DENNIS BERGKAMP NEKONČÍ

04.03.2003, 20:22
Aktuality
Zkušený 34-letý nizozemský útočník Dennis Bergkamp, který už více než sedm let hájí barvy londýnského Arsenalu, je připraven prodloužit smlouvu a zůstat v klubu i po této sezóně. Dosud si nebyl jist, zda s fotbalem neskončí, nyní však věří, že stále má na to, aby hrál na té nejvyšší úrovni...

"Co je lepší než hrát fotbal? Nejdůležitější je být fyzicky zdráv a já se cítím skvěle. Vždy jsem žil jen pro fotbal a je důležité dávat na sebe po celou kariéru pozor," prohlásil Bergkamp v rozhovoru pro Daily Star.

Bergkamp do Arsenalu přestoupil v roce 1995 z Interu Milán za 7.5 miliónu liber a od té doby se v Londýně dobře zabydlel. "V Ajaxu jsem hrál profesionálně sedm let, tady už jsem delší dobu, cítím se tu víc doma," dodal Bergkamp.

Autor: Petr Starý

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bergkamp je muž dvou tváří. Takových techniků si mnoho nenajdeme, ale psychicky je na tom zle. Někdy mě tím dost rozčiluje. Možná jestě neskončí, ale už na něj zle dotírá Jeffers, který dříve či později Dennise ze sestavy vyřadí.

Reagovat
antimadrista

Už je za zenitem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele