DiCanio nespokojen

04.04.2002, 12:43
Aktuality
Paolo Di Canio opět rozvířil prach okolo své budoucnosti, na konci sezóny chce z West Hamu odejít. V posledním zápase s Fulhamem ho totiž manažer Glenn Roeder bezdůvodně vystřídal. Když odcházel ze hřiště, aplaudovali mu nejen fanoušci West Hamu, ale celý stadión. Di Canio chtěl odejít hned na začátku sezóny, kdy se role manažera ujal právě Glenn Roeder. Pak se okolo Vánoc hodně mluvilo o jeho možném přestupu do Manchesteru United, z toho ale také nakonec sešlo a Di Canio prohlásil, že chce zůstat ve West Hamu. Tento týden ale řekl: "Nejsem zvyklý na to, aby se mnou někdo zacházal jako s dídětem, které právě začíná kariéru. Roederovo rozhodnutí vystřídat mě všechny včetně mě opradvu šokovalo, nebyl jsem ani unaven, ani zraněn. I fanouškům se můj výkon asi líbil, celý stadión mi tleskal a fanoušci West Hamu vyzpívávali moje jméno. Vypadá to tak že se Roeder snaží lidem okolo vsugerovat že už na to nemám a že jsem unavený. To není pravda. Jestli mě ve West Hamu nechtějí, stačí udělat jediné - pustit mě po sezóně na volný přestup. Nenechám se sebou zametat, ani trenéry slavných jmen, natož pak někým jako je Roeder. Ten je na začátku své manažerské kariéry a stejně jako mladí hráči se musí hodně učit. Ale moc daleko ro nedotáhne pokud v sobě nenajde odvahu vystřídat ty hráče, kteří to opravdu potřebují..." Podle těchto slov, které řekl britským novinám The Evening Standard, ho Roeder asi opravdu naštval...

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele