DEL PIERO NEZRADÍ!

22.07.2006, 14:02
Aktuality
Zatímco většina hráčů Juventusu dělá vše proto, aby se vyhnuli Serii B, Alessandro Del Piero svou loď jako správný kapitán neopustí ani v dobách nejtěžších. Didier Deschamps tak v nadcházející sezóně může počítat vedle špičkového brankáře také s velmi kvalitním a oddaným útočníkem.

Del Piero přišel do Juventusu již v roce 1993 a od té doby ani na okamžik tým neopustil. Se Starou dámou vyhrál prakticky vše, co se vyhrát dalo, teď ho však čeká úkol dost možná nejtěžší: stáhnout v nové sezóně hrozivé třicetibodové manko a vrátit slavný tým zpátky do Serie A.

Nejlepšímu střelci Juventusu všech dob bude pomáhat Gianlugi Buffon a s velkou pravděpodobností také Pavel Nedvěd. Otázkou zůstává, kdo se k nim přidá. Například Mauro Camoranesi to nebude. Zkušený italský záložník totiž je více než jednou kopačkou v Lyonu, který usilovně hledá pravé křídlo a právě Camoranesi onu charakteristiku přesně vyplňuje. Lyonský prezident Bernard Lacombe zájem svého klubu nijak netají a jelikož Camoranesi setrvání v nižší soutěži odmítá, přestupu by nemělo nic bránit.

Vedle Pavla Nedvěda je dalším otazníkem také setrvání 29letého Davida Trezegueta, který byl spojován například s Barcelonou, Arsenalem či s AS Řím. Juventus si údajně za francouzského reprezentanta žádá plných 20 milionů Euro, i kdyby však někdo tuto částku byl ochoten akceptovat, vůbec není jisté, zda by chtěl odejít sám hráč. Nový trenér Didier Deschamps, bývalý Trezeguetův spoluhráč, se už dokonce nechal slyšet, že pevně věří, že si dlouholetou oporu Juventusu udrží i nadále.

Výprodej Juventusu tedy pokračuje, avšak všechno nakonec nemusí skončit pro Bianoneri tak bezvýchodně. Pokud se totiž podaří udržet výše zmíněné hráče a zachovat tím alespoň částečně kostru týmu, může turínský klub začít doufat v brzký návrat mezi elitu.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (15)

Přidat komentář
HOST*

Vedení AC Milán dneska znovu potvrdilo, že Kaká je neprodejný.

Reagovat
HOST*GATTUSO

fantazie , skvělý...

Reagovat
HOST*Kukacka Horst

Del piero by si uz totis nikde nekop tak proto ma tady ty keci ze nezradi atd....

Reagovat
HOST*

Pořád je to kvalitní útočník. Dává poměrně hodně gólů i přesto, že střídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak letos dal 20 branek.

Reagovat
HOST*ada

BY si videl,jak by si del piero nekopol...ved to je PAN HRAC

Reagovat
smazaný uživatel

ty hlupaku co to mluviš... sleduj nějaký čas co se ve fotbale děje a potom tady něco žvatlej ... šašku

Reagovat
Mr.Jindros

Chtělo by to aby nám odvolání zmenšilo bodové manko třeba na polovic. 30 neuděláme.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HOST*sansiro

ten první gól, je tam povodil jak slepé koně a já doporučuji "Matrixe" , hlavně klip číslo dvě za Perugiu http://www.youtube.com/watch?v=tBZ7HddZnLc&mode=related&search=materazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Super.. Hlavně ty góly z období Dream Teamu se mi moc líbily..

Reagovat
smazaný uživatel

Duff posilou Newcastlu.

Reagovat
HOST*Expert

Ten Buffon se zbláznil, jestli tam zůstane. Zahodí 2 své nejlepší roky..

Reagovat
smazaný uživatel

to nikdy nepochopíš....

Reagovat
antimadrista

Takovej přístup sem i líbí, věrnost až k smrti

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele