DESCHAMPS I NADÁLE U KORMIDLA JUVE

16.03.2007, 12:00
Aktuality
Didier Deschamps může zůstat v klidu, vedení Juventusu s ním totiž počítá i pro příští sezónu a francouzský kouč se tak možného propuštění obávat nemusí. Společně s ním by na Delle Alpi měl zůstat také brankář Gianluigi Buffon...

"Je to mladý a talentovaný trenér, který za posledních devět měsíců odvedl pořádný kus práce a figuruje v našich dalších plánech," prozradil po schůzce vedení klubu generální ředitel Jean Claude Blanc.

Bývalý francouzský reprezentant přišel do Turína v létě jako nástupce Fabia Capella s jediným cílem - vrátit "Starou dámu" co nejrychleji zpět mezi italskou elitu. Deschamps má ke splnění tohoto úkolu hodně blízko, patnáct kol před koncem soutěže je totiž Juventus na vedoucí příčce Serie B a před druhou Neapolí má tříbodový náskok.

O Deschampsově možném odchodu se mluvilo na přelomu roku, kdy se kouč údajně dostal do sporu s některými fotbalisty. Stále ještě mladý kouč nakonec podle všeho zůstane stejně jako další velká postava suočasného Juventusu, brankář Gianluigi Buffon. "Zůstane, náš vývojový plán a zvýšení kapitálu je pro něho jasným signálem," říká dále Blanc.

Juventus bude v létě horlivě nakupovat a na posily by mohlo padnout až 105 milionů eur. Další finanční prostředky půjdou do rozvoje mládeže a na Delle Alpi by rádi vychovali nového Ronaldinha. "Chceme někoho takového vychovat nebo při nejhorším získat, dokud bude mladý a nebude příliš drahý," dodává Blanc.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*ital

105 milionů?To zase budou ceny hráčů pořádně růst.Doufám,že budou vybírat kvalitu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele