. Bude do základu či striedať s Odegaardom? Alebo na inú pozíciu?

Reagovat
Hachim Mastour

dnes o nom prvy raz pocujem

Reagovat
Nizzie

Exkluzivně Pedro Sepúlveda, Fabrizio Romano potvrzuje: Arsenal je blízko zisku ofenzivně laděného záložníka Fabia Vieiry z Porta! Talentovaný dvaadvacetiletý záložník si v minulé sezoně portugalské ligy připsal 6 gólů a 14 asistencí. Částka by měla být 35 milionů euro + 5 v bonusech, což je méně než jeho výstupní klauzule, která byla nastavena na 50 milionů. Podle Sepúlvedy by měl Vieira za pár hodin vyrazit směr Londýn, kde podepíše pětiletou smlouvu.

Dále by se mělo intenzivně pracovat na Jesusovi a Tielemansovi.

Reagovat
Golasso

Neznám ho vůbec, ale reference má solidní, tak se těším. Pokud klapne i Tielemans, tak záloha může být s trochou štěstí a rychlé adaptace na úplně jiném levelu oproti minulé sezoně.

Předbíhám, ale kdyby se podařil i Jesus a nějaká alternativa na krajního beka, tak by to byl luxusní přestupák.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nikikrew

Tiež ho nepoznám. To bude asi CMko nie?

Reagovat
Golasso

Prý ofenzivně laděný záložník, nejčastěji slyším přirovnání k Odemu.

Reagovat
Nikikrew

To je super. Óde taktiež potrebuje konkurenciu

Reagovat
smazaný uživatel

vraj hrava aj napravo

Reagovat
Eichel

hrával second strikera, cam a lm

Reagovat
Hachim Mastour

luxusny bude ak bude gabriel strielat goly

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
Liveral

Melissa Reddy

@MelissaReddy_

·

35m

Fabio Vieira has the tools to be a top signing for Arsenal if his development continues to be fed well. Was tracked by LFC, City and Real amongst others. The U21 Euros Player of the Tournament can function as a midfield anchor, No 8, playmaker. Seen as Porto's creative heartbeat

Reagovat
J0EL

Tak to je ale luxusny podpis za skvelu ciastku. Podozrive

Reagovat
SunFells

Ještě Mathaus Nunese poprosím Trošku překvapivé a asi i zádrhel v cestě ESR na osmičku, ale ten má na to taky ještě čas.

Reagovat
SunFells

a zase naserem Wolves

Reagovat
Hachim Mastour

Aj Odegaard ma lepsie predpoklady na osmicku ako ESR. ESR je vyborny zakoncovatel, musi hrat vyssie

Reagovat
SunFells

Odegaard ji hraje. ESR na to má výtečné předpoklady právě a zakončování není argument proto aby hrál výš, při požadované hře bude mít příležitosti i právě z té osmičky a je to právě jeden z důvodů proč Xhaka bude nahrazován.

Reagovat
Hachim Mastour

Tak urcite z neho moze byt dobra 8. Ale fun fact vzdy ked sme hrali s ESR a Ode naraz na CM tak sme hrali zle

Reagovat
SunFells

To jsme hráli, ale v té době jsme měli před legitimním přechodem na 433 (za Parteyho přítomnosti) a ten vzorek je strašně malý, zároveň čekám, že ve finále si prohodí pozice a zlepšení u ESR přijde postupně, protože to vyžaduje určitou zralost a praxi.

Reagovat
iamek

mufc's head of first-team development Justin Cochrane is set to join Brentford as a first-team coach

Reagovat
Busby babes

Some changes in #MUFC youth setup

- Travis Binnion promoted to Head of Player Development & Coaching for Professional Development Phase. Still U18s lead

- Senior academy coach Mark Dempsey adding U23s role

- Paul McShane appointed PDP coach

- Justin Cochrane leaving for Brentford

Reagovat
Salfovic

Vtipná poslední expreska.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, Mufani by pousteli Ronalda. Zajimave, me prisel letos jediny, kdo snese nejake prisnejsi meritko. Mozna jeste DDG.

Reagovat
Nizzie

Tak možná je to tím, že má tak velké ego. Už není nejmladší a ikdyž byl jejich nejlepším hráčem letos, tak už v některých rozhodujících zápasech byl utavený a on je hráč, který chce hrát vše, jinak je nasraný, čímž paradoxně týmu může uškodit.

Reagovat
r.mrazik

Tak jestli chceme začít něco nového, tak Ronaldo do toho vůbec nepasuje. Je to akorát čekání na příští rok, až odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ze kdyz delate kompletni prestavbu, tak se vam nehodi ten jeden opravdovy profik, ktery i pri tom hovne co hral zbytek, porad za neco stal? Nebo to jako budete lakat nekoho lepsiho? Koho a za kolik, vsak jinak tam na hrot nikoho spolehliveho nemate.

Reagovat
r.mrazik

Roncek není ten pravý, kdo by táhl mladý hráče k lepším výkonům.

Spíš naopak jim tu psychiku dost sestřeli.

Vůbec jsme ho neměli brát, byl tam cavani.

Teď budeme čekat do příštího roku, abychom koupili někoho výhodnějšího.

Jinak zadarmo je volný Belotti...

Reagovat
smazaný uživatel

To nevim cim muze takovy hrac nalomit psychiku spoluhracu. Mit tam takoveho bombera, tak uz psychicky nastupujes za stavu 1:0. Ze je ten zbytek sama labilni sracka je jina vec. Ale jako jo, chapu ze chcete zacit od nuly.

Reagovat
r.mrazik

To je dobrá kravina s tím 1:0

Si poslechni Nedvěda, nebo co říká třeba Keane nebo Neville.

Ronaldo do kabiny není nic úžasného a mladým rozhodně psychicky nepomůže

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
kiwwi

mrazikov nazor v suvislosti s Ronaldom nemozes brat ako bernu mincu...je na neho vysadeny

samozrejme, ze hrac ako Ronaldo zdvihne moralku a pre mladych je to ako boh, ktoremu by sa chceli aspon trochu priblizit...ako pises vyssie, jeden takyto hrac v time nemoze rozbit cely koncept ani keby sa o to snazil. Navyse je to mega profik a na ihrisku vyzera ako jeden z mala, ktoremu na tom zalezi.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne takhle nejak jsem to myslel.

Reagovat
r.mrazik

jj, zdvihne moralku a je to boh...co akorat picuje a rika ti,jaky jsi kopyto a proc jsi mu nenahral a proc to kurvis...idealni spoluhrac

Reagovat
Neutron

Ako mladik musis byt hrozne rad, ked ta zjebe tvoj vzor

Reagovat
r.mrazik

podobny typ jsme meli,kdyz jsme hravali kraj...typek,co hral ligu,ale bylo mu tehdy uz 40...sikovny jak svina,v noze to mel,soutezivy,chtel vyhravat...ale na hristi vsechny totalne deptal,cejtil ses jak picus...vetsina mladych kvuli nemu nechtela dal hrat

proste i kdyz je to hvezda,tak fakt nechces,aby na hristi cumel jak vocas a maval rukama,kdyz neco zkazis...

Reagovat
Tomanatura

Pockej, to s tim Belottim ma byt co?

Reagovat
r.mrazik

Nic. Jen, že je volný

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Infernoqt

Tak ta přestavba se plánuje na tři roky. On tam sice Ronaldo nemusí pasovat, ale za rok hned nevyměníme celý tým, na to ani nejsou finance. Myslím si, že dáme těch pět posil letos, i když to v dosavadním průběhu nevypadá. Ale my jsme známí tím, že si to pravé vzrušení necháváme na konec přestupáku.

Reagovat
r.mrazik

Raději bych si "půjčil" a koupil náhradu teď, než čekal rok

Reagovat
Tommy$

Reagovat
Busby babes

tak to neni o tech cislech, ale o tom, ze bez nej budem hrat jinak a mozna i lip.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako chapu, ale proste tam vidim lepsi adepty na vyhnani z raje. Hrac co da i v takovem marasmu 17golu se sam nenajde.

Reagovat
Busby babes

tak ono to nehrozi, Ronaldo letos zustane. Teda samozrejme je to fotbal, stat se muze cokoliv, ale myslim, ze letos zustane a uvidime. Ten Hag je lepsi manager a trener nez OGS a Rangnick, tak treba to bude fungovat dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste teda, furt je to totalni superstar, nejlepsi strelec v dejinach fotbalu, hrajici legenda a pro spoustu mladych hracu realne detsky idol, se kterym hrat v tymu muze byt splneny sen. Jako ja ho osobne nesnasim, ale jeho efekt magnetu na hrace bych rozhodne nezpochybnil. Samozrejme je pravda, ze MU je furt hot destinace, ale on vam v tomhle rozhodne muze byt ku prospechu.

Reagovat
Busby babes

jo, to taky. akorat sly zpravy, ze se s mladyma moc nebavi, ale tak i tak vidi jak trenuje, co dela a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nizzie

Potvrzeno už snad každým, Fabrizio Romano hlásí Here we go, Fabio Vieira se stane hráčem Arsenalu. Zdravotní prohlídka zítra, 35 milionů euro + 5 v bonusech. Přestup z velké části řízen Artetou, obdivoval hráče už řadu měsíců.

Přestup byl evidentně hodně dobře utajován, Fabio byl podepsán bez jediné spekulace. První zprávy o jeho přestupu k nám, byly vypuštěny teprve přibližně před hodinou.

Po vzoru slepic si jdeme pro LM, oh wait.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy si možná jdete pro LM, my na LM evidentně už máme a jdeme si pro něco víc.

Reagovat
Nizzie

Zase nepochopil, ale nevadí.

Reagovat
fenixLFC

aby ti niekto slova ze mate na LM nepripomenul ked vyletite v skupine

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Bayern +

Na Audi Cup ste neboli pozvaní...

Reagovat
wesleyborland

Vy si pro nic víc určitě nepůjdete.

Reagovat
Whitemedia

Solidní darda za hráče, který ještě pořádně nehrál ani v Portugalsku.

Reagovat
jk

Jako čísla nemá špatný. Ale teda odehraných má fakt nějakých 1500 minut za sezónu no. A hlavně, hráči co mají v portugalsku výkupku pod 100m nejsou vůbec fancy

Reagovat
Nizzie

To ano, hlavně je to úplný blesk z čistého nebe. Vše, co o tom hráči vím je doslova napsáno v tom, co dneska o něm prohlásil Romano, takže vlastně ani nevím, co za hráče jdeme kupovat.

Reagovat
Greny

OT : kdo příští rok vlastně vysílá PL a LM?

Reagovat
kissak

Stream on-line tam je vše požadované.

Reagovat
Coutinho10

PL má Skylink - a konečně tu je i aktuální info, jak to bude cenově

Program Canal+ Sport bude u Skylinku a freeSATu zařazen do nové nabídky Kombi+, jejíž měsíční cena bude od 1. srpna začínat na 349 Kč (pro internetovou televizi). Součástí stejného balíčku jsou i další sportovní programy, včetně Sport 1 a Sport 2. Samostatně bude možné program Canal+ Sport předplatit za 189 Kč měsíčně, v obou případech s možností okamžitého zrušení a bez jakýchkoli závazků.

viz. https://digital.rozhlas.cz/canal-sport-odstartuje-v-cesku-a-na-slovensku-1-srpna-k-dispozici-bude-8768950

Reagovat
Infernoqt

Jsem četl před pár dny, že by měli spolupracovat s O2, ale nevím, co je na tom pravdy.

Reagovat
Coutinho10

v tom článku je, že jednají s dalšíma poskytovatelema a O2 určitě bude mít velký zájem, aby na Premier Sportu se něco z PL objevilo, ale otázka, v jakým rozsahu....co si myslim já, tak Skylink by jim třeba dala 1-2 zápasy za kolo, čili že by něco měli, ale málo, takže já asi určitě budu kupovat ten balíček za 189 Kč měsíčně a budu tedy moct vidět všechny zápasy a O2 rušit nebudu

Reagovat
Remt

V tom za 189 budou od Skylinku všechny zápasy PL?

Reagovat
Coutinho10

jj, budou vysílat všechny zápasy, takže když jich bude víc např. v sobotu od 16:00, tak si můžeš vybrat...takže i z toho důvodu do toho balíčku půjdu....O2 určo nenabídne a v minulých sezónách nenabídlo to, co Skylink nabídne teď

Reagovat
Remt

Skylink máme přes satelit, ačkoliv už ho chceme zrušit. Ale.. máme ho na hlavní telce. Dá se toto přiobjednat a sledovat na pc například? Nevíš?

Reagovat
Coutinho10

podle toho, co maji na webu, tak pokud mas satelit, tak bys mel mit moznost i sledovat pres internet zdarma viz

https://www.skylink.cz/livetv

ZÁKAZNÍCI SKYLINKU MAJÍ K SATELITU ZDARMA INTERNETOVOU TELEVIZI SKYLINK LIVE TV

Reagovat
Coutinho10

a O2TV máš taky (aspoň internetově to sledování) nebo pouze Skylink, protože pořád je šance, že ten program Canal + Sport může bejt i jinde např. na O2TV, Telly či Vodafonu (dříve UPC)

https://twitter.com/CANALSportCZ/status/1538416804560834562

Reagovat
Busby babes

ono to ty TV zas budou honit na posledni chvili pred startem, tak bych mozna jeste pockal na konec cervence kdo vsechno bude mit prava

Reagovat
Coutinho10

tohle už mě několik let dost štve, že vždy se toto rozlouskne až pár dnů před startem soutěže

Reagovat
Busby babes

tak zas dneska je to otazka 3 kliknuti na netu a mas to.

Reagovat
Coutinho10

j to jo, ale kdo by si chtěl třeba zařizovat set top box a řešit to nějak smluvně, tak to může bejt složitější, ale pro ty, kterým to stačí přes net, tak to je v poho a během chvilky se můžeš dívat

Reagovat
Coutinho10

teď čtu, že se pořád jedná, takže šance je jak u O2, tak třeba u Telly nebo Vodafonu (dříve UPC), tak uvidíme

https://twitter.com/CANALSportCZ/status/1538416804560834562

takže budeme muset vyčkávat, abysme nekupovali SkyLink zbytečně, pokud by se ten program Canal+ Sport měl objevit u poskytovatele, kterýho máme....nejdřív jsem to právě chápal tak, že kanál Canal+ Sport bude pouze na Skylinku a že oni něco ze svýho portfolia budou dávat na jiný programy třeba ten Premier Sport od O2, ale tak to nebude, takže buď celý program Canal+ Sport nebo nic, tak uvidíme

Reagovat
Coutinho10

LM - by měla zůstat dál na Novasport a předpokládám, že i O2TV (Premier Sport 2) bude mít úterní zápas

Reagovat
eder

PL bude na SkyLink, jen mrdky budou dál na cz.pornhub.com

Reagovat
Remt

?

Reagovat
Infernoqt

@ManagingBarca

Official: The sale of 49% of Barça Licensing & Merchandising has been APPROVED by the members.

Začíná to vypadat, že de Jong zůstane.

Reagovat
Visca el barca

Stopro

Reagovat
DonAndres

Reagovat
patas92

Furt odejít může, jenom teď už fakt budete muset dát minimálně těch 80M

Reagovat
Visca el barca

100. Včera jsme udělali velký krok. Prodej není nutnost.

Reagovat
patas92

Barca ho chce furt prodat

Reagovat
Salfovic

Jakej? Hráči krom snížení platu souhlasili i s prodejem jedné ledviny?

Reagovat
Visca el barca

Do klubu se nalije 500 mil. Už nebudeme muset řešit pravidlo 1:3. Ale Frenkie je opravdu stále na prodej. Xavi chce Bernarda místo něj.

Reagovat
Busby babes

tech 500 milionu se ale nenalije letos, ze jo. Navic teda taky to znamena, ze za vynosy v hodnete 1 miliardy dostanete 500 milionu. defakto delate zase to same, budouci vynosy prodavate za ty soucasne a za par let vas to donezene.

Reagovat
Miguel19

Ale Barca musí být fakt zoufalá, že dělá streamy na youtube či kde, a nechá si tam posílat prachy od lidí

Reagovat
smazaný uživatel

hospodaria jak kkti a potom ich maju ostatni zachranovat..nech skrachuju

Reagovat
DonAndres

Reagovat
Miguel19

Jn jak tam ti lidé posílali penízky na Lewu, de Jonga atd. By mě zajímalo, v které bafuňářké kapsičce ty "donaty" skončí

Reagovat
Cobra

Za mě super nápad. Když vidím, že se na twitchi dokážou uživit lidi streamováním sami sebe při spaní, tak mi streamy z fotbalového klubu přijdou jako originální varianta jak z lidí vytáhnout peníze.

Reagovat
Miguel19

Nebo by mohl Xavi začít olizovat mikrofon..

Reagovat
Cobra

To olizování mikrofonu je brutálně ujetý, jedna streamerka to dělá fakt dobře.

Reagovat
Miguel19

Amouranth či jak se "jmenuje"?

Reagovat
Cobra

TheNicoleT. Prsatá, oplácanější... s brutálně mrdavým kukučem.

Reagovat
O.Giroud

Asi by som mal lepsi pocit z toho dat takto peniaze svojmu oblubenemu klubu nez streamerovi ale tak v tomto pripade sa ja fakt neviem vzit do tych ludi, ktori posielaju take palky streamerom, ze ci to fakt za to stoji len za ten pocit aby precital tvoje meno

Reagovat
Visca el barca

Barca vám vezme Koundeho

Reagovat
Miguel19

Jak nám Barca může vzít Koundeho, když jsme ho nikdy neměli?

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.instagram.com/p/Cey2R3bj8fj/

to je strašný fail, to koho napadlo, že to bude dobrý nápad?

Reagovat
Higi

Po Vierovi se nám snad podaří dotáhnout toho Jesuse a Tielemanse... Tři noví hráči do ofenzivních řad by bylo slušné posílení... a na konec jednoho krajního obránce, nejspíše LB... Cedric se jevil jako lepší backup na RB než Tavares na LB.. toho třeba poslat na hostovačku..

Reagovat
SunFells

Přijďte si někdo pro Pepého ať tam může být i křídlo A vyserme se na Jesuse a využijme dočasné slevičky u DCL při té kreativní síle co budeme mít

Reagovat
J0EL

DCL je dost IP nie? Navyse oproti Jesusovi to nie je ziadny posun.

Reagovat
SunFells

Rozhodně bych neřekl, že je IP kvůli tomu, že měl jedno větší zranění, které není ani chronického charakteru. Oproti Jesusovi jednak nepotřebuješ posun, Jesus je skvělý hráč a DCL ani není celkově na jeho úrovni. Ale bude dost nákladný a neznamená to, že DCL nemůžeš využít s jeho hrou lépe. Mou osobní preferencí je mít schopnějšího zakončovatele a ve vápně dominu ve vzduchu, pokud tě podporuje Saka, Odegaard, Tielemans a Vieira.

Reagovat
Cobra

Rozhodně.

Reagovat
kissak

Bude zajímavé sledovat co s Brightonem udělají odchody Cucurelly a Bissoumy. Jakpak se s tím Potter popere a jak je dokáže nahradit.

Reagovat
SunFells

Zajímavé to bude, protože při jejich náboru se dá očekávat, že peníze využijí dobře a ne (jen) kvůli Potterovi.

Reagovat
O.Giroud

snad konecne kupia poriadneho hraca do utoku

Reagovat
Likan7

Nebylo by fajn, kdyby jsme taky někoho podepsali? Nebo zase čekáme na nějakýho Fellainiho 28. srpna?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele