Delvecchio zvažuje ukončení kariéry

30.09.2007, 15:08
Aktuality
Už za čtyři měsíce možná udělá tlustou čáru za svou kariérou Marco Delvecchio. Bývalý útočník AS Řím a italského národního týmu stále marně hledá zaměstnavatele a pokud o něho nebude zájem ani v zimě, pověsí kopačky na hřebík a bude se věnovat trenérskému řemeslu...

"V tuto chvíli vyčkává, nejsou žádné dobré ani špatné zprávy. Zajímají se o něho dva kluby, ale ani jeden není z Itálie. S Itálií žádné kontakty neproběhly," sdělil Delvecchiův agent Gastone Rizzato.

"Padova, Cremonese, Messina a spousta dalších se na něho již vyptávaly, ale Delvecchio nebude hrát v Serii B nebo dokonce C. Chce hrát pouze v nejvyšší soutěži. Na konci října se kluby pravidelně poohlížejí po posilách, pokud však nedostane správnou nabídku, stane se trenérem. Lednový trh je jeho poslední šancí," dodává Rizzato.

Již 34letý fotbalista strávil většinu své kariéry v AS Řím a působil rovněž v národním týmu. V roce 2000 dokonce dal jedinou branku Itálie ve finále evropského šampionátu proti Francii, která nakonec Italy pokořila a po prodloužení zvítězila 2:1.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

34 let?Jdi do ACM do juniorky

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

Reagovat
HOST*

To se povedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

dobreee

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*FranCesc

Tohle bys masakr...

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Drž hubu kdyby nebylo AC Milan tak vyhraje Champions league ten skurvenej Liverppol

Reagovat
smazaný uživatel

Ja fandim Arsenalu a Liverpool nemam rad ACM taky nemam rad takze mi je to uplne volný.Me staci ze Arsenal hraje nejkrasnejsi fotbalek na svete a zbytek je mi fakt volnej.

Reagovat
smazaný uživatel

A navic to byl ftip tak se zbytecne nerozčiluj jestli maj ACM podobny fanousky jako hrace tak by ti hrozil infarkt a to nikde nechce ne:)

Reagovat
HOST*xyonek

no potom jak natom ted jsme, tak by se i hodil :(

Reagovat
HOST*JaPa

at de do Sparty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele