Derby přichází v pravý čas, těší se kouč AC Leonardo

21.01.2010, 18:33
Aktuality
V neděli změří v rámci italské ligy své síly oba milánské velkokluby. AC se po matném začátku sezóny rozjel a nyní se zdá být jediným vážným konkurentem Interu v boji o mistrovský titul. Rossoneri se chlubí velmi dobrou formou a věří, že zvládnou derby a náskok Interu znovu sníží.

AC Milán má na druhém místě Serie A o šest bodů méně než Inter, má ale několik výhod. Tou první je zápas k dobru, druhou je aktuální vítězná série.

"Derby přichází v pro nás pravý čas," říká trenér AC Leonardo. "Snižujeme náskok Interu, tohle bude výjimečný zápas. Hrajeme dobře a věříme, že bude pokračovat naše vítězná série."

Leonardovi sice bude chybět stále zraněný Alexandre Pato, radost mu však dělá jiný brazilský krajan - Ronaldinho. Někdejší nejlepší hráč světa letos nastřílel už dvanáct branek, z toho sedm v posledních třech zápasech. "Doufám, že se mi bude dařit co nejdéle," přeje si před derby Ronaldinho.

Autor: Radim Šantrůček / fifa com

Komentáře (450)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele