DIDA DOSTAL ULTIMÁTUM

11.01.2007, 11:41
Aktuality
Kádr AC Milán by po letošní sezóně mohl opustit brankář Dida. Brazilskému gólmanovi končí v létě na San Siru smlouva a zatím odmítá podepsat novou. Hlavním důvodem jeho postoje jsou jako obvykle finance...

Brazilský brankář je v současnosti již několik měsíců mimo hru poté, co si v utkání Ligy mistrů a půdě AEK Atény poranil koleno. Mezi tři tyče milánského klubu by se měl vrátit začátkem února, tou dobou si ale možná již bude hledat nového zaměstnavatele.

Vedení Rossoneri již Didovi předložilo nabídku nového čtyřletého kontraktu s ročním platem pohybujícím se okolo dvou a půl milionu liber. 33letý gólman ale má podle jeho názoru vyšší cenu a na výplatní pásce za celý rok by si představoval ještě o jeden milion více. Milánští se proto odhodlali k rezolutnímu kroku - pokud Dida do konce ledna nepodepíše, může si pro sezónu 2007/2008 začít hledat nové angažmá.

Dida je podle zákulisních informací objektem zájmu anglického Manchesteru United. Pokud by se s AC skutečně nedohodl na nové smlouvě a odešel by, udělalo by vedení klubu všechno pro to, aby z Juventusu získalo Gianluigiho Buffona. Ten se již několikrát nechal slyšet, že jeho odchod z Turína rozhodně není nemožnou věcí.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
HOST*españa

nakonec nebude mít ac žádnýho dobrýho brankáře.. a patří jim to

Reagovat
HOST*

blbče....ave AC

Reagovat
HOST*mirror

ty seš ale hnup!!!!!!!! a to velkýýý!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

si asi nevidel chytať Kalaca co ? A Buffon je podľa teba špatný brankár ?

Reagovat
smazaný uživatel

prosímťa kde byste ho vzali

Reagovat
HOST*

Nevidel chytat Kalaca? to si robis srandu?to je najslabsi brankar vo velkoklube,dida je tiez slaby.

Reagovat
smazaný uživatel

nauč se reagovat, jak již Tavo někdy pronesl

Reagovat
Shevchenko

tak málem jsme ho měli v létě, byl by náš kdyby Juve nesestoupili, říkal, že by do AC šel, ale teď nemůže v tom Juve nechat a Kalac se sice rozchytával, ale poslední zápasy zachytal fakt dobře! Takže o čem nemáte ani páru, tak na to nereagujte!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

já jsem Zeljka Kalace nevzal na jazyk ... a tak neznalý zas nejsem abych nevěděl takovou prkotinskou informaci o zájmu AC o Buffona

Reagovat
HOST*españa

buffon nepřijde, na něho zapomeň a Kalace jsem právě že chytat viděl..

Reagovat
HOST*

Tak jsem jenom zvědavý jesti AC někoho koupí a popř. koho.

Uvidíme jak to dopadne s DIDOU, za poslední roky patří mezi brankářskou elitu na světě.

Obrana: pro příští sezónu odejdou CAFÚ, COSTACURTA, MALDINI, dále SERGINHO a FAVALLI už toho asi taky moc neukopu. ŠIMIČ a KALADZE, ale i JANKULOVSKI to rozhodně není světová špička.

Záloha je sice hodně kvalitní, možná nejlepší na světě, ale potřebovala by vhodně doplnit. ¨Na podzim snad vyjma B

Útok to je trag

Reagovat
HOST*

do obrany přichází Leonardo Grimi ale ten útok...to je problém

Reagovat
smazaný uživatel

ten už v ACM je

Reagovat
HOST*

přijde i Oddo a nyní chce Berslusconi Adriana

Reagovat
HOST*

Na podzim snad vyjma BROCCHIHO a KAKÁ všichni z formy.

Útok tak to je tragédie. GILA je sice kvalitní, ale k evropské špičce mu ještě chybí pořádný krok. OLIveira snad jako čtvrtý útočník dobrý. PIPPO je sice schopný dát gól asi každému, teď momentálně z formy, ale určitě to vzhledem k věku není investice do budoucna.

Koho koupit určitě ODDO, BARZAGLI, možná UJFALUŠI, DANIEL ALVES nebo CHIVU. (GRIMI bude možná dobrý tak za 2 nebo 3 roky.)

Do zálohy snad MANCINIHO z AS.

útok : TONI, IAQUINTA, DROGBA.

Uvidíme jak to dopadne. Myslím si, že to spíš nedopadne. Koupí zase nějakého průměrného hráče a budou spoléhat, že to utáhne KAKá, nebo že se povede MALDINIMU ňáká ta hlavička.

AC potřebuje tak 4 nebo 5 kvalitních hráčů, kteří se hodí do týmu.

Útok

Reagovat
HOST*

Drogbu asi nezískáte..

Reagovat
HOST*forZ

no, výměnu obrany bych nechal na léto, přece jen dosazovat víc než jedno jméno do obrany v zimě je docela risk..a další vypsaný posily? jedinej reálnej je Iaquinta, jinak je tu rumour

Reagovat
smazaný uživatel

To ne ať neodchází z AC já si tam mezi tyčema nemužu ani představit jiného golmana a do MU tam přece chytá Edvin a on bude sedět možná občas ho sir postaví ale doufam, že neodejde

Reagovat
HOST*inzaghi

dida čaká jak to dopadne s MENCH., pokud nic, bude rád, že podepíše...já bych od příští sezóny nejradši viděl v kase tu skálu a pavouka Gigiho, ale Juve ho bude držet zuby nehty...jinak s tím útokem to byla mega gryze, ale je to ve fázy vzestupuné tensdence- pippo je démon, sice někdy netrefí prázdnou, ale je bůh nejen v Ac dal mnoho gólů (i veledůležitých), Gila je pila a taky to je sním jak kdy, ale je to ještě hošík, má prespektivu a bojuje, oliveira je v Miláně první sezónu, dejme mu čas, ale jestli je hoden nosit červeno-černý dres nevím, nevím...hoří to v obraně-stará garda po sezóně končí a moc kvalitních jmen tam nevidím...FORZA AC

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
HOST*1860

jen at se svoji blbosti zbavej jednoho z nejlepsich brankaru sveta... to mi na AC sedi..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele