Deschamps si vysloužil nový kontrakt do roku 2016

20.11.2013, 08:04
Aktuality
Prezident Francouzské fotbalové federace Noël Le Graët s ničím neotálel a okamžitě po senzačním obratu barážového dvojzápasu s Ukrajinou odměnil reprezentačního kouče Didiera Deschampse novou smlouvou. Tomu ta stávajícímu měla vypršet po MS, takhle by měl vydržet až do domácího Eura...

Le Graët se už před klíčovou bitvou, do níž Les Bleus vstupovali s dvoubrankovým mankem, nechal slyšet, že Deschampse ve funkci podrží, ať už to celé dopadne jakkoliv. Otázkou byla akorát případná ochota samotné hráčské legendy pokračovat, to už teď ale není aktuální.

"Tohle je kouzlo fotbalu!" rozplýval se bezprostředně po závěrečném hvizdu Didier Deschamps a s radostí se Francouzské fotbalové federaci ihned upsal na další dva roky s výhledem na domácí Euro. "Je to hotové. Tohle jsem chtěl celou dobu. Prodloužil pět minut po závěrečném hvizdu," prohlásil s menší nadsázkou Le Graët.

"Je to už tak trochu tradice, že jakmile francouzské týmy stojí zády ke zdi, zahrají pořádně. A také my jsme dnes ukázali srdce a odhodlání," liboval si někdejší hráč Juventusu, který u národního výběru působí od července 2012. "Byli stateční, inteligentní, prodali svůj talent," přisadil si Le Graët.

"Doufám, že tohle je konec kritiky tohoto týmu; že za ním teď každý bude stát, aniž by poukazoval na sebemenší chybičky," pokračoval šéf francouzské kopané a jeho podřízený mu svým způsobem přitakal. "Teď, když jsme se kvalifikovali, jsme schopni velkých věcí," vyhlásil po postupu nadmíru spokojený Deschamps.

Autor: Tomáš Daníček / lequipe.fr, football.fr, goal.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, jestli Francie selže na MS, tak chci vidět, co se bude dít Jinak hodně štěstí, Didi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne aby nezapomneli prodlouzit kontrakt tomu pomeznimu, pro zmenu...

Reagovat
fantomas

Reagovat
VojtovaChelsea

včera padl gol z offsidu?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Nejprve Ribéry po dalším náběhu vypálil nebezpečně pravačkou, poté Benzema dokonce dokázal propasírovat míč do sítě, ale sudí Skomina gól neuznal pro ofsajd. Toto rozhodnutí bylo naprosto jasně chybné. !!!!!!!

Valbuena nacentroval do vápna, Rakyckyj nedokázal míč ideálně odklidit, a Matuidiho následná střela se odrazila až k Benzemovi, který před Pjatovem nezaváhal. Nutno říci, že branka byla prakticky jistě neregulérní - střelec Realu Madrid stál v postavení mimo hru.

co z toho plyne ???....že výsledek je zasloužený, nicméně rozhodčí selhali na lajnách

Reagovat
risk je zisk

uz nikdy nebudu verit sovetskym hracum

Reagovat
smazaný uživatel

risk je zisk

Reagovat
risk je zisk

v tomhle pripade ne :((

Reagovat
smazaný uživatel

kolik?

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdy tu spomina offside ale,ze bol jednoznacny tlak na jednu branu a pekna ofenzivna hra to nik nevidel?Zasluzene vitazstvo!!!ALLEZ FRANCE!!!

Reagovat
PetersCZ

Nekompetentní blbec...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý den, těší mě, že vás poznávám.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Pettirosso

fandím ti, Didi

Reagovat
db18

Reagovat
Godwinson

Je to velký borec, i když nevěřím, že ten kontrakt byť jen z dálky dodrží :) Líbí se mi pohled samotných Francouzů, který včera ztělesňoval Ribéry ... i když ten ho ještě v rámci francouzského týmu ztělesňoval velmi přijatelně. Snad to změní nastupující generace, vkládám do nich velkou důvěru.

Reagovat
Kornovec

co tim myslis,jaky pohled?

Reagovat
Godwinson

Tak dnes se píše, že atmosféra byla elektrizující, hráče hnala do boje, ale že všichni fanoušci Francie byli na stadionu, víc jich není. Reakce ve smyslu "jsem rád, že postoupili, ale jinak mě to nezajímá" jsou časté. "Hráči bojují víc za sebe než za Francii". Francie má prostě s problémovostí a psychickou nevyspělostí, taktně řečeno, obrovský problém. Čím je hráč talentovanější, tím větší zmrd to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele