Deschamps věří, že Benzema zápas kvalifikace kvůli soudu nezmešká

03.03.2013, 10:01
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (26)

Přidat komentář
Tuxedo

tak nech neveri

Reagovat
Alons0

Zákony platí pro všechny stejně, doufám, že jim to nevyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Vážne veríš že platia pre všetkých rovnako ?

Reagovat
smazaný uživatel

jasně

Reagovat
smazaný uživatel

Však to stihne i s tím soudem

Reagovat
Robochelsea

A co ten sud s prostitukou? Uz by ho mohli zavriet, vysoko prekrocil rychlost uz druhykrat a este aj sex s neplnoletou... Bezneho celoveka by zavreli ale na hviezdy su ine meritka

Keby siel do lochu tak by mohol Real kupit poriadneho hrotaka

Reagovat
vanGomm

Proč se vlastně pro běžný provoz vyrábějí auta co jezdí 250km/hod a více?Tohle ať se vyrábí jen pro závod F1atp..Tam je jednak větší bezpečnost a hlavně to auto nemůže řídit kde kdo.Tak jako všichni lidé nemohou operovat,učit na VŠ,hrát fotbal v Realu Madrid,nebo řídit zmíněný vůz F1 a mohlol by se pokračovat dál a dál.Ovšem řidičský průkaz dostane vlastně každý a když se k tomu přidá auto co dokáže 250 potom je to v běžném provozu velice špatná kombinace.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
teenz

Takže udělat všechny auta které pojedou 130km/h ? Tak to by tě asi automobilky ukamenovaly. Nehledně na to, že v Německu se může jezdit neomezeně.

Reagovat
vanGomm

Ovládat v dnešní hustotě provozu auta i v relativně nižších rychlostech dokáže jen malé procento lidí.V rychlostech kolem 250 je to tak v promilích,ale spíše nikdo.Proto to na silnicích také tak vypadá.Podle mého názoru by se měla u každého adepta o řidičský průkaz prověřit,kromě jiného i jeho znalost fyziky na ZŠ.Pokud s ní měl problémy,tak ho do té autoškoly vůbec nepřijímat.Jenže,jak autoškola,tak i výroba stále rychlejších a rychlejších aut je výborný byznys a to je rozhodujíci.V tomto se jde doslova přes mrtvoly

Reagovat
Neuro

aby se mohli zabíjet nepotřební namyšlení arogantní 17ti letí debilové dřív než vyrostou a budou v tom pokračovat

Reagovat
Han střelil první

Ten kluk řídit uměl a jel úplně bez problému, dokud se na něj nepověsili policajti. Mimochodem asi už k tobě nedošla ta informace, že kdyby to nestrhnul, tak to dopadne ještě mnohem hůře. Ale ani bych se nedivil, když o tom média vesměs mlčí. Hlavní je, že si našli novou oběť na kterou mohou házet špínu. Stačí si jenom přečíst ty nechutné diskuze na idnesu.

Reagovat
Neuro

takže vlastně za to můžou policajti že si nevychovaný 17ti letý parchant sedne za volant.. a s "kdyby" se počítat nemůže.. já bych se bál jezdit se starým autem na polňačce kdybych neměl 18 a ne si sednout do audiny a jezdit po dálnici

Reagovat
Han střelil první

Nikdy jsem nenapsal, že za to můžou policajti. Udělal samozřejmě blbost už tím, že to auto vzal a vše završil tím, že začal ujíždět, ale ten hon na jeho osobu je naprosto nechutný. Vždyť proboha umřel mladý kluk a ne zajíc, kterého přejel náklaďák.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký hon? Bylo odsouzeno to, co udělal a to je dobře. Přece ho nezačneme litovat jenom proto, že měl 17 roků. Už byl dost velký na to, aby měl rozum a něco takového neudělal. Kvůli němu někdo leží v nemocnici a to to dopadlo ještě dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Hon ? Spis nechapu to uctivani jeho pamatky... Vzdyt vazne zranil jednoho cloveka a zpusobil velky skody. Mohl si za to sam... ja spis lituju toho cloveka kterymu ten smrad ublizil. Navic jsem cetl ze den pred tim jeste hclastal vodku trouba...

Reagovat
Godwinson

Reagovat
JacoBee

Boze muj...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o to, že se dělají rychlá auta. Jde o to, kdo je může řídit a řídí. Pokud si takové auto koupím, ale budu jezdit zodpovědně, nikdo mi ho přece nemusí zakazovat, protože jiní jezdí nezodpovědně a způsobují havárky. Doplatil bych zase jen na to, že jiní jsou blbí.

Reagovat
smazaný uživatel

A to nemluvím o tom, že při havárkách hlavně vidím lidi v úplně normálních obyčejných pomalých autech.

Reagovat
smazaný uživatel

like a boss

Reagovat
smazaný uživatel

A jak on to má z tou nezletilou pizdou? To bude kdy?

Reagovat
smazaný uživatel

to je jako v Kameňáku, jak zavřeli ty cikány před zápasem

Reagovat
smazaný uživatel

to je ten pedofil?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak v Kameňáku. Troška je génius, že vlastně dokázal 10 let dopředu anticipovat budoucnost, kdy schválně zavřou nejlepšího hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to je s tou nezletilou holkou ? Kdyby jim dal soud nakej trest ze by si to sli s Riberym odsedet, mohli by se z toho nak vyplatit ? Nebo jak by to bylo ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele