DEL PIERO ODMÍTL MANCHESTER UNITED

24.01.2007, 12:08
Aktuality
Alessandro Del Piero je ikonou Juventusu Turín a nedávno za tento klub odehrál svůj 500. zápas. Vše ale mohlo být úplně jinak. Italský reprezentant prozradil, že v létě měl konkrétní nabídku od Manchesteru United...

Juventus byl před půl rokem přeřazen do Serie B a prakticky o všech jeho klíčových hráčích se v té době diskutovalo v souvislosti s možným odchodem z Delle Alpi. Tomuto lákání neodolali Fabio Cannavaro, Emerson, Gianluca Zambrotta, Lilian Thuram, Patrick Vieira a Zlatan Ibrahimovič. Mluvilo se i Alessandru Del Pierovi, jehož do kádru údajně vábil manažer Manchesteru United Sir Alex Ferguson.

"Všechno je to pravda, mohl jsem být Rudým ďáblem. Zástupci Manchesteru United mě v zimě kontaktovali," prozradil Del Piero. "Nejprve mi to lichotilo, ale nikdy jsem skutečně nepřemýšlel o odchodu z Juventusu. V tomto klubu jsem hrál již třináct let a chci zde ukončit svou kariéru. Jsem si jistý, že Alex Ferguson chápal mé rozhodnutí," dodal Del Piero hlavní důvod rozhodnutí odmítnout nabídku z Old Trafford.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*bob

juve by mnelo zacit neco nakupovat jinak ze serie a zase spadne kdyz vidim ty vysledky z druhy ligy tak to od interu dostanou 10:0 a bude a nedved to sam neutahne a trezegueta by mnely prodat a koupit nekoho lepsiho robina treba a kloseho,zaloha doni treba cristiano ronaldo a mascherano,juninho z lyonu,obrana grygera a barzagli co vy nato

Reagovat
HOST*roman

kdes na to přišel prosim tě a co si myslíš kde na to má brát prachy

Reagovat
HOST*juve

prachy má a sem rád že alex nešel do manU

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele