Denis Suárez chce pravidelně hrát, nevyloučil odchod z Barcelony

07.12.2018, 12:02
Aktuality
V kádru Barcelony je obrovská konkurence a na tu doplácí Denis Suárez. Stále teprve čtyřiadvacetiletý záložník nemá místo v základní sestavě, pravidelně vysedává na lavičce náhradníků či tribuně a začíná se mluvit o jeho odchodu z Katalánska. O něčem takovém začíná uvažovat i sám fotbalista...

Suárezovi letos situaci zkomplikovalo zranění z letní přípravy, kvůli němuž přišel o začátek sezony, po zotavení pak v LaLize ještě neodehrál ani jednu minutu a v Lize mistrů se na hřišti mihl pouze v utkání s PSV Eindhoven. Trenér Ernesto Valverde jeho služeb využil alespoň v pohárových duelech proti CD Leonesa, ke středeční výhře 4:1 Suárez dokonce přispěl dvěma góly.

"Pracuji na tom, abych hrál a nedostávám minuty na hřišti. A když nebudu hrát... uvidíme. Chci hrát. Chci hrát co nejčastěji a teď jsem si mohl užít zápas, cítil jsem se dobře," řekl po postupu přes CD Leonesa.

"Valverde říkal, že otestuje hráče, kteří nehrají pravidelně. Uvidíme v sobotu, zda jsem prošel. Jsem šťastný ze zápasu, mám radost z gólů a také kvůli ostatním, kteří nehrají tak často. A taky mě těší debut hráčů z La Masie," pokračoval.

Situaci okolo stále ještě mladého fotbalisty už monitorují první zájemci. O angažování hráče uvažuje Chelsea, dalším nápadníkem pak je AC Milán.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (72)

Přidat komentář
Frantszek

Nejsem extra odborník na něj, ale když ho vidím, tak mi přijde, že většinou hraje hrozně alibisticky s poléhá se na kreativitu ostatních. Nevymyslí nic navíc. Jen můj názor. Jestli to někdo, kdo ho viděl hrát častěji vidí jinak, tak mě vyveďte z omylu.

Nevím, v jakém z top týmů by mohl hrát prim.

Reagovat
dextroza_m

On zahraje dobrý zápas jen proti slabším... I když za ponorky hrál velmi dobře.

Reagovat
JackDaniels.

Mozno prave potrebuje hrat v mensom klube, co ho vyburcuje k lepsim vykonom..

Reagovat
smazaný uživatel

Já si pamatuju, jak se za Lucha pokoušel o "wonder passy", které mu nevycházely. Tak se asi rozhodl pro jiný styl hry.

Reagovat
ADM

On sa o ne pokusa stale, a stale mu nevychadzaju. Vacsinou v Cope nie je schopny dat kolmicu, plus nonstop kluckuje smerom k nasej brane. Hrozne neefektivny hrac na to, kolko si pyta loptu

Reagovat
celeb

z tych hracov, ktorych niektori chceli prec z Barcy (Deulofeu, A. Vidal, Gomes, Paco, Rafinha, ...) je Denis IMHO najslabsi. Prave jeho v zapase s Celkou Lobotka za 10-15 minut 6krat po sebe obral o loptu a potom sa uz len matozne pohyboval po ihrisku. Ma problemy nielen s technikou (na hraca Barcy) a kreativitou, ale aj s plnenim pokynov od trenerov a podla mna aj s pozicnou hrou. Casto v A-cku duploval posty a nechaval svoj prazdny.

Za mna nema v Barce co hladat. Jeho pozitivom predfinalna/finalna hra, kde je relativne golovy a vie dat aj finalnu nahravku. Lenze vsetko ostatne je skor minus.

Reagovat
ADM

Reagovat
LH171186

Těžko hodnotit, nejaky půlroční hostování kde by pravidelně hrál by mu pomohlo, na pravidelný hraní v Barceloně to zatím není ..

Reagovat
LAM

Prodat už v zimě.Jeho minuty může dostávat Alena.

V létě ideálně prodat Gomese a Rafinhu a nebránil bych se ani prodeji Rakitiče-Svoje si odehrál

Základ by pka bylo koupit De Jonga + minuty pro Alenu a Puiga.

Pokuď by pak pro příští rok vypadala záloha takhle:Sergio,Vidal,Arthur,De Jong,Alena,Puiq s tim že tam na AM může hrát Coutinho,tak by to pro mě byla naprostá paráda.

Reagovat
LAM

Taky by se mohla zkoušet varianta 4-2-3-1 na kterou dle mě máme ideální hráče:

Alba,Umtiti,Pique,Semedo-Sergio,Arthur-Coutinho,Messi,Dembele-Suarez.

Reagovat
Keboto

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal musí hrát základ... Je to neskutečnej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

jako neříkám že gomes je svatej a na barcu to asi neni co se týče základu ale ted se mi celkem dost libí v tom evertonu a celkem tam do jejich herního stylu zapadá

Reagovat
Frantszek

"zapadá do herního stylu Evertonu"....to asi mluví za vše, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
technecium

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
celeb

ja som tu dlhu dobu pisal, ze jemu LaLiga nevyhovuje, ale v kopacskej lige bude kralom. Jemu vzdy chybala pol sekunda k tomu, aby nieco vymyslel, spracoval si loptu, spravne sa rozhodol.

Barca ho nechce predat v zime a dobre robi, jeho cena pojde len a len nahor. V lete to bude vyrazne viac, kedze Everton ho zacal nasadzovat az nedavno.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad těch 25-30 mega z někoho vytřískáme.

Reagovat
ADM

chlapci vy tu niektori zijete este na stromoch?

Reagovat
valloire

tenhle jo

Reagovat
Josifek

Reagovat
Baronne

Ten Pelé tyvole

Reagovat
valloire

co?

Reagovat
Baronne

Ten rozhovor s ním, namyšlenej nabubřelej a arogantní debil , myslel sem, že je teda povahově úplně jinej..

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt ani jednou nerekl nic normalniho uz jste si mohli zvyknout.

Reagovat
Baronne

Tohle je asi první rozhovor co jsem s nim četl, takže mě to překvapilo

Reagovat
valloire

Takže když něco řekne 3x mistr světa a nejlepší sportovec století, je to nabubřelý a arogantní jo? To pak jo no.

Reagovat
Baronne

Je mi úplně u prdele kdo to je, i kdyby to byl 10x mistr světa tak nemá právo mluvit jako naprosto arogantní zmrd

Reagovat
valloire

Jenže to se zdá tobě, že tak mluví. Prostě těm mladším. Z mýho hlediska na to má právo a má to i podložený. Co je na tom přesně tak arogantního? To je doba Malej příklad....přijeli jsme do Dolomit a týpek, šef PC firmy, mě obvinil, že jsem riskoval život kamarádů, když jsme sestoupili s čelovkou. Tak jsem mu řekl, jak to může posoudit, když je v takovejch horách poprvně. Během hádky jsem se dozvěděl, že jsem arogantní. Co? Byl jsem? Myslím že ne a měl jsem plný právo mu říct, že je mimo. Zrovna tak největší mistr svýho oboru to může říct o jiných.

Reagovat
Baronne

Tyvole to tim příkladem jako chceš přirovnávat tuhle situaci? Každopádně každej si je rovnej, takže arogantní chování by neměl používat nikdo, a už vůbec ne někdo jako je von, kterej by měl zářit pokorou. O věku tohle neni. A i kdyby to byl největší mistr, tak ho to neopravňuje řikat takový blbosti.. Ty bereš Pelého jako modlu a nejlepšího fotbalistu ever, mně je tohle ukradený, i nějaký soupeření s Messim, beru čistě objektivně, že ten rozhovor co jsem čet, byl arogantní jako prase a mě teda Pelé hodně zklamal..

Reagovat
valloire

Proč ne? Je to podobný. Je arogantní Ronaldo, kterej nebere Beniteze, když mu radí jak má hrát a kopat? Ne, není. Arogantní by byl, kdyby poslal do riti Zidana. A jaký konkrétně řekl blbosti? Mam sem dát svůj nadsázkový podotýkám rozbor Leošovo působení v Barce a Argentině? Jedna noha, jedna akce co ho charakterizuje. Pelé má pravdu, tak to řekl. Nic arogantního v tom nevidím.

Reagovat
Baronne

Tak Ronaldo je celkově velice arogantní, ale to víme všichni žejo . Mně nejde vůbec o Leoše a fotbalový schopnosti, ty neřešim, řešim tu aroganci. Jinak kdybych řešil schopnosti, tak tam u mě je třeba Leo vejš než jak Pelé, tak Ronaldo, tam vidim konkurenci jenom v Maradonovi nebo Buřt Ronaldovi, a je mi fuk, kdo co vyhrál.. Ale ani na jednom se neshodnem, to je jasný

Reagovat
valloire

ty vole schopnosti měl snad Pelé naprosto mimořádný a je lepší než kdokoliv

Reagovat
Baronne

Mimořádný jo, ale lepší než kdokoliv? Ani omylem. To už záleží prostě na názoru

Reagovat
valloire

Jenže když se na tom shodnou skoro všichni...já vím, že uměl všechno. Řekl to Masopust, Viktor atd. Nebyly to ojedinělé výkřiky po povedených zápasech.

Reagovat
Baronne

Tak skoro všichni přece zdaleka ne, kolik lidí hlasovalo v tý anketě, pár tisíc? Mně se víc líbil Maradona, Stefano i třeba Franz, neřikám že nebyl vyjímečnej, ale mám jiný koně z tý doby..

Reagovat
valloire

Prostě je to sportovec století, ne jenom fotbalista. On je Brazílie a Brazílie je Král fotbalu.

Reagovat
Baronne

Pro některý , stejně jako Zlatý míče, čistě subjektivní záležitost.

Reagovat
valloire

pro většinu

Reagovat
Baronne

Většinu těch, kteří hlasovali, což bylo kolik, 10k? Z 7 miliard lidí, no to většina není

Reagovat
valloire

ježiš co to je? nechceš se zařadit do zástupu těch pomatených, co neumí vyhodnotit fakta?

Reagovat
Baronne

Jaký fakta ty ňoumo? Běž na ulici a zeptej se lidí, kdo je podle nich nejlepší fotbalista ever, myslíš že ti lidi do 30 let řeknou nějakýho Pelého? Mluvíš o většině lidí, tak se zamysli.

Reagovat
valloire

Jakej ňouma kurva? v každý době, když byla podobná anketa, dostali aktuální hráči víc hlasů, než by odpovídalo. To je jasný, jsou víc v médiích ne? A nepodceňoval bych ty mladý, i když.... Zajímavý je, že nikdo nezpochybňuje jako nejlepšího hokejistu Gretzkyho a Lemieuxe ač hráli před mnoha mnoha lety, kdy polovina lidstva byla v jeskyni. Jistě přijdeš na to proč.

Reagovat
Baronne

Tak to nevim, hokej jsem začal sledovat až o hodně později, maj všichni za nejlepšího hokejistu Gretzkyho? V Česku se asi hodně bude probírat Jágr ne? Ale tak Gretzky těma statistikama je taky úplně jinde no, otázka je, jak vypadal ten hokej dřív, gólmani to asi měli o dost těžší ne?

Reagovat
valloire

Takový betony neměly Jde o to, že Gretzky je nezpochybnitelný, ale Pelé ano. Čím to čím?

Reagovat
Baronne

Tak v hokeji se asi nevyskytuje někdo, kdo by byl v týhle době tak dobrej jako Messi nebo Ronaldo, ale jestli se nezpochybňuje? To bych neřek

Reagovat
valloire

Ale vyskytuje....Crosby, Ovečkin, dřív Jágr

Reagovat
Baronne

To je fakt, ten Ovečkin si myslim že je velkej aspirant na to ho svrhnout, a nepochybuju o tom že hodně lidí ho dává nad Gretzkyho, hlavně ty mladý

Reagovat
valloire

A vidíš, jsou pomýleni, já to říkám furt. Gretzky a jeho čtení hry a změna hokeje v ofenzivní představení je nad dnešní hráče. A je to podobný jako v tom fotbale. Taky tenkrát neměl takovou fyzičku a dneska by neuspěl. jenže Gretzky narozený ne v 1960, ale v 1990 ano.

Reagovat
Baronne

To ale prostě nikdo neví, a je to spekulace. Dycky bude.

Reagovat
valloire

Já to vim a to stačí.

Reagovat
Baronne

Já taky, takže se rozcházíme v míru konečně?

Reagovat
valloire

tady mír bejt nesmí ....Santer ve Vinnetouovi

Reagovat
Baronne

Tady už mír byl dokud si to tady zase neposral! Si hroznej vyvolávač

Reagovat
valloire

občas to musíš rozvášnit, aby se nezapomnělo, kdo je pravej Král a kdo falešnej

Reagovat
Baronne

Ale to máš jako všechno, tady ten žebříček mentálů na EF, kolikátej si skončil, v TOP3? Podle mě ale nemáš ani na TOP10

Reagovat
valloire

no dovol....jsem zvítězil

Reagovat
Baronne

Fakt? Tyvole před Mr.Nobody bejt, to už je na pováženou

Reagovat
valloire

ona v tom bude hodně i politika

Reagovat
Baronne

Reagovat
Josifek

Věříl jsem mu víc, že se v Barce nějak prosadí, ve Villarealu se mi dost líbil a přišlo mi, že se do Barcy bude hodit. Koupit ho takový klub jako Sevilla, tak by to mohlo být oboustranně trefa do černého. Možná i v takovém Dortmundu bych si ho uměl představit..

Věřím, že se ještě prosadí. V Barce už ale těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Do AS by byl uplne super, delsi dobu uz v zaloze AS neni nikdo kreativni a Italska liga je trochu pomalejsi a v Tom systemu by mohl byt klicovy zaloznik a to by Monchi mel vedet.

Reagovat
Frantszek

ale my potřebujeme hráče, který bude kreativní i proti silným soupeřům. Což tenhle fík není.

Reagovat
smazaný uživatel

AS neni provnicni klub, tenhle kluk ma max na sassuolo

Reagovat
.13

Inak co hovorite na to, ze Leo si vypytal mentorstvo Puiga?

Mohlo by to prenho znamenat aj ovela viac minut.

Reagovat
ADM

Chudak Puiq. Bude vediet len jednu klucku a nebude vediet hlavickovat

Reagovat
.13

Tak snad sa s tym nejak uzivi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele