Di Lorenzo pokračuje v Serii A, z Empoli ho koupila Neapol

07.06.2019, 15:50
Aktuality
Empoli se po jednom roce rozloučilo s italskou nejvyšší soutěží, jeho obránce Giovanni Di Lorenzo ale bude Serii A hrát i nadále. Pravý krajní obránce za sebou má povedený rok a odměnou mu je transfer do Neapole...

Di Lorenzo pod Vesuv dorazil už minulý týden a podrobil se zdravotní prohlídce. Ta neodhalila žádné potíže a mohlo tak dojít k podpisu kontraktu, Empoli dostane odstupné devět a půl milionu eur.

"Jsem šťastný a těším se na nové dobrodružství v tak prestižním klubu, jakým je Neapol," neskrýval 25letý fotbalista nadšení.

"Už se nemohu dočkat začátku nové sezony a toho, až poprvé uvidím nové spoluhráče," dodal.

Di Lorenzo letos italskou nejvyšší soutěž okusil poprvé v kariéře a po individuální stránce mohl být spokojen, když dal pět branek a pod další tři zásahy Empoli se podepsal přesnou finální přihrávkou. Ani to ovšem nestačilo na záchranu, Empoli posbíralo stejný počet bodů jako Janov, v jehož prospěch nakonec rozhodla lepší bilance ze vzájemných zápasů.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
Beči

Pro Neapol solidní hráč. Na pravého beka mají mají teoreticky jen Hysaje a i když je dobrý, potřebuje za sebe kvalitní backup. Možná si i vybojuje základ, sezónu má za sebou lepší než Hysaj. Samozřejmě po individuální stránce.

Reagovat
smazaný uživatel

U Hysaje se říká, že by chtěl odejít

Reagovat
El-Pistolero-68

Je tam jeste Malcuit, ktery co jsem ho videl, tak hral solidne.

Reagovat
Bandita_Harry

nech si kto si vitaj

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Petr Keš

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele