Diego Forlan půjde do Middlesbrough

15.01.2002, 15:55
Aktuality
Uruguajský útočník Diego Forlan (22), který nyní hraje za Independiente, zřejmě přestoupí do Middlesbrough. Zprávu přinesl argentinský deník La Nacion. Podle ní podepíše Forlan smlouvu na čtyři a půl roku s platem milión dolarů ročně a anglický tým za něj zaplatí kolem 6.5 miliónu liber. Manažer Middlesbrouhg Steve McClaren svůj zájem o hráče potvrdil, vedení klubu ale o tom, že je přestup hotov, mlčí.
Forlan byl původně v kontaktu s Manchesterem United, ale k žádnému jednání zřejmě nedošlo. United se teď zaměřili na obránce Barcelony, holanďana Michaela Reizigera. Místo něj v sestavě Barcelony dostává šanci Claude Puyol. Jeho agent Siggi Lens řekl: "Michael o zájmu Manchesteru ví a já vím, že i kluby jsou v kontaktu."

Autor: Petr Starý

Komentáře (881)

Přidat komentář
hefy

''Místo něj v sestavě Barcelony dostává šanci Claude Puyol.''

Mhmmm, Claude.

Reagovat
fantomas

Asi tam mělo bejt Puel

Reagovat
honziss

Reiziger. Důkaz, že se člověk vyvinul z opice.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

The Lightning have recalled Jonathan Drouin and Matt Taormina from the Syracuse Crunch.

Reagovat
smazaný uživatel

Okej no. Doufám, že snad ale bude hrát výš jak ve 4. lajně a někým jiným než Boyle, Blunden, Condra apod. Povolání Taorminy je ale super. Radši ať toho 7. beka hraje on než Koekkoek.

Reagovat
tomasinho

Koekkoekovi těch pár minut nic moc nedávalo no, bude pro něj lepší hrát víc minut na farmě. Musíte ale doufat, že Hedman bude ok.

Reagovat
smazaný uživatel

U Hedmana věřím, že bude na PO v pořádku a to je to hlavní. Jestli nebude na ty poslední 2 zápasy mi ani tolik nevadí. Radši ať se stejně případně šetří na PO, ta obrana tam na něm bude kompletně stát.

Reagovat
Wat

Radši ať si odpočine, než jít potom do PO s rozházenou obranou, stačí to, co se v ní děje teďka. To stejný Callahan, snad to taky stihne, jeho zkušenosti se budou teďka víc než hodit.

Reagovat
tomasinho

To každopádně, už tak bez Stralmana to je průser, takže si Hedman snad odpočine a na PO bude ok.

Reagovat
tomasinho

Hedman on ice for #TBLightning skate. In normal jersey. Good sign.

Palat-Johnson-Kucherov, Killorn-Namestnikov-Drouin, Paquette-Filppula-Brown, Condra-Boyle-Blunden

Reagovat
Wat

Musí z něj dostat to nejlepší, ideální příležitost.

Reagovat
Kluivert9

Poslední šance

Reagovat
smazaný uživatel

Radulova chcu zatial Isles, Rangers( ), Leafs a Colorado..cakam, ze to urcite bude pribudat...on je to sice kokot, ale uz dlho nemal ziadny problem ani v Rusku, zmluva na max 2 roky, aj to cakam skor na rok...inak, v nhl ma 102 bodov v154 zapasoch, v pojebanom Nashville s Eratom este to bude jackpot leta pre mna, ani si nemoze pytat velky peniaz, lebo ma v Amerike status kokota..a za mensi peniaz ziskat hraca, ktory urobi bod na zapas, to bude bomba pre viacere timy..

Reagovat
Ajven

on je vraj navyse kokot iba na lade. V civile je to vraj mily typek, co sa rad zastavi a hodi rec aj SBSkarmi na stadionoch atd

Reagovat
nani92

však takýchto je veľa..proste im prepne len počas hrania, mimo sú pohodaci

Reagovat
formic81

nejvic provokativni ksicht v hokeji... ale souhlasim ze to bude zajimavy ho sledovat.. Kazdopadne to jak uspel Panarin by mohlo zase otevrit cestu dalsim hracum.. Sleduje nekdo KHL trochu vice a dokazal by zhodnotit zda-li tam jsou nejaky dalsi hraci co by mohli v NHL hrat dobre

Reagovat
ďuriLFC

Taký Bučnevič by mohol kopirovať časom Panarinov príbeh,Sorokin je brutálny talent, o dvojke z SKA Dadonov,Šipačov sa hovorí že chcú skusit, ale podla mna sa nepresadia, už niesu ani najmladší. Ono hlavne v KHL je strašne veľa fantastických hráčov, len proste tam sa hrá úplne iný hokej ako v NHL tak bohvie či by sa presadili.

Reagovat
tomasinho

Tak Buchnevic byl normálně draftován Rangers, ale nechtěl hrát na farmě, tak šel do KHL.

Reagovat
honziss

Líbí se mi ten exodus těch pár jediných dobrých hráčů z KHL do NHL. který začal už loni. Zanedlouho už tam zbudou skutečně jen B-čkoví, C-čkoví a D-čkoví hráči a Kovalčuk v Číně.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Miguel19

Co rozhoduje při rovnosti bodů? Skóre?

Reagovat
Ajven

ROW a potom vzajomne zapasy myslim

Reagovat
Wat

Tak Drouin se ihned zastřeloval, jedině dobře, na ledě dostal 15 minut, snad budou výkony jenom gradovat.

Jinak, koho byste chtěli mimo PO z tý trojice Phila, Detroit a Boston?

Reagovat
smazaný uživatel

To je otazka hlavne pre mna s Ajvenom s Flyers by sme mali brutalnu seriu, preto ich nechcem, takze asi mimo PO Flyers

Reagovat
Ajven

ja chcem Detroit. Bol by to pre nad najlepsi super. Nie su moc heavy, takze ak postúpime nebudeme celí otlceny ako zo série s Phillou resp. Bruins.. Takze mimo PO flyers alebo bruins.

Reagovat
Fabregas@ole

Stop PO série Detroitu!

Reagovat
nani92

Reagovat
Pettirosso

Bruins, jednoznačně

Reagovat
smazaný uživatel

Drouin dobrý. Jak píšeš 15 minut TOI a dokonce hrál s Namem a Killornem, který se dají kvalifikovat jaký použitelný parťáci. Takový využití Drouina je ok.. doufám, že proti Habs to vypadat stejně a ne, že se mu icetime sníží zas na 10 minut max. nebo nedejbože, že ho Cooper nescratchne.

Co se týče těch týmů, tak Boston.

Reagovat
Wat

Já jsem rád, že si zahrál tu druhou lajnu, to pro něj bude naprosto nejlepší. Cooper snad není takovej vůl, aby ho v týhle situaci, kdy bude rozhodně potřeba, přehlížel. Však tohle pro něj ještě může bejt majstrštyk.

S Bostonem souhlas, tak aspoň nejsem sám.

Reagovat
miky10

Bruins

Reagovat
honziss

Pokud si někdo libuje v advanced stats a zajímá ho něco o Blues a hlavně Paraykovi, mrkněte, přečtěte. :)

http://www.hokejforum.com/st-louis-blues-t534-5125.html#p410149

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Za kazdy lajk ma Honzo par centov, tak šup vsetci

Reagovat
tomasinho

To z něj bude brzy 50 cent

Reagovat
miky10

Reagovat
Fabregas@ole

Pěkné

Reagovat
hefy

Reagovat
Miguel19

Boston

Reagovat
Wat

Tomu říkám bojovat o PO.

Reagovat
smazaný uživatel

Flyeeeeeeeeeeeers

Reagovat
Ajven

uz sa tesim ako nam ti mantaci na cele s Gudasom zrania polovicu timu

Reagovat
Logan

ale prosimtě, jako kdybyste vy v čele s Wilsonem byli nějací svatoušci tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Ajven to prehnal samozrejme, ale Wilson je oproti Gudasovi normalne dobrak od kosti..

Reagovat
Ajven

je to proste tim, ktory som chcel najmenej a bojim sa (mylsim ze opravnene vzhladom na tuto sezonu), ze budu polovat, provokovat a hrat dost zakerne. Flyers su presne tim, ktory by som chcel, aby nastupili proti nasim diviznym rivalom. Aby ich porazili resp. unavili pred 2. kolom.

Reagovat
Logan

No podle mě si tihle dva nemají moc co vyčítat, oba jsou prostě stejný typy hráče ... Gudas s výjímkou těch asi 3 zápasů/zákroků po all star brake jinak odehrál velmi nadprůměrnou sezonu, ozvlášť potom, co vypadl ze sestavy MDZ ...

každopádně čekám tuhou bitvu a podle mě to budou vyrovnaný zápasy a celkově serie ... těším se a pokud postoupíte a nebudu cítit žádnou křivdu, tak vám rzhodně budu přát cup

Reagovat
Error

Zacha při debutu 16:51 TOI, 0+2, +4... hezky.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ajven

+ vcera konecne uspesny vysledok, ovie 50 a braden 48

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Ajven

Tak borci cas pre Play Off je tu. Kto si bude chciet zahrat prediction league, tak tu sa bude dat odzajtra:

http://bracketchallenge.nhl.com

najdite si ligu: EF League

Pass je: fanta

Reagovat
Pettirosso

Ovie se zase ukázal, proč je nejlepší. 3 góly do 50 v posledním zápase, to dokáže jen on

Reagovat
Hokaido

podle NHL.cz Datsyuk končí po sezoně v NHL, ale nikde jinde nic nepíšou... Byla by to škoda.

Reagovat
tomasinho

Jisté to není, ale chce jít domů kvůli rodině. Má ale ještě rok smlouvy a Detroitu se bude počítat jeho cap hit, protože podepsal v 35 letech. Takže i když bude pryč, bude zabírat 7,5 milionů.

Reagovat
Ajven

Datsyuk confirms he is leaving the Wings after the playoffs

http://www.freep.com/story/sports/co...lumn/82835594/

“It’s not an easy decision,” he said last May. “It did not happen yesterday. I talk with my daughter all the time. I see how she misses me, how she misses my advice…I want to come back and be closer.”

“I feel very bad about it,” said Datsyuk, who is walking away from that $7.5 million. “Looking back, I wish I had done a year-by-year contract, not a three-year contract. I stayed (last year) in respect for Ilitch family. I don’t want to leave team in disaster. But if I have to do over again, I would sign a different deal. I didn’t realize it at the time.”

Reagovat
Error

Je možné čekat, že budou Wings trejdovat tu jeho smlouvu někam do týmu, který má dostatečný cap space? Nebo je nějak ošetřené, že by si tímhle nepomohli?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze sa o to pokusia cakat mozme, lebo take timy su, ktore porebuju dotiahnut cap floor. Ale pravdepodobne je to velmi malo, ze sa to uskutocni

Reagovat
Logan

Myslím že je to i reálný, stačí se podívat jak jsme se my zbavili toho platu Prongera, určitě by to pro jistý týmy na jeden rok nebyla velká zátěž, spíš naopak

Reagovat
Pettirosso

Pavel Datsyuk has told the Detroit Free Press he will retire and return to Rissia after this season. #NHL

Reagovat
smazaný uživatel

Fleury concussion a Sullivan tam včera dal Murrayho, když o nic nešlo, a ten se taky zranil, možná taky concussion. http://i1318.photobucket.com/albums/t649/dkpghsports1/murray_zpsuihexb2c.gif

Na druhou stranu snad ho tam dával taky kvůli tomu, že Fleury se zdá že bude na PO ready. PO se Zatkoffem by bylo úžasný, to by bylo stokrát horší jak Fleury při svých nejhorších PO runech.

Reagovat
tomasinho

Po prohře s Kings už jsem to nečekal, ale nakonec máme 4. divizní titul v řadě. Kdo ví, jestli Kings včera pustili ten zápas schválně nebo ne, to už je teď jedno. Jak už jsem říkal, po těch letech minulých už mi to bylo docela jedno, zda vyhrajeme divizi. Vím, že to nic neznamená a je to k ničemu, ale když si vezmu, že 26. prosince jsme byli bod od úplného dna NHL, tak je to senzace a neuvěřitelný úspěch. A jsem rád, že jsme se na to nevysrali a hráli až do konce. Jak už jsem psal na chatu, pár dní jsem furt spekuloval, zda Nashville nebo San Jose, nakonec jsem došel k názoru, že je to jedno, porazit se musí každý. S tím do toho šli asi i hráči. Ale jsem rád za rozpis, začínáme až v pátek.

MILESTONE: With today's shutout of the #Caps, the #NHLDucks have secured the first William M. Jennings Trophy in franchise history.

MILESTONE: The #NHLDucks are the first team since the 1984-85 NYI to lead the league in both PP and PK percentages.

A do PO nejspíš s Gibsonem. Můj předsezónní tip s vítězem Conn Smythe žije

Reagovat
Pettirosso

neuveritelnej run od vas, klobouk dolu.

Ve finale cekam Ducks-Caps

Reagovat
tomasinho

Já radši nepředbíhám, vyřadit nás může kdkoliv a my asi taky kohokoliv. Ale Gibsonovi věřím. Kesler se Silfem jsou poslední týdny v beast modu jako loni v PO, Silfovi to v závěru padalo a Kes 26 bodů v posledních 25 zápasech. Snad bude ale ready Rakell, to už je ted klíčový hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
smazaný uživatel

Tento rok nebudem tipovat, iba, na ktore serie sa tesim...prakticky sa tesim na vsetky, okrem Detroit vs Tampa a Isles vs Florida ma tiez velmi nelaka..som zvedavy, co uhraje Nashvile a Blues a tusim prekvapenie v podobe postupu Minny..

Reagovat
honziss

Souhlasím s tím, že Lightning vs. Red Wings je nejméně atraktivní série.

Top bude série Blues a Hawks a věřím, že i Kings a Sharks. Série mezi Isles a Panthers je pro mě příjemným zpestřením.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako na Tampu s Deitroitem se netěším ani já.. Deitroit na nás s tím svým strašně otravným stylem umí. Jsou nepříjemný, blokujou střely a passing lanes, ucpávaj OZ.. když se k tomu přičtu naše zranění, tak to fakt žádný ofenzivní hody nebudou, spíš hrozná sračka.

Reagovat
Hokaido

Ty se v tom orintuješ, jako to vypadá s našima zraněnejma?

Reagovat
smazaný uživatel

Mimo těch dlouhodobějších Stamkose a Stralmana by na Game 1 měli být všichni. Johnson je day-to-day, dneska netrénoval, ale hlavní je, že to nic dlouhodobějšího není. Hedman, Kucherov a Callahan už i trénovali.

Reagovat
Wat

Supr, že to všichni stíhají, víc ztrát už prostě nesmí bejt.

Reagovat
Hokaido

Tak to ještě není tak hrozný. Navíc snad ještě je ta šance, že by Stammer zasáhnul do druhýho kola, když půjde všechno hladce.

Reagovat
Wat

Teda, já jsem optimista, ale až takovej ne. I když je to kapitán a srdcař, tak sraženina v ruce není jen tak nějaká prkotina. Já bych to viděl na návrat minimálně ve finále konference, a to ještě ani ne od začátku...

Reagovat
Hokaido

Je zraněnej snad od 2. dubna, 2. kolo nezačne dřív jak 25.-26. a mluví se o 1-3 měsících. Ta šance je malá, ale je.

Navíc u sraženiny snad nemůže dojít k nějakýmu obnovení, jako u otřesu mozku, kotníků a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

U Stamkose fakt nevím, ten timetable 1-3 měsíce je prostě loterie. Může to bejt ten 1, ale taky tři. Jako taky doufám, ale nějaký naděje si nedělám. Mnohem větší šance je u Stralmana, který by mohl stihnout už závěr 1. kola.

Reagovat
Ajven

zase si myslim, ze Wings budu dost atraktivni uz len tym, ze to budu posledne zapasy Datsyuka v NHL

Reagovat
nani92

a Jurča

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
miky10

Reagovat
Error

Reagovat
Logan

Reagovat
smazaný uživatel

Minnesota nebude překvapení. Dallas doufá, že to uhraje na útok, ale obávám se, že to se jim nepovede. Taky tipuju Minnesotu.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
tomasinho

Chcete kromě bracketu i tipovačku tady v článku zase? Postupující za 1 bod a přesný výsledek za další bod? Pokud jo, tak natipujte.

Washington - Philadelphia

Pittsburgh - NY Rangers

Florida - NY Islanders

Tampa - Detroit

Dallas - Minnesota

St. Louis - Chicago

Anaheim - Nashville

LA - San Jose

Reagovat
Sali5

Washington - Philadelphia 4:2

Pittsburgh - NY Rangers 4:1

Florida - NY Islanders 4:2

Tampa - Detroit 4:1

Dallas - Minnesota 4:2

St. Louis - Chicago 2:4

Anaheim - Nashville 4:1

LA - San Jose 4:3

Reagovat
Sali5

Lol, co říct...

Reagovat
tomasinho

Washington - Philadelphia 4:3

Pittsburgh - NY Rangers 4:1

Florida - NY Islanders 3:4

Tampa - Detroit 4:2

Dallas - Minnesota 4:1

St. Louis - Chicago 2:4

Anaheim - Nashville 4:2

LA - San Jose 4:3

Reagovat
Ajven

Washington - Philadelphia 4-2

Pittsburgh - NY Rangers 4-3

Florida - NY Islanders 4-2

Tampa - Detroit 4-1

Dallas - Minnesota 4-2

St. Louis - Chicago 2-4

Anaheim - Nashville 4-1

LA - San Jose 4-3

Reagovat
Fabregas@ole

Domácí týmy v sedmým zápase

Reagovat
tomasinho

Rozepišto prosím, ať si to můžu hodit do jednoho souboru a pak to vyhodnotit.

Reagovat
Fabregas@ole

Washington - Philadelphia 4:3

Pittsburgh - NY Rangers 4:3

Florida - NY Islanders 4:3

Tampa - Detroit 4:3

Dallas - Minnesota 4:3

St. Louis - Chicago 4:3

Anaheim - Nashville 4:3

LA - San Jose 4:3

Reagovat
Kluivert9

Washington - Philadelphia 4:1

Pittsburgh - NY Rangers 4:2

Florida - NY Islanders 4:2

Tampa - Detroit 4:3

Dallas - Minnesota 2:4

St. Louis - Chicago 3:4

Anaheim - Nashville 4:2

LA - San Jose 4:2

Reagovat
Hokaido

Washington - Philadelphia 4:1

Pittsburgh - NY Rangers 4:3

Florida - NY Islanders 4:2

Tampa - Detroit 4:3

Dallas - Minnesota 4:1

St. Louis - Chicago 3:4

Anaheim - Nashville 4:2

LA - San Jose 4:3

Reagovat
miky10

Washington - Philadelphia 4:3

Pittsburgh - NY Rangers 4:2

Florida - NY Islanders 4:2

Tampa - Detroit 2:4

Dallas - Minnesota 3:4

St. Louis - Chicago 3:4

Anaheim - Nashville 4:1

LA - San Jose 4:2

Reagovat
smazaný uživatel

Washington - Philadelphia 3:4

Pittsburgh - NY Rangers 4:3

Florida - NY Islanders 4:2

Tampa - Detroit 3:4

Dallas - Minnesota 4:3

St. Louis - Chicago 2:4

Anaheim - Nashville 4:1

LA - San Jose 4:2

Reagovat
smazaný uživatel

Washington - Philadelphia 4:2

Pittsburgh - NY Rangers 4:1

Florida - NY Islanders 4:2

Tampa - Detroit 4:2

Dallas - Minnesota 4:1

St. Louis - Chicago 3:4

Anaheim - Nashville 4:2

LA - San Jose 4:3

Reagovat
Wat

Washington - Philadelphia 4:2

Pittsburgh - NY Rangers 4:3

Florida - NY Islanders 3:4

Tampa - Detroit 4:2

Dallas - Minnesota 4:2

St. Louis - Chicago 1:4

Anaheim - Nashville 4:1

LA - San Jose 4:2

Reagovat
Error

Washington - Philadelphia 4:2

Pittsburgh - NY Rangers 3:4

Florida - NY Islanders 4:2

Tampa - Detroit 4:3

Dallas - Minnesota 4:3

St. Louis - Chicago 2:4

Anaheim - Nashville 4:1

LA - San Jose 3:4

Reagovat
Miguel19

Washington - Philadelphia 4:2

Pittsburgh - NY Rangers 4:3

Florida - NY Islanders 4:2

Tampa - Detroit 3:4

Dallas - Minnesota 2:4

St. Louis - Chicago 3:4

Anaheim - Nashville 4:2

LA - San Jose 4:2

Reagovat
smazaný uživatel

dovolim si tipnut len jednu seriu : Anaheim - Nashville 0:4

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
miky10

Reagovat
Fabregas@ole

A jedem!

Reagovat
tomasinho

Dneska hrůza no, nebýt Gibsona, dostaneme víc.

Reagovat
Sali5

Washington - Philadelphia 4:2

Pittsburgh - NY Rangers 4:1

Florida - NY Islanders 4:2

Tampa - Detroit 4:1

Dallas - Minnesota 4:2

St. Louis - Chicago 2:4

Anaheim - Nashville 4:1

LA - San Jose 4:3

Reagovat
slovaňáák

Washington - Philadelphia 4:2

Pittsburgh - NY Rangers 4:1

Florida - NY Islanders 4:2

Tampa - Detroit 4:3

Dallas - Minnesota 4:2

St. Louis - Chicago 3:4

Anaheim - Nashville 4:1

LA - San Jose 2:4

Reagovat
hefy

Tohle dokonale vystihuje můj tip a zároveň nemusim nic přepisovat. Tome, tohle hoď do tabulky i mně

. :)

Reagovat
tomasinho

Ok

Reagovat
tomasinho

Už nikdo?

Reagovat
nani92

Washington - Philadelphia 4:1

Pittsburgh - NY Rangers 4:2

Florida - NY Islanders 4:3

Tampa - Detroit 2:4

Dallas - Minnesota 4:1

St. Louis - Chicago 1:4

Anaheim - Nashville 4:0

LA - San Jose 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

ty a Wat jste jediní rozumní

Reagovat
Fabregas@ole

13 tipů pro Hawks, jedinej na Blues Takže asi velký překvapení

Reagovat
Error

Shodou okolností jsme mohli mít všechny 4 centry pro Světový pohár i na MS, nakonec vinou zranění pojede jeden.

Btw, chystá se někdo v tom playoff šílenství sledovat i osmnáctky?

Reagovat
honziss

Já sleduju osmnáctky každej den. Teď na jaře obzvlášť.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
tomasinho

Se nedělej, ty sleduješ mnohem mladší Honzíku

Reagovat
smazaný uživatel

ty sa len kroť prosim ta

Reagovat
fantomas

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

100. pro parádní PO.

Reagovat
Hokaido

Na vítězství Anaheimu je kurz 9 ještě že jsem švorc

Reagovat
smazaný uživatel

Som i tak v pici z toho, ze Kane je prvy american, co vyhral bodovanie Hull, Modano, Roenick, Lafontaine, to som si fakt nikdy doteraz neuvedomil, ze nikdy american nevyhral

Reagovat
tomasinho

Jojo, když si vezmeš, že vyhrál Čech, Rus, Švéd a Američan až do letoška ne, tak to je mazec prostě

Reagovat
miky10

GOAT

Reagovat
miky10

Hmm, no tak to bude zábavná série. Top zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Backeeeeeeeeeeeeeeeees ci kto,, skvely zapas ty pičo.

Reagovat
honziss

Tenhle zápas a celou sérii Blues-Hawks bych pouštěl všem, kteří chtěj vědět, co to je NHL. Backeeees

Reagovat
smazaný uživatel

Blues fantazia, fantasticky hokej, musia ich vyradit.

Reagovat
Wat

Hodně vyrovnanej zápas, naštěstí ten první úspěšnej krok dopadl, závěr byl dost hektickej (Filppula bůh!) První lajna supr výkon, DeKeyserovi se motá hlava ještě teďka. Hedman hned 29 minut na ledě, neskutečný... Hlavně je dobře, že Kucherov pokračuje v těch brilantních výkonech, když se od něj teďka očekávaj ještě víc.

Hlavně to potvrdit i v sobotu, bodově se přidat i další lajny a jet s dvouzápasovym náskokem do Detroitu.

Reagovat
Wat

A Bishop sice dostal blbé góly, ale jinak zase famózní.

Reagovat
Hokaido

Jestli Johnson zas chytí formu jako v loňským PO, tak jedem na SC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Uvidíme.

Reagovat
honziss

Reagovat
Wat

Bezpochyby!

Reagovat
miky10

Reagovat
Hokaido

Jen se smějte.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaitsev to Toronto..wohooo v tej khl uz neostane fakt nikto, kto za to stoji

Reagovat
Hokaido

Ještě že Pens nemají golmana, strašně nesympatickej tým. A Lundquist to teda moc nezvládnul, měl jít asi střídat hned.

Reagovat
tomasinho

Fleury už byl teď game-tiem decision, další zápas snad bude ok. Brzo by mohl být Malkin. Naopak Rangers bez Lundqvista? RIP Rags.

Reagovat
Hokaido

Však píšu, že nemají golmana.

Reagovat
formic81

to jestli Rangers vyletej hned v prvnim kole tak jsou dobre v prdeli moc tech picku nemaj a Staal jim podle me odejde a Yandle to samy

Reagovat
honziss

Tak oni s tím počítaj, že teď budou v prdeli. Loni měli vrchol, kdy měli vyhrát SC, letos už maj poslední šanci. A nejde o to, že nemaj picky, oni hlavně nemaj ani žádný prospekty. Nicméně vzhledem k tomu, že už od podstaty musí mít vždycky nejvyšší ambice, tak ale dost pochybuju, že budou dělat nějakej rebuild. Spíš to vidim tak, že to budou každej rok nějak lepit a doufat, ale tu kvalitu už tak velkou mít nebudou jakou měli poslední dva roky a řekněme ještě maj letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Beagleeeeeeee....Voras

Reagovat
Ajven

hej som vobec nechapal, co to tam nacvicoval Posledny hrac, prehravaju 1-0 a tak skuseny hrac spravi hento

Reagovat
smazaný uživatel

Prvaaaa vyhra juchuuu podme

Reagovat
Ajven

Reagovat
Ajven

.. suche triko Ale ne, vyborny zapas. Po prvej tretine som sa trocha bal, ale potom sme ich nepustili vobec k nicomu. Vyborna defenziva od nas, neviem teraz, ci si vobec nieco vaznejsie Flyers vypracovali!

Reagovat
formic81

Snad se Philla trochu kousne

Reagovat
tomasinho

Reagovat
nani92

Dallas

Reagovat
Hokaido

http://www.nhl.cz/zaslouzi-si-erik-karlsson-obhajit-norris-trophy/5009163

Co vy na to? Já bych mu to prostě nikdy nedal, daleko víc si to zaslouží třeba Klingberg, Doughty, Letang nebo Hedman. Kdybych si třeba mohl neomezeně vybírat obránce do svýho týmu, tak by určitě nebyl v první dvacítce.

Btw. Tampa byla až 28. ve využití přesilovek v základní části.

Reagovat
smazaný uživatel

Dal 80+ bodů (první bek od Lidstroma v 05-06) a byl v top 5 v celkovým bodování (první bek po 30 letech), letos nevynechal ani jeden zápas, jeho průměrný TOI se blíží k 30 minutám, Sens s ním a bez něj jsou kompletně jiný tým - víc střílí, dávají víc gólů a naopak i inkasují méně střel.

Zaslouží.

Reagovat
formic81

ja Erika vylozene muzu

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
tomasinho

Jako sorry, aletohle je úplně wtf postoj člověka, co vůbec neví, o čem je dnešní hokej. Pohled typu "Karlsson neumí bránit" jak od člověka, co si pustí highlights a vidí, že sem tam udělá nějaký turnover, ale nic jiného nevidí.

Karlsson je prostě jednička a jednoznačně si Norrise zaslouží. Fakt by mě zajímal pohled na Doughtyho v Ottawě a pohled na Karlssona v nejpropracovanějším systému Suttera v LA.

Za mě letos teda 1. Karlsson, 2. Letang.

Reagovat
Hokaido

Tak soudím skoro jen z highlightů, to je pravda.

Mně je tohle prostě nesympatický. Ten hráč má individuální úspěchy na úkor týmových.

Reagovat
miky10

Já teda jako nejsem Karlssonův největší zastánce, ale ten frajer má kolem sebe samý hovna, za to přece nemůže a těžko pro ně může udělat víc.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Hokaido

Když si vezmeš jiný trofeje podobný prestiže-Hart, Vezina, Conn Smyth nebo třeba Selke, je fakt strašně málo jmen, u kterých by se dalo diskutovat, že by byly pro tým upgrade ( dejme tomu ty dva poražení nominovaní).

Jsem si jistej, že v NHL je spousta beků, co by byli pro Ottawu prospěšnejší, než Karlsson.

Reagovat
tomasinho

To je taky úplná pičovina. Sorry. Já jsem si zase jistý, že hrát Karlsson v lepším týmu s pořádným systémem a pod pořádným koučem, tak mluvíš jinak.

Reagovat
tomasinho

Cos tím hovnem kolem má jako dělat? Jenom díky němu nejsou úplně na dně východní konference, jeho přítomnost při každém střídání zvyšuje šanci na gól. Když je na ledě, 3/4 střel jdou s Ottawou a jenom 1/4 proti, probůh, kdo jiný tohle má z obránců.

K příspěvku níž, jasně, Karlsson dělá chyby, ale ty plynou především i z toho, že musí prostě dělat víc, než by měl (zase kvůli těm spoluhráčům. Na ledě dominuje a vůbec bych neřekl, že neumí bránit, to je fakt úplná kravina. Však v žebříčku takeaways je snad někde mezi úplnou špičkou ligy.

Tahle je sezona je nejlepší sezona od beka za víc jak 20 let, jestli si tohle nezaslouží Norrise, tak už fakt nevím co jiného.

Reagovat
Hokaido

Tahle je sezona je nejlepší sezona od beka za víc jak 20 let, jestli si tohle nezaslouží Norrise, tak už fakt nevím co jiného.

To nemyslíš vážně, viď?

Reagovat
tomasinho

Naprosto vážně, je to nejdominantnější sezona od obránce od Leetche někdy v 90. letech. Podobným stylem dominoval jen Orr.

Reagovat
tomasinho

A mimochodem, Norris se nehodnotí jako MVP pro svůj tým, takže týmový úspěch je úplně jedno. Tím víc se ukazuje jeho extratřída, když tohle ukazuje po boku průměráků.

Reagovat
tomasinho

A Klingberg. Jako čím? Však to je prakticky tentýž hráč, jen o dva levely horší.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

omg

Reagovat
Hokaido

A mimochodem teda tragickej článek. Norris má být pro hráče, co je nejlepší ve skloubení bránění i útočení a tvoje argumenty jsou:

1. body

2.Fenwick

3.body při hře 5 na 5

4. ice time

5. asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Norris nie

Reagovat
smazaný uživatel

Za tie body si to ale zasluzi je to divne, ale je to tak..najlepsi obranca v lige to ale samozrejme nie je, ale tak tie body su neskutocne, tak preco nie no

Reagovat
Wat

Rozhodně jo, nikdo lepší tam letos nehrál.

Ty přesilovky v ZČ byly fakt děsný, úplnej opak minulýho roku, kdy to sázeli o 106. A nejhorší bylo, že ten počet v kžadym zápase byl dost vysokej a jak se nevyužila 4., 5., tak už i sebevědomí šlo do kopru.

Reagovat
Hokaido

Killorn-Kucherov-Johnson zatím 15 bodů a 6 golů.

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Hustě jedno, hlavně TyJo je fakt beast v PO.

ALE po nich jsou jediný útočníci s aspoň bodem Boyle s 1+0 a Drouin s 0+1. Ačkoliv si tahle lajna Deitroit maže na chleba, tak ostatní předvádí nula, nula, nic. Chtělo by to, aby se rozjely i ostatní, protože jedna scoring line je málo, kterýkoliv schopnější defenzivní pár ti ji zavře a máš smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

*jedou

Reagovat
Hokaido

To by určitě chtělo. Blbý je, že bez Stamkose ani nemáme moc možností, jak to případně proházet.

Jinak Abdelkaider je pěknej zmrdeček, toho by si někdo mohl podat. Nejlíp samotnej Blunden.

A ještě pobavil Zetterberg, jak našel Datsyukovi zub.

Reagovat
Hokaido

*Abdelkadr

Reagovat
smazaný uživatel

Abdelkadera si někdo podá na 100%. Ten závěr byl dost vyhrocený, ale tý sérii to teď dodá novou štávu aspoň.. už loni to bylo takový, imho se s Red Wings začíná rodit taková menší rivalry.

Reagovat
Wat

Dneska jsem si řikal, že pokud se první lajna nějak zasekne, tak budu zvědavej, kdo jinej to bude táhnout, protože ostatní velká bída. A to jsem nemálo věřil té druhé, že si tam z nich udělaj trhací kalendář. Ale oni se určitě sehrají a dostanou se do toho.

Reagovat
Wat

Zvířata.

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Ty picu Chicago riadna tlacenka od rozhodcov

Reagovat
ďuriLFC

oba verdikty absolútne správne golove,aj faul na Shawa.

Reagovat
smazaný uživatel

jj jak inak

Reagovat
miky10

Ale jako fakt no, chápu, že Blues cejtěj křivdu, taky bych jí asi trochu cejtil, kdyby to bylo obráceně, ale podle mě rozhodnuto správně.

Reagovat
Fabregas@ole

Souhlas Diving Fabbriho nemusel ale pískat, tam jsme měli mít přesilovku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Začalo to tím zvláštním vyloučením Fabbriho po tom, co ho Ladd kročekoval, tam to byla jasná chybá rozhodčích. Gól byl sice dle pravidel posouzený správně, nicméně během sezóny jsem pár takových coach's challenge viděl, které se pískly obráceně, byť situace byla stejná. Celkem pachuť z takové prohry, ale věřím, že nás to aspoň namotivuje.

Reagovat
miky10

Jojo, to vyloučení Fabbriho byla chyba, to souhlasim.

Reagovat
ďuriLFC

Taras from hero to zero, neuveritleny hokej toto, prvý zápas a dnešna prvá a tretia tretina do učenbice, ale to čo sa dialo dnes v druhej je absolutna šialenosť, všetkym deťom ukazovat čo je to hokej, táto seria bude raz legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Josinko♥ neskutocny obranca sa z neho stal, Webera strka do vrecka s prehladom

Reagovat
tomasinho

Reagovat
formic81

doufam ze to dneska Rangers srovnaji, naopak by mi udelalo radost kdyb sli Sharks do mensiho trhaku

Reagovat
hefy

Já si teda spíš myslim, že je Pens zase sešvíkají. Navíc by už měl hrát Malkin i Rust.

Reagovat
Fabregas@ole

... ta kombinace Hemský-Roussel na jeden dotek Neskutečná placírka

Reagovat
slovaňáák

Sharks Co na to říct, prozatím je to výborný, jsem jenom zvědav, kdy se to posere. První dvě třetiny dobrý, všechno víceméně pod kontrolou, po druhém vstřeleném gólu trošku údržba. Škoda pak jen toho inkasovaného gólu v oslabení, naštěstí se podařilo zvládnout závěr mnohem lépe než v game 1, kdy nás Kings při EN zavřeli v pásmu skoro na dvě minuty, puk lítal kolem brány a já trnul, kdy se to tam blbě odrazí a skončí v síti.

Jones to zatím zvládá skvěle, samozřejmě i za přispění ostatních, kteří dneska zblokovali velkou spoustu střel. Zkušení hráči příkladně táhnou tým a rozhoduji zápasy (Jumbo, Pavs, Burns), zmiňovat, jak důležitý je pro celý tým návrat Vlašáka do sestavy, snad ani není potřeba.

Uf, rozjeté je to pěkně, ale v tuhle chvíli to neznamená nic. Doma se letos moc nedaří, chtělo by to prolomit a získat alespoň jedem game...

Reagovat
Fabregas@ole

Přejeme

Reagovat
smazaný uživatel

SHAAAAARKS

Neni to ale tak dávno, co proti Kings v prvním kole projebali náskok 3:0, ne?

Reagovat
slovaňáák

Pšššt.

Reagovat
Hokaido

Dnes Mrázek v bráně. Bůh ho ochraňuj.

Reagovat
Wat

Snad nebude mít svůj den, kdy pochytá i nemožný.

Reagovat
Error

Další důležitý milník pro českého hokejistu. V krátké době po Zachovi a Mašínovi si debut v AHL připíše i Vítek Vaněček.

Reagovat
Error

A hned první hvězda utkání.

Reagovat
miky10

SEAAAABS

Reagovat
formic81

ta Tampa se mi fakt libi jak hraje.. jinak Stralman a Stamkos jsou out na cely play-off?

Reagovat
Hokaido

Psal to imp nahoře, u Stralmana je prý šance, že ještě naskočí do 1. kola.

A Stamos je out od 4. dubna a říkalo se, že je to na 1-3 měsíce, takže ta šance není moc velká.

Reagovat
smazaný uživatel

U Stralmana menší aktualizace.. na 1. kolo určitě nebude, na 2. možná.

Reagovat
Wat

Tak to byla rychle využitá přesilovka. Akorát mi teda přišlo, že to někdo z Chicaga tečoval, protože tohle by měl normálně Crawford chytat, ne?

Reagovat
miky10

Lehce bylo, ale eště daleko od branky, pak už podle mě ne. Chytat to moh no.

Reagovat
miky10

Nádherná střela. Panarin ♥

Reagovat
Kluivert9

To je zas zápas

Reagovat
miky10

To je hokej dopíči, ach. Crow!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No dnes to zrovna nema tu uroven ako minule zapasy.

Reagovat
Fabregas@ole

Skvělej zápas s ještě lepším závěrem Rozhodla nešetrnost Kanea

Reagovat
honziss

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

ISLES

Reagovat
Pettirosso

je neskutečný, jaký vedení dokáže v téhle sérii FLA proyebat. Dost se ukazuje nezkušenost toho týmu. Snad to ještě zdramatizují

Reagovat
tomasinho

Díky Gary, fakt díky. Je vidět, že někdo má docela jasnou představu o tom, kdo by měl být ve finále. Tak fajn, tak si tam dosaď koho chceš. Já už se divit fakt nebudu, po dnešku fakt ne.

Reagovat
hefy

Co se tam stalo?

Reagovat
tomasinho

5 jasných vyloučení Preds neodpískáno, naopak nesmyslné vyloučení Ducks, jedno úplně wtf, když se pošťuchovali dvojkčy před brankou a dvojku dostal jedině Garbutt, který tam přijel až s křížkem po funuse. Každé hovno písknuté proti nám, nám nepískli úplně jasné věci. Jasně, není to hlavní důvod, 2. třetina byla od nsá slabá a zrovna ta PP, z které padl gól, tak být měla, ale stejně tě sere, když pokaždé, když máš tlak, tě srazí tím, že tě pošlou do oslabení. A o tom, že poměr přesilovek byl 1:5 se ani nebavím, to bylo fakt totálně k smíchu už. Třeba bychom je nevyužili, ale tak kurva víc okatě to asi ani nešlo už. Jasná vysoká, úmyslné posunutí branky, Neal pak sekne po odpískání Gibsona do masky a nic. Tak kde to jsme jako? Fakt úplné znechucení z toho zápasu.

Reagovat
hefy

Škoda, že ty sestřiny na NHL youtubu jsou jen s akcema potažmo golama, docela bych se na tyhle sporný momenty taky podíval.

Reagovat
tomasinho

Jako fakt to byla prasárna už, pochopím, když 2-3 verdikty nevidí nebo pustí, ale 5 jenom za 2. a 3. třetinu? Zvlášť, když se jedná o očividný high sticking třeba, který viděl člověk i ěkde úplně nahoře v rohu haly.

Reagovat
nani92

St.Louis a Anaheim nikdy nesklame

Reagovat
miky10

Reagovat
Hokaido

Na postup Anaheimu @3,48, to už stojí za zkoušku.

Reagovat
Fabregas@ole

tomasinho píše, že jsou proti nim rozhodčí a dokonce i Gary! To budou vyhozený peníze.

Reagovat
tomasinho

tomasinho si rád trošku přidá, zvlášť v emocích, první zápas byli refs v pohodě, dneska děs, ale kdybychom hráli lépe, nemusíme si stěžovat, nemůžeme to házet na ně. Jsem znechucený z toho, co předvedli, pořád, ale co už. Musíme se kousnout a začít makat. Game 3 je must-win, jinak je konec. Věřím, že jakmile vyhrajeme game 3, tak to zvrátíme.

Reagovat
tomasinho

Zkusils to?

Reagovat
Hokaido

Naštestí ne.

Reagovat
Ajven

#Domination

kazdopadne dufam, ze bude Orpik v pohode - to by mohol byt dost velky problem

Reagovat
Ajven

a teraz Orlov ffs

Reagovat
Logan

Orpik už asi v pohodě nebude, vypadal že ani neví kde je

Reagovat
smazaný uživatel

On nehral i tak velmi dobre, vsak ho Trotz posunul do tretieho paru s Orlovom, takze herne to pre nas nie je zase nejaka brutalna strata, ale snad bude v poriadku.

Reagovat
tomasinho

Pokud místo něho nastoupí Weber, mohl by to býtr průser. Ale co, když se dá vyhrát SC se 4 obránci, tak to jde i s 5

Reagovat
Ajven

Prave toho sa desim, je tam Weber a Chorney. Chorney sa javil dost dorbe pocas regular season ale PO je PO... U Webera vobec neviem, co si mysliet..

Reagovat
Ajven

neviem no mne sa prave zdalo, ze hral s Carlsonom a az po tom jeho zraneni s nim hral Orlov/Schmidt nastriedacku

Reagovat
tomasinho

No minimálně Game 1 hrál Orpik s Orlovem a Schmidt s Carlsonem, tuším, že i v game 2. Takhle hrajou normálně od Orpikova návratu ne?

Reagovat
Ajven

podla TOI:

Meno I Game 1 I Game 2 I Game 3

Schmidt 07:02 I 13:31 I 11:58

Orlov 11:18 I 11:10 I 12:34

Orpik 21:56 I 21:33 I 10:47 (zranenie)

Carlson 23:50 I 23:11 I 24:14

Niskanen + Alzner hraju spolu cca rovnaky cas (Nisky ma len PP2 navyse)

neviem ale co z toho bolo pri ES, PP a PK. Kazdopadne bol vytazovny dost

Reagovat
smazaný uživatel

Klud, on aj Weber ked dostane nejakych desat minut, to nebude zas nejaka tragedia, aby rozhodovala o nasom uspechu, alebo neuspechu...vsak Timonen bol tiez hrozny a zvladlo to Chicago krasne

Reagovat
smazaný uživatel

navyse celu sezonu sa Orlov a hlavne Schmidt ukazuju ako regulerny top4 obrancovia, takze sa im zvysi cas na lade, bude to v klude

Reagovat
slovaňáák

Dillon. Idiot prostě, fakt ho nemám rád.

Reagovat
tomasinho

Velká škoda, byli jste lepší, chvilku předtím Quick haluzácky chytil střelu Donskoie. Fakt škoda, 3:0 by už bylo nádherné a věřím, že podruhé byste to nepustili.

Reagovat
miky10

Minna

Reagovat
formic81
Reagovat
tomasinho

BB Zase rozjíždí ty svoje škatulata. On i kdyby měl na soupisce 5 gólmanů, tak je v PO musí všechny protočit.

Reagovat
miky10

Woow, dneska Runbld místo Rozsívala.

Reagovat
miky10

Tak ne. Aspoň Gustafsson.

Reagovat
miky10

Ok, teď nám nepatrněěěěěěěě pomohli rozhodčí.

Reagovat
Fabregas@ole

Pokud to není ironie, tak hádám, že máš na mysli tu šarvátku s Crawfordem...

Reagovat
miky10

Jojo, to byla dost fraška.

Reagovat
Error

CZE U18

Reagovat
miky10

Reagovat
Fabregas@ole

Shaw

Reagovat
formic81

tak dynastie nam tentokrat udela papa trochu drive

Reagovat
nani92

Drouin mal zhniť na farme

Reagovat
smazaný uživatel

Je šílenej, od toho call-up dělá regulérně všechno pro to, aby zůstal v Tampě. Jsem zvědavý jak tohle celý dopadne, ale minimálně mně si teda začíná zas získávat zpátky.

Reagovat
Hokaido

Pro hráče i pro klub je tohle jen a jen win-win situace.

Vypadá, že se nad sebou zamyslel a začal makat na 100%, jsem za to strašně rád.

Reagovat
Wat

Regulérně do toho šlape naplno, škoda, že k tomu muselo bejt potřeba zranění kapitána...

Reagovat
Pettirosso

Minimalne si uvedomil, ze kdyz bude trucovat a nebude hrat, tak ho zadnej GM nevezme a posere si zbytek kariery, tak maka naplno. At uz zustane, nebo bude trvat na trejdu, takto na tom tak ci tak vydelate.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyt ty rozhodnuti v druhom zapase, tak Blues ich snad sweepnu neskutocne

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Koncit v aprili uz sezonu, nezvyk co? neboj, prezijes

Reagovat
miky10

My sme už vypadli?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už poďte Blueeeeeeees Takovýhlemu týmu už se to posrat snad nepodaří, ne.

Reagovat
slovaňáák

http://tinyurl.com/hvkvz44 Zas jednou se to povedlo...

Reagovat
tomasinho

Pěkný

Reagovat
hefy

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
Wat

Reagovat
Hokaido

http://bit.ly/1U7z5zE

Já si dal dneska jen tak, abych měl na kafe.

Reagovat
fantomas

Jó, náš Burnsy, to je prostě borec

https://pbs.twimg.com/media/CgiFDLoUoAEqUki.jpg:large

Reagovat
Wat

Sharks ten závěr zvládli perfektně, než se LA dostali pořádně do třetiny, tak uběhly snad 2 minuty. A potom to stejně ubránili převážně vlastním tělem, zasloužená výhra. I když to vypadalo na začátku třetiny, že do toho Kings ještě šlápnou, tak potom už jakoby jim došlo, navíc pro ně bohužel, že rozhodčí neviděli ten faul Jonese hokejkou.

Reagovat
formic81

Shaarks to uz musi jit

Reagovat
Wat

Boha, jestli se na marodku přidal teďka i Johnson, tak je to uplně v prdeli... Vladdy neni špatnej, ale ta lajna šla najednou s aktivitou dolů. O přesilovkách ani nemluvim, dosud velká zoufalost.

Reagovat
Wat

Uf, tak je (snad na furt) zpět.

Reagovat
Wat

Je to tam! Neskutečně uplácaná výhra, naštěstí to Mrázek už nevydržel.

Hedman jako lídr obrany dneska nic moc, hodně ztrát, Stralmana už se nemůžu dočkat. Snad bude co nejdřív k dispozici. I přes Tylerovu neúčast v prostřední třetině se to zvládlo, potom už zase hrál skvěle a dostával se do šancí. Trochu mě mrzí, že Drouin byl šoupnutej až do třetí lajny, protože by se mi víc zamlouval ve druhý, je vážně velkym přínosem.

A samozřejmě famózní Bish v bráně, opět bezkonkurenční výkon, několik vychytanejch úniků, dorážek, čistý konto, prostě luxus. Jednoznačně jeho zápas, V dalším kole už mu doufám pomůžou obránci víc, protože takhle boží nejde bejt furt.

Jsem rád, že se to zvládlo na domácí půdě a nemuselo se ještě cestovat, aspoň se pošetří síly do dalších bojů. Hlavně vyléčit všchny šrámy, ať je kádr na další kolo komplet zdravej.

GoBolts!

Reagovat
smazaný uživatel

Bishop je MVP celýho týmu. A to nejen v PO, ale celou sezonu. Ten tým by bez něj byl v mnohem horší pozici než je teď. Fakt naprostý bůh.

Celkově kdybych to měl zhodnotit, tak výkon týmu se mi v tý sérii moc nelíbil. První dva zápasy byly dobrý, zbytek už moc ne. Furt je tu ten problém se skórováním o kterým jsem psal. Furt v podstatě dávají góly ty samý lidi a skórování v 5v5 je úplně alarmující. 3. zápas - nula, 4. zápas - všechny góly z PP, 5. zápas - jeden ušmudlaný, darovaný gól. V dalším kole se to musí zlepšit. Celkově mi přijde, že Deitroit nebyl žádný měřítko a dost nám to daroval svou vlastní nemohoucností. Florida/Isles už takový nebudou, ale šanci přejít dále máme, i když už to nebude taková relativní pohodička jako teď.

Každopádně je dobrý, že máme takhle brzo hotovo, snad se ta druhá série natáhne až do 7. zápasu, ať máme toho odpočinku co nejvíc, aby se případně dali marodi dohromady.

Reagovat
Wat

Jojo, ale na PO si zřejmě schoval ještě o píď lepší výkony, než který nám ukazoval v ZČ, fakt třída.

V tom třetím zápase najednou naskočil pořádnej gólman, první lajna byla dobře hlídaná a rázem to bylo špatný, najednou nebyl nikdo, kdo by něco vymyslel. Proto jsem by lstrašně rád za ten zápas číslo čtyři, kdy zejména Drouin vystrčil růžky i bodově a nejen herně. Ty přesilovky jsou strašný, na to se fakt nedá koukat, děsná nemohoucnost se vůbec dostat do třetiny... O vyrovnaným počtu sil na ledě ani nemluvim, bída s nouzí.

Já ani nevim, koho bych si víc přál do toho dalšího kola, oba soupeři jsou hodně nepříjemný, o dost víc než Detroit (ten podle mě udělal s Mrázkem chybu, ale chápu je, když je do PO dá se říct dostal Howard). Ale asi víc se bojím Isles, především těch jejich první a druhý lajny, který při hře 5 na 5 jsou hodně nebezpečný.

Co je vlastně s J.T.? Stralmana už vyhlížim každým zápasem, 2. kolo už musí Hedmana řídit v první lajně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já chci Floridu. I když jsou, aspoň v mých očích, těžší matchup než Isles, tak je chci čistě jen z hlediska atraktivity.

U Browna se zmínilo jen že je out na první kolo a od tý doby snad nic. Ale předpokládám, že se dá dohromady, když teď máme celkem dost volna. Stralman snad taky.

Reagovat
Hokaido

A to si pamatuju, že jsem z toho nebyl moc nadsenej, když jsme ho vytradovali za Coryho, myho oblíbence. Ale ten si to taky pěkně daval letos. V Bernu, no...

Reagovat
tomasinho

We're back!

Reagovat
miky10

HOOOOOOOOOOOOOOSS

Reagovat
miky10

PANARIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!!!! Kurva to je huge gól.

Reagovat
miky10

KANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
nani92

škoda, nebol to zlý zápas, tutovky Sheahana a Helma

Reagovat
formic81

docela je mi lito Rangers dalsi zklamani

Reagovat
Ajven

lol no ak toto neotocime, tak to bude pekna haluz 30-8 na strely a ktomu hrala prakticky Philla celu 1. tretinu PP. A Neuvy by nemusel srat, ved sme ho roky platitli za hovno

Reagovat
Ajven

rofl... Halak'd again

Reagovat
slovaňáák

Proč neudělat z jednoznačné záležitosti drama, že? Prostě hokej pro fanoušky.

Reagovat
formic81

Shaarks jinak Neuvirth zavřel klec..

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvirth jeste dvakrat

Reagovat
miky10

LADDYYYYYYYYYY

Reagovat
miky10

Hm no hezký.

Reagovat
miky10

Typičoooo, no tak to byla naše nejlepší třetina v sezoně, neskutečná dominance.

Reagovat
miky10

Reagovat
formic81

to neni mozny tohle..

Reagovat
Sali5

Eric Staal finished with six points in 25 games for the Rangers.

Stálo to za to no..

Reagovat
Kluivert9

A krásných -7 v playoff

Reagovat
formic81

hezky hostovani za 2 picky a prospect.. to se nam v New Jersey presne libi takovyhle trejdy

Reagovat
Kluivert9

S Yandlem a Staalem vsadili všechno na 1 kartu, která nevyšla. Nemají prospecty, nemají picky... nic dobrýho je v nejbližších sezónách asi nečeká

Reagovat
tomasinho

Eric Staal is one of the only two Rangers to play in all 5 games without scoring a point. On ice for 10 goals against, 0 for this series.

Reagovat
Pettirosso

tak když ho cpou do třetí lajny kamsi na křídlo. Dost nepovedenej trejd ze strany NYR, od začátku..

Reagovat
miky10

Jinak Slovačiska, Panik včera úžasnej, MotM.

Reagovat
tomasinho

Už jsou ty vaše obraty otravný ale, snad to tentokrát nedopadne, i když vůbec Bleus nevěřím po tom, co promrdali vedení 3:1 v sérii i v zápase.

Reagovat
miky10

Njn, probudili holt spícího obra, furt sme šampioni. Jako já nevím no, až moc to teď vypadá v náš prospěch, včera sme je přejeli, ale zejtra čekam zas vyrovnanej zápas, klidně prodloužení, furt sou Blues skvělej tým a ti naši tři obránci vypadali včera chvílema unaveně, u mantinelů dostávaj strašný rány, naštěstí TvR hrál velkej zápas a Runblad taky dostal aspoň těch 10 minut. Je to tak 55 ku 45 pro nás teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kto iny by mal otacat take serie, ak nie Chicago no..

Reagovat
miky10

Je fajn, jak váš to sere.

Reagovat
smazaný uživatel

Co? Uz places aj tam, kde nie je dôvod?

Reagovat
nani92

Pánik, Handzuš - Hossa by bola krásna formácia

Reagovat
miky10

Panik > Hossa

Reagovat
nani92

o pár rokov určite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Neuvirth pěkný no, ale zbytečný fauly Flyers, takle to nemůžou vydržet.

Reagovat
Logan

Pravda no, musíme se vyvarvat těch vyloučení, nebo nás to bude stát zápas/serii ... každopádně úvod nebyl špatnej, je třeba navázat tam ..

Reagovat
formic81

Philla ale sympatickej vykon, kazdopadne serie Caps - Pens bude sila

Reagovat
Kluivert9

Škoda, že už do prvních zápasů nenastoupili Flyers s gólmanem, mohli klidně postoupit.

Reagovat
Logan

omg zas ... jak ti na facebooku a idnes

Reagovat
Kluivert9

Až na to, že u mě nehraje národnost žádný vliv

Reagovat
Logan

no, je uplně jedno jestli si to myslíš kvůli národnosti nebo já nevím čemu ... Mason je skvělej a je skvělej od doby co k nám přišel ...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, uplne klidne

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
nani92

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Ajven

Ovie vs Crosby.. oh well to bude nuda

Reagovat
smazaný uživatel

THE CAPTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAIN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ajven

Palino ako vidis tu seriu s Pens? Ja sa trochu bojim nasej produktivty 5vs5. Nemyslim si ze budeme mat tolko PP ako proti Flyers. Kluc bude podla mna to aby sa bodovo prebudila Kuzyho lajna a aby Holtby prehral ich golmana.. Inak bude uz chytat Flower?

Reagovat
smazaný uživatel

Su nenormalne rychli tim, mohli by sme s tym mat trochu problemy, ale za to su ako tim dost vyrazne nizsi a lahsi ako my..takze to bude rychlost vs sila, my ich musime valcovať a biť...o produktivitu sa nebojim nejak, snad cele muzstvo zapne este na vyssi level, ale bude to tazke, ma to potencial byt najlepsou seriou celeho play off, uz sa neviem dockať...a Holtby je snad jasne, vsak on je beast, ziadny strach o neho, ale Murray je tiez dokonaly, tam sa nedostane ani zdravy Fleury, pokial Murray bude chytat na tejto urovni dalej

Reagovat
smazaný uživatel

Flower už trénuje nějakej čas, ale u concussion se nikdy neví přesně. Tvrděj ale, že se furt hodně zlepšuje. Při současný formě Murrayho a Flowera historii v PO si ale nejsem jistej, jestli tam půjde hned, jak bude ready. Kor pod Sullivanem, kterej měl Murrayho pod sebou už v AHL. Spíš si myslim, že nám třeba nevyjde jeden zápas a až pak tam Flower půjde. Teď to totiž pro Murrayho bude teprv nějakej test, proti Rags vypadal jistě i Zatkoff.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak má furt symptoms a už se ani nepíše, že se to vyvíjí dobře... Ale třeba to sou jen mindgames. Murray ale začne na 100%.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, takže Isles. Sice jsem původně chtěl Floridu, ale potom co jsem si dneska na hokejforu přečetl, že vrabejka to tam po jejich vypadnutí aspoň do draftu balí, tak jsem za jejich vypadnutí rád.

Reagovat
honziss

Jojo, "nejbolestivější vypadnutí", "co na tom, že máme budoucnost koho to zajímá. Florida je současnost."

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teda nejvíc pobavilo, že "bude fanouškem Floridy minimálně dalších deset let. Jinak si zruší všechny účty na internetu."

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Ale těšim se na tu sérii, bude to zajímavá zkouška.

Reagovat
Error

Vydrželo mu to dlouho teda.

Reagovat
Wat

Krásná práce, St. Louis, jsem zvědavej, kolik po tomhle všem budou mít sil do dalších bojů.

Reagovat
honziss

Vyřadili jsme nejúspěšnější tým posledních let, co si jako myslíš, že teď nebudem mít síly na nikoho dalšího?

Reagovat
miky10

Tak určitě sme vám vzali víc sil než Minna Dallasu.

Reagovat
Wat

Určitě budete v euforii, ale byla to dloouhá a náročná série, to se později musí někde projevit.

Reagovat
honziss

Vyřadili jsme nejúspěšnější tým posledních let, co si jako myslíš, že teď nebudem mít síly na nikoho dalšího?

Reagovat
honziss

I potřetí to můžu napsat.

Reagovat
Fabregas@ole

Uf, vyšlo to

Reagovat
honziss

Reagovat
miky10

Top top top série, gratulace. Podle mě naprosto vyrovnaný no, mohli postoupit oba, škoda. Budu snad teď i přát.

Reagovat
miky10

A za rok teda zas potvrdíme Dynasty no.

Reagovat
slovaňáák

Blues. Parádní série, se Stars by to mohlo být podobně vyrovnané.

Reagovat
fantomas

Defending champion Blackhawks are out. Kings are out. Bruins didn't make it. Most recent Stanley Cup winner still alive? Penguins (2009)

No Canadian teams in playoffs. No Original Six team remaining after Round 1.

To sou fakt bomby

Reagovat
nani92

čo čakať v roku, ked Leicester vyhrá PL

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Kraaaaaaaaaaasa

Reagovat
smazaný uživatel

WUHUUUUUUUUUUU, D Y N A S T Y <3

Konečně zajímavý PO a konečně bude zajímavej vítěz, ať už to bude kdokoli z těch zbylejch.

Reagovat
smazaný uživatel

Steven Stamkos is on the ice for #TBLightning practice and in a red no-contact jersey.

WTF

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Stralman a Brown potvrzený, že aspoň na ty první zápasy nebudou. Ten Stamkos vůbec nevím co má znamenat, jako furt je no-contact, ale to že je na ledě je dobrý znamení.

Reagovat
Wat

Kua, ten Stralman mě štve, ale zřejmě se nic nechce uspěchat, aby už pak vydržel až do konce...

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně program nám hraje vstříc, protože mezi 1. až 4. zápasem tam naplánovali vždycky dva celý dny volna (oproti klasickýmu jednomu dnu). Takže Stralman má relativně hromadu času, může se dávat ještě týden dohromady a furt stihne 3. zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

*dávat dohromady

Reagovat
Wat

Jojo, právě jsem koukal na ten rozpis a je to supr, ty dva zápasy bysme bez něj mohli přežít a získat minimálně jeden bod. Pak už to bude jenom těžší...

Reagovat
smazaný uživatel

Stamkos said he's still on blood thinners. Will have to come off those before he can play. #TBLightning

Jn, fyzicky už asi může být v pořádku, ale dokud bere ty léky, tak stejně nemůže nic.

Reagovat
Hokaido

Stejně je to super, snad se potvrdí můj optimismus a bude připravenej co nejdřív.

Reagovat
smazaný uživatel

The media reported Radulov didn’t show up at the scheduled medical tests yesterday prior the World Championship.

He hasn’t let know to anybody from the team staff and simply disappeared. He has appeared in New York City where he is solving his future – probably talking to some NHL teams‘ representatives. The Russian paper didn’t disclosure name of the teams.

http://www.sovsport.ru/gazeta/article-item/900145

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom smiesne...chce hrat v nhl, na nejake trapne MS sa moze vysrat

Reagovat
miky10

"He hasn’t let know to anybody from the team staff and simply disappeared."

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to nevadí, hlavne nech je v nhl, na cele ms možme srat

Reagovat
miky10

Nj, to je milý, že tobě to nevadí, ale já sem si jistej, že týmům NHL jo.

Reagovat
smazaný uživatel

A ja som si isty, ze to nevadi ani im. Tak sa nesnaz o tieto pls...

Reagovat
miky10

Je jim jedno, že je ten hráč totální čůrák?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Přemýšlejte už nad tipy na 2. kolo, po zítřejším zápase Anaheimu s Nashvillem je sem hoďte, já pak vyhodnotím 1. kolo.

Reagovat
miky10

Ok.

Reagovat
tomasinho

No vidíte, Tampa-Isles začínají dřív než askončí 1. kolo, tak už tipujte aspoň to, co jde.

Reagovat
tomasinho

Kdyžtak ten poslední tip pak poprosím jako reakci na původní koment se třemi dalšímu tipy, ať se v tom neztratím, díky

Reagovat
miky10

Washington - Pittsburgh 4:3

Tampa Bay - NY Islanders 2:4

Dallas - St. Louis 2:4

San Jose - Nashville 4:3

Reagovat
smazaný uživatel

Washington - Pittsburgh 4:3

Tampa Bay - NY Islanders 4:2

Dallas - St. Louis 2:4

Reagovat
smazaný uživatel

San Jose - Nashville 4:2

Reagovat
honziss

Capitals - Penguins 4:3

Lightning - Islanders 2:4

Stars - Blues 2:4

Sharks - Predators 4:2

Reagovat
Wat

Washington - Pittsburgh 4:2

Tampa Bay - NY Islanders 4:3

Dallas - St. Louis 2:4

Reagovat
Wat

San Jose - Nashville 4:2

Reagovat
Fabregas@ole

Washington - Pittsburgh 4:3

Tampa Bay - NY Islanders 3:4

Dallas - St. Louis 4:3

Reagovat
Fabregas@ole

Sharks-Predators 4:3

Reagovat
nani92

Capitals - Penguins 4:2

Lightning - Islanders 4:2

Stars - Blues 4:2

Sharks - Predators/Anaheim 4:2

Reagovat
tomasinho

Washington-Pittsburgh 4:3

Tampa - Islanders 4:3

Stars - Blues 4:2

Reagovat
tomasinho

Sharks - Preds 4:2

Reagovat
hefy

Capitals - Penguins 3:4

Lightning - Islanders 4:1

Stars - Blues 3:4

Reagovat
hefy

SJS - Nashville 4:2

Reagovat
Kluivert9

Capitals - Penguins 2:4

Lightning - Islanders 4:2

Stars - Blues 2:4

Reagovat
Kluivert9

San Jose - Nashville 4:2

Reagovat
Ajven

Capitals - Penguins 3:4

Lightning - Islanders 3:4

Stars - Blues 2:4

Reagovat
Ajven

Sharks - Preds 4:3

Reagovat
smazaný uživatel

Co to skušaš ako?

Reagovat
Ajven

nebudem to jinxovat predsa

Reagovat
Ajven

rofl ten Ciger je dobry kokot

Reagovat
Error

Capitals - Penguins 4:3

Lightning - Islanders 4:2

Stars - Blues 4:3

Reagovat
Error

Sharks - Preds 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Washington - Pittsburgh 2:4

Tampa Bay - NY Islanders 4:2

Dallas - St. Louis 4:3

San Jose - Anaheim 2:4

Reagovat
smazaný uživatel

San Jose - Nashville 4:3

Reagovat
formic81

Tomáš FLEICHMANN řekl, že nemá smlouvu a navíc se po sezoně necítí na to hrát v elitních dvou pětkách a do třetí a čtvrté není typově vhodný

omluvenka Fleischmana pro MS to je silnej tabak tohleto..

Reagovat
hefy

Reagovat
slovaňáák

Capitals - Penguins 4:3

Lightning - Islanders 4:2

Stars - Blues 2:4

Reagovat
slovaňáák

Sharks - Predators 4:3

Reagovat
Miguel19

Washington - Pittsburgh 3:4

Tampa Bay - NY Islanders 4:2

Dallas - St. Louis 2:4

San Jose - Anaheim 2:4

Reagovat
Miguel19

Sharks - Preds 3:4

Reagovat
Sali5

Capitals - Penguins 4:3

Lightning - Islanders 4:2

Stars - Blues 2:4

Reagovat
Sali5

Sharks - Predators 4:2

Reagovat
smazaný uživatel

Holtby, Bishop, Quick nominovaný na Vezinu.

Quick WTF.. Jinak Holtby asi jasný, i když bych to dal Bishovi ofc.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
miky10

Reagovat
formic81

tak Isles jedou slusnej diktat zatim

Reagovat
tomasinho

I když si člověk řekne, že už musím být zvyklý, na tohle si prostě nezvyknu nikdy a bolí to pořád stejně BB to už nemůže přežít, musí jít. 1:7 (všecko doma), u nás 0:4, to prostě není náhoda, nastal čas se rozloučit. Těžko můžeme chtít vyhrát, když nejlepší střelec nedá gól, má -7 a netrefí ani prázdnou bránu. Dneska to ani nebylo takšpatné jak předchozí 7. zápasy (taky Preds nejsou Kings ani Hawks), ale zas to nestačilo, to je prostě kletba už.

PS: Tipujte tedy na sérii San Jose-Nashville...vždycky v reakci na příspěvek se svými tipy na další tři série, díky. Během dne, až se trochu zmátořím, vyhodnotím 1. kolo.

Reagovat
tomasinho

Takže spočítáno 1. kolo.

8 bodů

Sali 5 (4 přesné výsledky jako jediný)

Slovaňáák

Hefy

7 bodů

Wat

Ajven

6 bodů

tomasinho, imp, Fabregas

5 bodů

Error

4 body

Hokaido

3 body

Kluivert

Miguel

Nani

2 body

Miky

Cukroušek

Reagovat
Sali5

4 série úplně správně a zbylé 4 úplně naopak, to je docela paradox

Reagovat
tomasinho

Jojo

Reagovat
honziss

Já teda musím říct, že je to poprvé v historii, kdy v každé sérii prvního kola postoupil tým, kterému jsem to přál.

Reagovat
Wat

Škoda toho gólu na 3:1 v závěru třetiny, stejně jako to ostřelování Greisse ve třetí třetině, kdy se mohlo v klidu vyrovnat. Ale je to pořád první zápas, Bish sice dostal blbej první gól, ale obrana mu teda moc nepomohla, děsnej zmatek tam je. Bojím se, že to ani Stralman moc nevytrhne.

A taky čekám, jestli Cooper neposune Namestnikova do druhej lajny, podle mě by tam sedl jak prdel na hrnec. Jinak Kuch další branka, navíc kupa dalších šancí, to je přesně to, co potřebujeme, rychlej přechod do útočný třetiny a šup na bránu, škoda, že ostatní to nedělají taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta první třetina rozhodla celý zápas no, viděl jsem jenom ji, dneska dokoukám zbytek, ale všichni si tam vybrali horší chvilku. Katastrofální obrana, Bishopovi sofťáky a hlavně ten gól 2,1 vteřiny před koncem. Na druhý straně se tam 2x šlo do brejku, Palát/Killorn šli na Greisse samotný, kdyby to proměnili, tak to taky mohlo vypadat jinak. V sobotu se musí bezpodmínečně vyhrát, jet do New Yorku za stavu 0:2 by byl průser jak mraky a se šancema na postup bych to vůbec neviděl dobře.

Vlad minimálně ze začátku s Drouinem a Palátem hrál, z tý jejich spolupráce padnul gól a celkově ty úvodní minuty dost dominovali. Řekl bych, že Cooper je pak roztrhl kvůli tomu, jak se vyvíjel zápas, škoda no.. ale rozhodně bych je chtěl taky vidět znova pospolu.

Reagovat
Ajven

Mam nervy uz teraz Pome Caps!

Reagovat
smazaný uživatel

DO PICE

Reagovat
Ajven

?

Reagovat
smazaný uživatel

tak nervy i ja som mal

Reagovat
Ajven

nemam po tom OT nechty

Reagovat
Ajven

TJ OSHIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Fabregas@ole

Brouwer naposledy GWG, dnes TJ... Možná přecejen dobrá výměna? ...

Reagovat
Ajven

presne som na to myslel Nakoniec to moze byt fer trejd

Reagovat
tomasinho

Bergeron, Kesler, Kopitar na Selke trophy. Jsem za Keslera rád a i když v konkruenci těch dvou nemá šanci na úspěch, tak nominace zasloužená, od ledna byl skoro PPG player, 2. ve FO%, nejvíc vyhraných buly v oslabení atd.

Bergeron měl parádní sezonu, ale asi bych to poprvé dal Kopitarovi.

Reagovat
Miguel19

Kempný do Chicaga..

Reagovat
smazaný uživatel

ten vrah?

Reagovat
Fabregas@ole

Kramný ?

Reagovat
Kluivert9

Ten si teda vybral...

Reagovat
miky10

Jj, top organizace s problémama v obraně, idiot.

Reagovat
tomasinho

BB out Paráda, snad teď nepřijde nějaký hokejový dinosaurus jako Carlyle, bral bych někoho mladšího. Nebál bych se zkusit Bouchera.

Reagovat
Ajven

este ti za nim bude smutno

Reagovat
tomasinho

Věř mi, že nebude. Psal jsem už i tady nedávno, mám u prdele jeho divizní tituly, s nima může mávat kde chce, ale když není schopný uhrát 7x z 8 případů domácí game 7, tak jako sorry, to je moc.

Reagovat
Pettirosso

jojo s Randym bude větší sranda

Reagovat
Hokaido

Faksa skvělej zápas

Reagovat
tomasinho

Hraje skvěle. Ale celý Dallas byl super, byli lepší.

Reagovat
Hokaido

To byl, ale Elliot chytal skvěle, strašně mi dneska stylem připomínal Haška v nejlepší formě. Po Faksovi určitě druhá hvězda zápasu.

I Hemák hrál slušně, ona ta česko-francouzská třetí lajna zatím není vůbec špatná. 10 bodů a všichni +3.

Reagovat
tomasinho

Jojo. Hvězda zápasu dneska ale podle mě Spezza, ten byl neskutečný, záhadně neměl ani bod, ale co tam předváděl, parádní výkon.

Reagovat
hefy

Brankáři: Calvin Pickard (Colorado/NHL), Cam Talbot (Edmonton/NHL),

obránci: Ben Hutton, Chris Tanev (oba Vancouver/NHL), Cody Ceci (Ottawa/NHL), Matt Dumba (Minnesota/NHL), Ryan Murray (Columbus/NHL), Morgan Rielly (Toronto/NHL),

útočníci: Taylor Hall, Connor McDavid (oba Edmonton/NHL), Ryan O´Reilly, Sam Reinhart (oba Buffalo/NHL), Derick Brassard (NY Rangers/NHL), Max Domi (Arizona, NHL), Matt Duchene (Colorado/NHL), Brendan Gallagher (Montreal/NHL), Boone Jenner (Columbus/NHL), Brad Marchand (Boston/NHL), Corey Perry (Anaheim/NHL), Mark Scheifele (Winnipeg/NHL), Mark Stone (Ottawa/NHL).

All-Star z minulýho roku to neni no. Hlavně ta obrana je slabší.

Reagovat
tomasinho

Tak není, ale pořád je to s přehledem nejlepší tým turnaje

Reagovat
nani92

brankárov máme lepších

Reagovat
tomasinho

Kdo bude jednička u vás?

Reagovat
nani92
Reagovat
tomasinho

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
hefy

To je bohužel pravda.

Reagovat
Hokaido

No není, je to pořád jen klasicky tým největších individualit.

Reagovat
tomasinho

Jojo, asi stejně jako loni

Reagovat
Hokaido

Tak loni to byl fakt extrém, s tímhle se to nedá srovnávat.

Reagovat
tomasinho

No právě, loni to byl daleko větší tým individualit a v pohodě vyhrál, protože chtěli. Proto moc nechápu tyhle prupovídky, klidně to zas může být s přehledem nejlepší tým.

Reagovat
Hokaido

Loni to byl fakt vyjímečnej tým. Tenhle je spíš jako ty v předchozích 5 letech, kdy nedokázali uhrát ani medaili...

Rusové pro mě jsou největší favorit...

Reagovat
tomasinho

Letos není zas tak o moc horší než byl loni, je, ale pořád je to taková kvalita, že se s tím můžou i Rusáci schovat. A doma Rusáci rozhodně nevyhrajou, nevěřím jim vůbec, se zas poserou a vyhoří.

Reagovat
Pettirosso

Beník

Reagovat
tomasinho

Jsem si zkusil z prdele sestavit útoky, jak by mohly hrát. Bral jsem v úvahu týmové vazby a třeba u Marchanda jsem dal RORa, který je podobný jeho obvyklému centrovi Bergeronovi.

Hall - McDavid - Gallagher (2 rychlíci a malý zmrdík před bránu k tomu)

Marchand - ROR- Stone (2-way lajna jako prase, shutdown)

Duchene - Brassard - Perry

Domi - Scheifele - Jenner

Reinhart

Reagovat
Miguel19

Bych řekl, že Reinhart a ROR budou hrát spolu..

Reagovat
formic81

ten USA team je zajimavej, mohli by hrat s napisem I dont give a fuck about this shit..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podobný tým měli na papíře i loni a nakonec brali bronz.

Reagovat
Pettirosso

tak co, kde se budu moct koukat, jak Edmonton vyhraje 150 1st overall pick za posledních 10 let?

Reagovat
Hokaido

Jinak když vidím zápas Dallas-Blues a pak Tampu, ať už s Detroitem nebo Islanders, tak ten hokej na západě mi přijde ještě o level jinde.

Reagovat
Hokaido

Zase je pravda, že Dallas a St. Louise jsou dva první týmy západu...

Reagovat
smazaný uživatel

v porovnani s Tampou urcite..

Reagovat
miky10

Tak západ je dlouhodobě o parník lepší.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Hokaido

Jo, to je mi jasný. Ale ten rozdíl mi přišel fakt enormní, hlavně asi proto, že Detroit fakt letos nebyl tým hodný PO.

Reagovat
Hokaido

Triplets

Reagovat
smazaný uživatel

6 minut jim to trvalo.

Reagovat
Hokaido

Nádhera Všichni tři skvělá práce u golu.

Snad jen aby šlapaly i ostatní lajny.

Reagovat
Error

A už šlapou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ještě, že ta první třetina skončila. Isles dobrý zámek, snad 2 minuty nás nepustili z pásma. Celkově měli lepší první třetinu, vůbec nechápu jak můžeme vést.

Reagovat
Hokaido

Ten gol teda hodně lucky, to šlo tak půl druhýho metru vedle. Ale dobrá třetina, zaslouženě vyhraná. Drouin zatím asi nejlepší hráč, to je fantazie, jako to s ním zatím vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Drouin je fakt skvělej, zápas co zápas. Mě už ani nebaví opakovat to furt dokola, ale prostě je to tak no. Hedmanův gól byl vtipnej.. já už se divil, že po 100 letech dokázal střelou trefit bránu, ale evidentně jsem si o něm myslel moc.

Reagovat
Hokaido

Akorát rozhodčí vylučujou celkem divně, naštěstí plus minus na obě strany. Leddy teď měl jít...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutní dominance teď.

Reagovat
Hokaido

Fakt luxusní třetina. Islanders potřebovali hrát a výsledek jsou 3 střely na bránu, vůbec k ničemu jsme je nepustili. TyJo, Palát, Bishon, Drouin i Hedman bezchybný výkony.

Naše „přesilovka“ 4 na 4 byla dokonalá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, 3. třetina naprosto ukázkový bránění náskoku trávením většiny času v ofenzivním pásmu. Ta sekvence 4 na 4 byla fakt boží.

Reagovat
Wat

V New Yorku je rozbijeme!

Reagovat
Pettirosso

1. Toronto - Matthews

2. Wpeg - Laine

3. Columbus - Puljujarvi

Reagovat
tomasinho

Jets dobrý skok ale ze 6. místa. Shanahan byl dobře happy

Reagovat
Ajven

pockaj, ked si toronto vyberie Laineho Vraj sa o nom hovori, ze je Ovie no.2

Reagovat
formic81

je vynikajci.. doufam ze dostane misto v zakladu uz ted na MS

Reagovat
honziss

Nevybere.

Reagovat
Fabregas@ole

500 pro dnešní výhru Blues

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ajven

Pome Caps dnes velmi dolezity zapas! Dufam, ze sa nam podari vyhrat aspon 1 zapas v pittsburgu a hlavne dufam, ze sa konecne prebudime ofenzivne..

Reagovat
hefy

Murray 47 saves? Ten tam dobře kraluje.

Reagovat
Hokaido

Chytá výborně. Vůbec jsem mu nevěřil, ale skoro 95%... Klobouček, a to je mu pořád 21.

Naopak chudák Holtby, on dostává strašně smolný goly. To musí bejt fakt na palici...

Reagovat
Error

Panarin, McJesus a Ghost v nominaci na Caldera.

Reagovat
Hokaido

1. Ghost

2. McDavid

3. Panarin

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hokaido

A kdyby si chtěli nějací fans Tampy pohoňkat:

http://lightning.nhl.com/club/news.htm?id=881042

Reagovat
Wat

Důležitá výhra, 3× dotahovat skóre a nakonec to zvrátit v prodloužení, nemám co dodat. Díry v obraně pořád jsou, Hedman se dokonce přehoupl přes 30 minut na ledě, ke konci mi přišel už hodně vyšťavenej... Drouin perfektní výkon, TyJo úplně všude, vepředu i vzadu. Akorát Vlad pořád rotuje sestavou, což mě štvě, jenže Filppula se taky začíná rozehrávat, takže to nebude mít lehký se dostat do předních lajn.

Reagovat
Wat

*teda Bishop perfektní, u Drouina jsem měl myšlenku, že se naštěstí po tom vypnutí vrátil zpátky na led...

Reagovat
fantomas

O dva roky starší kluk de dělat GM do Arizony? Fuck, co já s tim životem dělám fakt.

Reagovat
formic81

Reagovat
hefy

Před koncem základní části jsem Caps viděl minimálně ve finále a teď takhle hoří. Pens si to formu nemohli naplánovat líp.

Reagovat
Hokaido

http://www.sportsnet.ca/hockey/nhl/steven-stamkos-stay-in-tampa-bay-lightning-dave-andreychuk-ufa-jonathan-drouin-trade-jon-cooper/

Daveův pohled a trocha naděje. Ale Drouin, pokud bude hrát jako teď, prostě to místo dostat musí...

Reagovat
formic81

výbornej výkon teda

Reagovat
Wat

New York vyloupen! Kuuuuuuuuuuuuuuch!

Reagovat
Error

Ale viděl jsem první dvě třetiny a Tampa hrála otřesně, takže toto považuju za takový malý zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Islanders jsme to fakt vyloženě ukradli. Oba zápasy v New Yorku. Být fandou Islanders tak fakt krutě nezvládám. Každopádně zítra hned Game 5 a snad poslední zápas v sérii.

Reagovat
Wat

To jejich nasazení oproti prvním dvěma zápasům bylo enormní, jak na nás vlítli v 3. zápase tak jsem si říkal, jestli to náhodou nebude debakl. Ale velký týmy dělají právě tyhle zápasy, kdy stejně vyhrajou.

Nejlepší možný scénář by byl to zítra dokončit a Caps zapnout motory, aby se ještě hrály aspoň dva zápasy.

Reagovat
Wat

Co se stalo, že Jaškin dostal zase šanci?

Reagovat
honziss

Hitch potřeboval udělat nějakou změnu, shaking things up. A vyšlo to perfektně.

Reagovat
Hokaido

Mám takovej blbej dotaz, už dlouho nad tím přemýšlím a nikdy jsem nic nedokázal vygooglit. Proč jsou v NHL, potažmo v těch amerických sportech, vždycky obrácený ty týmy domácí/hostě?

Reagovat
Ajven

Neviem ale všimni si, ze oni nehovoria Detroit is playing at home rink, ale Capitals are playing at Detroit. Tym pádom Capitals na Detroite.. Capitals - Detroit... Ale ci to je skutočne jediny význam netuším

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píše Ajven. Oni prostě říkají např. Isles at Tampa a podle toho se si odvíjí i to oficiální zapisování. Je to vlastně podobný jako s daty - ten jejich divný formát zapisování mm/dd/yy, se prostě taky odvíjí podle toho, že řeknou May 8th a ne 8th May.

Reagovat
Hokaido

Tak díky oběma, jsem to trochu zklamanej, protože to je fakt blbost.

Reagovat
Sali5

Baseball has been a popular sport in the US for a long time. Unlike in sports like soccer, football, basketball, etc., in which both teams can try to score continuously, baseball requires teams to alternate between offense and playing the field. The visiting team always bats first and the home team gets their chance to score afterward. Since the away team always goes first, it seems obvious to list their score first.

Ještě jsem našel tohle, myslím, že to už tady taky někdo kdysi zmiňoval.

Reagovat
Hokaido

Viki!

Reagovat
Wat

Parádní výsledek po třetině, hlavně se neuspokojit a pořád makat. Ten Cedric mě na začátku ale děsně nasral...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi. 10. vteřina a taková kokotská penalta.

Reagovat
Kluivert9

To máš dneska celkem nabitý, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Soton jsem vynechal, takže jen Real a teď Tampa. Jsem rád, že do toho nehrajou ještě Češi.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
honziss

Já rozhodně nechci snižovat kvalitu Tampy nebo Isles, ale prostě úroveň toho hokeje mi přijde fakt o level nižší, než to na co jsem zvyklý ze sérií Blues vs. Hawks, potažmo Stars.

Reagovat
Kluivert9

Tak ty to porovnáváš se 2 top sériema... když to porovnáš například se sérií SJ - NSH, tak už to takovej rozdíl není.

Reagovat
miky10

Taky SJ - NSH sou taky o level dole oproti nám, Blues, Stars.

Reagovat
Hokaido

Je to tak, no...

Vůbec ta naše cesta do finále konference je strašně jednoduchá, Detroit byl vyloženě trapnej. Isles už jsou herně lepší a my máme hodně štestí, ale stejně tam žádná velká kvailta není.

Ale stejně věřím, že s Tripplets a Benem v totálním beast modu bychom měli šanci s každým.

Reagovat
Wat

To je ZABIJÁK! Ale prostě Drouin - na něm je vidět, jak chce pořád udělat něco nečekanýho, hlava nahoře a pořád by vymejšlel, to je prostě fantastický, co předvádí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hedman je masivní tuhle sérii. První zápas měl slabší, ale od tý doby jede, herně je skvělý a podporuje to i gólama.

Reagovat
Wat

A až se k němu připojí Stralman, no nedokážu si představit, že bysme ještě někdy dostali góla.

Reagovat
Hokaido

Btw. ceny lístků na Světovej pohár:

https://oss.ticketmaster.com/aps/wcofh/EN/buy/details/16WCOH

strašný pálky.

Reagovat
Kluivert9

Tvl...

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

To je na všechny zápasy ne?

Reagovat
Wat

Paráda, další série 4-1, znovu famózní Bish. A borci po zranění nástup, už je na čase doplnit ty bojovníky.

Reagovat
tomasinho

BB u Wild

Aspoň Boucher u Sens

A k nám doufám Green

Reagovat
nani92

za Perryho či Getzlafa?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Sali5

Wow, Pens co to teďka předvedli

Reagovat
smazaný uživatel

Elimin8ted

Reagovat
smazaný uživatel

Eliminatted

Reagovat
miky10

Reagovat
formic81

chudak Ovie.. je mu jsem to letos přál. No nic tak Lets go Bolts

Reagovat
honziss

*Blues

Reagovat
miky10

Teď už vítěze tý vaší série nic nezastaví no.

Reagovat
Pettirosso

Stars

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Pettirosso

tak nic

Reagovat
tomasinho

Co už, s těma finskýma cedníkama to dál nešlo.

Reagovat
Pettirosso

hlavně že mají oba

Reagovat
smazaný uživatel

*jemu

Reagovat
miky10

Reagovat
honziss

Reagovat
Wat

Pěkně zvládnutý. Koho si přeješ víc do finále?

Reagovat
honziss

Je mi to celkem jedno. Těším se na to, ať to bude kdokoliv z těch dvou.

Reagovat
Fabregas@ole

Sharks. To by mohla být podobná ofenzivní bitva jako s Dallasem

Reagovat
tomasinho

Už klidně tipujte sérii Pittsburgh-Tampa a pak doplňte Blues - Nashville/San Jose..1. zápas na východě se hraje už z pátku na sobotu, takže ať máte čas. Zítra hodím vyhodnocení po 2. kole.

Reagovat
miky10

Pittsburgh - Tampa 4:2

St. Louis - San Jose 4:2

Reagovat
Fabregas@ole

Pens-Tampa 4:0

Blues - Sharks 4:3

Reagovat
tomasinho

Pittsburgh-Tampa 4:2

St. Louis - San Jose 4:3

Reagovat
Kluivert9

Pittsburgh-Tampa 4:2

St. Louis - San Jose 4:3

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jsou ty tipy pohromadě, tak to hodím takhle jako reakci.

Pittsburgh-Tampa 3:4

St. Louis - San Jose 4:2

Reagovat
Hokaido

Pens-Tampa 2:4

St.Louise-SJ 4:1

Reagovat
tomasinho

Výsledky druhého kola

tomasinho 2

Ajven 3

Fabre 2

Kluivert 5

Miky 3

Cukroušek 5

imp 3

Wat 3

Error 2

Sali5 3

Slovaňáák 4

Hefy 6

Nani 2

honziss 2

Reagovat
tomasinho

Body celkem po 2. kole

14 - Hefy

12 - Slovaňák

11 - Sali5

10 - Ajven, Wat

9 - imp

8 - tomasinho, Kluivert, Fabregas

7 - Error, Cukroušek

6 - Miguel

5 - Nani, Miky

4 - Hokaido (škoda, že ses nedal 2. kolo)

2 - honziss (ten zas tipoval jen 2. kolo)

Reagovat
Hokaido

Jsem na to zapomněl úplně.

Reagovat
Wat

Pittsburgh - Tampa 3:4

St. Louis - San Jose 4:2

Reagovat
hefy

Pens - Tampa 4:2

St. Louis - San Jose 3:4

Reagovat
smazaný uživatel

Pit - TB 3:4

SJS-StB 3:4

Reagovat
smazaný uživatel

StB

Reagovat
Ajven

Pens 4-2 Bolts

Blues 4-2 Sharks

Reagovat
Error

Pens - Bolts 4:3

Blues - Sharks 4:2

Reagovat
tomasinho

Tipujte, tipujte, Vzhledem k časové tísni asi vezmu i tipy zítra, i když bude po 1. zápase už.

Reagovat
nani92

Pens - Bolts 4:1

Blues - Sharks 4:2

Reagovat
Hokaido

Zatím kromě fans Tampy jen jedinej člověk, co nám věří. I kurzy jsou dost pro Pens. Já to vidím přesně 50 na 50 a navíc moc nevěřím tomu, že to Murray opět zvládne. Naopak Ben v beast modu... My to urvem v sedmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já jsem opatrně optimistický, věřím, ale Pens jsou favoriti, tady není o čem. Je to první opravdový soupeř, na kterýho narazíme. Jsou neskutečně rychlý (to můžeme dorovnat) a mají neskutečný scoring depth a s tím může mít obrana problémy. Naopak my takový depth nemáme, zavřou Kucherova s Johnsonem a máme pryč víc jak polovinu vstřelených gólů. Návraty Stralmana a Stamkose by dost pomohli šancím na postup, ale bude potřeba aby se vrátili ve formě.

Reagovat
Hokaido

Stamkos možná bude na Game 2, to by byla pecka.

Reagovat
Sali5

Pens - Bolts 4:1

Blues - Sharks 3:4

Reagovat
slovaňáák

Penguins - Lightning 4:3

Blues - Sharks 3:4

Reagovat
Hokaido

To je v picí Ben a TyJo

Reagovat
Wat

Tyler se pak vrátil ne? Každopádně Bish, to bylo hodně špatný jak si tu nohu zalehl, stačí, aby to byl nataženej ten postranní vaz a stejně už to nedá. Tohle fakt urveme srdcem a nijak jinak.

Reagovat
Hokaido

Jo pak hrál, takže je v pohodě. Ale vypadalo to blbě, fakt jsem si myslel, že je out.

Reagovat
Hokaido

Dejte nám soupeře!

Reagovat
formic81

skvela Tampa

Reagovat
Hokaido

Cooper on Bishop injury: "He had x-rays done and everything came back negative, so we're hoping for the best." #TBLightning

More from Cooper on Bishop injury: "He's definitely hurt but there's nothing structurally wrong. That was a big relief." #TBLightning

Nevypadá to tak špatně jako včera, prý by nakonec mohl chybět jen v game 2.

V úterý proti sobě ve finále konference nastoupí teda dva jednadvacetiletí golmani, Vas je dokonce ještě o dva měsíce mladší.

Stammer včera poprvé trénoval v normálním dresu a né v tom non-contact. Už se to blíží.

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadalo na vazy a jejich poškození ti rentgen stejně neodhalí. Počkáme na MRI, ale mám dost velký obavy, že Bishop letos skončil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec jen day-to-day. Výborná zpráva.

Reagovat
Wat

Dokud nebude na ledě, tak ničemu nevěřim už...

Reagovat
smazaný uživatel

No hearing scheduled with @NHLPlayerSafety for #TBLightning Ryan Callahan for his boarding hit on #Pens Kris Letang.

Tady jsme celkem neprávem utekli trestu.. Callahan měl dostat 1-2 zápasy.

Reagovat
Hokaido

Dnes by snad konečně měl být Anton a já doufám i ve Stammera!

Reagovat
smazaný uživatel

Puk při gólu Strålmana proletěl Murraymu skrz lapačku, Pens to teda už i oficiálně popřeli, ale je to jasně vidět na videu a navíc pak už od druhý třetiny chytal s jinou lapačkou i vyrážečkou.

Reagovat
Wat

Game 3 updates:

- Vasilevskiy vs. Murray

- Callahan (illness) back in

- Maatta still out

- Bishop / Stamkos not ready

Reagovat
formic81

jako kdybych byl manager Toronta tak beru Laineho.

Reagovat
honziss

vezmou Matthewse

Reagovat
tomasinho

Já ne

Reagovat
Miguel19

K Lainemu potřebuješ top centra, kterého Toronto nemá..

Reagovat
Pettirosso

ale má.. Marner bude boží

Reagovat
honziss

na křídle

Reagovat
Pettirosso

myslíš, že povalí na křídlo?

Reagovat
tomasinho

Určitě, minimálně v začátku jo. Podle mě je schopný hrát centra, ale větší kariéra ho třeba jako Kanera čeká na RW. To už bude centr spíš Nylander, který tam tedka hrával v áčku.

Reagovat
Pettirosso

otázka asi je, co bude s Kadrim. Pokud si ho nechají, jako druhýho centra, tak to mají vyřešený. Nevím proč jsem měl zafixovanýho Marnera jako centra.

Reagovat
tomasinho

Tak oni všem těm mladým hráčům píšou na draftu C a půlka z nich skončí na křídle.

Co se týče Kadriho, tak ten jeho kontrakt je hodně dobrý, takže je případně hodně dobře měnitelný, nebál bych se, že si neporadí. Případně ho časem vymění za beka, LW nebo golmana.

Reagovat
Pettirosso

no jeden z dvojce Kadri / Bozak bude muset jít asi.

Reagovat
tomasinho

Tak Bozak klidně letos už, to je s bídou druhý centr, ani to ne a bere 4 miliony. Bozaka dělal akorát Kessel.

Reagovat
honziss

Spíš bych to napsal tak, že pro úspěšnou franchise potřebuješ franchise centra a toho Toronto nemá od chvíle, kdy odešel Sundin.

Shanahan dělá ten rebuild zatím velmi dobře a zvolení čehokoliv jiného, než draftování Matthewse by prostě byla blbost. Na křídla můžou klidně postavit i Marnera s Nylanderem a celkově jejich prospect pool je na křídlech dobrý.

Reagovat
Pettirosso

letos budou jak Toronto, tak Winnipeg brát 1. volbu draftu. Neskuteční oba dva.

Víte někdo, jestli je někdo takový na příštím draftu? Poslední roky se mluvilo o McJesusovi, Eichlovi a Matthewsovi, ale dál jsem nikde nic nečetl.

Reagovat
honziss

Nolan Patrick z Brandonu.

Reagovat
Pettirosso

Bude další franchise centr?

Reagovat
honziss

Je to možné, letos měl 102 bodů a navíc Brandon vyhrál WHL. Zatím je v předběžných rankings považovanej za nejlepšího hráče pro draft 2017. Další prozatím nejvýše odhadované jména jsou Timothy Liljegren (D), Maxime Comtois(C/LW) a Kailer Yamamoto (RW).

Reagovat
Kluivert9

Já též.

Reagovat
Hokaido

San Jose hraje nádhernej hokej, nejvíc se mi líbí druhá lajna. Momentálně pro mě favorit číslo jedna.

Reagovat
Error

Takový start si nechám líbit, dnes to musí klapnout.

Reagovat
Wat

Klapne!

Reagovat
Hokaido

Dominance.

Reagovat
Wat

Teda ale ty přesilovky jsou docela rozdílný. Pens to sehrávaj moc pěkně, jenom jim naštěstí chybí ta gólová tečka, kdežto na druhý straně se sotva dostaneme do pásma. Ale díkybohu to tam spadlo. Vyvarovat se těch ZBYTEČNEJCH vyloučení a dohrát to hlavně bez nervů.

Jinak Hedman už 3 áčka, parádní akce u toho čtvrtýho gólu, radost pohledět, takhle to chce hrát furt.

Reagovat
Error

A Koekkoek větší icetime než Carle, v tomto se to taky ubírá správným směrem.

Reagovat
Wat

Uuuuuf, takhle projebat třetinu, to mohlo hodně mrzet. Nejvíc mě nasral Kuch tím vyloučenim po Malkinově gólu, naprostá klukovina, to bylo snad z nějaký frustrace nebo co. Pojďme teda znova loupit do Pittsburghu, ale s tím, že se odehrají všechny tři třetiny a nejen dvě.

Reagovat
Error

Kucherooov Aaa, to je bláznivý zápas.

Reagovat
Error

Princ Jasoň. Jiná paráda toto, už jen 5 výher.

Reagovat
Wat

Kuuuuuuuuch je prostě zvíře, 2 střely na bránu - 2 góly, přes 20 minut na ledě. Stralman už taky dostává postupně víc a víc minut, jen je potřeba to nepřepálit.

Už jen jedinej krůček k finále, navíc zápas doma! Tohle je fakt výjimečná sezóna, i přes ta všechna zranění to stejně jde urvat bojovností a tím, že první lajna hraje v neskutečný formě.

Reagovat
Hokaido

Po tom, jak Pens otočili sérii na 2:1 jsem si byl celkem jistej, že je konec a že už se bez Big Bena a Stammera nedokážeme zvednout a zabojovat o postup, takže jsem opět příjemně překvapen.

A Vas to zatím zvládá fakt obdivuhodně, klouboček...

Reagovat
Pettirosso

i bez Stamkose

Reagovat
Wat

Co myslíte, bude z toho 3. výhra venku? To je taková škoda, kdyby ten gól na začátku uznali, už bysme byli ve finále, takhle se to celý projebalo, ač byl Vasilevski perfektní.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby chytal Bishop tak si jsem jistý, že Game 7 by zase zakončil nulou.

Reagovat
Hokaido

Já tomu věřím. Tampa už mě letos překvapila několikrát, tak snad to bude pokračovat.

Btw. Crosby má dnes šanci dát 4. vítěznej gol v serii, to se snad ještě nikdy nikomu nepovedlo...

Reagovat
formic81

co ten trejd toho Gudbransona?

Reagovat
honziss

Průser pro Canucks. Benning se úplně posral, to je vše.

Reagovat
formic81

já na to čumím a vidim jméno McCann a říkám si, že to asi nebude ten talent, ale nějakej jeho jmenovec a ono hovno a ještě ty picky hezký. On už i ten trade Shinkaruka byl zajimavej

Reagovat
Pettirosso

přeplacený, ale průser určitě ne

Reagovat
honziss

Ok.

Reagovat
Hokaido

Stamks

Reagovat
Wat

Ta Kesselova lajna je prostě nejnebezpečnější ze všech, vždycky trnu hrůzou, co zase předvedou... Stammer se zatím nedostal moc do hry, tak by se to postupem času mohlo změnit.

Reagovat
Wat

Vasy. Nejmíň vhodná situaci na chybu.

Reagovat
Wat

A nakonec je z toho vítěznej gól. Achjo, ale za ten průběh si to Pens zasloužili. Kdyby nebylo Vasyho, skončilo by to tak o tři-čtyři fíky.

Reagovat
hefy

Pens.

Reagovat
formic81

tak ted Sharks musí no

Reagovat
Hokaido

Jo a btw. nevěřím tomu, že tohle byla Stammerova derniéra v našem dresu. Prostě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

No určitě to nebyla Drouinova derniéra v týmu:

https://twitter.com/TBTimes_JSmith/status/736038409312043008

Spletl jsem se v něm, v týmu jsem ho nechtěl, ale teď po výkonech v PO není o čem, zaslouženě si to místo v top 6 vybojoval.

Reagovat
Hokaido

Na něm bylo strašně vidět, že si to srovnal v hlavě a že mu záleží na týmu. Největší plus letošního PO, bez debat. Úplně jsem na něj za ty dva měsíce změnil názor. Trade by teď stejně nedával smysl, protože ukázal, že najít rovnou protihodnotu by se nám nepovedlo. Velkej palec nahoru taky pro Coopera, Yzermana a kohokoli, kdo ho nepustil, když trucoval.

Reagovat
Wat

Boží hráč, i kdybys sledoval zápas jenom letmo, tak jeho na tom ledě prostě poznáš, ta obrovská dynamika a chuť hrát je něco neskutečnýho. Teď jenom doufat, že to fakt nebylo jen chvilkový a bude to tak na furt a může se z něj stát klíčovej hráč.

Reagovat
miky10

Wow, Kessel, Ryan a Shattenkirk nejsou v nominaci USA.

Reagovat
smazaný uživatel

a Faulk, Tyler Johnson.. hlavně, že tam jsou takoví jako Abdelkader, Dubinsky, Callahan nebo Jack Johnson.

Reagovat
miky10

No kurva, to sem si ani neuvědomil. Dubinsky tam na Crosbyho bejt musí ale.

Reagovat
tomasinho

Jako hlavn ten Jack Johnson je úplně největší fail po těch sezonách, co teď měl. Místo Yandla nebo Fowlera jakožto leváků, šílený. Faulka taky nechápu, na OH jel a teď, když šel ještě víc nahoru, tak nejede.

A ten útok Ugritujme všecko. Abdelkader, Callahan, Dubinsky, Backes...chybí T. Johnson, Kesel, Ryan, šílenost.

Reagovat
Wat

Amatéři.

Reagovat
tomasinho

A co se týče Kanady, nevzít Perryho je šílenej fail, v PO suckoval, ale kvůli WC jel na MS, kde jako kapitán dovedl tým k výhře. Je to jejich pořádně pravé křídlo, co by tam mohlo být a oni vezou snad 2 nebo 3 křídla jenom a k tomu asi 5 centrů, co v životě nehráli na křídle. Vyhrajou i tak, ale šílené.

Reagovat
formic81

nevěříš třeba Švédům nebo Rusákům?

Reagovat
tomasinho

Rusákům ne, Švédům víc, ale ne tak jak Kanadě teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, on je ma Tortorella, to to podle me cely vysvetluje.

Reagovat
tomasinho

Jo a tipujte finále, hodím dneska výsledky po 3. kole.

Reagovat
tomasinho

Výsledky 3. kola:

tomasinho 1, Ajven 1, Fabre 1, Kluivert 1, Hokaido 0, Miky 1, Cukroušek 0, Imp 0, Wat 0, Error 2, Sali5 2, Sloavaňáák 3, Hefy 2, Nani 1

Tabulka po 3. kole:

16 - Hefy

15 - Slovaňáák

13 - Sali5

11 - Ajven

10 - Wat

9 - tomasinho, Fabrehas, Kluivert, Imp, Error

7- Cukroušek

6 - Miky, Nani, Miguel

4- Hokaido

2 - honziss

Reagovat
tomasinho

Rozhodne se tedy mezi Hefym a Slovaňáákem, kdo vyhraje. Finále rozhodne, teď záleží, kdo bude komu věřit.

Reagovat
tomasinho

Pittsburgh - San Jose 2:4

Reagovat
hefy

Pittsburgh - San Jose 4:3

Reagovat
Hokaido

Pens -San Jose 2:4

Reagovat
Hokaido

Pens jsou podle kurzů favorit s cca 1,7. To mě celkem překvapuje, čekal bych minimálně equal odds, ale asi tomu fakt nerozumím.

Reagovat
smazaný uživatel

4:3 Sharks

Reagovat
Wat

Pittsburgh - San Jose 2:4

Reagovat
smazaný uživatel

Pit-SJS 4:2

Reagovat
slovaňáák

Pens - Sharks 2:4

Reagovat
Kluivert9

Pens - Sharks 4:2

Reagovat
Error

Pens - Sharks 4:3, ale snad to skončí opačně.

Reagovat
Sali5

Pittsburgh - San Jose 2:4

Reagovat
Ajven

Pens 4 - 3 Sharks

Reagovat
miky10

Sharks 4-3

Reagovat
fantomas
Reagovat
honziss

Jakou tipujete top 10 letos na draftu?

Za mě...

1. TOR - Auston Matthews

2. WPG - Patrik Laine

3. CBJ - Jesse Puljujärvi

4. STL - Matthew Tkachuk

5. VAN - Olli Juolevi

6. CAL - Pierre-Luc Dubois

7. ARI - Jakob Cychrun

8. BUF - Alex Nylander

9. MON - Logan Brown

10. COL - Mikhail Sergachev

Reagovat
tomasinho

Stejně, akorát 8. pick bude mít Anaheim, do Buffala pošle svůj 24. pick, Andersena a právo na McGinna.

Reagovat
formic81

mě to přijde málo teda za ten posun

Reagovat
tomasinho

Jakože málo od nás? Však by dostali jedničku do brány, další první kolo a ještě jejich hráče, který u nich hrál výborně a mohli by ho zkusit podepsat předtím, než bude UFA.

Reagovat
tomasinho

Kdyžtak bychom jim přihodili nějakého dřeváka k tomu

Reagovat
miky10

To je zlomí.

Reagovat
tomasinho

Tak do obrany se jim někdo hodil. Případně nějakého prospekta nebo nižší kolo k tomu.

Reagovat
miky10

Stonera.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Vancouver určitě vezme Duboise, pokud zbyde na 5 místě.

Reagovat
tomasinho

A udělá chybu, podle mě je z těch útočníků předopkládaných do top 10 jednoznačně nejslabší, nejsem o něm moc přesvědčený teda.

Reagovat
Pettirosso

naopak většina expertů a skautů ho zařadili jako top north american skatera i před dlouho vedoucího Tkachuka. Je o rok mladší, komplexnější (dost ho přirovnávají k Anžemu) a narozdíl od Tkachuka dosáhl (skoro) 100b. v lajně s průměrákama a průměrným týmu. Je to lídr, tahoun a s trochou štěstí potenciální franchise center - což zoufale Canucks potřebují. Matthews to není a spokojenej bych byl i s Tkachukem, ale se vší úctou Brown, Nylander nebo McLeod jsou horší..nebo bych spíš řekl nejsou natolik komplexní.

Já v něj upřímně doufám, že na nás "zbyde" a nemyslím si, že by to byla chyba. Navíc, ať už Jim vybere kohokoliv, věřím, že to bude správná volba. Sice trejduje jako já v nhlku v 15 letech, ale ohledně skautingu mu věřím jak málo komu. To je jeho aréna, to je jeho domov.

Reagovat
tomasinho

No já zas četl, že plno skautů od něj odrazuje, že tam není takový skill jako u zbylých hráčů z té destíky nebo dejme tomu osmičky. Můžu se plést, ale podle mě se dost přeceňuje díky size, asi bych raději volil víc skillu v podobě Nylandera.

A jak narozdíl od Tkachuka? Ten měl v méně zápasech bodů 107

Reagovat
Pettirosso

narozdíl od něj na to dosáhl "sám" ne v lajně s největší chemistry v juniorských soutěžích

Skill je fajn, líp se na to kouká, můžou být ostatní produktivnější a větší hračičky jako Kane, ale v rozhodujících fázích zápasu a hlavně v PO je ti skill prakticky nahovno, tam rozhoduje hra dozadu, size, odhodlání, vůdcovství a to prý on má hlavně.

Jako nevím, pořádně jsem ho neviděl, když ho nevzali na MS juniorů, taktéž jsem neviděl McLeoda a Browna, takže tohle jsou jen spekulace, předpovědi a výsledky skautingu. Nylander je fajn, ale toho Jim určitě nevezme, má zatím jen skill. A když už někoho takoývho, tak bych bral Tkachuka Ale jak říkám, jestli v něčem Jimovi věřím, je to draft...

Reagovat
tomasinho

Letošní Pens a vlastně i Hawks ukazujou moderní trendy a to, že skill a rychlost jsou hlavními přednostmi. není potřeba mít tým hovad jak LA, když máš rychlost, dobrou possession hru, tak se k bránění pořádně ani nedostaneš. Jasně, že ideáln je nějaká komibnace skillu i sizu, ale podle mě se spousta hráčů na draftui přeceňovala právě kvůli size, váš Gudbranson budiž zářným příkladem třeba.

Každopádně tvrzení, že skill ti je na hovno je úplná kravina, bez skilul gól nedáš a jakákoliv obrana a leadership ti jsou pak k prdu.

Reagovat
Pettirosso

no ale i ten tým hovad z LA nebo Bostonu, vlastně i SJ ukazují, že tohle je taky cesta. Neříkám, že skill není potřeba, ale jen o něm to taky není. Jak píšeš, ideálně je to zkloubit a My nyní potřebujem spíš ten size. Navíc si nemyslím, že by ho Dubois neměl, nebo že by byl nějakej dřevák

A size zdaleka není jen o bránění, i v útoku ho potřebuješ na tu "špinavou práci" před brankou a při veledůležitých soubojích v rohu.

Reagovat
tomasinho

Však neříkám to, že by byl dřevák ani to, že size je o bránění, jen, že je size trošku overrated faktor prostě. Před bránou ti zahraje dobře i malý hráč (ciz Gallagher), všechno je to o chytrosti toho hráče.

A tak vy potřebujete snad úplně všechno, takže není ani skoro nutné říkat, co potřebujete. Děláte otřesné trejdy, vytrejdujete 2 ze 3 asi nejlepších prospektů v útoku za úplné hovna. Bych se ani nedivil, kdybyste skončili v naší divizi poslední letos.

Reagovat
Pettirosso

taky nejsem nadšenej, ale ukáže až čas

Reagovat
tomasinho

Jinak právě u toho, jak poslední dva roky dopadlo LA nebo Boston jde vidět, že jenom tudy už cesta nevede.

Reagovat
tomasinho

Se podívej na nás, máme size, leadership, dobrou obranu a k čemu nám to je, když nám chybí kreativita, chybí nám skill na křídlech. Jenom two-way playeři ti SC nevyhrajou.

Reagovat
honziss

ale v rozhodujících fázích zápasu a hlavně v PO je ti skill prakticky nahovno

Reagovat
miky10

Je to v prdeli, jak ten Kane rozhodující chvíle nezvládá.

Reagovat
Hokaido

Hertl out na dnešní zápas.

Reagovat
slovaňáák

Joonas Donskoi

Reagovat
hefy

Pens.

Reagovat
Pettirosso

hm.. gratulace tučňákům, neskutečně se zvedli, Sullivanovi všechna čest. Škoda SJ, byla to od nich parádní jízda

Reagovat
smazaný uživatel

nemel CST dostat spis Murray?

Reagovat
formic81

podle me jo a nebo Kessel. Crosbyho moc nemusim a podle me to ani dostat nemel

Reagovat
honziss

Tak Crosby to dostal kvůli jménu, no. :) Golden boy, 2 olympijské zlata, dva Stanley Cupy, Art Ross, Hart Memorial. Conna ještě nemá, tak mu ho foukli. Příští rok čekám nominaci na Norris Trophy.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Už se mi to nechce hoši počítat, ale vítězem tipovačky je Hefy, kterému gratuluju, tak zase za rok. Pokud teda ještě budu vůbec sledovat hokej, protože Ducks se snaží mi ho znechutit co nejvíc, místo kroku kupředu krok 10 let zpátky. To sledovat vážně nebudu.

Reagovat
tomasinho

Tak to je konec, Bob se naprosto pomátl a tohle já odmítám podporovat a sledovat, za tohle platit nebudu, abych to mohl vidět. To je taková ultrapíčovina že by ji neudělal ani vrabejka, kdyby mu řekli, že Jágr bude kapitán, mít IT 30 minut na zápas a udělá pod ním 150 bodů.

"Travis Green was the other finalist after interviewing twice and impressing Murray, but it appears the GM will go with the more experienced hand for a team in win-now mode that hasn’t reached the heights Carlyle has been to."

Do p*či, tohle jako fakt? Takže Murray teď x měsíců seděl někde mimo civilizaci a neviděl, co dokáže udělat s týmem moderní progresivní kouč? (pokud někdo nepochopil, myslím Pens) Bože můj, letos jsme zabili jednu z posledních šancí na SC, teďka díky jmenování dinosaura zabijeme další asi poslední dejme tomu 2 šance, max 3.

"When Boudreau replaced Carlyle in Anaheim, the Ducks Corsi% got about 4.5 percent better. When Carlyle replaced Wilson in Toronto, the Maple Leafs’ Corsi% got about 4.5 percent worse."

Máme možnost získat mladého talentovaného kouče a místo toho si najmeme někoho, kdo je x let za zenitem a neodcházel v dobrém po tom, co hlavní hvězdy pod ním moc nechtěly hrát už. To bude fakt ohromná sranda. Škoda, že u toho nebudu, protože ne, na tohle nemám prostě. Místo, abychom udělali krok dopředu, tak jsme se vrátili o 10 let zpátky.

Takže zbytečně teď dělat nějak trejdy, Bob ukázal, že je to fakt absolutní idiot a i když udělá občas dobré trejdy, měl by vystřelit, protože tenhle krok je absolutně neomluvitelný. Teď si ještě trejdni Lindholma a Rakella, ať se na to můžu vysrat úplně.

Reagovat
miky10

No konečně si s náma zabliješ na Anaheim.

Reagovat
tomasinho

Bliju už teď.

Reagovat
Pettirosso

jsem rád, že Travis zůstává u Comets, takhle to převezme za chvíli po vyhozeným Desjardinsovi

Reagovat
tomasinho

Ještěže u vás mu to potrvá s tím mateirálem.

Reagovat
miky10

NHL officially set to expand to Las Vegas

Reagovat
Pettirosso

Las Vegas Black Knights will be playing from october 2017

Reagovat
miky10

#Blackhawks acquire a pair of draft picks from Carolina in exchange for forwards Bryan Bickell and Teuvo Teravainen.

Reagovat
smazaný uživatel

asi jen kvůli prachům, ne

Reagovat
miky10

Ne, posilujem pickama na boj o Stanley Cup.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

kokote

Reagovat
Ajven

Reagovat
Error

Cap space na Fleischmanna.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
formic81

za tu cenu bych si pral aby ten trejd udelali Devs. Cekal jsem vic ze vam daj

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Andersen to Leafs for a 1st (No. 30) and '17 2nd.

Yandle to Panthers for a 6th and conditional pick.

Reagovat
Pettirosso

zatím jenom práva, ale

Andersen je pro TOR výhra

Reagovat
miky10

Podle mě nepodepíše a zkusí FA.

Reagovat
tomasinho

Tajně jsem doufal v něco víc, ale i tak super. Dokázali jsme se zbavit golmana v době, kdy jejich cena kvůli expansion klesá a navíc jako snad úplně první z těch, kteří měli dvouhlavé monstrum. Takže spokojenost, podle Murrayho jsme vůbec nebyli blízko podpisu, proto jednal.

Teďka ještě vyměnit Fowlera za LW. Vzhledem k naši vztahům s Torontem bych se nedivil, kdybychom za něj získali JVR.

Reagovat
Error

Callahan po operaci nestíhá WC. Tak asi Kessel, ne?

Reagovat
miky10

Cap 73 mega.

Reagovat
Ajven

No tak borci kedy pojdeme do Vegas? Na Hokej samozrejme..

Reagovat
tomasinho

Doughty Fraškaaa, největší ever snad. Kampaň vyjebanejch Kanaďanů k něčemu byla. Fakt absolutní skandál.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz sem na to rano koukal tak mi spadla brada...neskutecna ostuda a hlavne chudak Erik...

Reagovat
tomasinho
Reagovat
Kluivert9

Panarin

Reagovat
miky10

Kaner, Panarin.

Reagovat
miky10

Florida Panthers sign Keith Yandle to seven-year $44.5M contract

Hezky.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
formic81

no nic budu se modlit za Kellera, snad do 11ky vydrzi

Reagovat
tomasinho

Fuha, podla mě top 6 hráč, ale plno týmů může odradit jeho size. Skillem ale dost možná 4. nejlepší hráč na draftu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Bishop? Udělá to Yzerman nebo ne?

Reagovat
Pettirosso

Flames zatím vypadají spíš na Eliotta, ale Bishopa zkouší taky.

Reagovat
Pettirosso

told ya

Reagovat
miky10

Sleduje někdo?

Reagovat
Pettirosso

jo

Reagovat
miky10

Chicago trades Andrew Shaw to Montreal for MTL's 2nd RD pick in 2016 (39th) and #45 pick

Dobré.

Reagovat
tomasinho

Skvělé od vás.

Reagovat
miky10

Montreal also traded Ellet to Montreal for two second round picks

Reagovat
tomasinho

Taky moc

Reagovat
Ajven

to znamena, ze nepodpiseme MoJoa asi

Reagovat
miky10

I feel like Andrew Shaw and Brendan Gallagher are gonna be friends.

"Wanna go to the front of the net?"

"OK!"

"Let's go then!"

"Yay!"

Reagovat
Error

Neeeeee

Reagovat
Pettirosso

wow Dubois tady to máš tomasinho

Reagovat
tomasinho

Kokoti no A ještě nechají Edmontonu Puljujärviho

Reagovat
Pettirosso

Chia volá.. podle mě jde ARI pro Tkachuka

Reagovat
Pettirosso

Tak i McDavid bude mít svýho Kurriho

Reagovat
smazaný uživatel

Existujou větší luckeři než Edmonton prostě?

Reagovat
Ajven

nechapem to proste

Reagovat
miky10

See, the Oilers never really "lose" a draft lottery.

Reagovat
miky10

Srovnání s Gronkem.

Reagovat
miky10

Jesse Puljujarvi asked if he was excited he fell to 4th overall. "Um, no."

Reagovat
miky10

Per Elliotte Friedman, Flames acquire Brian Elliott from Blues for 35th overall

Reagovat
formic81

Přiznam se ze McLeoda vubec neznam, ale verim Sherovi. Kazdopadne to ze vysomroval extra 3rd round pick za sestup o 1 misto je skvela vec a stejne tak dostal podle me hrace co chtel brat na 11ce

Reagovat
Kluivert9

RIP Puljujärvi

Reagovat
smazaný uživatel

DeAngelo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten cucák z Arizony si to dobře vodí. Keller, Chychrun.. teď DeAngelo, který je legit, jen si to musí srovnat v hlavě.

Reagovat
Kluivert9

Jako hodně zajímavej tým teď Arizona skládá...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
miky10

Úžasně to tam vede.

Reagovat
formic81

jako do pice co ten Shero zase vyvadi talentovanejch golmanu mame asi 3 prdele a ten trejd Benneta se mi taky nezda

Reagovat
miky10

Bennett je skvělej, jen musí vydržet zdravej.

Reagovat
formic81

no prave to zdravi no.. a jeste jsem zvedavej jak si poradi vedle prumernejch centru

Reagovat
smazaný uživatel

Jedná se o tohle: http://i.imgur.com/Wcqa5dW.png

Jako je to "průser", ale relativně nic hroznýho. Několik možností pro tradovaní jak nahoru, tak dolu, nějaký pravděpodobnosti, nic víc.

Reagovat
formic81

jojo to jsem taky videl.. spis ta konverzace me pobavila ja bych na to koule nemel takhle s nema vyjebat a jeste napsat to s tim Stamkosem

Reagovat
Wat

Reagovat
Ajven

ani jeden slovak draftovany A to som myslel, ze Filip Lestan je 100% lock..

Reagovat
Hokaido

Hájek Paquette

A z Hronka by něco mohlo být, když ho zavřou na pár měsíců do posilovny.

Reagovat
formic81

co ten Stransky vubec? to mela bejt tutovka ne?

Reagovat
formic81

Radulov zustane v Rusku.. skoda a pritom mohla bejt takova sranda

Reagovat
miky10

Jako v čem? Čůrák, ať si v tom Rusku shnije.

Reagovat
formic81

no myslim si ze by ho NHL bavilo tak pul roku a pak by zacal delat neplechu..

Reagovat
Kluivert9

Už ho máš v Montrealu

Reagovat
miky10

Jinak mě tak teď napadlo, zkuste každej u svýho týmu nahodit, koho byste ochránili v tom Expansion Draftu.

Máte možnost buď 7 útočníků, 3 obránce a 1 gólmana, nebo jednoho gólmana a 8 hráčů do pole, bez ohledu na post.

Všichni hráči s NMC musej povinně bejt chráněný, plus všichni nováčci v prvním a druhým roce smlouvy sou chráněný automaticky a do toho listu nemusje bejt zahrnutý (stejně tak nepdoepsaný draft picky).

Go.

Reagovat
tomasinho

Gibson - Lindholm, Vatanen, Bieksa (NMC, bohužel) - Getzlaf, Perry, Kesler, Rakell, Cogliano, Silfverberg, + případná posila ještě/podpis

I kdybych chtěl chránit 8, tak ty první čtyři útočníky musíme a pak stejně zbudou do obrany 3. Nejradši bych ochránil obranu a útok vyházel, ale bohužel.

Reagovat
tomasinho

S tím, že Ritchie i Theodore jsou profíci druhý rok, takže budou chráněni teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Kucherov, Johnson, Palát, Drouin, Killorn, Callahan (NMC), Filppula (NMC)

Hedman, Stralman, Koekkoek

Vasy

Callahan je nevytrejdovatelný, ten jedno to místo ze 7 určitě zabere. Filppula ale čekám, že nebude dělat cavyky, tu NMC waivne a Yzerman ho vytrejduje. V tom případě místo něj Namestnikov. U gólmanů těžký rozhodování, ale co se dá dělat no.. kolem Bishopa se točilo mraky spekulací, takže usuzuju, že Yzerman vytrejduje jeho.

Reagovat
miky10

U nás teda Crawford (NMC) - Keith (NMC), Seabrook (NMC), Hjalmarsson (NMC), Pokka - Kane (NMC), Toews (NMC), Hossa (NMC), Anisimov (NMC)

Myslím, že za současný situace by to dopadlo takle. Případně by se moh vynechat Pokka, o kterýho bysme skoro určitě přišli, a ochránit Kruger, Hartman, Panik + nákej FA signing. Ty naše NMC sou fakt v prdeli.

Reagovat
Logan

a co Panarin?

Reagovat
tomasinho

Ten bude mít za sebou sva profi v Americe, takže by měl být ok.

Reagovat
miky10

Chráněnej automaticky.

Reagovat
Logan

Golman (bude záležet na letošní sezoně kterej znich to bude)

MDZ, Gudas, AMac (myslím má NMC)

Giroux, Voras, Simmer, Couts, Schenner, Cousins, Raffl

Nevím teď jak je to s Ghostem, jestli jeho už budeme muset taky chránit nebo ne

Reagovat
miky10

Ee.

Reagovat
smazaný uživatel

Seth Jones' six-year extension with #CBJ carries a $5.4M AAV.

Hezké, hezké.

Reagovat
tomasinho

Luxusní smlouva, doufám, že Lindholm podepíše něco podobného.

Reagovat
formic81

Devils prej resi s Oilers trade - Severson za RNH.. ja bych to bral

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To patřilo Edmontonu.

Teď Habs -

Reagovat
smazaný uživatel

A Stamkos. Kurva to se ty GMka dohodli, že vypustěj všechny bomby takhle najednou?

Reagovat
smazaný uživatel

wtffff, není v Americe nějakej apríl?

Reagovat
smazaný uživatel

8 x 8,5 mega. Stravitelný kontrakt, ale Yzerman se stejně bude muset ohánět s podpisy ostatních.

Reagovat
smazaný uživatel

Hall za Larssona, pěkný, ale spíš výhra pro Edmonton, kterej dostává franchise obránce

Reagovat
formic81

no ale fanousci Oilers to moc nedavaj .. Shero skvela prace..

Reagovat
Kluivert9

Výhra pro Edmonton?

Reagovat
tomasinho

Si dělá prdel

Reagovat
formic81

kurvaaa ja mam druhy vanoce, Shero tohle je loupez za bilyho dne

Reagovat
Kluivert9

Masakr

Reagovat
fantomas
Reagovat
tomasinho

Mladší, lepší bek se smlouvou do 33 za 31letého beka se smlouvou do 40, který půjde jen olů (už i jde).

Reagovat
fantomas

Jj, na to to ani nemusim sledovat, abych se nad tim podivil

Reagovat
Pettirosso

Trejd stoleti no

Reagovat
tomasinho

Montreal a Edmonton.a Ještě raz Kanada bude bez SC asi další 150 let s takovou.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Pettirosso

Co to je za bomby

Reagovat
tomasinho

Něco pro tebe Petti...

Jim Benning woke up today as the dumbest GM of a Canadian team and by simply not answering the phone moved up 2 spots.

Reagovat
Pettirosso

co, to jako fakt?

Reagovat
miky10

Reagovat
formic81

podle me jeste Maple leafs vyvedou nejakou paradu.. prece v tom MTL a EDM nenechaj samotny..

Reagovat
formic81

fanousek Oilers na twitteru..

I'm not sure what to think about this. Mostly because Hall was the best player for the oilers last year. I'm just wondering when they are going to get rid of Yak. Maybe trade him for a nice washing machine? Or a really talented bus driver.

Reagovat
nani92

bez Stamkosa, bez Radulova...no aspoň že máme stále Ericssona

Reagovat
Kluivert9

Podepíšete Clearyho

Reagovat
nani92

Miller už je, ešte Helm a fakt ten Cleary

Reagovat
miky10

Oilers sou fakt nejzoufalejc vedenáí franchise ve všech sportech.

Ten druhej trejd hustej, ale podle mě celkem fér. Subban je mladší, ale upřímně bych momentálně asi radši měl Webera než jeho.

Reagovat
Kluivert9

Rozsíval ti zůstává

Reagovat
miky10

Reagovat
Hokaido

Radulov

Reagovat
smazaný uživatel

Eric Staal has signed a three-year contract with the Minnesota Wild.

The deal is worth a total of $10.5 million, which translates to a $3.5-million annual salary cap hit.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, ono už toho je venku trochu víc

Reagovat
Kluivert9

Trošku

Reagovat
smazaný uživatel

The Lightning have sign D Victor Hedman to an eight-year contract extension. $7.875 per year.

FUCK. YEAH.

Reagovat
Error

Tak se zaradujeme i tady.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Hm a Vasi taky dostal extension, čímž se teda Bishopův odchod stává ještě větší jistotou.

A co je s tím Kuchem kurva, Yzermane makej!

Reagovat
Wat

Reagovat
formic81

je tu nejakej fanousek Pens co by mi reknul neco o Lovejoyvi? uplne nejsem nadsenej tim podpisem a doufam ze je to hrac na rozsireni dephtu, nikoliv nahrada za Adama

Reagovat
tomasinho

Jestli ti postačí fanda Ducks. 3rd pair fajn, svoje si odvede, není to zázrak, ale úplný dřevák taky ne. Trošku by mě děsila délky té smlouvy, kdo ví, jak na tom bude s postupem času. Jinak defenzivní bek, docela dobrý do těla, ale spíš průměrný bruslař a hokejista. Ale velký sympaťák a dborý hráč do kabiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhrada za Larssonka to rozhodně není, jak píše Tom, je to průměrák, spíš defenzivní bek, dopředu víceméně nulovej a neni to ani někdo, koho bys chtěl aby bránil top lajny soupeře. Ještě bych doplnil, že už letos u nás během ZČ celkem tragédil a několikrát byl zaslouženě na tribuně. Vynahradil to ale v PO, kdy byl hlavně v pozdějších kolech hodně platnej na PK.

Reagovat
formic81

díky oboum.. ja doufam ze Shero jeste zkusi podepsat Russela nebo Wischniewskiho nebo udela proste nejakej trade..

Reagovat
Hokaido

The Tampa Bay Lightning have signed forward Cory Conacher to a one-year, one-way contract worth $575,000.

Hell YESSSSSSS!

Můj druhej největší oblíbenec, když jsem Tampě začínal fandit. Tenkrát jsem byl strašně nasranej, že jsme ho tradnuli za nějakýho Bishopa Ottawě.

WELCOME BACK!

Reagovat
Hokaido

The Tampa Bay Lightning have signed forward Cory Conacher to a one-year, one-way contract worth $575,000.

Hell YESSSSSSS!

Můj druhej největší oblíbenec, když jsem Tampě začínal fandit. Tenkrát jsem byl strašně nasranej, že jsme ho tradnuli za nějakýho Bishopa Ottawě.

WELCOME BACK!

Reagovat
Ajven

wow Brass do Ottawy..

Reagovat
formic81

OT: budete nabirat do fanty novacky zase? mel bych urcite zajem

Reagovat
Kluivert9

Už se to tu řešilo. Jednoroční už tady skoro nikdo hrát nechce, takže se toho musí někdo ujmout a hlavně sehnat lidi někde jinde.

Reagovat
Ajven

tak aj tu sa najde dost ludi myslim.. tento rok vela z nas hralo 3 ligy

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
tomasinho

Nazdar po delší pauze, koukám, že Yahoo otevřelo novou sezonu, takže musíme začít plánovat novou sezonu. Keepery, drafty a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže k fantě. Honziss psal, že na commishování nonkeeperů kašle, takže dotaz. Najde se tu 9 nebo 11 lidí, co by si nonkeeper zahrálo? Pokud jo, tak ji založím. Pokud ne, tak ne. Přednost mají samozřejmě lidi, co už mají s fantou nějakou historii a je u nich jistota, že se na to nevyserou. Co se týče samotný ligy, tak by byla asi úplně základní tj. 10/12 týmů, statistiky žádná divočina, draft asi určitě had.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo bych vlastně ani nemusel zakládat novou ligu, ale rovnou převzít tu po honzissovi.

Reagovat
tomasinho

Já mám 2 keepery a nonkeepery jsem už neplánoval, v krajním případě, kdyby třeba chyběl 1 člověk, tak bych do toho šel, jinak asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ich

Reagovat
nani92

ja budem hrať čokolvek a s kýmkolvek

Reagovat
Fabregas@ole

Já určitě ano

Reagovat
Ajven

Jo. Ja planujem jeden keeper a jeden nonkeeper, tak so mnou mozes ratat

Reagovat
slovaňáák

Já se také hlásím.

Reagovat
Kluivert9

Mám zájem.

Reagovat
formic81

urcite mam zajem

Reagovat
Sali5

Jo, zahrál bych si

Reagovat
tomasinho

To už máš 9 týmů, paráda, ani nebudu muset hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, to máme teda 9 lidí (i se mnou) zatím + tomasinho.

Ligu jsem už založil, jeden nebo tři lidi se snad ještě najdou. Hoďte mi sem nebo do PM vaše maily, nejdřív vás tam všechny naberu a až budeme všichni, tak začneme řešit to, co budeme počítat za staty, datum draftu atd.

Reagovat
smazaný uživatel

k.u.b.a.99@seznam.cz

Reagovat
miky10

No, tak sem zatím obnovil keeper, řešit to začnu hádám v příštím tejdnu někdy.

Reagovat
tomasinho

Vím, že je brzo, ale v keeperu budu mít k dispozici pár hráčů, hodně cenné.

G: Lundqvist

F: Okposo, Toews, Neal (v tomhle pořadí bych preferoval trejd).

Reagovat
tomasinho

https://www.nhl.com/news/fantasy-hockey-yahoo-position-updates/c-281437668?tid=277729150

Ach jo, plno píčovin od Yahoo teda. Hertlovi dali C, když hraje celý rok na LW..někomu ubrali křídlo, když tam hraje..backesovi vzali C, killornovi nechali C, když tam nehraje vůbec atd

Reagovat
smazaný uživatel

Neee, Baflen s Burnsem už nejsou RW/D.

Reagovat
smazaný uživatel

A Draisaitl čistý C, Fabbri naopak C/LW. To budou starosti v HF keeperu s výběrem keeperů zas.

Reagovat
tomasinho

Mi sebrali RW u Forsberga i Ovečkina, takže mám teďka 4 čisté LW v HF keeperu. Snad aspoň Drouinovi daj RW.

Reagovat
nani92

aspoň to môže rozbehnúť zaujimavé výmeny...come on boys!

Reagovat
Ajven

fuuu

Reagovat
tomasinho

Máš už PM Letos tě budu otravovat ještě víc než loni.

Reagovat
Ajven

hehe ratam s tym. Pozriem to po vikende, teraz mam net iba na telefone

Reagovat
tomasinho

V pohodě

Reagovat
fantomas

Jak mohli Backesovi vzít C

Reagovat
smazaný uživatel

Cervenka misto Krejciho na SP

Reagovat
smazaný uživatel

tak nakonec i bez Hertla s Gudasem...jako nahradu cekam Hejdu s Novotnym

Reagovat
tomasinho

http://www.eurofotbal.cz/clanky/ayala-by-rad-do-manchesteru-28048/

Nový článek..důležitý hlavn pro Ajvena, bude se řešit termín keeper draftu. Psal jsem do chatu na FB, ale nevím, jak moc tam chodíš.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele