Diarra po odchodu z PSG už fotbal hrát nebude, rozhodl se ukončit kariéru

21.02.2019, 21:43
Aktuality
Lassana Diarra za sebou už má poslední zápas aktivní kariéry. Třiatřicetiletý záložník včera ukončil smlouvu s Paris Saint-Germain a dnes potvrdil to, o čem už několik týdnů psala média - někdejší francouzský reprezentant ukončil aktivní kariéru...

"Nadešel čas pověsit kopačky na hřebík. Fotbalu jsem toho dal hodně a mohu mu jenom poděkovat, jelikož mi toho dal hodně také on," napsal Diarra na svém Instagramu.

"Vrcholový sport je opravdovou školou ohledně odvahy, vytrvalosti a respektu. Jedná se o čest, profesionalitu a to vše je třeba doplnit vůlí, loajalitou a důvěrou," doplnil.

Diarra v minulosti hrával za Le Havre, Chelsea, Arsenal, Portsmouth, Real Madrid, Machačkalu, Lokomotiv Moskva, Olympique Marseille a Al Jaziru. Do Paříže přišel v lednu loňského roku a po dobrém začátku vypadl ze základní sestavy. Nový trenér Thomas Tuchel s ním pak přestal počítat takřka úplně a Lass v probíhajícím ligovém ročníku naskočil jenom ke třem duelům Ligue 1.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

stále lepší angličtina jak 40% maturantů co udělali maturitu z angličtiny

Jinak ta hlava neví někdo kolik má v průměru

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

hrozná škoda , že se rozhodl pro Anži bohužel vůně peněz rozhodla. Kdo ví jak by skončil

Reagovat
fabec1222

Nechytnul žádné Lasso

Reagovat
Felitel

Je to vzor. Díky němu vím, že je možný všechno a že by ze mě, ikdyž taky nemám pořádně na nic talent, taky mohl bejt jednou pracháč. Díky za všechno frajere.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele