Diaby pohrozil odchodem z Arsenalu

14.11.2007, 16:50
Aktuality
Ve druhé polovině loňské sezony vyhrožoval možným odchodem z Arsenalu Mathieu Flamini, nyní se odbodně vyjádřil jeho krajan a kolega ze zálohy Abou Diaby. Mladému francouzskému fotbalistovi se příliš nelíbí herní vytížení...

"Tentokráte jsem nebyl povolán do francouzské reprezenace a v Arsenalu příliš často nehraji. Potřebuji hrát, myslel jsem, že budu poté, co jsem dal branku (v utkání proti Derby), ale to se nestalo. Zůstávám trpělivý a nevzdávám se, protože vím, že moje šance přijde," prohlásil Diaby.

Ve středu zálohy Gunners spolu letos výborně spolupracují Cesc Fabregas a Mathieu Flamini a manažer Arsene Wenger tak nemá důvod měnit složení středové formace. Na to nedoplácí pouze Diaby, ale také jeden z klíčových hráčů v loňské sezoně Gilberto Silva.

"Dnes je situace taková a zítra se může změnit. Hráči na hřišti automaticky nejsou lepšími, než ti na lavičce, ale svoji práci odvádějí dobře. Sezona je dlouhá a já se zatím nechystám stěhovat. Možná pokud to bude pokračovat, ale určitě k tomu nedojde v lednu," řekl dále Diaby.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zbytečně bulvární nadpis. Je škoda, že už se to používá snad úplně všude...

Reagovat
M11

presne

Reagovat
smazaný uživatel

presne,Diaby ví ze svoji sanci dostane,prijdou zraneni,navoc v poharovejch zapasech hraje pravidelne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nikde jsem se nedočetl,že by řekl: Diaby pohrozil odchodem z Arsenalu Řekl: ale určitě k tomu nedojde v lednu Takže zase hodně bulvarní nadpis

Reagovat
smazaný uživatel

:)) My jsem tak trochu bulvarni země:) takže že bych se tomu nějak hodně divil:) to fakt ne:)

Reagovat
rufus

To je pravda, myslim že jsme jedna z mála nebo možná jediná země v Evropě, kde je nejprodávanějším denním tiskem bulvár..

Reagovat
smazaný uživatel

nie nie ste jediná. u nás je najpredávanejším denníkom nový čas . Čistý bulvár

Reagovat
smazaný uživatel

jedina? to v zadnem pripade ve vetsine zemi, teda aspon myslim je bulvar nejprodavanejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy si zajeď do Anglie.

Reagovat
smazaný uživatel

tak s bulvarem do zumpy je to ubohost

Reagovat
Josifek

Nj, ale co se dá dělat, ty "blesky" se nezlepší, dokud je budem číst...ať žije Sport!!!

Reagovat
Kapřík

No Sport není zas tak skvělej příklad...

Reagovat
Josifek

Neřikám, že jsou nejlepší, občas s nějakym článkem nesouhlasim, ale je to tak nějak jedinej deník, kterej mě baví číst...není tam politika apod., to mě fakt nebere, nějakej Čunek, Paroubek, Topolánek ...

Reagovat
smazaný uživatel

to bude asi tím, že je to Sport, ne ...?

Sport je děsnej bulvár a nezřídka píše články na objednávku. Ale každej jsme nějakej, co ...?

Reagovat
Kapřík

Ale na druhou stranu když to člověk bere s nadhledem tak se to dá skvěle číst. Ovšem někdy mě fakt naštvou, třeba hodnocením hráčů nebo neskutečným protěžováním slávistů.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele