Diarra: Rozhodl jsem se odejít z Arsenalu

16.12.2007, 15:43
Aktuality
Pouze na měsíce se zřejmě bude měřit angažmá Lassany Diarry v Arsenalu. Francouzský reprezentant přišel na Emirates Stadium v létě jako velká posila z Chelsea, nedokázal se však prosadit do základní sestavy a v zimě zřejmě znovu změní dres...

"Jsme v polovině prosince a já se již rozhodl: Chci odejít z Arsenalu. V konečném součtu mě trenér nepotřebuje. Nechtějí mě. Nerozumím tomu, protože jsem více ceněným ve francouzské reprezentaci," podivuje se Diarra nad postojem londýnského klubu.

"Když jsem přestoupil do Arsenalu, dostal jsem sliby od lidí, co mě sem přivedli. Ale od začátku sezony jsem nastoupil jenom v tě nedůležitých zápasech, jsem nespokojen. S panem Wengerem nemám žádný problém. Nebudu ho kritizovat nebo o něm mluvit ošklivě. Nejsem typem člověka, který vytváří problémy. Avšak Arsenalu jsem podepsal proto, že jsem věřil, že budu hrát a bude zde zdravá konkurence. Tohle tento případ není," posteskl si dále 22letý fotbalista.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

měl si zůstat u nás v chelsea!

Reagovat
smazaný uživatel

No to by si teda pomohl...

Reagovat
smazaný uživatel

to jo

Reagovat
smazaný uživatel

asi na to nemá hrát v chelsea a v arsenalu třba v la coruni nebo v PSG by se chytil moula

Reagovat
smazaný uživatel

presne nema nato ale niekedy mi pripominal makeleleho ale makelele je trieda

Reagovat
Pharrell

tak vypadni!

Reagovat
smazaný uživatel

to je taky vůl .. samozřejmě že dokud jel Arsenal jak tank tak Wenger nechtěl moc měnit sestavu .. když ji nezměnil kvůli kapitánovi Gilbertovi, proč by ji měnil kvůli dvacetiletýmu nováčkovi? kdyby měl Diarra trochu trpělivosti, tak by na něho došlo po několika špatných zápasech ...

Reagovat
smazaný uživatel

presne a flamini cakal jak dlho na zakladnu zostavu?je nedockavy........

Reagovat
smazaný uživatel

presne se to ukazalo ze ma modry srdce,ted hral docela dost a dostaval sance,a ma plnou hubu kecu nemuze cekat ze pride a hned se z nej vsichni poserou at si klidně táhne me to mrzet nebude máme tu lepsi...

Reagovat
anonym

"Když jsem přestoupil do Arsenalu, dostal jsem sliby od lidí, co mě sem přivedli. Ale od začátku sezony jsem nastoupil jenom v tě nedůležitých zápasech, jsem nespokojen. S panem Wengerem nemám žádný problém. Nebudu ho kritizovat nebo o něm mluvit ošklivě. Nejsem typem člověka, který vytváří problémy"

O čem to proboha myšmane zase meleš?!?To co řekl je a pro Arsenal bude velká škoda jestli o něj přijde.

Reagovat
anonym

*pravda

Reagovat
Hafna

jo přesně. Jako přijít ve 20-ti letech do týmu jako je Arsenál a chtít hned nastupovat v základu to je naivní...

Reagovat
smazaný uživatel

On si snad myslí že přijde ve 22 do sehrane sestavy arsenalu a hned bude hrat on není normalní

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele