DiCanio vše popírá

05.04.2002, 22:13
Aktuality
Paolo DiCanio řekl, že o volný přestup nepožádal a že to, co se objevilo v tisku, neřekl. Ve čtvrtek se totiž objevily zprávy, že se kvůli vystřídání nepohodl s manažerem a že chce z West Hamu odejít. "Nic takového jsem neřekl, novináři si to vše opět vymysleli. Věřím tomu, že jestli se bude Glenn Roeder snažit, stane velmi dobrým manažerem." Roeder také zdůvodnil, proč DiCania střídal: "Bylo to čistě taktické střídání. Vyhráli jsme, tak nevím, proč mé rozhodnutí někdo zpochybňuje. Paolo je velice důležitým členem týmu a v sobotu nastoupí." Opět se tedy ukázalo, že zdaleka ne vše, co se objeví v tisku a hlavně na internetových serverech, musí být pravdivé...

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele